ה-Pioneer 1150HD הגיעה!! תמונות HD חדשות בעמוד 4 8O
אוקייי.. הכבלים מ-Monoprice הגיעו.. החלפתי את החיבורים מקומפוזיט לHDMI. וואו
התמונה שהתקבלה מהממיר (1080i) דרך HDMI היתה מדהימה! במיוחד שמדובר בהופעה חיה של RHCP, מ Transformers או אפילו CNNHD. פשוט, אין מילים

שימו לב לתמונת SD רגילה ב-480i

אני מצטער על הרעשים בתמונות.. האיכות הנמוכה.. והעודף בצבעים.. אשמתה של המצלמה
מקווה שאהבתם
התמונה שהתקבלה מהממיר (1080i) דרך HDMI היתה מדהימה! במיוחד שמדובר בהופעה חיה של RHCP, מ Transformers או אפילו CNNHD. פשוט, אין מילים

שימו לב לתמונת SD רגילה ב-480i

אני מצטער על הרעשים בתמונות.. האיכות הנמוכה.. והעודף בצבעים.. אשמתה של המצלמה
מקווה שאהבתם
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 71652.html
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 71652.html
איך אני מת על התגובות האלה.staticx כתב:תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 71652.html...
הבחור השקיע את מיטב כספו על הטלויזיה שלמירב הדעות היא הטובה ביותר בשוק ואתה חושב שהוא לא יודע מה הוא קנה??
פיטר, מזל טוב על הקורו - אני בטוח שתהנה (כמוני).
ממליץ לך ביקור קצר בAVSF בשרשור של D-NICE, יש שם הגדרות מדויקות להרצה וצפיה.
תהנה!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לידע הכללי: פיוניר רוכשת את הפנלים (פלאזמה) שלה מפנסוניק כך שהמסך הנ"ל הוא לא מספר אחד בעולם אלא למתבונן עצמו...XEON כתב:אני מאחל לך הרבה הנאה,ממסך מספר אחד בעולם
*תדאג לכייל אותו,כך,שבתמונה עם האיש עם החליפה,יראו גם את התפרים והקפלים של הבגד*...
תודה רבה את התגובה.XEON כתב:אני מאחל לך הרבה הנאה,ממסך מספר אחד בעולם
*תדאג לכייל אותו,כך,שבתמונה עם האיש עם החליפה,יראו גם את התפרים והקפלים של הבגד*...
המסך מכוייל ממש טוב מבחינת צבעים. הדבר היחיד זה שהורדתי את ה-Contrast וה-Brightness ב9 ו8 (בהתאמה) בשביל השבועיים הראשונים של ה-Break-in. זה האיבוד הקטן בפרטים שאתה רואה.
flicker,
אני מבקר קבוע ב-AVSF, וההגדרות של D-Nice מיושמות על המסך הזה (עם כמה התאמות אישיות שלי).
staticx,
שתשב מול המסך הזה ותראה סרט (אפילו אם הוא DVD פשוט), אני מבטיח לך שדעתך תשתנה.
hassan,
בעוד פחות מחודש ה-HTPC החדש נכנס לתמונה, הממיר בקושי יהיה בשימוש. אני לא דואג.
tobenary,
הלוואי ויכולתי
nils3373,
זה ממש לא המצב במסך הזה.
מה שאתה מדבר זה העתיד, לפי ההצהרות של פיונר.
שוב, תודה לכולם על הפיגון
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
התגובות הנ"ל אינן לפי דעתי בכדי לחבל בחווית הקניה/צפיה של בעלי המסך אלא שקוראים אחרים ישכילו לעתיד ובסופו של דבר מדובר בחוות דעת פרטיות בלבד.flicker כתב:איך אני מת על התגובות האלה.staticx כתב:תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?
הבחור השקיע את מיטב כספו על הטלויזיה שלמירב הדעות היא הטובה ביותר בשוק ואתה חושב שהוא לא יודע מה הוא קנה??
תהנה!...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
נכון מאוד. חוצמזה, שפשוט לא הבנתי איך מישהו פה אמר שהיא הטלויזיה הכי טובה בעולם, למרות שאינה תומכת FHD... המון התפעלו פה מהתמונות וכו', אבל אני לא מבין איך זה יכול להיראות טוב ברגע שלוקחים אות של 1080 ו"דוחסים" אותו למסך שמציג רק 720...nils3373 כתב:התגובות הנ"ל אינן לפי דעתי בכדי לחבל בחווית הקניה/צפיה של בעלי המסך אלא שקוראים אחרים ישכילו לעתיד ובסופו של דבר מדובר בחוות דעת פרטיות בלבד.flicker כתב:איך אני מת על התגובות האלה.staticx כתב:תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?
תהנה!......
כנראה שלצרכים של פיטר זה ממש מתאים. אני לעצמי לא הייתי קונה.. במיוחד אם מרחק הצפיה שלי כמו שהוא ציין, 2 מטר בלבד... במרחק כזה רואים כל "פיפס" בתמונה...
בכל אופן, אם פגעתי באיזושהי צורה, אני מצטער.
staticx,
בוא אני יסביר.
בתור התחלה, בארצנו המופלאה, נדירים התכנים ב1080P.
גם ברגע שחברות הכבלים והלווין יעברו לשידורי HD מלאים, יהיה מדובר ב720P / או 1080i (עדיף כבר 720P למען האמת).
בנוסף, חוץ מלקנות סרטי BD, רוב התכנים ע"ג הרשת הם 720P מהסיבה הפשוטה שסרטי 1080P פשוט גדולים מדי.
אני יוסיף ויגיד שמרחק הצפיה שלי בביתי הקבוע בארץ הוא 3.5-4 מטר. שבמרחק הזה אין שום הבדל בין 720P ל1080P.
נכון לעכשיו, עד שאני חוזר לארץ (עוד חודשים) המסך ממוקם בסלון קטן, שכן, יש בו רק 2 מטר מהספה לטלויזיה. אבל זה זמני.
ודבר אחרון, מבחינת תכני הצפיה שלי, ישלי 60-70 אחוז של כבלים, והשאר 720P מה-HTPC. ככה שבשביל הצרכים שלי, המסך הזה היה מושלם.
להגיד דבר כזה "תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?" זה ממש לא אחראי, גם אם אתה רק רוצה "שקוראים אחרים ישכילו לעתיד" כי זה פשוט לא נכון. החלטה של סוג המסך, גודלו, ותכונותיו מתבססת על מספר תחומים. ובתור בן אדם אשר לא מודע לשיקולים שלי, או של קוראי הפורום, אתה לא יכול להגיד כזה דבר.
בכל מקרה, אני לא יכול להיות יותר שמח מהקניה הזאת.
ובמחיר ששילמתי עליה, אני מצטער שלא לקחתי שתיים
בוא אני יסביר.
גם ברגע שחברות הכבלים והלווין יעברו לשידורי HD מלאים, יהיה מדובר ב720P / או 1080i (עדיף כבר 720P למען האמת).
בנוסף, חוץ מלקנות סרטי BD, רוב התכנים ע"ג הרשת הם 720P מהסיבה הפשוטה שסרטי 1080P פשוט גדולים מדי.
אני יוסיף ויגיד שמרחק הצפיה שלי בביתי הקבוע בארץ הוא 3.5-4 מטר. שבמרחק הזה אין שום הבדל בין 720P ל1080P.
נכון לעכשיו, עד שאני חוזר לארץ (עוד חודשים) המסך ממוקם בסלון קטן, שכן, יש בו רק 2 מטר מהספה לטלויזיה. אבל זה זמני.
ודבר אחרון, מבחינת תכני הצפיה שלי, ישלי 60-70 אחוז של כבלים, והשאר 720P מה-HTPC. ככה שבשביל הצרכים שלי, המסך הזה היה מושלם.
להגיד דבר כזה "תתחדש אבל... הטלויזיה לא FHD... לא חבל על הכסף?" זה ממש לא אחראי, גם אם אתה רק רוצה "שקוראים אחרים ישכילו לעתיד" כי זה פשוט לא נכון. החלטה של סוג המסך, גודלו, ותכונותיו מתבססת על מספר תחומים. ובתור בן אדם אשר לא מודע לשיקולים שלי, או של קוראי הפורום, אתה לא יכול להגיד כזה דבר.
ובמחיר ששילמתי עליה, אני מצטער שלא לקחתי שתיים
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
פיטר כתב:staticx,
בוא אני יסביר.
ובמחיר ששילמתי עליה, אני מצטער שלא לקחתי שתיים...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם