אני בודק לאחרונה את Usenetserver כאלטרנטיבה זולה יותר ל Giganews
הם טוענים ל 105+ Days Retention. בקבצים שניסית להוריד נתקלתי בהמון מאמרים חסרים כבר ב Retention של 80 יום - מעל 20% חוסר. לא הצלחתי אפילו לבצע PAR2 מרוב מחסור של מאמרים. ב Giganews אותם קבצים ירדו בצורה תקינה ללא כל צורך ב PAR2.
בנוסף כאשר מורידים פוסטים חדשים ההורדה טסה. בהורדה של חומר ישן המהירות אצלי יורדת לחצי.
jpost כתב:אני בודק לאחרונה את Usenetserver כאלטרנטיבה זולה יותר ל Giganews
הם טוענים ל 105+ Days Retention. בקבצים שניסית להוריד נתקלתי בהמון מאמרים חסרים כבר ב Retention של 80 יום - מעל 20% חוסר. לא הצלחתי אפילו לבצע PAR2 מרוב מחסור של מאמרים. ב Giganews אותם קבצים ירדו בצורה תקינה ללא כל צורך ב PAR2.
בנוסף כאשר מורידים פוסטים חדשים ההורדה טסה. בהורדה של חומר ישן המהירות אצלי יורדת לחצי.
...
אני בדקתי את זה כמה פעמים וחזרתי שוב ושוב ל Giga, כנראה שנגזר עלינו לשלם יותר.
אני מנוי ל usenetserver כבר משהו כמו עשרה ימים ומרוצה עד הגג. מעולם לא הייתי מנוי על גיגה כך שאין לי אפשרות להשוות וגם דרישות רוחב הפס שלי נמוכות (1.5) אבל בשבילי זה פתרון מצויין (בייחוד מבחינת המחיר).
אני חושב שאפשר לסכם שusenetserver נותן "bang for the buck" מעולה ל low end.
אני מנוי שלהם כמעט רצוף כ3 שנים..
במהלך השבוע האחרון 5 מ10 החיבורים נותקו לי ורק אתמול הכל חזר להיות תקין.
התמיכה בצ'אט שלהם גרועה מאד , או שמדברים אליך עם ציטוט מוכן ולא לגופו של עניין או שמתעלמים ממך כשרואים את האמייל שלך וסוגרים לך את הצ'אט.
לאימיילים הם לא עונים.
We will be doing maintenance on one of our core routers tonight between 10PM and 11PM Eastern Daylight Time. There will be a short 5 to 10 minute window where you may see connection errors. We apologize for any inconvenience this may cause you.
Thank You,
Engineering
Thu, 24 Jul 2008 11:03:43 GMT
We have made some progress on the SSL servers and connections have been ok since late last night. We will continue to monitor these servers.
Wed, 23 Jul 2008 11:43:51 GMT
We are currently experiencing problems with our SSL servers. Users will experience slowness and problems connecting during this time. We are working to resolve the issue.
Mon, 7 Jul 2008 13:40:38 GMT
We are working closely with our software vendors and researching the random 502 (maximum connections exceeded) some customers are receiving. We have recently done a software update and hope to see some relief on the issue.
Thank You
Engineering
Tue Jun 24 17:36:55 UTC 2008
The issues with the IP Routing Tool have been resolved. Thank you for your patience, Engineering[/left]
טוב, התחילו לי גם בעיות.
לא יכול לעשות Update ל Headers. הוא יוצר חיבור, מוריד איזה 10 דקות ואז מנתק את ה Connection. כשאני מתחיל לנסות שוב, הוא מתחיל מהתחלה.