אין בעיה. אני צריך לשתף את ספריית ה AVCHD או קבצים מסויימים??snowgoose כתב:ניתן להעתיק את הAVCHD מה-PC אל ה-PS3 ע"י תוכנת הזרמה כלשהי TVERSITY, TWONKEY, מה שאי אפשר לעשות זה לנגן אותו ע"י הזרמה.urik79 כתב:אז איך בכל זאת אני יכול להעביר את הסרט ל PS3 ולא דרך צריבה או התקן אחסון חיצוני...
בכל אופן, למיטב הבנתי (לא ניסיתי) תוכל להעתיק סרט אחד בלבד, כל העתקה נוספת "תדרוס" את הסרט הקודם כך שתמיד תישאר עם הסרט האחרון שהעתקת....
מדריך MKV ל AVCHD עבור PS3
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
לא מצליח לראות את התיקייה הזו ב PS3.
ניסיתי לשתף אותה גם ב TVERSITY וגם ב WMP...
ניסיתי לשתף אותה גם ב TVERSITY וגם ב WMP...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
הראוטר מחובר ישירות ל-PS3 ב-Gigabit Ethernet.nils3373 כתב:זה מנגן לך בלי כל קשר ל-802.11n. השימוש המעשי הוא ב-G (למעשה N תומך לאחור ב-G ב-B וב-A) ולא ב-N מפני שה-PS3 אינו תומך ב-N.odedia כתב:יש לציין שאם אתם מזרימים את הסרט ברשת חוטית/אלחוטית, אין בעית גודל של הקובץ (הזרמתי גם קבצים של 9 ג'יגה כבר).
אני לא יודע איך יעבוד STREAMING ברשת אלחוטית WIFI G, אבל עם התקן החדש (WIFI N) ה-PS3 מנגן חלק לחלוטין. פשוט תענוג.......
הראוטר הוא בתקן N (ה-Time Capsule של אפל).
המחשב הוא בתקן N (זה iMac).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
odedia כתב:הראוטר מחובר ישירות ל-PS3 ב-Gigabit Ethernet.nils3373 כתב:זה מנגן לך בלי כל קשר ל-802.11n. השימוש המעשי הוא ב-G (למעשה N תומך לאחור ב-G ב-B וב-A) ולא ב-N מפני שה-PS3 אינו תומך ב-N.odedia כתב:יש לציין שאם אתם מזרימים את הסרט ברשת חוטית/אלחוטית, אין בעית גודל של הקובץ (הזרמתי גם קבצים של 9 ג'יגה כבר).
אני לא יודע איך יעבוד STREAMING ברשת אלחוטית WIFI G, אבל עם התקן החדש (WIFI N) ה-PS3 מנגן חלק לחלוטין. פשוט תענוג.......
הראוטר הוא בתקן N (ה-Time Capsule של אפל).
המחשב הוא בתקן N (זה iMac)....
רק אם ה-PS3 מחובר חוטית לראוטר זה אפשרי.
ניסיתי לעשות את הפעולה הזו לפי ההנחיות, הכל עובד מעולה חוץ מהכתוביות. הן לא מופיעות במהלך הסרט.
שמתי לב שמיד כשהסרט מסתיים, כל הכתוביות מוצגות מיידית אחת אחרי השניה במהירות. משום מה התוכנה לא מסנכרנת את הוידאו עם הכתוביות נכון.
שמתי לב שמיד כשהסרט מסתיים, כל הכתוביות מוצגות מיידית אחת אחרי השניה במהירות. משום מה התוכנה לא מסנכרנת את הוידאו עם הכתוביות נכון.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
PS3 לא תומך בתקן N, מה שאתה מקבל זה בעצם אות G.odedia כתב:יש לציין שאם אתם מזרימים את הסרט ברשת חוטית/אלחוטית, אין בעית גודל של הקובץ (הזרמתי גם קבצים של 9 ג'יגה כבר).
אני לא יודע איך יעבוד STREAMING ברשת אלחוטית WIFI G, אבל עם התקן החדש (WIFI N) ה-PS3 מנגן חלק לחלוטין. פשוט תענוג....
אבל גם עם G אני יכול להעיד שאין שום תקלות כל עוד הקליטה שלך תקינה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

רק עיצה קטנה לכולם כאן:
באמת שעדיף לכם לא להסתבך יותר מדי בשביל לחסוך את החצי שעה או שעה.
השתמשו ב-MKV2VOB שכעת תומך נהדר בכתוביות בעברית והזרימו בעזרת TVERSITY.
עובד מעולה וללא כאבי ראש מיותרים.
באמת שעדיף לכם לא להסתבך יותר מדי בשביל לחסוך את החצי שעה או שעה.
השתמשו ב-MKV2VOB שכעת תומך נהדר בכתוביות בעברית והזרימו בעזרת TVERSITY.
עובד מעולה וללא כאבי ראש מיותרים.
הבעיה היא שזה כאב ראש לא קטן להתחיל להמיר את כל הסרטים שלך. תהליך ההמרה הוא לא קצר בכלל.
אני מקווה שבקרוב גם mkv2vob יתמוך בכתוביות ללא המרה כמו השיטה שתוארה כאן.
אגב, יש לי רעיון די טיפשי כדי להתגבר על המגבלה של תיקייה אחת בלבד בשם AVCHD, אם למישהו מתחשק לנסות... פשוט תנסו לחלק את הכונן החיצוני להרבה מחיצות בגודל 9 ג'יגהבייט כל אחת, אני חושב שאז ה-PS3 יחשוב שכל מחיצה הוא "כונן" אחר ולכן יקבל את התיקייה ב-ROOT בתור AVCHD.
אני מקווה שבקרוב גם mkv2vob יתמוך בכתוביות ללא המרה כמו השיטה שתוארה כאן.
אגב, יש לי רעיון די טיפשי כדי להתגבר על המגבלה של תיקייה אחת בלבד בשם AVCHD, אם למישהו מתחשק לנסות... פשוט תנסו לחלק את הכונן החיצוני להרבה מחיצות בגודל 9 ג'יגהבייט כל אחת, אני חושב שאז ה-PS3 יחשוב שכל מחיצה הוא "כונן" אחר ולכן יקבל את התיקייה ב-ROOT בתור AVCHD.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אין שום בעיה להכניס את כל הסרטים שלך בצורת "תור" ל-MKV2VOB כך שהם יומרו בזה אחר זה.
חבל לדעתי אבל זה כבר עניינכם שלכם.
חבל לדעתי אבל זה כבר עניינכם שלכם.
מה בנוגע לסרטים שאינם ברזולוציה תקנית (1280x720, 1920x1080) של BDMV?
בסרטים שאינם ביחס 16:9 חותכים את הפסים השחורים כשמקודדים אותם. ניסיתי ליצור BDMV אך כשהפעלתי אותו ה-PS3 ירד לרזולוציה 480P (במקום 720P), דחף את הסרט לראש המסך והוסיף פס ירוק ומכוער בתחתית ואף לא ניתן היה לצפות בכתוביות.
בסרטים שאינם ביחס 16:9 חותכים את הפסים השחורים כשמקודדים אותם. ניסיתי ליצור BDMV אך כשהפעלתי אותו ה-PS3 ירד לרזולוציה 480P (במקום 720P), דחף את הסרט לראש המסך והוסיף פס ירוק ומכוער בתחתית ואף לא ניתן היה לצפות בכתוביות.
זו אכן תופעה ידועה, ולמיטב הבנתי גם אין לה פיתרון כרגע.ewolf כתב:מה בנוגע לסרטים שאינם ברזולוציה תקנית (1280x720, 1920x1080) של BDMV?
בסרטים שאינם ביחס 16:9 חותכים את הפסים השחורים כשמקודדים אותם. ניסיתי ליצור BDMV אך כשהפעלתי אותו ה-PS3 ירד לרזולוציה 480P (במקום 720P), דחף את הסרט לראש המסך והוסיף פס ירוק ומכוער בתחתית ואף לא ניתן היה לצפות בכתוביות....
הגדרות
היי חברים.
ניסיתי להמיר סרטים עם MKV2VOB וכל המרה שניסיתי לא עלתה יפה - אני מצליח לנגן את הקבצים במחשב אבל לא לזרים אותם ל PS3 ...
סרטים וסדרות באיכות SD בלי בעיה
2 סרטים של 720P עובדים לפעמים כן ולפעמים לא (ERROR 2104 )
סרטים של 1080P לא עובדים.
אני לא זקוק לכתוביות ואני עובד עם TVERSITY אז איפה הבעיה ? המחשב וה PS3 מחוברים דרך הראוטר בכבל רשת.
כנראה מדובר בבעיה של הגדרות בTVERSITY
דבר נוסף - בסרטי ה 1080P שיש לי - כשאני ממיר ל VOB הם נשארים +- באותו הגודל(?)
8 GB (מה יכולה להיות הסיבה ? - הבנתי שהם צריכים להיות משהו כמו 20GB לא ?)
ה MKV2VOB ממיר את הסיגנל של ה AC3 ועושה MUXING אך לא עושה TRANSCODING
מישהו יכול לעזור ? לכוון ?
ניסיתי להמיר סרטים עם MKV2VOB וכל המרה שניסיתי לא עלתה יפה - אני מצליח לנגן את הקבצים במחשב אבל לא לזרים אותם ל PS3 ...
אני לא זקוק לכתוביות ואני עובד עם TVERSITY אז איפה הבעיה ? המחשב וה PS3 מחוברים דרך הראוטר בכבל רשת.
מישהו יכול לעזור ? לכוון ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Re: הגדרות
בהקשר לגודל סרטי 1080P עדיין מדובר בקיבוץ ולא ב-BR-RIP ולכן הגודל קטן מ-20GB.nimmer כתב:היי חברים.
מישהו יכול לעזור ? לכוון ?...
צריך עזרה ..
עשיתי הכל לפי ההנחיות.
כאשר אני מריץ את הדיסק ב PS3 , רואים את הסרט באיכות טובה אבל למטה , בשליש התחתון של הסרט הכל צבוע בירוק וכמובן אין תרגום כלל למרות שהדבקתי לו את התרגום כנדרש.
מה עלי לעשות ??
תודה
עשיתי הכל לפי ההנחיות.
כאשר אני מריץ את הדיסק ב PS3 , רואים את הסרט באיכות טובה אבל למטה , בשליש התחתון של הסרט הכל צבוע בירוק וכמובן אין תרגום כלל למרות שהדבקתי לו את התרגום כנדרש.
מה עלי לעשות ??
תודה
eyk77 כתב:צריך עזרה ..
עשיתי הכל לפי ההנחיות.
מה עלי לעשות ??
תודה...
זו אכן תופעה ידועה, ולמיטב הבנתי גם אין לה פיתרון כרגע.ewolf כתב:מה בנוגע לסרטים שאינם ברזולוציה תקנית (1280x720, 1920x1080) של BDMV?
בסרטים שאינם ביחס 16:9 חותכים את הפסים השחורים כשמקודדים אותם. ניסיתי ליצור BDMV אך כשהפעלתי אותו ה-PS3 ירד לרזולוציה 480P (במקום 720P), דחף את הסרט לראש המסך והוסיף פס ירוק ומכוער בתחתית ואף לא ניתן היה לצפות בכתוביות....
המדריך עודכן בנושא זה.
היי, אני כרגע מנסה להבין את כל התורה...
כרגע אני מצליח עם TVERSITY להראות תוכן על גבי ה PS3, אך ללא כתוביות
אני הולך לנסות לעבוד עם המדריך על מנת ליצור קובץ פלט, אותו אעביר על DOK ל PS3
ולראות אותו
האם אוכל להכין בעצם את התיקיות על ה DOK ולצפות בו בסוני?
בנוסף, האם מישהו מכם ניסה להזרים דרך TVERSITY איכות 720P על גבי WIFI ?
(סורי על הנצלש, אני חדש בפורום)
ולראות אותו
(סורי על הנצלש, אני חדש בפורום)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

על גבי רשת G באיכות קליטה טובה לא אמורה להיות בעיה בהזרמת תכני 720P - מניסיון.chook_rl כתב:היי, אני כרגע מנסה להבין את כל התורה...
ולראות אותו
(סורי על הנצלש, אני חדש בפורום)...