נראה נהדר!!ADICT כתב:תמונות לבקשתך ,ישראל.באיכות האפשרית......
אחלה מופע של רוגר ווטרס!!!
איזה מערכת זו?
צנועה,אך אפשר לאמר די מספקת.(המופע אכן מצויין!גם לבדיקת הסאונד והוצאת העצבים על הרמקול...)הריסיוור:AX5I פיוניר.CD צנגר פיוניר 301 דיסקים.CD מגש בודד פיוניר מגש הפוך(ענתיקה אנאלוגי אך טוב),לייזר דיסק פיוניר(מה לעשות...).2 מכשירי DVD PIONEER 383,636 , רמקולים סרווין ווגה V12,סנטר סרוויןCC250 ,סאב סרווין עם שלטHT10 (לווליום מקדימה),וסראונד "סיגנט"אמריקאים.והכי הכי חשוב!!עוד זוג פרונט של סרווין ווגה E715!!שמוחבאים עדיין כי אשתי לא יודעת....ואני מת כבר לשמוע אותם!!מה דעתך עליהם בכללי?(E715)ישראל123 כתב:נראה נהדר!!ADICT כתב:תמונות לבקשתך ,ישראל.באיכות האפשרית......
אחלה מופע של רוגר ווטרס!!!
איזה מערכת זו?...

Quellious כתב:אכן סקירה מרתקת.
הייתי שמח לקבל יותר פרטים לגבי האיכות בחיבור למחשב בכל אחד מהמקורות, ואיך הוא מתמודד עם רזולוציות שונות (לפעמים יש משחקים או תוכנות עם גופנים קטנים, מה שמחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר)....
SARAS,
תאלץ להמתין בסבלנות עד שנגיע לסקירת המסכים הללו.
היי עופר
ע"פ התגובה שלך אני מבין שמתוכנן בקרוב סקירה על המסכים הללו של טושיבה שציינתי.
יש לך הערכה מתי תתבצע הסקירה הזו?אני די להוט לקנות את הדגם 42 3500x.
אשמח לקרוא מאמר מקצועי פרי עטך בהקדם....

חבל שחדר הקרנה כזה מושקע לא יהיה עם מסך 100hz .פשוט פספוס גדולdrorcohen כתב:אחלה כתבה
אבל אני מחפש המון כתבה על ה sony 46x2000 שרכשתי ממש עכשיו ואני לא מוצא
האם גם אותה בדקת בזמנו כשהיא יצאה לשוק לפני מעט יותר משנה????
העדפתי שלא לקנות את הדגם החדש שמחליף אותה כי הוא הרבה יותר יקר
ואני רוצה להסיר מעליי מעט ספקות לגביי הקניה
תודה על העזרה
דרור...

נכון אני התכוונתי לסוני אבל עם 100hz .אם כבר משקיעים אז ללכת על כל התוספות(ראיתי שהבןאדם השקיע באמת על חדר הקרנה אז למה שלא יהנה מטכנולוגיה טובה ).לגבי מה יותר טוב ?אתה הדוקטור לא אניoferlaor כתב:hassan,
הסוני מסך מצויין, אל תהיה אחד מאלה שכשהשכן רוכש מכונית חדשה אז הוא אומר "למה לא שאלת אותי, הייתי מסביר לך למה מיצובישי זה *** של אוטו" (אני בעליו של מיצובישי, ואני מתאר מקרה שבאמת קרה לי...)...

האם בHD או בFULL באמת מרגישים את ההבדל? בתוספת ה100HZhassan כתב:נכון אני התכוונתי לסוני אבל עם 100hz .אם כבר משקיעים אז ללכת על כל התוספות(ראיתי שהבןאדם השקיע באמת על חדר הקרנה אז למה שלא יהנה מטכנולוגיה טובה ).לגבי מה יותר טוב ?אתה הדוקטור לא אניoferlaor כתב:hassan,
הסוני מסך מצויין, אל תהיה אחד מאלה שכשהשכן רוכש מכונית חדשה אז הוא אומר "למה לא שאלת אותי, הייתי מסביר לך למה מיצובישי זה *** של אוטו" (אני בעליו של מיצובישי, ואני מתאר מקרה שבאמת קרה לי...)......