רשמים מהתערוכה

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #41 

על מנת להשלים את ההנאה , יש לסכם בכמה מילים:
בתחילה , תודה מכל הלב למרטין ולעופר אשר גרמו לי להתעלות על הציפיות שהיו לי, ובאמת כל הכבוד על המאמץ , הרצון והביצוע שתוצאתו : תערוכה מקצועית, מושקעת מהנה, וברמה גבוהה.

שמחתי גם להכירם באופן אישי , עובדה שמוסיפה המון להרגשה הכללית.

בנושא התערוכה עצמה, עברתי כמו כולם מחדר לחדר, חזרתי לחדרים שעניינו אותי יותר,

ברור שכל שילוב הינו ענין של טעם,

לטעמי, הרשים אותי במיוחד , חדר אורן , - מאסטרו אודיו , בניצוחו של עופר שחורי אשר החליף מידי פעם את הדיסק וגרם לי פעימות לב מרובות של הנאה.

אכן רמקולי Von Schweikert והגברה של Thor/VAC, נתנו לי להרגיש כי זו "ההצגה הכי טובה בעיר".

יתרה מזאת , זכיתי לשבת (במקרה) ליד מר רן לוי ונוכחתי בהתהוותה של כתבה עתידית בעיתון רייטינג.

באמת שהכל היה מושלם , למעט אולי היעדר דוכן של דיסקים אודיופילים למכירה (כולנו היינו חמים ועם ארנק פתוח...)

כולי תקווה כי גם בשנה הבאה נזכה לחוויה דומה.

AVI_B
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

כל הכבוד למארגנים.
פעם ראשונה שלי שאני מגיע לתערוכה ברמה שכזאת ורוב הערב הייתי בהלם ממה ששמעו אוזניי וראו עיניי.

אני מאוד התרשמתי מהחדר של לווה,אשר היה הראשון אליו נכנסתי.אהבתי את מערכת הקולנוע שלהם עם מכשיר הDVD המעוצב וכל החבילה שלהם,מחירה 30,000 ש"ח ,נדמה לי.

מאוד התרשמתי גם מהחדרים בהם ניגנו עם מגברי מנורות,שמעתי על מגברים אלו אך זו פעם ראשונה שראיתי ושמעתי אותם,פשוט מדהימים ומעוצבים ביחודיות מדהימה.

פרקטית לא הייתי יכול להרשות לעצמי 98 אחוז ממה שראינו אך שוב זו היתה חוויה עבורי.

נחמד היה להכיר את המארגנים פנים אל מול פנים,עופר תודה שאמרת לי בזמן שהאיש שישב מולך הוא מסוני אריקסון ולא פלטתי כמה דברים שרציתי להגיד ,שלא היו מוצאים חן בעיניו.

זהו אולי בשנה הבאה אשדרג לעצמי את מערכת הקולנוע הביתית שלי,בהתאם ליכולות הפיננסיות כמובן ובהתאם להסכמת ה"בוס".

להתראות במפגשים הבאים.
רק כשנולדים לך ילדים אתה מבין את טעם החיים...

haim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 0

חוויה מהנה עם חומר למחשבה...

שליחה #43 

נהניתי לשמוע את ה PRO AC את ה B&W ובהחלט את ה MOREL שנראים קטנים (וצבעוניים) אבל נשמעים גדולים!
מה שהפתיע אותי שכנראה אהבתי אותם הרבה יותר מהתותחים שמתומחרים בשמיים- מי יודע אולי התת מודע עבד כאן?
מה שלא היה לי ברור זה מדוע הרבה מציגים הציגו רמקולים תוך כדי תצוגת סרטים? לדעתי אבחון רמקול יכול להעשות ב 99% רק במוסיקה.
אבל תודו- היה כיף!!

miron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #44 

קודם כל תודה על ההשקעה והארגון, היה נחמד לפגוש את מרטין ועופר בפעם הראשונה.
קצת התאכזבתי מ אטופ אודיו, גם ה B&W802D לא הלהיב וגם השידוך של ONKYO 5000 +1000 לרמקולים מצחיקים של JAMO.
בחדר של העולם הדיגיטלי לא היה מי שיעמוד בכניסה ויעזור בנוגע לסקיילרים המוצגים.
ה BUT CICKER בהחלט היה חזק מדי.
חבל שלא הוצגו הדגמים החדשים של פנאסוניק ונק שעוד לא הגיעו לארץ.

אבל אל תבינו לא נכון, היה נחמד ונהנתי.

eyalb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179

היתה תערוכה שבהחלט שווה את המחיר והזמן

שליחה #45 

אומנם אפשר לעשות הכל יותר מהוקצע אבל היה מבחר יפה של סאונד ותמונה ולראשונה הוצגו מערכות מחשב וסרטים HD לקהל שלא מכיר את התחום
מאוד נהניתי
למארגנים מגיע צלש על הכנה של תערוכה מקצועית תוך כדי כך שהם לא עוסקים בכך בצורה שוטפת....

לא היה צפוף מידי והחברה היו די מנומסים

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #46 

היום הייתי בתערוכה והיה מעולה!!!!
כל הכבוד על ההפקה (Y)

אהבתי את ה JAMO !!,משהו יכול לשפוך אור על הרמקול המדהים הזה.
ממש כמו בהופעה.
התרשמתי גם מהסילברסטון,מעולה.
עמי נתן תצוגה מצויינת, מאוד מקצועי (Y) .
הפלזמות של פיוניר..לאכול את הלב :cry:
ה-B&W לא איכזב אותי מבחינת הצליל אבל יקר לתמורה.

בקיצור,שוב תודה למרטין,עופר וחיים.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #47 

נכחתי אתמול. הרשימו אותי יותר מכול המורלים, אחלה רמקולים במחיר מצחיק לעומת המתחרים. גם ה-living voice היו מאוד לטעמי. כל הכבוד על הארגון, אחלה של תערוכה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #48 

d-tox,

אתה ליצן... איך לא אמרת שלום. תגיד - קיבלת חולצה בכניסה (כראוי למנהל באתר?) ?!

ולכולם-

תודה על המחמאות. גם לנו היו לא מעט טענות ורעיונות לשיפור. כולם נראו מרוצים מאוד (גם המציגים וגם הצופים).

d-tox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1858
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #49 

עופר,
קודם כל סחתיין על הארגון, זה נראה כאילו זו התערוכה העשירית שלכם ולא הראשונה, פשוט להתפעל. אני מקווה שלא ספגתם נזקים כלכליים.
אתה ומרטין ניראתם כל כך עסוקים שלא רציתי להפריע לכם. וגם בסוף הייתי קצת לחוץ בזמן כדי להספיק לראות את מכבי כך שלא היה לי כל כך הרבה זמן.
לא קיבלתי חולצה כי הבחורה בכניסה אמרה שאני לא רשום ברשימת ה-V.I.P :( , אבל פאוץ' וכרטיס חבר כן קיבלתי.
אכלתי את הלב כל הדרך לבית מכל הציוד שראיתי שם, זה לא בריא, כמו להיות במסיבת בריכה של פלייבוי, ועוד בלי לגעת.
אבל הגעתי למסקנה אחת מהתערוכה הזאת...... אני צריך להיות עשיר, כמה שיותר עשיר, אני לא רוצה לספר לך איזה ויברציות עשו לי המסכים של LOWE בגוף. :crying:
ואל תדאג אנחנו עוד ניפגש עופר, BIG TIME .
אגב עופר מאיפוא כל הכוסיות שהיו שם?....... אתה ומרטין עשיתם סלקציה בכניסה? :D

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #50 

עופר,
יש לכם סטטיסטיקות?
משה

bitton71
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
שם מלא: דודי ביטון
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #51 

תודה ענקית למרטין,עופר וחיים!!
הסיכום שלי :
למי שעוד היו ספקות... רמקולים זה עניין של טעם אישי !
הפרואקים נשמעו לי זוועת עולם :rocket: ,הייתי יחד עם מיכאל ( leshets ) ולא
האמנו עד כמה רע ומאכזב הם נשמעו. הבאתי איתי כמובן דיסקים לרפרנס , עם מה שיש לי
בבית (טרינגל הליאד - רצפתיים של 6000 ש"ח) , והרד-הוט-צ'ילי-פפרס נשמעים
אצלי בבית ה-ר-ב-ה יותר טוב. אז איך תסבירו שעופר אהב אותם ?
באתי במטרה לשמוע רמקול שיפיל אותי, והיה רק אחד כזה - הרמקולים של יאיר תמם ,
יש להם שם , דרך אגב ?
אחת המסקנות שלי , (לפחות עד שאני אשמע איזה זוג ווילסונים הגון) , שההפרש במחיר
בין רמקול של 10,000 לרמקול של 80,000 לא בא לידי ביטוי בסאונד.(יכול להיות גם
שסוג המוסיקה שאני שומע , רוק-נ-רול והחברים שלו ,לא דורש הרבה ).
אגב לפחות מנוסים שביננו היתה הזדמנות לשמוע איך לכל רמקול יש הצבע והאופי שלו.
כולם כבר דיברו על האקוסטיקה, שכמובן הכי באה לידי ביטוי (לשלילה) עם ה B&W .
כל המציגים בלי יוצא מן הכלל היו אדיבים, והסכימו להשמיע את הדיסקים שהבאתי,
(אני זה שטחן היום את פול סיימון :wink: ), והחבר'ה ממורל יותר מכולם.
מיכאל התבאס קשות מהעובדה שהוא הביא רק דיסק אחד , והופתע לגלות שלנגנים
של אלפי שקלים יש בעיה לקרוא צרובים... :) .
anyway , כמו שמישהו לפני כתב, זה היה כמו תערוכת מכוניות , אבל עם סיבוב
קצר על האוטו..., נקווה שהתערוכה תהפוך לדבר קבוע.
המון תודה למארגנים ולמציגים.
דודי ביטון
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #52 

כגודל הציפיה כך גודל האכזבה - משפט חכם מאד.

אחת הציפיות שלי מהתערוכה היו לשמוע את הרמקולים של Klipsch. ביום חמישי הגעתי ושמעתי אותם, לא התלהבתי בכלל וכבר מהרגע הראשון הרגשתי שהמערכת טעונת שיפור באופן דחוף.

באתי היום עוד פעם והדבר עדיין לא תוקן.

הדבר היחיד ששמעתי מהם זה רעשים, לכן אותם אני כבר אלך לראות בחנות.

בכל מקרה נהנתי מאד, בעיקר מה-B&W 802D שהיו מדהימים ולא רציתי לקום מהכסא, וכמובן מהמיצובישי HC900 שהציג תמונה מצויינת, אף על פי שהוא לא HD.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

danlo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
קיבל תודות: 1 פעם

רשמים

שליחה #53 

תודה לעופר חיים ומרטין על תערוכה מעניינת ומהנה. כל הכבוד !

חבל שהיו מספר יבואנים חשובים שנעדרו ממנה.
אין לי שום עניין בקולנוע בייתי, לכן הרשמים שלי הם רק ממערכות הסטראו:
- הרמקולים הטובים ביותר - ה VR-4SR, וה BW802D . לדעתי ה 802 סבלו מאקוסטיקה בעייתית. ההתרשמות שלי היתה שהם יכולים להישמע הרבה יותר טוב. אני צריך לבדוק אותם שוב.את ה VR4 שמעתי למשך זמן קצר מדי אבל הרושם היה חיובי.
- האכזבה שלי - הפרואק . ממש מפתיע לאור הכרותי עם רמקולים של החברה בעבר.
- התמורה הטובה לכסף - ה living voice Avatar עם מנלי. רמקול שכיף להקשיב לו במחיר סביר מאד.
- אודיו דיזיינס ומורל - למרות הציונות - לא התרשמתי במיוחד.
- החדרים המושקעים ביותר - אודיופריק, מאסטרו אודיו.

המוזיקה להדגמות היתה בד"כ מאכזבת. לרוב מוזיקה יחסית פשוטה ולא מאתגרת (מבחינת צליל).

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #54 

אין מה להגיד
עם מחמאות כאלה קשה שלא להסמיק.
אני רוצה להגיד תודה רבה לכל אלה שבאו והתרשמו,זו היתה מחמאה גדולה לראות את כולם במיוחד את הפנים מאחורי השמות
ותודה מיוחדת למרטין על העבודה הקשה (באמת)שעשה ועמל(יותר מחצי שנה)ושהצליח להעמיד תערוכה ברמה גבוה
כל כך.
וכמובן לעופר חברי הטוב שיצא מגידרו שהכול הדפוק כמו שצריר......ושענה תשובות עינייניות לכולם
ולצוות ההפקה .....ולמי לא.
וכמובן תודה רבה לכם חבריי האתר.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

Re: רשמים

שליחה #55 

התמורה הטובה לכסף - ה living voice Avatar עם מנלי. רמקול שכיף להקשיב לו במחיר סביר מאד.
...
עם 25 לרמקולים ו25 למגברים ולפרה, ועוד 20 לנגן סידי (הכל בשקלים), אתה קורא תמורה טובה, אז...
:P
השאלה הנשאלת, איך מגיעים לסאונד מדהים כזה בקצת פחות מ 70,000 ש"ח.
חייבת להיות דרך...

ושוב תודה לצוות הבית, הרמתם ארוע ברמה, היה כיף, בטוח שיתרום לתנופה בתחום בארצנו אכולת ה#@^@#.
:)

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #56 

תודה

תודה לחיים על הריצות
תודה למרטין על הארגונים
ותודה לעפר על החיוכים

חזרתי מהתערוכה מרוצה.
אף פעם לא נהגתי ב BMW ולא במרצדס ובטח שלא בפאררי או פורשה.
אני כנראה גם לא אנהג בעתיד במכוניות אלו.

אבל בתערוכה לפחות יכולתי "לגעת" במודלים כאלו.
אני בטח לא אקנה רמקולים ב 40000 שקל אבל היה מעניין ומסקרן לשמוע אותם.
נהנתי ממורל שהשמיעו רמקולים במחיר שפוי (מבחינתי). חבל שאחרים לא הראו שאפשר גם טוב וגם בזול.

נהנתי מאדיבות המציגים ומהשקט היחסי באולמות ההשמעה. בתערוכות סטריאו קודמות שביקרתי אפשר היה להתרשם רק מהפרוספקטים, צליל לא ניתן היה לשמוע מרוב הרעש הסביבתי. יופי שכאן זה היה שונה.

היו מקומות שהתבוננתי בחלקו האחורי של הרמקול יותר זמן מחלקו הקידמי. קצת הצטערתי שלא הבאתי מצלמה, דווקא החיבורים משכו את עיניי ואותם הייתי מצלם. כל כבל וכל מחבר כמו חיבור של תלת פאזי שכונתי.
פעם תפקיד הקופסא במגבר מנורות היה להסתיר את השפופרות, היום תפקיד הקופסא להבליט אותם.

חזרתי מרוצה כי התברר לי שהמערכת הפשוטה שלי לא נופלת דרמתית בהשואה לתותחים.
חזרתי מרוצה כי היה כיף.
מוטי

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #57 

אין מה להוסיף לגבי מארגני התערוכה אבל בכל זאת אני חייב אז תודה רבה היה גדול יפה ומאורגן.

לענין הסטאפים
1.אני אתחיל דווקא ב LIVINGVOICE הסטאפ לא היה משהוא ה CD חובר ללא XLR דבר משמעותי ב CD זה.
(ויש לי LIVING VOICE וזה הרגיז אותי)
2.הסט אפים של עופר נשמעו יפה (אבל המחיר ????) , ברור שנושא עלות מול תועלת נעלם (חברה זה רק רמקולים)
3.הסטאפ המוצלח ביותר ה של DBAUDIO עם ה SILVERLINE. (גם שם העסק לא זול)
4.וכמובן הטלויזה של LOEWA - גם לי יהיה .........

בסה"כ נהנתי מאוד , המציגים היו אדיבים והיתי יכול לבלות את כל השבת בהאזנה .
אני מאחל לכל אחד מחברי האתר להגשים ולהעמיד בביתו את הסטאפ שמצא חן בעניו
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

כל הכבוד לעמ"ח (עופר, מרטין, חיים)

שליחה #58 

ראשית, אני מצדיע למארגנים, אשר טרחו על הארוע המהנה הזה.
אני יכול לתאר לעצמי כמה תאומים, שיחות, טלפונים הצריך המבצע, ולבצע זאת תוך כדי (עבודה), על אחת כמה וכמה.
באמת חסר לי התג המזהה של כל אחד מהחבר'ה.
זיהיתי כמה לפי התמונות המופיעות באתר, אך כמובן לא לכולם יש.
בהחלט צריך לארגן מפגש חברתי לחברי הפורום. הארוע של אביעד היה קצת צפוף לרחוקים עם התערוכה.
בקושי הצלחתי להגניב שלום למרטין שהיה מוקף כל הזמן. את עופר לא יכולתי למצוא פנוי.
בסה"כ ערב מהנה שקצת נפגם מבחינתי עקב לו"ז צפוף שנקלעתי אליו עקב בעיה שהתעוררה בעבודה.
איך אומר עזאם עזאם? אני מודה, מודה, מודה לכוללללם!!!!

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

ה ת ע ר ו כ ה

שליחה #59 

First thing: התערוכה מהווה דוגמא יפה למעשה יזמות של 3 חברה שהלכו והקימו בזמן קצר פרוייקט (אתר אינטרנט ועכשיו התערוכה), מי יתן וההמשך יהיה מוצלח ומבטיח אף יותר ...

נכנסתי לכפר המכביה, עקבתי אחר השלטים, הגעתי לאולם, התלהבתי למראה הכיבוד העשיר והאנשים הלבושים יפה אבל התאכזבתי ממוסיקת הרקע שנשמעה כמו מוסיקת חתונות...
אחרי שהחתן ניגש אלי הבנתי שבאמת נכנסתי לאולם הלא נכון, יצאתי והגעתי לתערוכה.

רושם ראשוני: הארגון למופת, אין דחיפות, הכל מסודר, אוירה נעימה.
לא אתעכב כאן על מרכיביו של כל חדר, רק אציין שלטעמי האקוסטיקה לא היתה מושלמת ואולי טוב שכך משום שהתנאים שיקפו תנאי סלון ממוצע בארץ ולכן תמונת הסאונד היתה אמיתית "בתנאי קרב" ולא מושלמת "בתנאי מעבדה".

נעים גם מאוד שממפגש למפגש רואים יותר פרצופים מוכרים משני הפורומים ומתהדקים יחסי חברות.

נכון שרכיבי המערכת משפיעים, נכון שהאקוסטיקה קובעת, אבל לפי עניות דעתי, כשעמדת והקשבת לרמקול כמו שהוא, בתחושה ראשונית, הבנת עם מה יש לך עסק ויכולת לקבוע, בצורה אינטואיטבית, האם אתה אוהב או לא.

לגבי אמצעי התצוגה, פלזמה או LCD, תמונת SDTV או HDTV, לעיניי עדיין התמונה נראתה דיגיטלית ומפוקסלת / מלאכותית משהו (אכן אהבתי יותר את התמונה ממקרני המיצובישי). להרגשתי, אנחנו עדיין בשלב הביניים ויקח זמן מה עד שתמונה מאמצעי הקרנה דיגיטלי תהיה אמיתית ונעימה לעין.

לסיכום, אין על מה להתלונן , יש רק על מה לברך, תודה !

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #60 

מחזק את דודי, שני הסטאפים שהיו הכי לטעמי היו מורל עם האוקטב, רמקול מצוין לסוג המוסיקה שאני שומע מפורט אימיג'ינג מטורף עם חסרון קל בתחום הנמוך (שמעתי ללא הסאבים), השני היו הרמקולים של אודיו דיזיינס (למרות שהיה בחדר זה המון וודו התאפקתי ולא פרצתי בויכוח סוער עם המפעיל :D בנוגע למעמדי הכבלים :roll: שהוצגו שם) רמקול אשר במילה אחת אוכל להגדיר כמפתיע היה משהו ברמקול הזה שעשה לי את זה (ולא רק לי) במיוחד בקטע שמרטין השמיעה (עם גיטרת הבאס) שנשמע ממש מדהים במציאותו (למרות שהוופר ברמקול השמאלי לפעמים לא עמד בלחץ). רמקולים נוספים שאהבתי היו ה LIVINGVOICE שהיו מאוד מעניינים למרות שלא התאימו ממש לסגנון המוסיקה המועדף עלי, לדעתי מדובר על רמקול מצוין לג'אז (אגב חמימות היתר של המנלי לא ממש עשתה לי את זה, יתכן שרמקול זה ישמע יותר לטעמי על תרנזיסטורי נחמד), הVR-4 וה SILVERLINE היו מסקרנים למרות שלא הצלחתי להאזין לאף אחד מהם אם המוסיקה שלי, הם נשמעו לי מאוזנים יפה למרות החוסר ברפרנס למוסיקה מוכרת, הם השמיעו רוב הזמן קלאסי "כבד" (תודה מיוחדת לרומן :wink: ), הוונוס היה מדהים ביכולת שלו להעלם בחדר (כמו שדודי הגדיר) זה היה כאילו שאתה שומע את המוסיקה "משום מקום". האכזבה הגדולה הייתה מה PROAC הם פשוט נשמעו רע לטעמי אין לי מושג למה אבל שמעתי רמקולים שעולים פחות מרבע ממחירם אשר נתנו חוויה טובה הרבה יותר. הB&W (שכל כך ציפיתי לשמוע) היו מאוד גדולים על החדר שבו הוצגו אך למרות זאת היה אפשר לשמוע בברור שיש משהו מאוד מוצלח מתחת ל"בומים" האלה (רמקול שנתן לי תחושה שבהתאמה מוצלחת יותר של חדר ייתן חוויה שיהיה אפשר להאזין לה שעות מבלי להתעייף). ולסיכום תודה גדולה לכל מי שעבד ועזר כדי שנוכל ליהנות מתערוכה מוצלחת שכזאת (Y) .
מיכאל התבאס קשות מהעובדה שהוא הביא רק דיסק אחד , והופתע לגלות שלנגנים
של אלפי שקלים יש בעיה לקרוא צרובים... .
...
שלחתי תלונה נזעמת ל Electrocompaniet :lol: .
נערך לאחרונה על ידי leshets ב 12/11/2005 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
מיכאל .

שלח תגובה

חזור אל “כללי”