הוכרז iPhone 3G

חדשות ועדכונים של HT Magazine
flicker
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

oferlaor כתב:צמיגי,

לדעתי התשובה היא חיובית, אבל לא כולם מסכימים עם הדעה שלי...

בעבר, המחיר שאפל הכריזו עליו היה ללא חוזה.
...
עופר, הפעם APPLE לא תאפשר אקטיבציה בבית הלקוח ולכן האקטיבציה תתבצע בחנות עצמה. הווה אומר: אין אפשרות לקנות את המכשיר ללא התחיבות במקום.
בנוסף, כפי שצוין פה למעלה, מחיר המכשיר בארה"ב עם התחיבות הוא כפי שהוכרז. ללא התחיבות המחיר היה עולה ב-200 דולר נוספים.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78815
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #42 

צמיגי,

אתה נותן לי הרבה יותר מדי קרדיט...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #43 

oferlaor כתב:DataOrb,

אתה תמים... מכירת טלפונים סלולריים זה עסק מאוד רווחי לחברות הסלולריות. הן עושות כסף גדול מזה.

עכשיו תחשוב שהן צריכות לתת לך טלפון ב-700 ש"ח (אחד התנאים של אפל הוא מחיר אוניברסלי - 199 דולר בכל העולם!). כסף הם לא יראו מזה, המחיר הזול הזה יגרום לכך שכולם ירכשו רק את המכשיר הזה ולא אף מכשיר אחר שיש להם למכירה, והם פשוט יפסידו מאות מליוני ש"ח בשנה.

זה לא דבר שאפשר להחליט עליו בקלות וזה בעצם יגרום ליבואנים רבים לפשוט את הרגל כי מי יקנה מכשיר של מוטורולה ב-1500-2000 ש"ח כשיש את זה. מי יקנה בעצם כל מכשיר 3G אחר כשיש את זה?!

בעוד שעל המכשירים האחרים כולם מרוויחים, כאן אפל אומרים ל-CARRIERS בעצם שאם אתה רוצה להרוויח - תרוויח משירותי ה-DATA.
...
אם ישנה אפשרות לקנות את האייפון ולפרוץ אותו מי יקנה את המכשירים של החברות במחירים האלו ? מה הן לא מודעות לעובדה שגם האייפון הקודם היה סמל סטאטוס , ועכשיו עם הורדת המחירים ודור 3 הוא בכלל הולך להיות להיט ?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #44 

flicker כתב:

...
עופר, הפעם APPLE לא תאפשר אקטיבציה בבית הלקוח ולכן האקטיבציה תתבצע בחנות עצמה. הווה אומר: אין אפשרות לקנות את המכשיר ללא התחיבות במקום.
בנוסף, כפי שצוין פה למעלה, מחיר המכשיר בארה"ב עם התחיבות הוא כפי שהוכרז. ללא התחיבות המחיר היה עולה ב-200 דולר נוספים.
...
בכתבה של החברה הסלולרית מאנגליה , נראה שיש משהו בדבריך , כי הם מאפשרים לקבל חינם עם תעבורה של 45 יורו לחודש ואת הדגם של ה16GB בחינם בתעבורה של 75 יורו (בשני המקרים נראה לי המון כסף ) , והם מוסיפים שאפשר יהיה לקנות את זה בדלפק אבל בלי מחיר ידוע
ד"א מחיר של 160 יורו ו99 יורו בהתאמה לחבילות קטנות זהה לבערך 160 ו300 דולר , כך שגם מחיר קשיח של 700 הוא לא ממש מדוייק

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #45 

חבר'ה
לעסק...
על איזה צבע הולכים, שחור או לבן? לדעתי לבן. (בגרסת 8 גיגה יש רק בשחור)
עופר, אני אומר לעלות את השאלה למשאל..

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #46 

truejoker כתב:
flicker כתב:

...
...
בכתבה של החברה הסלולרית מאנגליה , נראה שיש משהו בדבריך , כי הם מאפשרים לקבל חינם עם תעבורה של 45 יורו לחודש ואת הדגם של ה16GB בחינם בתעבורה של 75 יורו (בשני המקרים נראה לי המון כסף ) , והם מוסיפים שאפשר יהיה לקנות את זה בדלפק אבל בלי מחיר ידוע
ד"א מחיר של 160 יורו ו99 יורו בהתאמה לחבילות קטנות זהה לבערך 160 ו300 דולר , כך שגם מחיר קשיח של 700 הוא לא ממש מדוייק
...
בכתבה המחיר בפאונד בריטי, לא יורו. החבילות של אייפון מאד יקרות באנגליה ועוד יותר(!) באירלנד. כאן מציעים ללקוחות חבילה של 100 יורו לחודש וה-DATA עדיין מוגבל!
מיותר לציין שהאייפון נמכר מאד גרוע באירלנד (לא מפרסמים נתונים אבל יש לי אפשרות לבדוק)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #47 

...
"Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately"

נלקח מהאתר של apple. רשום בבירור - אפור על גבי אפור בהיר יותר.
:עצוב:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #48 

זה לא חדש, גם עם האייפון הישן זה היה ככה ובכל זאת אפשר היה לרכוש את זה באותו מחיר ב-APPLESTORE
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

צמיגי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170

שליחה #49 

למישהו יש כתובת מדויקת של אפל סטור בניו-יורק או להפנות אותי לאתר שמכוון לשם

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #50 

giliboy,

פתח שרשור עם סקר...

הלבן נראה לי נשי יותר מהשחור

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #51 

צמיגי כתב:למישהו יש כתובת מדויקת של אפל סטור בניו-יורק או להפנות אותי לאתר שמכוון לשם
...
5th Avenue
ליד הפלזה של תשובה

בלונדון זה ב-Regent street ממול ל-Hamley's

אבל מוכרים אותו גם במיליון נקודות אחרות בעולם.
סליחה על הביטוי, זה כמו ***

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #52 

oferlaor כתב:המכשיר הוא UMTS (דור 3, לא 3.5 או 3.75!), אין מודם HSDPA.
...
עפר,
בהחלט תומך HSDPA לפי זה:
http://www.apple.com/iphone/features/wireless.html
כיום אני צריך למחוק 50-60 הודעות SPAM אחת אחרי השניה...
...
גם את זה יש. לטענת ג'ובס זו תוספת של הרגע האחרון ל-Feature Set של iPhone 2.0 ושל ה-SDK שמאפשרת מחיקת יותר מפריט אחד בו זמנית. ייתמך גם באפליקציית Mobile Mail המעולה.

התחלנו ממש לא מזמן בפיתוח אפליקציית ה-Mobile Client שלנו בעזרת ה-SDK 2.0. (למרות שעדיין בשלבי הבטא,) מדהים מה שהם עשו שם. הפיתוח מתבצע בצורה מהירה באופן יחסי גם לאנשי פיתוח ללא עבר מרשים עם Macים למיניהם (למרות שלמי שיש, קשה לתאר את האינטגרציה הנפלאה בין ה-iPhone ל-Mac).

לי דווקא חסר נושא ה-Bluetooth. זו טכנולוגיה מעולה שהוכיחה את עצמה ואפשרויות הפיתוח במידה ואפל היו מממשים את הפרוטוקולים הנדרשים הן מדהימות.

אני פשוט מת על ה-Keyontes של סטיב ג'ובס ועוקב אחריהם כבר שנים. הבנאדם הזה פשוט אגדה חיה. מדהים לחשוב שהוא חזר לאפל לפני קצת יותר מ-10 שנים (אחרי שפוטר מהחברה שהוא עצמו ייסד) כשהחברה הייתה מרוסקת עם עתיד לא ברור. כיום הם השולטים הבלתי מעורערים בשוק הפצת המוזיקה בעולם והחל מאתמול - שולטים בשוק המכשירים הסלולריים (קשה לצפות לתגובה ראויה מהמתחרות בשנה הקרובה). אני אפילו לא רוצה לדבר על המחשבים שהחבר'ה האלה עושים...

מעניין להסתכל על ההחלטות העסקיות של ג'ובס במשך השנים והשפעתן לטווח ארוך. יש דמיון רב מאוד בתהליך קבלת ההחלטות בנושא ההשתלטות הנוכחית על השוק עם האייפון, לבין ההשתלטות על שוק המוזיקה בשבע השנים האחרונות ואופי החוזים מול האמנים או הלייבלים, (ואפילו) לבין ההשתלטות על עולם האנימציה מאז שרכש את Pixar (ע"י מכירתה ל-Disney הפך לבעל המניות הגדול בחברה).
נערך לאחרונה על ידי tamiral ב 10/06/2008 23:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #53 

אם אני קונה את המכשיר באמריקה תהיה לו התאמה עם הרשתות שלנו?
אני חושב שהוא יהיה נעול לשימוש רק ברשת אחת באמריקה :roll: .

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

DataOrb כתב:אני היחידי שמוצא את נושא העדר השיווק הרשמי בארץ (לעומת מדינות קטנות יותר משמעותית ופחות מפותחות טכולוגית משמעותית מישראל) מוזר ומקומם? באמת, מה התירוץ הפעם שישראל לא ברשימה?
...
דווקא יש, והוא מעולה.
http://www.idigital.co.il

הפתעות רציניות בשנה הקרובה מהכיוון הזה...

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #55 

flicker כתב:עופר, הפעם APPLE לא תאפשר אקטיבציה בבית הלקוח ולכן האקטיבציה תתבצע בחנות עצמה. הווה אומר: אין אפשרות לקנות את המכשיר ללא התחיבות במקום.
...
מאיפה המידע הזה??? יש לך לינק?
בכלל, אנשים זורקים בשרשור הזה דברים מטורפים לאויר. אתם יכולים לגבות את זה?

כמו זה:
emordeko כתב:ממה שאני הבנתי יש חסימה בחומרה לסימים זרים ולכן פריצה לישראל לא תהיה כל כך פשוטה. מקווה שאני טועה !!
...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #56 

tamiral,

אותי הפתיע שהם באמת לא התקדמו עדיין עם ה-BT, A2DP ושעדיין לא פתרו את נושא ה-CUT&PASTE. היום אני לעיתים מוצא את עצמי כותב מספרי טלפון ופרטים על דף נייר בכדי להעביר אותם ממקום אחד בטלפון לאחר...

HSDPA מאוד מפתיע אותי, זה אומר שזה 3.5G, לא?

בהמשך לטענות שהועלו, אני מסכים איתך לחלוטין. יש כאן השערות שהן לחלוטין לא מבוססות.

החסימה ל-SIM זרים היתה גם ב-iPhone הנוכחי.

לדעתי לא חוקי להכריח אותך לרכוש חבילה בנוסף במדינות רבות (במיוחד באירופה). יותר מזה, יש איזורים רבים מאוד באירופה שיש בהם חוק שמחייב אותך למכור כל טלפון עם SIM FREE כאופציה. כלומר, אין לי בכלל ספק שיהיה SIM FREE.

אם זה היה המכשיר הראשון שיוצא אז הייתי אומר שבאמת זה עלול להיות מסובך או אפילו לא כדאי לנסות לפרוץ את הטלפון כי אפשר להשיג אותו SIM FREE. ממש לא אכפת לי לרכוש את התוכנות שאני אוהב ומשתמש (VNSEA, SMARTRSS, SSH) אבל לדעתי אין מנוס מפריצות. הסיבה היא ה-INSTALLER והרצון להתקין תוכנות באופן עצמאי. יותר מזה, תכונות רבות כמו RINGTONES, ALARMS, WALLPAPERS ניתנות כרגע רק עם מערכת כמו IBRICKR ואני לא רואה שזה ישתנה בקרוב.

לפי דעתי ביולי נראה גירסאת SIM FREE (אולי טיפה יקרה יותר), ואחרי הפריצות כל התוכנות של iPhone ישודרגו לזה.

זה גם ייצב את המערכת כי כולם יכתבו תוכנות ל-2.0 במקום לארבעת הגירסאות הקודמות.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6050
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #57 

tamiral
הרקורד של ג'ובס אכן אחד המרשימים שיש.
אני מקווה שהוא בריא, הוא נראה רזה מתמיד בקינואוט הנוכחי.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #58 

מצד שני, הוא נחשב לדי פסיכי בתחום שלו.

הוא מנהל MICRO MANAGER, מפטר על שמאל ועל ימין. יש שם תרבות עבודה מאוד פרפקציוניסטית אך גם מאוד מוגבלת. אנשים עובדים על קוד שנים ולא יודעים אפילו מה הפרוייקט שהם עובדים עליו וכו'.

זה לא מקום מהנה במיוחד (כך שמעתי) לעבוד בו. סוג של אנטי תזה מוחלטת לתרבות החברה בגוגל, למשל.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6050
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #59 

לכן המוצרים של גוגל נראים מבולגנים, לא מעוצבים ולא גמורים.
והמוצרים של אפל נראים הדוקים, יפים ועובדים, אם כי מוגבלים בסגירותם הקנאית.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #60 

אם כבר מדברים על ה-iPhone
הנה מכשיר חדש של סמסונג שאמור להיות משווק גם הוא באותו זמן.
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_om ... ws-519.php

נראה מוכר??

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”