שבט יושבי הגדר - מה חסר לכם במזרימי המדיה הנוכחים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
שח_מט,
ההבדלים רשומים בבירור בביקורות על המוצרים.
לגבי גמגומים מניגון דרך כונן USB, מספר חברים דיווחו על גמגומים כאלו מידי פעם בתכנים כבדים. אני לא נתקלתי בדבר אך ייתכן שזה פשוט בשל הסיבה כי אני ממעט לנגן תכנים בדרך זו.
Star-Blazer,
לא עדכנתי כי לא היה יותר מידי מה לרשום.
ה Batch הראשון של ה A-110 יצא סוף סוף מחר. הוא די מצומצם ויגיע רק לידיים של משווקים ועורכי ביקורות.
על מנת להשיג יחידה בחודשים הקרובים יהיה צורך להיות מאוד זריזים על המקלדת ועם כרטיס האשראי, מספר היחידות בכל Batch יהיה די מצומצם.
אני יכול לומר כי קיבלתי תמונות Press של ה A-110 (נאסר עלי לפרסם אותם). אל תצפו לשינוי חיצוני גדול, המוצר נראה חיצונית דומה, רק עם חיבור USB Host בודד מקדימה וכפתור Reset קטנטן לידו.
לגבי גמגומים מניגון דרך כונן USB, מספר חברים דיווחו על גמגומים כאלו מידי פעם בתכנים כבדים. אני לא נתקלתי בדבר אך ייתכן שזה פשוט בשל הסיבה כי אני ממעט לנגן תכנים בדרך זו.
Star-Blazer,
ה Batch הראשון של ה A-110 יצא סוף סוף מחר. הוא די מצומצם ויגיע רק לידיים של משווקים ועורכי ביקורות.
על מנת להשיג יחידה בחודשים הקרובים יהיה צורך להיות מאוד זריזים על המקלדת ועם כרטיס האשראי, מספר היחידות בכל Batch יהיה די מצומצם.
אני יכול לומר כי קיבלתי תמונות Press של ה A-110 (נאסר עלי לפרסם אותם). אל תצפו לשינוי חיצוני גדול, המוצר נראה חיצונית דומה, רק עם חיבור USB Host בודד מקדימה וכפתור Reset קטנטן לידו.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זה כל מה שאני רוצה...
אהה ו - SATA.....
עיצוב במקרה הזה זה שולי. אני יודע שאני לא רוכש APPLE TV.
ולבסוף לגבי זריזות... נו לא סתם קוראים לי BILLY THE KID
אהה ו - SATA.....
עיצוב במקרה הזה זה שולי. אני יודע שאני לא רוכש APPLE TV.
ולבסוף לגבי זריזות... נו לא סתם קוראים לי BILLY THE KID
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 03/08/2008 16:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיפורים ב 110 הם רק USB HOST ?ziv_r כתב:שח_מט,
Star-Blazer,
אני יכול לומר כי קיבלתי תמונות Press של ה A-110 (נאסר עלי לפרסם אותם). אל תצפו לשינוי חיצוני גדול, המוצר נראה חיצונית דומה, רק עם חיבור USB Host בודד מקדימה וכפתור Reset קטנטן לידו....
אולי יהיו פה כמה שימכרו את ה 100 ויחסכו לי התלבטויות....
האמת דווקא התלהבתי מה ISTAR בלי כונן ובדיעבד אני קצת מצטער שהזמנתי יס מקס במקום לארגן מחשב HTPC
אתמול ניגנתי MKV מלפטופ בלי כרטיס מסך טוב אבל דרך VLC על אובונטו וזה היה נחמד בעיקר מבחינת וידאו. החסרון שאי אפשר לנגן סראונד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים