NEWZBIN קיבלו מכתב אזהרה מה MPA
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אל תתלהבו מרכישת הזמנות ב eBay, לרוב המוכרים או הרוכשים בעלי אותו Nick כמו באתר הטראקרים ולכן קל מאוד לעקוב אחר מכירות כאלו (אשר אסורות לחלוטין מצד מנהלי אתר הטראקרים).
לאתרי טורנט פרטיים יש שלל חברים נלהבים בעלי המון זמן פנוי אשר כל מה שהם עושים בזמן זה הינו חיפוש אחר מכירות של הזמנות ואיתור החברים אשר מעמידים אותן למכירה. כמובן שכאשר תופסים את האנשים, מתבצעת חסימה של המוכר, הרוכש ולעיתים גם של מי שהזמין את המוכר, כלומר 3 דורות...
שימו לב לא להזכיר שמות של אתרי טורנטים ולא לנהל משא ומתן להחלפה או מתן של הזמנות לאתרים מסוג זה בשל הפעילות הלא חוקית אשר מתנהלת בהם. אנחנו לא מעודדים שימוש באתרים מסוג זה ודבר זה אסור לפי תקנון האתר.
לאתרי טורנט פרטיים יש שלל חברים נלהבים בעלי המון זמן פנוי אשר כל מה שהם עושים בזמן זה הינו חיפוש אחר מכירות של הזמנות ואיתור החברים אשר מעמידים אותן למכירה. כמובן שכאשר תופסים את האנשים, מתבצעת חסימה של המוכר, הרוכש ולעיתים גם של מי שהזמין את המוכר, כלומר 3 דורות...
שימו לב לא להזכיר שמות של אתרי טורנטים ולא לנהל משא ומתן להחלפה או מתן של הזמנות לאתרים מסוג זה בשל הפעילות הלא חוקית אשר מתנהלת בהם. אנחנו לא מעודדים שימוש באתרים מסוג זה ודבר זה אסור לפי תקנון האתר.
אותי למשל חסמו בטורנט ליץ
012 אחראים לשליחה של 8 טרה בייטים אפלאוד ודאונלאוד ככה שאני אראה כאחד שמזייף וכך נחסמתי מהאתר הטוב ברשת. כל תחינותי למנהלי האתר לא עזרו על אף שהם יודעים בוודאות שזה 012 אחראים על כך,טורנט ליץ אף הוציאו מכתב על כך לגולשים. 012 כמובן הכחישו ואני בטיטומי מחוייב להם עד ספטמבר (זה קרה לפני כארבעה חודשים) ולכן אני לא יכול לעזוב אותם עדיין.
לכן קשה מאד למצוא אתרים עם מהירות נורמלית לתכני HD .
לכן קשה מאד למצוא אתרים עם מהירות נורמלית לתכני HD .
אני אישית לא אוהב במיוחד את Newzbin. זה אתר מעולה לגרמנים והולנדים שמקבלים שם כמויות אדירות של קישורים לסרטים מדובבים או עם תרגום צרוב.
כאשר אני מחפש סרט, אני בד"כ עובד עם nzbsrus, עבור כל סרט יש שם את הדירוג של IMDB עם קישור ישיר, בצורה זו קל לעשות סלקציה לסרטים טובים.
כאשר אני מחפש סרט, אני בד"כ עובד עם nzbsrus, עבור כל סרט יש שם את הדירוג של IMDB עם קישור ישיר, בצורה זו קל לעשות סלקציה לסרטים טובים.