crusader כתב:Kemel,
קח בחשבון שכבר כמה שירשורים שאנשים מציעים לך לגשת לאנגימה בצפון, במקרה הבחור שמנהל אותה הוא חבר וותיק בפורום, ויש לך לא מעט ביקורות שלדעתי רק משבחות אותו, ואני חושב שביקורות פה, הן קצת יותר איכותיות ואותנטיות מביקורות של "זאפ".
אז לך ונסה את מזלך, במקרה הכי גרוע, תסכם עם המוכר שבמידה ולא תהיה מרוצה תוכל להחזיר את המוצר, באם זה לא יספק אותך, תאלץ להמשיך ולחפש ,או לגשת ולקנות אצל היבואן עצמו.
השורה התחתונה היא, שאותה גם צריך לקחת בחשבון היא, שלפעמים שווה לשלם עוד 100 שקל יותר, וליהנות מראש שקט....
צריך המלצה לחנות טובה שמוכרת את sony p3000e
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
kemel
האמת שגם אם תקנה ישירות מישפאר, כנראה שלעולם לא תדע מה הטלוויזיה עברה לפני כן.
כנ"ל לגבי כל מסך אחר מכל יבואן אחר. כנראה שבסופו של דבר תיאלץ לסמוך על מישהו.
האמת שגם אם תקנה ישירות מישפאר, כנראה שלעולם לא תדע מה הטלוויזיה עברה לפני כן.
כנ"ל לגבי כל מסך אחר מכל יבואן אחר. כנראה שבסופו של דבר תיאלץ לסמוך על מישהו.
אמרתי כבר שאני אלך לאניגמה ואבדוק שם.
פשוט אח שלי שאל אותי אם הם החנות שמוכרת לי בזול אמינה ואני לא יכול לדעת את זה.הוא שאל אותי איך אני יודע שהם לא מוכרים לי מוצר מחודש וגם על זה אני לא יכול לענות.הוא הכניס לי לראש שהחנות יכולה להיות לא אמינה.אז אני שאלתי פה.
פשוט אח שלי שאל אותי אם הם החנות שמוכרת לי בזול אמינה ואני לא יכול לדעת את זה.הוא שאל אותי איך אני יודע שהם לא מוכרים לי מוצר מחודש וגם על זה אני לא יכול לענות.הוא הכניס לי לראש שהחנות יכולה להיות לא אמינה.אז אני שאלתי פה.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
kemel,
לשאול זה תמיד טוב, אבל אני חושב ש keyser דיי הדגיש את הנקודה הפשוטה, שגם אצל היבואן אתה לא יכול להיות בטוח ב 100% שזה מוצר חדש.
אני מניח שאחרי שתבקר באנגמיה לצורך העניין, אתה תבין קצת על מה אנחנו מדברים, לי אישית לא יצא עוד לבקר שם,אני את רוב הקניות שלי עושה במרכז, אבל מסיפורים והכירות עם ישראל אני מניח שחששותיך יתפוגגו.
מעבר לזה היחס שמקבלים לרוב בחנות מתמחה וההסברים, בייחוד לאדם חדש בתחום, שווים אפילו יותר.
שתהיה קניה טובה, ותתחדש
זה הכי חשוב !
לשאול זה תמיד טוב, אבל אני חושב ש keyser דיי הדגיש את הנקודה הפשוטה, שגם אצל היבואן אתה לא יכול להיות בטוח ב 100% שזה מוצר חדש.
אני מניח שאחרי שתבקר באנגמיה לצורך העניין, אתה תבין קצת על מה אנחנו מדברים, לי אישית לא יצא עוד לבקר שם,אני את רוב הקניות שלי עושה במרכז, אבל מסיפורים והכירות עם ישראל אני מניח שחששותיך יתפוגגו.
מעבר לזה היחס שמקבלים לרוב בחנות מתמחה וההסברים, בייחוד לאדם חדש בתחום, שווים אפילו יותר.
שתהיה קניה טובה, ותתחדש
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אזור הקריות חיפה נשר גזית תל יוסף חפציבה ושאר הקיבוצים שבסביבה שם.keyser כתב:באיזה איזור? הוא נחשב שיפוצניק טוב?kemel כתב:שיפוצים.יש לו הרבה עבודה וגם בערב הוא עובד או שהוא הולך להצעות מחיר.keyser כתב:במה הוא עובד?.........
כן הוא שיפוצניק טוב אני עבדתי איתו כל החופש הגדול וגם בחגים וראיתי.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
כל הכבוד!kemel כתב:הוא עושה כל סוג של עבודה שקשורה לשיפוצים כולל טיח חשמל אנסטלציה בניית מבנים אפילו ממדים גבס הכל בקיצורkeyser כתב:הוא עושה גם פירזול וטיח ?......
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Kemel,
בתור אחד שסגר רק לאחרונה עסקה די גדולה ויותר מסובכת עם ישראל מאינגמה אני יכול לאשר כי במידה ועשית סקר שוק ואתה סגור על מחיר שאתה מוכן לשלם עבור המכשיר, אתה לא יכול ליפול על חנות טובה יותר.
גם אם בסופו של דבר המחיר שישראל יציע לך יהיה גבוה במעט מהמחיר הזול ביותר שקיבלת בחנות אחרת הייתי במקומך קונה מישראל.
השירות, היחס וההתקנה שתקבל מישראל שווה 200-300 ש"ח (5% תוספת לעסקה) משירות יחס ואיכות התקנה שתקבל כמעט מכל חנות אחרת (יש גם יוצא דופן).
עידן
בתור אחד שסגר רק לאחרונה עסקה די גדולה ויותר מסובכת עם ישראל מאינגמה אני יכול לאשר כי במידה ועשית סקר שוק ואתה סגור על מחיר שאתה מוכן לשלם עבור המכשיר, אתה לא יכול ליפול על חנות טובה יותר.
גם אם בסופו של דבר המחיר שישראל יציע לך יהיה גבוה במעט מהמחיר הזול ביותר שקיבלת בחנות אחרת הייתי במקומך קונה מישראל.
השירות, היחס וההתקנה שתקבל מישראל שווה 200-300 ש"ח (5% תוספת לעסקה) משירות יחס ואיכות התקנה שתקבל כמעט מכל חנות אחרת (יש גם יוצא דופן).
עידן
אמרתי שאני אלך לשם.זה לא עוד 200-300 שקל זה עוד יותר מ 1000 שקל.idan309 כתב:Kemel,
עידן...