מי כבר התקין את SP3 הסופי ל XP?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הם חייבים. יש עליהם לחץ אדיר מלקוחות מפתח ושותפים עסקיים. בלי העדכונים זה בעיה לפרוס מחשבים חדשים בסביבה מנוהלת ריכוזית, שלא לדבר שלחברות גדולות לוקח בערך שנתיים לפרוס מערכת הפעלה או תוכנת מפתח חדשה. וכמובן שיש גם את העניין שהמון מערכות ממוחשבות מופעלות היום ע"י תוכנות ייעודיות שאי אפשר בכלל להעביר "סתם ככה" ממערכת הפעלה אחת לשניה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מישהו אמר שיש בה חידוש בולט לעיין ?
זה הכל עדכוני אבטחה
אחרי שהיית מתקין SP2 היו נופלים עליך 100+ עדכונים
אז חסכו לך את זה + תוספת דרייברים שלא היו לפני במערכת
ועוד כמה שטויות שלא משנים לאף אחד !
זה הכל עדכוני אבטחה
ועוד כמה שטויות שלא משנים לאף אחד !
"מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו"
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא היה אמור להיות חידוש בולט לעין....assafiles כתב:מישהו אמר שיש בה חידוש בולט לעיין ?
זה הכל עדכוני אבטחה
ועוד כמה שטויות שלא משנים לאף אחד !...
לפי הפירסומים ברשת, היה אמור להיות שיפור גדול במהירות ריצה של המערכת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה היה אמור להיות נכון בעיקר לגבי SP1 של Vista ושם דרך אגב אני לא בטוח שיש באמת פתרון לבעיית מקצבי העברת הנתונים דרך רשת. ה SP3 של XP אמור לאגד את כל עדכוני האבטחה שהופצו משחרור חבילת ה SP2 + תוספות שיעשו את החיים קלים יותר למנהלי רשתות שצריכים לפרוס את המערכות בסביבת Server 2008.
למשתמש הביתי ה SP3 של XP לא אמור להביא שום חידוש תפקודי או שינוי בממשק. הפרסומים על שיפור המהירות של SP3 לעומת SP2 ב XP הם לא ממש משמעותיים וגם לא נבדקו לעומק.
למשתמש הביתי ה SP3 של XP לא אמור להביא שום חידוש תפקודי או שינוי בממשק. הפרסומים על שיפור המהירות של SP3 לעומת SP2 ב XP הם לא ממש משמעותיים וגם לא נבדקו לעומק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אצלי האוטו טס אחרי שאני שוטף אותן, וזה לא רק אני אומר, גם שכנים שבאו לבקר טוענים שהמכונית מהירה יותר
כל הדיווחים על תוספת המהירות ב XP SP3 נשענים על מבחן אחד ויחיד שבוצע עם גרסת Beta מוקדמת בנובמבר 2007! הבוחנים היו חברת Devil Mountain Software והם השתמשו כאמת מידה ב OfficeBench והם דיווחו על שיפור במהירות לעומת XP SP2 של עד 10%
למיטב ידיעתי לא בוצעו שום מבחני השוואה נוספים עד כה. ייתכן מאוד שיש באמת שיפור, ואולי גם שיפור ניכר ומעבר ל 10%, אבל זה בטח לא בכל התחומים ובאופן גורף. תוצאות המבחן שבוצע לדוגמא לא יכולים להצביע בכלל על שיפור בביצועי קידוד או פריסת ווידאו.
כל הדיווחים על תוספת המהירות ב XP SP3 נשענים על מבחן אחד ויחיד שבוצע עם גרסת Beta מוקדמת בנובמבר 2007! הבוחנים היו חברת Devil Mountain Software והם השתמשו כאמת מידה ב OfficeBench והם דיווחו על שיפור במהירות לעומת XP SP2 של עד 10%
למיטב ידיעתי לא בוצעו שום מבחני השוואה נוספים עד כה. ייתכן מאוד שיש באמת שיפור, ואולי גם שיפור ניכר ומעבר ל 10%, אבל זה בטח לא בכל התחומים ובאופן גורף. תוצאות המבחן שבוצע לדוגמא לא יכולים להצביע בכלל על שיפור בביצועי קידוד או פריסת ווידאו.
שיפור בביצועים
התקנתי את ה Sp3 בשבוע שעבר ולאחר שבדקתי עם תוכנת 3dMark ו Pcmark אכן ניתן לראות שיפור קטן בביצועים (~5%).
בכל מקרה לפי דעתי שווה להתקין כי מעבר לאיגוד התיקונים יש גם תוספות ל Kernel שלא ניתן לראות
בכל מקרה לפי דעתי שווה להתקין כי מעבר לאיגוד התיקונים יש גם תוספות ל Kernel שלא ניתן לראות
אני חייב להודות
שאחרי מספר ימי שימוש במערכת גם אני מרגיש שיפור בביצועים אחרי ההתקנה של ה SP3
שאחרי מספר ימי שימוש במערכת גם אני מרגיש שיפור בביצועים אחרי ההתקנה של ה SP3
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
התחלנו להתקין השבוע בעבודה לכל ה-XP את הSP3 וסטטיסטית עד היום היו לנו אחוזי התקנה מוצלחים של 96% ו-4% דרשו repair מחדש של ה-XP . היום התהפכו היוצרות ואחרי 15 מחשבים ש-12 מתוכם נכשלו , עצרנו את ההתקנה . 
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
dudib כתב:התחלנו להתקין השבוע בעבודה לכל ה-XP את הSP3 וסטטיסטית עד היום היו לנו אחוזי התקנה מוצלחים של 96% ו-4% דרשו repair מחדש של ה-XP . היום התהפכו היוצרות ואחרי 15 מחשבים ש-12 מתוכם נכשלו , עצרנו את ההתקנה ....
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש אצלי באג מוזר שכבר קרה בשתי מחשבים שהתקנתי XP נקי עם SP3 בילד-אין
כל הקיצורי דרך ב ALL PROGRAMS נעלמו....
אלה קיצורי דרך שההתקנה של התוכנות הכניסה, וראיתי אותם אבל פתאום הכל התחלף לאייקון של My Computer
תראו צילום מסך
כל הקיצורי דרך ב ALL PROGRAMS נעלמו....
אלה קיצורי דרך שההתקנה של התוכנות הכניסה, וראיתי אותם אבל פתאום הכל התחלף לאייקון של My Computer
תראו צילום מסך