התלבטות בין שני טלוויזיות LCD
-
Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ומה עם כמות החיבורים בSharp טובה? ראיתי שיש לה DVI ולא HDMI
Maggies, because you can never be too thin...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
-
Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

בכל זאת למרות שאתם אומרים שלLCD עדיין יש בעיות, בטוח יש כמה דגמים מובילים, אם הבנתי נכון אז פיליפס ושארפ הם המובילות?
Maggies, because you can never be too thin...
Sheffield-Tunes כתב:בכל זאת למרות שאתם אומרים שלLCD עדיין יש בעיות, בטוח יש כמה דגמים מובילים, אם הבנתי נכון אז פיליפס ושארפ הם המובילות?...
תראה, אם אתה בכח רוצה ללכת על LCD, אז בבקשה...
לדעתי בכל האשכול הזה מתעסקים המון עם נתונים יבשים, כאשר למעשה שוכחים שמה שחשוב זאת התמונה שאתה רואה במו עיניך, ולא מה שכתוב בספציפיקצות של המסך...
הלכתי לחנויות, שם ראיתי מסך LCD של SHARP שעולה 35 אלף ש"ח... תמונה נהדרת ללא ספק בתכני HDTV וDVD... אך שאתה מפעיל שידורי YES(מה שאתה הולך לצפות בו), מסך הפלאזמה שלי שעולה כמעט פי 3 פחות מציג תמונה הרבה יותר טובה(לדעתי האישית) ועוד בחנות שבה המסכים מכויילים... ואני מזכיר, מדובר במסך בגודל שאתה מעוניין בו, שעולה פי 2 פחות.
אני רואה לפי התגובות שלך שעדיין לא הלכת לבדוק מסכים במו עיניך, ועניות דעתי אם תחליט לקנות מסך בלי להחליט עם העיניים שלך, אתה תעשה טעות גדולה.
-
Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

sunny_jim,
אני מתעניין במסך לא מאתמול. הייתה תקופה שבררתי רק על פלזמה ואז ה LCD נכנס וכרגע המחירים שלו הם סבירים.
לפי מה שאני מבין פה (מה שלא ידעתי קודם) זה שרואים בפלזמה יותר טוב כמעט מכל LCD ששאלתי עליו.
הקטע הוא שאני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה ישנה יחסית, כי גם פה ראיתי שאומרים ש LCD יחליף את הפלזמה.
ואני כן הייתי במספר חנויות וראיתי את הפיליפס בתצוגה ורואים בה ממש טוב (עוד פעם בתכנים של DVD) לא הייתה אפשרות לצפות ב-YES. ומחר אני הולך לראות מקומות בהם הטושיבה והשארפ מוצגות ואז נראה את ההבדלים, והפעם אני אבקש לראות תכני טלויזיה בנוסף.
אני מתעניין במסך לא מאתמול. הייתה תקופה שבררתי רק על פלזמה ואז ה LCD נכנס וכרגע המחירים שלו הם סבירים.
לפי מה שאני מבין פה (מה שלא ידעתי קודם) זה שרואים בפלזמה יותר טוב כמעט מכל LCD ששאלתי עליו.
הקטע הוא שאני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה ישנה יחסית, כי גם פה ראיתי שאומרים ש LCD יחליף את הפלזמה.
ואני כן הייתי במספר חנויות וראיתי את הפיליפס בתצוגה ורואים בה ממש טוב (עוד פעם בתכנים של DVD) לא הייתה אפשרות לצפות ב-YES. ומחר אני הולך לראות מקומות בהם הטושיבה והשארפ מוצגות ואז נראה את ההבדלים, והפעם אני אבקש לראות תכני טלויזיה בנוסף.
נערך לאחרונה על ידי Sheffield-Tunes ב 26/10/2005 18:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- קיבל תודות: 0
יש דברים שממש מפריעים לי בפלאזמה.
למשל, הרשת הגסה.
הרזולוציה של EDTV. (פלאזמה בעלת רזולוציה HDTV - רק באיזור 25K ומעלה), וגם זה 1024X768(
זה שאי אפשר לצפות בשידור 4:3 בלי לחשוש למצב המסך (צריבה!)
גם ה LCD לא מושלמים, אבל יש יותר ויותר סבירים, כן מבחינת הקונטרסט וכן מבחינת קליטת שידורים.
נושא זמן התגובה ניתן לראות כפטור.
הרזולוציה של EDTV. (פלאזמה בעלת רזולוציה HDTV - רק באיזור 25K ומעלה), וגם זה 1024X768(
זה שאי אפשר לצפות בשידור 4:3 בלי לחשוש למצב המסך (צריבה!)
גם ה LCD לא מושלמים, אבל יש יותר ויותר סבירים, כן מבחינת הקונטרסט וכן מבחינת קליטת שידורים.
נושא זמן התגובה ניתן לראות כפטור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

אחרי כל החיפושים נראה לי שהשארפ הכי טובה בסדר גודל של הסכום הזה (אני מדבר על ה-LC-37GA4M).
יש לי רק שתי שאלות לגביה.
1. אין לה HDMI אלא DVI-I. עכשיו לפי מה שהבנתי הם ממש דומים ואין הרבה הבדל ביניהם.
השאלה היא אם שווה לקנות עכשיו טלויזיה חדשה בלי HDMI, שהחיבור הזה כבר קיים
ואמור להחליף את ה-DVI-I
2. אם יהיה לי מכשיר DVD לדוגמא עם חיבור HDMI ואני אשתמש בכבל HDMI ל DVI, תהיה ירידה באיכות?
תודה
יש לי רק שתי שאלות לגביה.
1. אין לה HDMI אלא DVI-I. עכשיו לפי מה שהבנתי הם ממש דומים ואין הרבה הבדל ביניהם.
השאלה היא אם שווה לקנות עכשיו טלויזיה חדשה בלי HDMI, שהחיבור הזה כבר קיים
ואמור להחליף את ה-DVI-I
2. אם יהיה לי מכשיר DVD לדוגמא עם חיבור HDMI ואני אשתמש בכבל HDMI ל DVI, תהיה ירידה באיכות?
תודה