oferlaor כתב:המכשיר הוא UMTS (דור 3, לא 3.5 או 3.75!), אין מודם HSDPA.
...
עפר,
בהחלט תומך HSDPA לפי זה:
http://www.apple.com/iphone/features/wireless.html
כיום אני צריך למחוק 50-60 הודעות SPAM אחת אחרי השניה...
...
גם את זה יש. לטענת ג'ובס זו תוספת של הרגע האחרון ל-Feature Set של iPhone 2.0 ושל ה-SDK שמאפשרת מחיקת יותר מפריט אחד בו זמנית. ייתמך גם באפליקציית Mobile Mail המעולה.
התחלנו ממש לא מזמן בפיתוח אפליקציית ה-Mobile Client שלנו בעזרת ה-SDK 2.0. (למרות שעדיין בשלבי הבטא,) מדהים מה שהם עשו שם. הפיתוח מתבצע בצורה מהירה באופן יחסי גם לאנשי פיתוח ללא עבר מרשים עם Macים למיניהם (למרות שלמי שיש, קשה לתאר את האינטגרציה הנפלאה בין ה-iPhone ל-Mac).
לי דווקא חסר נושא ה-Bluetooth. זו טכנולוגיה מעולה שהוכיחה את עצמה ואפשרויות הפיתוח במידה ואפל היו מממשים את הפרוטוקולים הנדרשים הן מדהימות.
אני פשוט מת על ה-Keyontes של סטיב ג'ובס ועוקב אחריהם כבר שנים. הבנאדם הזה פשוט אגדה חיה. מדהים לחשוב שהוא חזר לאפל לפני קצת יותר מ-10 שנים (אחרי שפוטר מהחברה שהוא עצמו ייסד) כשהחברה הייתה מרוסקת עם עתיד לא ברור. כיום הם השולטים הבלתי מעורערים בשוק הפצת המוזיקה בעולם והחל מאתמול - שולטים בשוק המכשירים הסלולריים (קשה לצפות לתגובה ראויה מהמתחרות בשנה הקרובה). אני אפילו לא רוצה לדבר על המחשבים שהחבר'ה האלה עושים...
מעניין להסתכל על ההחלטות העסקיות של ג'ובס במשך השנים והשפעתן לטווח ארוך. יש דמיון רב מאוד בתהליך קבלת ההחלטות בנושא ההשתלטות הנוכחית על השוק עם האייפון, לבין ההשתלטות על שוק המוזיקה בשבע השנים האחרונות ואופי החוזים מול האמנים או הלייבלים, (ואפילו) לבין ההשתלטות על עולם האנימציה מאז שרכש את Pixar (ע"י מכירתה ל-Disney הפך לבעל המניות הגדול בחברה).