shayelbaz כתב:מיכאל אתה בטוח?.. אם זה ככה זה לא נורא ..
...
אני מועמד פה לתואר "הגורו של היבוא האישי"
100%
shayelbaz כתב:
בכל מקרה גם עם ה 30% הפוניר לא היתה נכנסת לתקציב השאלה שלי היא איך הסמסונג.. ? המוכר נתן לי השוואה של סוברו למרצדס.. זה עד כדי כך הבדל גם עם הסדרה החדשה שלל סמסונג לסדרה הישנה של פיוניר ?..
...
לא, זה לא כך..
כדי לך לראות
אבל לא הייתי ממליץ על LCD, סמסונג עושה פלזמות טובות גם
detailer
חבר ותיק
תגובות: 1217
שליחה
פיטר כתב:יש 32.8% מכס, ו-15.5% מע"מ, בנוסף לעוד טיפה מיסים - שחרור מהמכס. על מס קניה לא שמעתי.
לא משנה מה תוסיף, זה לא יצא יותר יקר מהארץ.
...
אני הבנתי מהטבלה של המכס שסך המיסים (מכס+מע"מ) הוא 32.8%.
האם מישהו יודע בוודאות?
פיטר
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
שליחה
אוקי.. בדקתי את העניין.
בטבלה של המכס מצויין "מסים - הסכם" שזה מכס+מס-קניה+מע"מ שמיועד למוצרים שיובאו מארץ שהיא ארץ הסכם. ומצויין גם "מסים כללי" שזה מכס+מס-קניה+מע"מ שמיועד למוצרים שיובאו מארץ שהיא לא ארץ הסכם.
אז בקשר ליבוא של מסך מארה"ב, מדובר רק ב-32.8% (שכוללים את המכס, מס-הקניה, והמע"מ).
claudia5
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
שליחה
שוחחתי עם חנות חשמל גדולה מרומניה ושם ביררתי לגבי ה 42" לש פיליפס דגם 9603 שזאת הדגם החדש ביותר שעדיין לא הגיע לארץ.
המחיר הוא כ2000 אירו ועל מוצר זה מחזירים את המע"מ שזה כ20 % ברומניה לתיירים.
אם אני מביא מוצר כזה לארץ מה צריכים להיות המיסים שעליי לשלם בכניסה לארץ?
shayelbaz
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
שליחה
יאוו השתגעתי כבר.. אני היתי די נעול על הסדרה השישית של סמסונג LCD וכל פעם מבאסים אותי..
יש מסך טוב יותר מהLE46A656 שיעלה בחול.. (לא משנה איפה העיקר שעבוד בארץ ) עד 8000 שקל עלפי המחיר שם בלבד לא כולל יבוא ומיסים.. ?
פיטר
חבר פעיל במיוחד
שליחה
אתה עושה מזה סיפור יותר גדול ממה שזה. הסמסונג 46 הוא לא כזה מסך טוב. 8K בארץ, זה 2.5K$, אז ההמלצה שלי היא PRO-1150HD (אם תמצא אחת בכלל) ובתוספת של 400$ תוכל לקחת את ה-PDP-5010FD, שהיא FHD. רק תמהר, חבל שה-G8 יגמרו לפני שתספיק. כל מסך אחר שתביא בסכום הזה לא ישתווה להם. כלום.
shayelbaz
חבר שרק התחיל
שליחה
פיטר אחי אני ידבר עם אבא שלי לגבי המחיר של ה5010FD (וזה עוד בלי הרחבת אחריות ) אבל אם זה לא יכנס במסגרת התקציב מה הטלויזיה הFHD הבאה אחריו שיכולה להכנס לתקציב של עד 2500$ גג..
claudia5
חבר מביא חבר
שליחה
שי ה זה הרחבת אחריות
shayelbaz
חבר שרק התחיל
שליחה
אני מתכון להרחיב את האחריות ל3 שנים לפחות (בתוספת תשלום).. שנה אחת זה כלום..
פיטר
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ה-1150HD באה עם שנתיים אחריות של פיונר.
shayelbaz
חבר שרק התחיל
שליחה
כן אבל אני רוצה FHD בכל מקרה ..
אתם יכולים לענות לי בבקשה על השאלה: "מה הטלויזיה הFHD הבאה אחרי PDP-5010FD שיכולה להכנס לתקציב של עד 2500$ גג..? "
claudia5
חבר מביא חבר
שליחה
רגע אתה רוכש מסך באנגליה ומקבל אחריות בינלאומית?
michael123
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
שליחה
shayelbaz כתב:כן אבל אני רוצה FHD בכל מקרה ..
אתם יכולים לענות לי בבקשה על השאלה: "מה הטלויזיה הFHD הבאה אחרי PDP-5010FD שיכולה להכנס לתקציב של עד 2500$ גג..? "