רוק כבד ומטאל - בתערוכה HT2008
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מי נתן לכם את הרושם שאתם יכולים לסביר לי מה זה רוק כבד ומה זה פיוזן אני שמעתי את זה עוד ששיחקתם בחול
אני נתתי לכם את הרושם הזה.חוץ מי זה רפי,אם נתתי לי את הבולרו שח רוול כדוגמא לכך שאתה מכיר את רוול
אז סליחה, אבל לא,נסה להביא משהו ברמה יותר גבוהה שלו,תנסה לפחות
ואגב את פייגן ואת קוקר נו כנראה לא הבנתם,אין לי טענות אליכם פשוט הצחקתם אותי אתה ואייל והכבדים
איאן אנדרסון?אמרנו משהו על משחקים בחול?כבדים אעלק
אני נתתי לכם את הרושם הזה.חוץ מי זה רפי,אם נתתי לי את הבולרו שח רוול כדוגמא לכך שאתה מכיר את רוול
אז סליחה, אבל לא,נסה להביא משהו ברמה יותר גבוהה שלו,תנסה לפחות
ואגב את פייגן ואת קוקר נו כנראה לא הבנתם,אין לי טענות אליכם פשוט הצחקתם אותי אתה ואייל והכבדים
איאן אנדרסון?אמרנו משהו על משחקים בחול?כבדים אעלק
אמן מייסר
אנקדוטה מהערב....
מישהו ראה חדשות ערוץ 10 במקרה הערב??????
הייתה שם כתבה על איזה להקת רוק ...חברה שרובם מעל 40.....כולם לא פחות מסמנכ"ל..חברות היי טק , ומה הם אוהבים??????????? צדקתם.....רוק.
החברה שרופים על רוק גיטרות.......
אייל....תרגיש טוב.....הנה חבורות אליטיסטים.חובבי רוק.......אנשי היי טק.
ולך אפי.....אמרת עופר לוי????? רק אם זה בביצוע של ריח מטאל
ח
רפי_א
הייתה שם כתבה על איזה להקת רוק ...חברה שרובם מעל 40.....כולם לא פחות מסמנכ"ל..חברות היי טק , ומה הם אוהבים??????????? צדקתם.....רוק.
החברה שרופים על רוק גיטרות.......
אייל....תרגיש טוב.....הנה חבורות אליטיסטים.חובבי רוק.......אנשי היי טק.
ולך אפי.....אמרת עופר לוי????? רק אם זה בביצוע של ריח מטאל
רפי_א
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

מה הקשר לסמנכלים ולאנשי הייטק-לאבנר מנהריה יש אייקיו 60 והוא מנגן כמו תיקן האוניברסיטה העברית
איזה אליטות?אתה פגשת אותי פעם?מה אתה מבלבל את המוח?שמעת אותי מנגן?די!תמרוד במקום אחר
איזה אליטות?אתה פגשת אותי פעם?מה אתה מבלבל את המוח?שמעת אותי מנגן?די!תמרוד במקום אחר
אמן מייסר
שוב לא הבנתי מה הטענה שלך .ילדיעפים כתב: אין לי טענות אליכם פשוט הצחקתם אותי אתה ואייל והכבדים
...
זה נכון ואף יתכן שאנחנו שיחקנו בחול כשאתה שמעת סגול כהה , אבל זה לא נותן לך לגיטימציה
לחשוב שהנושף בסקסופון (לא בטוח שהוא נושף בעוד מקום
מפורטנוי , או סטריאני .
כפי שכתבתי בעבר אודיופיליה בשבילי היא האזנה והריגוש , ורוק כבד תמיד עשה לי את זה ואני מקווה שזה לא ישתנה ואני לא אהפוך לאוהב נשפנים .
קל מאוד לבנות מערכת שתבצע פרזנטציה סבירה לסקסופון , או קלרינט .
קשה , קשה מאוד לבנות מערכת שתעביר בתולת ברזל מבלי שהאלמנטים יעופו לפנים , ומבלי שהעסק ישמע מקומפרס, מערכת לרוק כבד אווריית , עם באס מהודק , הפרדת כלים הינה עסק לא פשוט כאשר מדובר במוסיקה עמוסה מהירה ומלאת דיסטרשיין .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
ילדיעפים .....יש לי שאלה ....
יש לך בעיה בהבנת הניקרא??????
כנראה שכן.......
לכן ענית לאייל וסטית מהנושא....ולא הבנת את מה שהוא שאל והתייחס.
גם מה שאני כתבתי...... פשוט עשית סלאט. ולא הבנת כנראה את המסר.
אתה זה שקבעת עובדות יקירי. שאנחנו או אני... לא מכירים. ואפילו לא שמענו על רוול.או מעולם לא שמענו קטעים קלאסיים.
שאתה שמעת רוק כבד... אני שיחקתי בחול.גם בזה אני לא ממש בטוח.
מה זה בדיוק איאן אנדרסון.......עלאק כבדים???? גם הוא היה דוגמא בלבד....לעוד סיגנונות שאני קצת יותר מבקיא בהם.....ויש בהם אלמטנים קלאסיים שהתמוגגתי מהם.( היצירה בורה ).
בקיצור ולעניין.....אני לא אספר לך מה זה רוק כבד...אבל אל תספר לי גם מה זה....שאני שומע כבד....אז זה קצת כבד....ולא אמררתי פיר פקטורי......ולא אמרתי ביו האזרד.....ולא אמרתי אליס אין צ'יינס...או קורן...או סוייל... או סוונדאסט....ועוד ועוד.
ילדי עפים........אתה ממשיך לא להבין את מה שכתבתי. שאמרתי שאתה מנגן על כלי.... זו הייתה מחמאה על זה שמבחינתי אתה יודע מה זו מוזיקה....ומה זו יצירה. אז מה אתה מתקיף????? תקרא...ותבין בדיוק מה כתבתי.
והנה אתה ממשיך לדבר שטויות על מרד ועל בילבול בייצים ...........ועוד לוקח את זה לפאן אישי. זה מה שאני אוהב .... מה לא ברור. שומע גם עוד דברים. אבל מזה הכי נהנה......מה כל כך פשוט מלהבין????
בקיצור את תספר לי מה זה רוק........את זה אני חי.. ונושם. לא 10 ולא 20 ולא 30 ולא 40 שנה......מקווה שהבנת.
שבוע מצויין לכולם
רפי_א
כנראה שכן.......
לכן ענית לאייל וסטית מהנושא....ולא הבנת את מה שהוא שאל והתייחס.
גם מה שאני כתבתי...... פשוט עשית סלאט. ולא הבנת כנראה את המסר.
אתה זה שקבעת עובדות יקירי. שאנחנו או אני... לא מכירים. ואפילו לא שמענו על רוול.או מעולם לא שמענו קטעים קלאסיים.
שאתה שמעת רוק כבד... אני שיחקתי בחול.גם בזה אני לא ממש בטוח.
מה זה בדיוק איאן אנדרסון.......עלאק כבדים???? גם הוא היה דוגמא בלבד....לעוד סיגנונות שאני קצת יותר מבקיא בהם.....ויש בהם אלמטנים קלאסיים שהתמוגגתי מהם.( היצירה בורה ).
בקיצור ולעניין.....אני לא אספר לך מה זה רוק כבד...אבל אל תספר לי גם מה זה....שאני שומע כבד....אז זה קצת כבד....ולא אמררתי פיר פקטורי......ולא אמרתי ביו האזרד.....ולא אמרתי אליס אין צ'יינס...או קורן...או סוייל... או סוונדאסט....ועוד ועוד.
ילדי עפים........אתה ממשיך לא להבין את מה שכתבתי. שאמרתי שאתה מנגן על כלי.... זו הייתה מחמאה על זה שמבחינתי אתה יודע מה זו מוזיקה....ומה זו יצירה. אז מה אתה מתקיף????? תקרא...ותבין בדיוק מה כתבתי.
והנה אתה ממשיך לדבר שטויות על מרד ועל בילבול בייצים ...........ועוד לוקח את זה לפאן אישי. זה מה שאני אוהב .... מה לא ברור. שומע גם עוד דברים. אבל מזה הכי נהנה......מה כל כך פשוט מלהבין????
בקיצור את תספר לי מה זה רוק........את זה אני חי.. ונושם. לא 10 ולא 20 ולא 30 ולא 40 שנה......מקווה שהבנת.
שבוע מצויין לכולם
רפי_א
יורם
תאמין לי לא מצליח להבין מה אתה אומר.
את המשפטים שלך אני מנסה לפענח ולא כל כך מצליח .
תנסה להסביר
1.מה הבעיה עם רוק כבד?
2.למה אתה חושב שקלאסית טובה יותר ?
ותנסה לעשות את זה ללא התנשאות ...
נ"ב
מחקתי את ההודעה האחרונה שלך היא לא מצאה חן בעייני (הטון כתיבה - לגופו של אדם ולא לגופו של עניין )
תאמין לי לא מצליח להבין מה אתה אומר.
את המשפטים שלך אני מנסה לפענח ולא כל כך מצליח .
תנסה להסביר
1.מה הבעיה עם רוק כבד?
2.למה אתה חושב שקלאסית טובה יותר ?
ותנסה לעשות את זה ללא התנשאות ...
נ"ב
מחקתי את ההודעה האחרונה שלך היא לא מצאה חן בעייני (הטון כתיבה - לגופו של אדם ולא לגופו של עניין )
פרטים
פרטים
לא , בכלל
תנסה להסביר את נטענה שלך , כך שנצליח להבין
תנסה להסביר את נטענה שלך , כך שנצליח להבין
פרטים
פרטים
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא התנשאתיאתם פשוט ותקראו טוב מה כתבתם על אליטיסטים וסנובים כבר נשאת אותי כי אני אליטיסט
איך יכול להיות צפתי אליטיסט לא ברור לי-צפתי יכול להיות אהבל המקרה הטוב
טוב עזוב צחוקים,בקשר לרוק כבד ידעתי שלא תבינו אז אמשול אחרת-אני מת על רוק כבד מאז היותי קטנטן
ואני חוטף אנרגיות שאני שומע שלא תדע,וגם שערות יוצאות לי מהחולצה ושאני נוהג אני יכול להגיע ל200
למה אני חושב שמוזיקה קלאסית יותר טובה,אז ככה למען הנימוס אומר לך שהיא לא יותר טובה היא אחרת
אבל בחדרי חדרים אומר שהיא יותר טובה משום שאני חי ונושם גם את זו וגם את זו במדויק 42 שנה
ובניגוד אליך אני בודק איך מערכת מעבירה מוזיקה סימפונית מורכבת לפרטי פרטים של 100-120 כלים
עם דינמיקה ועוצמות שנדמה לך שרוק כבד עולה עליהן ,ובניגוד אליכם גם מוזיקת הרוק והפיוזן והקלאסי
מדברות אלי חזק ובקשר למסקנה אישית ובלי התנשאות,אחרי כל כך הרבה שנים שאני יודע רק מוזיקה
גם בעבודה וגם בבית הגעתי למסקנה (האישית)שהנגנים הטובים ביותר נמצאים בגאז המסורתי בקלאסי הכבד
(לא אגם הברבורים)ברוק הכבד בפיוזן בגז רוק וגם בסטילי דן- זאן לוק פונטי ועוד רבים וטובים
די אין לי כוח,,,,,,,,,,,,,,
איך יכול להיות צפתי אליטיסט לא ברור לי-צפתי יכול להיות אהבל המקרה הטוב
טוב עזוב צחוקים,בקשר לרוק כבד ידעתי שלא תבינו אז אמשול אחרת-אני מת על רוק כבד מאז היותי קטנטן
ואני חוטף אנרגיות שאני שומע שלא תדע,וגם שערות יוצאות לי מהחולצה ושאני נוהג אני יכול להגיע ל200
למה אני חושב שמוזיקה קלאסית יותר טובה,אז ככה למען הנימוס אומר לך שהיא לא יותר טובה היא אחרת
אבל בחדרי חדרים אומר שהיא יותר טובה משום שאני חי ונושם גם את זו וגם את זו במדויק 42 שנה
ובניגוד אליך אני בודק איך מערכת מעבירה מוזיקה סימפונית מורכבת לפרטי פרטים של 100-120 כלים
עם דינמיקה ועוצמות שנדמה לך שרוק כבד עולה עליהן ,ובניגוד אליכם גם מוזיקת הרוק והפיוזן והקלאסי
מדברות אלי חזק ובקשר למסקנה אישית ובלי התנשאות,אחרי כל כך הרבה שנים שאני יודע רק מוזיקה
גם בעבודה וגם בבית הגעתי למסקנה (האישית)שהנגנים הטובים ביותר נמצאים בגאז המסורתי בקלאסי הכבד
(לא אגם הברבורים)ברוק הכבד בפיוזן בגז רוק וגם בסטילי דן- זאן לוק פונטי ועוד רבים וטובים
די אין לי כוח,,,,,,,,,,,,,,
אמן מייסר
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

צודק-אני פה יצאתי מנצח אני אוהב את שני הסיגנונות זה מה שלא הובן פהOzen כתב:להבין את יורם? זה אפשרי?![]()
אף אחד לא חייב לאהוב את כל סגנונות המוסיקה, אבל למה לא לכבד את מה שהשני אוהב?...
ניצחתי-יש!
אמן מייסר