איפה קיים ה2500 ש"ח הזה? ואם מדובר על בלי משחקים, אז למה לא 3100 עם שני משחקים ושני שלטים?
פשוט אח שלי רכש באילת ב T R U אחרי מחקר כלשהו ולא מצא אופציות זולות יותר.
בגדול גם על אילת עלולה להיות הוצאת נסיעה לא קטנה אבל ה-מ-ו-ן אנשים נוסעים עכשיו ואפשר לבקש. בטוח שאני מכיר יותר אנשים שנוסעים לאילת מאשר לארה"ב.....
קניית קונסולת PS3
- Ran
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
כתבתי שזה בלי משחקים, לא בטוח לגבי השלטים, חושב שרק אחד.
החבילה שאמרת ב-3,100 יותר שווה אם המשחקים טובים, אבל אישית כל חבילות המשחקים שראיתי כוללות משחקים שלא הייתי קונה.
בכל מקרה רק אומר שלא צריך לנסוע לאילת בשביל לקבל מחיר שמתקרב למחירים בחו"ל, דיברו כאן על 2,800 ש"ח מחו"ל עם משחק אחד, ככה ש-2,500 בלי משחקים זה שווה ערך פחות או יותר וחוסך את הכאב ראש והסיכון בקנייה מהאינטרנט.
החבילה שאמרת ב-3,100 יותר שווה אם המשחקים טובים, אבל אישית כל חבילות המשחקים שראיתי כוללות משחקים שלא הייתי קונה.
בכל מקרה רק אומר שלא צריך לנסוע לאילת בשביל לקבל מחיר שמתקרב למחירים בחו"ל, דיברו כאן על 2,800 ש"ח מחו"ל עם משחק אחד, ככה ש-2,500 בלי משחקים זה שווה ערך פחות או יותר וחוסך את הכאב ראש והסיכון בקנייה מהאינטרנט.
- yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
אתה יכול לתת לינק/פרטים על חנויות שמוכרות במחיר הזה?nadav-g כתב:אפילו לא, אני מכיר חנויות שמוכרות ב-2,500 ש"ח בלי משחקים.
אין טעם לייבא מאנגליה לדעתי....
וחוץ מזה - אתה מכיר חנויות שמוכרות את גרסאת ה-80G בארץ (אירופאית) ?
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אין כזה דבר - 80G אירופאיתyossigab כתב:אתה יכול לתת לינק/פרטים על חנויות שמוכרות במחיר הזה?nadav-g כתב:אפילו לא, אני מכיר חנויות שמוכרות ב-2,500 ש"ח בלי משחקים.
אין טעם לייבא מאנגליה לדעתי....
וחוץ מזה - אתה מכיר חנויות שמוכרות את גרסאת ה-80G בארץ (אירופאית) ?...
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
פשוט תמצא את החנויות הכי זולות באינטרנט, ואז תלך אליהם פיזית ותתמקח איתם.
אתמול במקרה ראיתי פוסט של מישהו ב-vgames שמוכר חדש באריזה עם אחריות של ישפאר ב-2,400:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1109081
אמנם לא חנות אבל אם זה באמת חדש באריזה עם אחריות אז מה רע...
אתמול במקרה ראיתי פוסט של מישהו ב-vgames שמוכר חדש באריזה עם אחריות של ישפאר ב-2,400:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1109081
אמנם לא חנות אבל אם זה באמת חדש באריזה עם אחריות אז מה רע...