תגובות לביקורת על רסיבר פיוניר Pioneer VSX-LX70

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

MetalliJoe כתב:אבי, היית ברור (בלי עצבים...) והבנתי גם לפני כן, רק רציתי לחדד: לדעתך אין הבדל בין רסיבר מרמות המחיר של 10K לבין מגבר כח רב ערוצי ייחודי? כל ההבדל הוא ב-3DB שגם אותם מקזזים עם הווליום או עם RC? אין הבדל באיכות?
...
או! זאת השאלה, לדעתי יש הבדל עצום והוא בא לידי ביטוי "כל הזמן" גם בהאזנה לרמקולים נצילים בווליום בינוני - יכולת דחיפה היא רק חלק מ"איכותו" של מגבר, כמו שרמקול איכותי לא נימדד רק ביכולתו להגיע לווליום מסוים, אלא לישמור גם על איכות הסאונד באותו הווליום ולא רק בקשר לעיוותים.

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638

שליחה

danlior כתב:VARON,
נ.ב. כל ההסברים הללו הובאו לך בעבר, יש לי תחושת Deja Vu חזקה
...
זה שאומרים לי את אותו הדבר כמה פעמים לא יגרום לי להשתכנע. אם מעלים בפניי טיעון משכנע, מספיק לעשות זאת רק פעם אחת :)
...
danlior,

אתה שוב מכניס את עצמך לפינה חשוכה.
מה שמפריע לך להשתכנע הוא כנראה חוסר ידע בתאוריה.
ראה את תשובתי לך ול-MetalliJoe, התשובה שם.

אולי הדברים נראים רק לי פשוטים ואני לא מצליח להסביר כי אני מסתמך פה על ידע
שאני רואה כבסיסי ולא בצדק. :roll:

אולי יצא לנו להיפגש פעם, אולי הסבר פרונטלי יכול להוציא אותך מהסחרור ;-).

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

oferlaor כתב:danlior,

אבי יוצר מתוך הנחה שאם אין עיוות, סימן שההגברה איכותית.

אם אתה מאמין שיש עוד פרמטרים (כמו עיוותים מכוונים שצובעים את הצליל בצבע כזה או אחר), אז פשוט יש בינכם פער במונחים.

(Y)
...
אכן כן, כל הדיונים ביננו בנושא זה מתרכזים סביב זאת. אני יכול להשמיע לך רסיבר חמוד שיש לי בארון (2000 ש"ח) שמשמיע צליל נקי מעיוותים אך נשמע דק, דל, קר וקטן לעומת הרסיבר שאני משתמש בו.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

varon כתב:
danlior כתב:VARON,
נ.ב. כל ההסברים הללו הובאו לך בעבר, יש לי תחושת Deja Vu חזקה
...
זה שאומרים לי את אותו הדבר כמה פעמים לא יגרום לי להשתכנע. אם מעלים בפניי טיעון משכנע, מספיק לעשות זאת רק פעם אחת :)
...
danlior,

אתה שוב מכניס את עצמך לפינה חשוכה.
מה שמפריע לך להשתכנע הוא כנראה חוסר ידע בתאוריה.
ראה את תשובתי לך ול-MetalliJoe, התשובה שם.

אולי הדברים נראים רק לי פשוטים ואני לא מצליח להסביר כי אני מסתמך פה על ידע
שאני רואה כבסיסי ולא בצדק. :roll:

אולי יצא לנו להיפגש פעם, אולי הסבר פרונטלי יכול להוציא אותך מהסחרור ;-).

אבי.
...
אשמח מאוד להפגש, אין לי ספק שנהנה זה מחברתו של זה.

קצת צורם לי מה שכתבת, אין יום שעובר שאני לא לומד משהו חדש אך לא נראה לי שזו הבעיה כאן. עדיין לא התיחסת למה שכתבתי לגבי איכות הסאונד ואני סבור שמה שעופר כתב מצביע על מהותה של אי ההסכמה ביננו, אבל אפשר גם לא להסכים לפעמים.

לו היה ניתן ניתן לבטא איכות סאונד במספרים ונוסחאות כל השוק הזה היה הרבה יותר פשוט. אני דווקא חושב שהידע המקצועי שלך באלקטרוניקה שללא ספק מאוד מרשים מרחיק ממך מעט את "הנשמה" שבאודיו :)

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה

תשמעו חבר'ה שני דברים.

א. אני חושב שהגיע הזמן להביא אותה בביקרות של הימאהה, בתכלס המגבר הכי מעניין פה.

ב. יש קצת בעיות פה עם ההגדרות של איכות סאונד. איכות סאונד היא 1) לאוזני המאזין. 2) היא נובעת מסינרגיה של המערכת, לא בהכרח בדיקה באקוסטיקה אחרת, ורמקולים אחרים לא תתן תוצאות אחרות. לכן עשיתם קצת מישמש מההגדרה.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אורי_ו כתב:תשמעו חבר'ה שני דברים.

ב. יש קצת בעיות פה עם ההגדרות של איכות סאונד. איכות סאונד היא 1) לאוזני המאזין. 2) היא נובעת מסינרגיה של המערכת, לא בהכרח בדיקה באקוסטיקה אחרת, ורמקולים אחרים לא תתן תוצאות אחרות. לכן עשיתם קצת מישמש מההגדרה.
...
א. אכן, הפיוניר והימאהה מלכתחילה הכי עניינו.

ב. אך בכל זאת יש לבחון כל רכיב לחוד באותה הקונפיגורציה.

לדעתי חשוב לשים לב למה שעופר אמר, לדעתי איכות סאונד של מגבר היא לא רק אם הוא עובד בעיוותים או לא, לטעמי מגבר יכול להשפיע על סוג ואיכות הצליל לא פחות מרמקול.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

דן לא רק שאתה צודק לגבי המגבר אלא אם תקרא את ה 5000-6000 הודעות שליל תראה שאני דוגל במגבר יקר מהרמקול.

לדעתי החלק החשוב במערכת הוא המגבר. ולדעתי מי שלא מבין את זה, ואני מסתכן פה, פשוט ...טוב אני לא משלים את המשפט.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

אורי_ו כתב:
...
גם אני חושב כך, (Y)
....

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

amitbak כתב:דני
המגבר שלך הוא מגבר מצויין הרבה יותר טוב מההרמנים של היום מכל הבחינות.
אני קניתי את ה861 של ימהה שזה מגבר די פשוט לעומת החיות שניבדקים בסקירה הזו
ותאמין לי הייתי נעול רק על הרמן קרדון.בחנות שרכשתי את הרסיבר שלי היה את ההרמן 645 שקיבל מקום אחרון בסקירה הקודמת.ותאמין לי יכולתי לקנות אותו במחיר מצחיק לעומת הימהה שלי לכן בעל החנות הואיל בטובו להלוות לי אותו להתרשמות של יומיים אצל אחי שיש לו סרוויו ווגה קלאסיק 12 אינ"ץ מה אני אגיד לך פשוט זוועה אני לא האמנתי לאוזניים שלי הרי
שילוב של הרמן וסרווין תמיד היה השילוב האולטימטיבי מבחינתי.והייתי מה זה מאוכזב ועוד שלאחי יש ימהה 3000 שפשוט בעט להרמן בראש ונישמע הרבה יותר טוב מימנו.גם אני חשבתי שהדגמים החדשים של ימהה לא מוצלחים ודיי ירדתי עליהם אבל לאחר ששמעתי אותם עים רמקולים מתאימים פשוט חבל על הזמן.לי לפחות ימהה הכי מתאים ותאמין לי בדקתי המון רסיברים.
...
אבל לימאהה שלך יש מגבר של הארמן מחובר דרך הפרה אווט לא?

להארמן יש נפילות מדי פעם ותמיד בדרג הבניים, ה-AVR5000 נפל באיכותו בצורה מהותית מה-7000, כמו ה-645 מול ה-745. לכן התרעמתי שהשתמשו אז ב-645 (שמחירו נפל בחו"ל ב-50%) במקום ה-745 רק מכיוון שליבואן היה חסר במלאי.

אבל לא חשוב, הדיון כאן הוא מעבר למותג זה או אחר, שמתי את ההארמן שלי כדוגמה לרסיבר הכולל מגבר איכותי.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 02/03/2008 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אורי_ו כתב:דן לא רק שאתה צודק לגבי המגבר אלא אם תקרא את ה 5000-6000 הודעות שליל תראה שאני דוגל במגבר יקר מהרמקול.

לדעתי החלק החשוב במערכת הוא המגבר. ולדעתי מי שלא מבין את זה, ואני מסתכן פה, פשוט ...טוב אני לא משלים את המשפט.
...
(Y)

תמיד אמרתי שבק"ב מחיר האמפליפייר צריך להיות בין 70%-100% למחירם של הקדמיים אך בסטריאו איכותי יכול להיות שראוי יהיה יותר מ-100%

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

danlior כתב:קצת צורם לי מה שכתבת, אין יום שעובר שאני לא לומד משהו חדש אך לא נראה לי שזו הבעיה כאן. עדיין לא התיחסת למה שכתבתי לגבי איכות הסאונד ואני סבור שמה שעופר כתב מצביע על מהותה של אי ההסכמה ביננו, אבל אפשר גם לא להסכים לפעמים.

לו היה ניתן ניתן לבטא איכות סאונד במספרים ונוסחאות כל השוק הזה היה הרבה יותר פשוט. אני דווקא חושב שהידע המקצועי שלך באלקטרוניקה שללא ספק מאוד מרשים מרחיק ממך מעט את "הנשמה" שבאודיו :)
...
danlior,

אין ספק שיש בעיה פה במינוחים (אולי צריך מילון קבוע שמשתתפי הפורום יכולים להתייחס אליו ;-))
וגם בבסיס הידע המשותף, שהוא תנאי להבנה.

תבין אותי, אתה נמצא פה בפורום שנתיים+, שאני קורא שאלה שלך, שמרסקת נוסחאות בסיסיות,
אם אפשר להגיע להספק גבוה יותר ע"י מתח גבוה יותר ללא העלאת הזרם,
דברים מוזרים שכתבת על יכולות הזרמת זרם במגבר זה או אחר נראים לי נהירים יותר,
אבל גם העובדה שדברים שאני לוקח כמובנים מאליהם, כחלק מאקסיומה מדעית,
יכולים להישמע לך, כנפנופי ידיים או וודו.

כשמדובר בעובדות פיזיקליות, אני מרשה לקבוע עובדות ולהביא הוכחות.
אך כאשר מדברים על איכות צליל שנקבעת ע"י אוזנו של אדם, כל אחד וטעמו הוא.
אם HK נשמע לך טוב מפיוניר, סבבה. אבל כל הנתונים שכן מתפרסמים במפרטים
לא יסבירו לך זאת באופן ישיר ולעיתים בכלל לא.

הדיון מבחינתי כאן הוא על איכות הגברה ולא איכות צליל, על האחרון אין לי שום בעיה שלא
נגיע להסכמה ;-)
האוזן שלנו הוא מיקרופון מחורבן למדי בכל מדד של לינאריות ועקום היענות
המוח שלנו מתקן את הזוועה שאנו שומעים ומסנן ומעבד כדי שנשמע "היטב".
לדוגמה, האוזן שלנו קולטת את דופק מחזור הדם שלנו, ואנו לא שומעים אותו.

אחזור מאוד בקצרה ובנקודות על מה שכתבתי.

1. ההבדלים בהספק בין הרסיברים פה לא יכולים להסביר הבדלים שמיעים בעצמה
ההבדלים פה הם של כ-0.5db וזה הבדל מגוכח עד בלתי שמיע בעליל.
2. ההבדלים בין רסיברים ברמת המבחן הזה (רסיברים נחותים יהיו הרבה יותר בעייתיים)
לבין מגברי כוח איכותיים (שוב, ברמה מדידה לא מבחינת טעם) היא יכולת הנעה
של מגבר מתח "אידאלי".
ברסיברים פה יש הנחתה של 2db עד 3db (הבדל שמיע בהחלט) אם רמקול 8 אום
צולל לעכבה של 4 אום בתדירויות מסויימות.
3. RC יכול לעזור בתיקון עקום ההיענות ללא קשר אם הוא נגרם מאקוסטיקה או מכל
שלב אחר בשרשרת ההגברה.
4. אני לעולם לא אתווכח על נושאים של טעם וריח, ולכן אבקש להבדיל בין מינוחים של
מגבר איכותי לבין מגבר שנשמע מעולה.

תודה,

אבי.
אבי ורון

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

"הדיון מבחינתי כאן הוא על איכות הגברה ולא איכות צליל"

ההבדל שמיים וארץ

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אבי,

תרגע, לא התכוונתי לדחוף אותך לפינה. לא אכנס איתך לדיון לגבי דברים שאמרתי, חלקם לא הבנת (אולי כי לא התנסחתי מספיק בבהירות), חלקם מעט סילפת.

הדבר שתמיד עליו דיברתי הוא איכות הצליל בתנאי הגברה מקשים ולא רק אחוז העיוות שאצלך הוא המדד היחידי. כבר כתבתי שאשמח להשמיע לך רסיבר פשוט הנותן צליל נקי מעיוותים אך עדיין נשמע דל, ריק וקר.

עבורי, אם מגבר מצליח להוציא X וואט ב-X אום עם THD נמוך אך עם צליל פחות איכותי מאשר הוא הוציא עם רמקולים יותר נצילים, אז לא השגתי דבר.

אחזור על כמה דברים שכבר כתבתי:
גם אם הפיוניר הצליח להגיע לנתון אליו הצבעת עדיין אין שום אינדיקציה על איכות הצליל באותו המוד. לדעתי, בנקודה זו המגבר כבר נשמע מעט חנוק, צליל דל וקר (אך עדיין ללא עיוותים)
...
תמיד טענתי כאן שמגבר איכותי ישמע טוב יותר גם כשהוא מחובר לרמקולים נצילים של 8 אום ובווליום בינוני.
...
אתה פשוט מסרב להתיחס לטענות אילו אולי רק בגלל שאי אפשר להשיב להם עם נתונים ומספרים. עופר כתב דבר נכון:

אם אתה מאמין שיש עוד פרמטרים (כמו עיוותים מכוונים שצובעים את הצליל בצבע כזה או אחר), אז פשוט יש בינכם פער במונחים.
...
אם כל הדרישות שלך ממגבר הוא שלא יצור עיוותים, אשריך. מדוע אתה לא דורש רק זאת גם מרמקולים?

שים לב לשאלה של METALLIJOE שבחרת לא להשיב לה:
אבי, היית ברור (בלי עצבים...) והבנתי גם לפני כן, רק רציתי לחדד: לדעתך אין הבדל בין רסיבר מרמות המחיר של 10K לבין מגבר כח רב ערוצי ייחודי? כל ההבדל הוא ב-3DB שגם אותם מקזזים עם הווליום או עם RC? אין הבדל באיכות?
...
וזו היתה תשובתי לו:
או! זאת השאלה, לדעתי יש הבדל עצום והוא בא לידי ביטוי "כל הזמן" גם בהאזנה לרמקולים נצילים בווליום בינוני - יכולת דחיפה היא רק חלק מ"איכותו" של מגבר, כמו שרמקול איכותי לא נימדד רק ביכולתו להגיע לווליום מסוים, אלא לישמור גם על איכות הסאונד באותו הווליום ולא רק בקשר לעיוותים.
...

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777

שליחה

סליחה על כניסה לדיון הפורה עם שאלה מאוד פשוטה :)

אבל האם פרט לכוח הגבר (10W פחות) וחוסר בDLNA ופחות כפולות של כניסות (פחות HDMI אחד' וכו'), האם הLX60 זהה מבחינת איכות, פורמטים, בניה וכו' לLX70?

מאחר וברשותי סט שלם של קפליצ' F2 שאגב 8 אוהם (לא אומר לי כלום אבל מניח שזה סטנדרטי), ומיותר לי להשקיע את הסכום הנוסף.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

danlior כתב:הדבר שתמיד עליו דיברתי הוא איכות הצליל בתנאי הגברה מקשים ולא רק אחוז העיוות שאצלך הוא המדד היחידי. כבר כתבתי שאשמח להשמיע לך רסיבר פשוט הנותן צליל נקי מעיוותים אך עדיין נשמע דל, ריק וקר.
...
1. אחוז עיוות הוא לא המדד היחידי ובוודאי שלא "אצלי", נתתי לך הרצאה שלמה על פקטורים שלא תמצא בשום מפרט, המשפיעים עם תפיסת הסאונד שלך ושלי.
2. אני לא יודע למה אתה קורא צליל נקי מעיוותים, המשמעות של THD היא הוספה של
הרמוניות שלא היו קיימות במקור.
הרמוניות אלו יכולות להיות מחמיאות למוזיקה (כמו במגברי שפורפרות) או צורמות
כמו ברוויה של מגברי SS.
לאף אדם אין יכולת לקבוע THD על סמך שמיעה, או להבחין בין עיוות של 0.05% ל-0.03%
ואין שום קשר בין עיוות לעקום היענות, שנשמע יותר קרוב למה שאתה מתאר כאן.
danlior כתב:עבורי, אם מגבר מצליח להוציא X וואט ב-X אום עם THD נמוך אך עם צליל פחות איכותי מאשר הוא הוציא עם רמקולים יותר נצילים, אז לא השגתי דבר.
...
נצילות רמקול רק אומרת שאתה צריך לדחוף הספק שונה לקבלת אותה רמת רעש.
כן, רמקול של 85db ידרוש פי 4 הספק מרמקול של 91db, ואם זה מביא אותך לנקודה
שהמגבר כבר "מתאמץ" אז מה הפלא ?
עדיין יש מגברים של 5W שיותר טובים במדידה ושמיעה ממגברים של 100W.
כוח אינו שקול לאיכות.
danlior כתב:גם אם הפיוניר הצליח להגיע לנתון אליו הצבעת עדיין אין שום אינדיקציה על איכות הצליל באותו המוד. לדעתי, בנקודה זו המגבר כבר נשמע מעט חנוק, צליל דל וקר (אך עדיין ללא עיוותים)
...
אם המגבר נשמע לך חנוק כשאתה מגביר אותו, אז אתה בעיוותים. נקודה.
danlior כתב:תמיד טענתי כאן שמגבר איכותי ישמע טוב יותר גם כשהוא מחובר לרמקולים נצילים של 8 אום ובווליום בינוני.
...
לעומת מה ? מה הקשר בין איכות לנצילות הרמקול ?
danlior כתב:אתה פשוט מסרב להתיחס לטענות אילו אולי רק בגלל שאי אפשר להשיב להם עם נתונים ומספרים. עופר כתב דבר נכון:

...
...
גם אני מסכים עם עפר, יש פה פער עצום במונחים.
וקשה לי להבין על מה אתה מדבר, וזה נראה גם הדדי, ואותי זה מייאש. :עצוב:
ואל תכניס לפה קטעים הזויים של "מסרב להתייחס" ... זה גם מעצבן :evil:
danlior כתב:אם כל הדרישות שלך ממגבר הוא שלא יצור עיוותים, אשריך. מדוע אתה לא דורש רק זאת גם מרמקולים?
...
1. בפעם ה..., איפה אמרתי שמגבר שאינו מעוות הוא כל הדרישות שלי ? מה עם לינאריות והגברת מתח טהורה ... כל זה פרח מזכרונך ?
2. רמקולים מעוותים בכמה סדרי גודל ממגברים, העיוות שלהם הוא הגוון שלהם
כמו שכתבתי כבר, גוון יכול להחמיא או לצמרמר.
danlior כתב:שים לב לשאלה של METALLIJOE שבחרת לא להשיב לה:
אבי, היית ברור (בלי עצבים...) והבנתי גם לפני כן, רק רציתי לחדד: לדעתך אין הבדל בין רסיבר מרמות המחיר של 10K לבין מגבר כח רב ערוצי ייחודי? כל ההבדל הוא ב-3DB שגם אותם מקזזים עם הווליום או עם RC? אין הבדל באיכות?
...
...
אני מתנצל מעומק ליבי שאני לא עונה על כל פיפס בכל עשרות השאלות שאני עונה עליהן במספר פורומים פה. :roll:
הסברתי כבר, שה-RC יתקן אך לא באופן דינמי, כמו מעגל משוב אמיתי, והוא יוסיף עיוותים, הזזות מופע וכו' אז בוודאי שיש הבדל באיכות,
אבל לעיתים גם תיקון זה טוב (לאוזן) עשרות מונים על פיתרון ברכיבים או הגברה יקרה
ע"ע הודעתו של רן על הפיוניר LX-70 מול חיות אמיתיות, אני מניח שאתה עדיין בשוק !
danlior כתב:וזו היתה תשובתי לו:
...
...
איכות סאונד היא אוסף לא סגור של נתונים, חלקם אפילו לא ניתן ליצג כנתון מספרי.

צר לי דני, אבל אתה מתפזר מדי בשבילי להבין מה אתה רוצה לקבוע פה,
אתה תמיד חוזר לאותה נקודה ממש כמו בויכוח שלנו משנה שעברה.

חבל על ביטים פה, תשאר מקובע בשלך, תבחר במגבר שהאוזניים שלך אומרות לך לבחור
זה הכי נכון לעשות בכל מקרה.

אני נכשלתי כנראה להבין ו/או להסביר לך.

מותש :sleep:

אבי.
אבי ורון

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אבי,

יש ביננו פער גדול גם במונחים אך לדעתי גם בטעם אישי.

מה שנסיתי להגיד מלכתחילה היא שהטבלה שהראת שהפיוניר הצליח לדחוף X וואט ב-X אום עם X THD לא הוכיח דבר כי עדיין לא נאמר כיצד הוא נשמע באותו המוד. זה שלא היו עיוותים עבורי לא נתן את התמונה כולה.

עדיין לא השבת לשאלתו של METALLIJOE ולא נראה לי בגלל שהיא התפספסה מעינייך:
רק רציתי לחדד: לדעתך אין הבדל בין רסיבר מרמות המחיר של 10K לבין מגבר כח רב ערוצי ייחודי? כל ההבדל הוא ב-3DB שגם אותם מקזזים עם הווליום או עם RC? אין הבדל באיכות?
...
סימנתי עבורך את מהות השאלה.

גם אני מותש אך לעומתך נראה לי שאין לי כוונה להוכיח משהו אלא רק לרדת לעומק העניין. שים לב איך ומה הגבתי למה שרן כתב לי.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

וואלה, אבי רואים שיפור רציני בכתיבה.
הפעם עשית את זה ממש מקצועי.
כל הכבוד! (Y)

אני עדיין שם את הכסף שלי על הפיוניר 8)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ofir-harlev כתב:וואלה, אבי רואים שיפור רציני בכתיבה.
הפעם עשית את זה ממש מקצועי.
כל הכבוד! (Y)

אני עדיין שם את הכסף שלי על הפיוניר 8)
...
גם אני, לדעתי הפיוניר יהיה הבחירה בק"ב ולימאהה יהיה יתרון קל בסטריאו. זאת בשיקלול ההבדל בעלות יתן את התואר לפיוניר.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

ziv_r כתב: הצ'יפים אשר משמשים לפענוח לרוב נרכשים מספק חיצוני וכולם עובדים בדיוק לפי אותו Spec מדוייק של Dolby Labs.
...

אני מבולבל, מדוע אם כך בכל זאת ישנם הבדלים בביצועי הרסיברים ברב ערוצי? הרי כל חברה משתמשת בצ'יפים משלה, פיוניר למשל במוטורולה, אין הבדלים בביצועי הצ'יפים?
....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46461

שליחה

yarino,
ההבדלים מתבצעים לאחר הפענוח על ידי שאר האלקטרוניקה במכשיר.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”