לכל בעלי ה- pure acoustics!!!

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
נמר פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

עופר צפריר תרגע זה לא מה שאתה חושב!!! :wink:

davidamit87
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

נמר כתב:tamiral יקר !!!
אני זרקתי משהו בשרשור הזה ונתתי לכם לטחון את המוח במשך כמה שעות טובות בלי שאני אתערב .. משתמע מכך שמה שכתבתי מעורר את תשומת לב החברים לטוב ולרע...
byrdparis יקר!! אני מבין שזה כואב לקבל איזו שהיא הערה מיקצועית אבל שם לב למשפט הבא... {כל אחד טועה}
מיצובישי יצרנית המכוניות יצרה את הלנסר .ולארץ ישראל היא יצרה מכונית זהה ללנסר העונה לשם כריזמה .... {פשוט התחום שלי זה מכוניות} ...
כלומר מיצובישי היא חברת מדבקה... {זו תשובה לדרים אקוסטיק שמשווק לאיזור אחר }...
עזבו חארטות רציתם לצאת עליי ויצאתי עלייכם בזינוקים שאתם כבר לא יודעים מה לענות חוץ מלנסות להכפיש את שמי ברבים... {מה שממש לא מזיז לי } .... השיתוף פעולה ביינכם הוא כל כך שקוף שצריך כבר להביא זגג כדאי שיפריד ביינכם..
ולעופר היקר אתה רק מנסה להרגיע רוחות ... מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על הדיון ומהי דעתך המיקצועית ...
נורא מקומם אותי שאתם לא מודים שטעיתם כי תכלס טעיתם!!!
ולבחור ששאל אם יש לי אישור ממרטין להראות שיחה שנמצאת כאן באתר תחת כותרת שלו !!
מה זו השאלה הזו??? ולמה מרטין לא משתתף בדיון???...אינני רוצה לפגוע באף אחד אבל מיצטער לא פריאר יושב כאן מול המחשב ואני ארשה לעצמי להגיב אם אני לא מסכים איתכם...
גם אם זה לא מוצא חן בעיינכם יותר מידי...{הלוואי והייתם יכולים לשמוע את טון הדיבור שלי כי אני ממש רגוע שלא תחשבו שאני כותב מתוך עצבים או משהו כזה}

ולכל הסקפטים שנישארו שימו לב פיור אקוסטיק דרים 77 נימכרים גם ברוסיה תחת אותו השם ואותו הדגם בדיוק...והוא אפילו לא כל כך זול... {קבלו את הלינק}

Pure Acoustics DREAM77F-Напольная акустика Pure Acoustics - AllAcoustics.ru
...

yosis3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #43 

לדעתי הצנועה יש בפורום הזה מקום לכולם.זה ממש לא משנה שהחבר הנמר שומע ברמקול שהורכב בסין מחומרים זולים והדביקו לו לייבל עם שם שמצלצל טוב.אם הוא נהנה מהצליל שהוא שומע=זב"ש.
תופתעו לדעת (ואולי לא) שגם שמות מפורסמים יותר כמו אקאי ,סנסוי,גרונדיג ועד רבות הן גם מדבקות.אנחנו חיים בעולם של מדבקות,שבו שם המשחק הוא שיווק!
לפני מס.שנים,החלפתי תנור בישול.אשתי התעקשה על מוצר מסויים,גרמני..
קניתי.שילמתי כפול מתנור סיני.אחרי כמה חודשים ראיתי אצל שכן אותו תנור,עם שם אחר...חזרתי הביתה,הסתכלתי מאחור..תוצרת תורכיה..חברה שמיצרת לכ10 מותגים שונים..מדבקות כמובן.
יצאתי טמבל.לפחות נמר לא יצא טמבל,כי שילם זול(אני מקווה בשבילו)
ולסיום סיפור התולעת
תולעת חייתה בתוך בצל,והיה לה טוב ומתוק.יום אחד במקרה,עברה לתוך תפוח,ואז הבינה איך מתוק צריך להיות.כך גם נמר.אחרי שישמע רמקולים מעולים שאינם מדבקות, יבין,ואז יחליט אם הוא רוצה לשנות או להישאר עם מה שיש.הכל עניין של פרופורציות בחיים

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #44 

הלו, מה עוררתם שרשור מלפני 6 שנים ?.. 8O

יש בשרשור הזה אנשים שממזמן כבר לא כותבים כאן בפורום ....
אל תדאג לנמר, מאז הוא כבר החליף רמקולים מספר פעמים...

זה פשוט לא רלוונטי לשום דבר. הניחו לשרשור לחזור למקומו...

ארז

נעול

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”