לאיפה נעלם הסאונד???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #41 

טוב, עדיין לא התייאשתי, אז אני ממשיך בניסיונות :D
לא היה צורך להעלות MERIT למקודדים "הרצויים" היות והם כבר היו במקום גבוה.
לכן הסתפקתי רק בדחיקה אחורה של מקודדי ATI
גם המקודדים של cyberlink לא היו יותר מדי קדימה, אז פשוט השארתי אותם במקומם.
בסופו של דבר, נוצר מצב, שבמקום הראשון ניצבים כל המקודדים הרצויים:
Coreavc
ffdshow
Haali

(אין אצלי מקודד נפרד ל-AC3 ,אבל עד כמה שידוע לי זה נכלל בחבילה של FFDSHOW, לא?)

מה שמעניין הוא שבמקום הגבוה ביותר הופיע שם המקודד של DIVX. לא ידעתי איך "לאכול" את זה, אז דחקתי אותו אחורה, וזה לא עזר. החזרתי אותו שוב למקום הראשון, ולא שינה כלום.
איפה צריך להיות בכלל המקודד הזה? קדימה או אחורה? הרי גם FFDSHOW מטפל ב-DIVX.

העלתי גרף, וזה נראה בסדר, כי כל המקודדים "הסוררים" של ATI נעלמו. לחצתי על PLAY והיה קול וגם תמונה. (צירפתי לינק לתמונה, מקווה שהפעם זה יופיע בסדר)
שמח וטוב לב, ניסיתי לפתוח את הסרט עם ZP (ואחר כך עם WMP) אבל נאדה!!!

אגב, מה זה ה- DIRECT VOB SUB הזה? הוא גם מופיע במקום גבוה ב-MERIT. האם זה נחוץ? אולי זה מה שגורם לכל הבעיה?

http://img141.imageshack.us/img141/8683/44959549uh1.jpg

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #42 

Direct Vobsub זה הפילטר שאחראי להצגת כיתוביות. אני במקומך הייתי מסיר אותו משתי סיבות.

1. ffdshow עושה בדיוק את אותה העבודה
2. יש גרסאות של vobsub שלא כל כך יציבות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #43 

יפה יש התקדמות,
תנסה לבדוק מהו הגרף שנבנה לך ע"י WMP ו ה ZP
ראה מאמר שיכול לעזור לך איך לעשות זאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1178

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #44 

Catskinner
תודה על ההסבר.
לעת עתה, אני אשאיר את Direct Vobsub, אלא אם כן יתברר לי שזה מה שגורם לכל הצרות

אגב, לא התייחסתם לגבי המקודד DIVX . האם הוא אכן צריך להיות מדורג גבוה למעלה, או לא?

אושרוב,
לא יודע מה להגיד לך. או שהמדריך שלך (בלינק) לא כל כך מדויק (מה שקשה לי להאמין) או שהמחשב שלי דפוק .
עשיתי את השינוי ל- all supported ב FFDSHOW Audio Filter ,אבל אין שום אייקון חדש שמתווסף לשורת המשימות.

בכלל, יש משהו לא ברור במדריך הזה. מצד אחד אתה אומר שבכדי לנסות ולמצוא את הגרף שנבנה, מומלץ מאוד להשתמש באפליקציה שנקראת GraphEdit
אבל אחר כך, אתה גם אומר שהגרף שמיוצר בתוכנה, הוא לא בהכרח הגרף האמיתי שמיוצר ע"י הנגן. אז אני לא מבין, למה בכלל להשתמש בזה? הרי ראיתם שעשיתי את השינוי ב-MERIT ולכאורה לפי הגרף, הכול אמור לעבוד בסדר, ובכל זאת, זה לא עובד.
אז בעצם הגרף הזה לא נותן לנו כלום!

ועוד דבר אחד, אושרוב. בפתיח של המאמר שלך יש משפט מאוד מפחיד:
"בניית גרפים לא נכונה היא תופעה שגורמת לא פעם לפירמוטו מחדש של המחשב. כמה עצוב."

אז אני חוזר על שאלה ששאלתי עוד קודם, ולא עניתם עליה - האם שיחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD (כאשר הכול היה עדיין תקין)- האם פעולה זו לא אמורה להסיר לחלוטין את PDVD על כל מקודדיו (ללא שאריות )ויחזיר את המצב לקדמותו?
הרי בדיוק לצורך זה עשו את האופציה הזו של שחזור מערכת...

לסיום,
אם יש מישהו מאזור חיפה, שמוכן לקפוץ אליי , כדי לסדר את הסמטוחה הזו (תמורת תשלום כמובן), אני אשמח מאוד.
אני בטוח שלאדם מיומן זה לא צריך לקחת הרבה זמן.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #45 

bariko
אל תתיאש אנחנו לא עוזבים אותך :D
לגבי VOBSUB לי עשה הרבה בעיות בעבר והתנגש עם HAALI ואחרים. ממליץ לך להסיר אותולגמרי ולהשאר רק עם FFDSHOW לכתוביות.
DIVX תוריד MERIT כי FFDSHOW מטפל בקבצי AVI
מה ש osherov כתב במדריך שלו אומר:
1. בנגן "רגיל" כמו WMP למשל הניגון הוא על פי הגדרות ה MERIT בלבד.
2. בנגנים "מיוחדים" כמו ZP או MPC הניגון הוא על פי קודקים שמוגדרים בתוכנה במסכי האפשרויות
3. ב PDVD הניגון אך ורק עם הקודקים של cyberlink

מה שעשינו עם GRAPHEDIT נועד לבודד את הבעיה שלך. ראינו ש ATI ENCODER הוא הגורם לתקלה. ועכשיו מה שנשאר זה לתקן את ההגדרות הספציפיות בכל נגן "מיוחד". תיכנס ל ZP ותבדוק איזה קודקים מוגדרים לך לניגון.
Enjoy the Silence

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #46 

bariko,

אני יודע שהציפייה היא שהכל יהיה מאוד פשוט ומסודר אבל במחשב העסק לא תמיד עובד כך
ולא תמיד אפשר לתת מדריך או הסבר שמסוגל לפתור את כל הבעיות בצורה אוטומטית :עצוב:
לא יודע מה להגיד לך. או שהמדריך שלך (בלינק) לא כל כך מדויק (מה שקשה לי להאמין) או שהמחשב שלי דפוק .
עשיתי את השינוי ל- all supported ב FFDSHOW Audio Filter ,אבל אין שום אייקון חדש שמתווסף לשורת המשימות.
...
כדי לא לבלבל מידי אני אומר שכנראה עדיין יש איזה קודק לא נכון שנבחר אצלך
(והוא זה שכנראה גורם אפילו ל FFDSHOW Audio Filter לא להיבחר)
אם הייתי צריך להמר ,עדיין, אני חושב שהפילטרים של ATI הוא הבעייתים
(אגב, ההיגיון שלי אומר שגם הורדת ה merit שלו עדיין לא תספיק לזה שהוא לא יבחר ולכן זה מוזר לי קצת שאני רואה שב GraphEdit אצלך הוא לא קיים בכלל בזמן בנייה אוטומטית של גרף)
בכלל, יש משהו לא ברור במדריך הזה. מצד אחד אתה אומר שבכדי לנסות ולמצוא את הגרף שנבנה, מומלץ מאוד להשתמש באפליקציה שנקראת GraphEdit
אבל אחר כך, אתה גם אומר שהגרף שמיוצר בתוכנה, הוא לא בהכרח הגרף האמיתי שמיוצר ע"י הנגן. אז אני לא מבין, למה בכלל להשתמש בזה? הרי ראיתם שעשיתי את השינוי ב-MERIT ולכאורה לפי הגרף, הכול אמור לעבוד בסדר, ובכל זאת, זה לא עובד.
אז בעצם הגרף הזה לא נותן לנו כלום!
...

דווקא המקרה שלך הוא כמעט קלאסי ומתאר יפה תהליך מציאת הבעייה וטיפולה (למרות שהבעייה עדיין לא נפתרה) ואני הסביר:
תוכנת ה GraphEdit בעצם בודקת את הגדרות ברירת המחדל של הקודקים במערכת (במקרה שלך זה לא היה טוב ואחרי שינוי הגדרות אצלך ברירות המחדל נראות עכשיו תקינות)
אחרי שעוברים שלב זה אפשר לנסות להריץ סרט בנגן ולראות האם זה מצליח במידה ולא (כמו המקרה שלך) צריך לבדוק מהם הגדרות הנגן עצמו ומהם הפילטרים בהם הנגן משתמש (מתוך הנחה שהבעייה קשורה לנגן מכיוון שבהגדרות ברירת המחדל של המערכת כבר טיפלנו)

התשובה היא שלעיתים מספיק להשתמש רק ב GraphEdit ולעיתים צריך לבדוק גם מהם הגדרות ובחירות הנגן עצמו (ועל זה מדבר המאמר)

אגב, אני מקווה שנפתור את הבעייה שלך ואז נוכל להראות שרשור זה כדוגמה לבעייה בקודקים במערכת ודוגמה לדרך למציאת הפתרון (ואני מקווה שגם דוגמה לפתרון עצמו)

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #47 

עופר,
קודם כל, אני חייב להודות שכולכם נהדרים, וכל הכבוד על הסבלנות והעיקשות לפתור את הבעיה (Y)
הלוואי שגם אני אגיע לרמת ידע כזו, שאוכל להושיט עזרה לאחרים.

בנוגע ל- VOBSUB , במידה ואסיר אותו, ואגלה שהכתוביות משום מה לא מופיעות, האם אוכל להתקינו מחדש?(לא התקנתי זאת בעצמי. כנראה שה-ZP "דאג" לכך)
אגב, בתוכנת PDVD לפעמים מופיעה הכתובית, ולפעמים האופציה של הכתובית פשוט לא זמינה.
האם יש הסבר לכך?

לגבי ZP, יש אופציה של GRAPH INFORMATION
אז אם זה מה שהתכוונת, אני מעלה תצלום של המידע המופיע שם:

http://img229.imageshack.us/img229/7392 ... aphuk4.jpg

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #48 

אושרוב,
קודם כל אני מתנצל אם מה שכתבתי נשמע כביקורת, כי לא זו הייתה הכוונה :)

בתוכנת ה-DSFMgr יש אפשרות לשנות את ה merit- ל-DO NOT USE
האם זה עשוי להשפיע יותר מאשר סתם להוריד, או שזה לא משנה?

אולי כדאי להפוך את השרשור הזה לדביק, כדי שגם אחרים יוכלו להיעזר בכך, ואולי אפילו להוסיף אזהרה מאוד ברורה לגבי התקנת PDVD
משתמשים שלא כל כך בקיאים בעבודה עם מקודדים, צריכים לדעת שהתקנה כזו, עלולה לגרום להם לשוס רציני במחשב... 8O

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #49 

bariko כתב:אושרוב,
קודם כל אני מתנצל אם מה שכתבתי נשמע כביקורת, כי לא זו הייתה הכוונה :)

בתוכנת ה-DSFMgr יש אפשרות לשנות את ה merit- ל-DO NOT USE
האם זה עשוי להשפיע יותר מאשר סתם להוריד, או שזה לא משנה?

אולי כדאי להפוך את השרשור הזה לדביק, כדי שגם אחרים יוכלו להיעזר בכך, ואולי אפילו להוסיף אזהרה מאוד ברורה לגבי התקנת PDVD
משתמשים שלא כל כך בקיאים בעבודה עם מקודדים, צריכים לדעת שהתקנה כזו, עלולה לגרום להם לשוס רציני במחשב... 8O
...
אל חשש ממש לא כעסתי או נפגעתי (Y)
להיפך מאוד חשוב לי לדעת באם משהו לא הוסבר או הובן נכון כדי לנסות ולתקן בפעם הבאה

נחזור לסיפורינו:
הגרף שהבאת מראה לנו כמה דברים:
-הגרף שנבנה ע"י הנגן אצלך הוא כמעט תקין
-ה FFDSHOW Audio Decoder קיים אצלך בגרף וזה באמת מוזר למה הוא לא מופיע אצלך ב TaskBar
-הפילטרים של ATI כבר לא בעייה
-הבעייה אצלך בגרף היא שפשוט שה Audio Renderer אצלך זה CyberLink Audio Render (פילטר זה בדר"כ יהיה Default DirectSound Device)
-הפילטרים של CyberLink בדר"כ לא אשם בבעייה למרות שבמקרה שלך יכול להיות שבאמת כך הדבר
-תנסה להוריד את ה Merit לפילטר של CyberLink Audio Render ולראות שוב איזה גרף ניבנה

שתי שאלות קטנות:
-תקן אותי אם אני טועה אבל וידאו אתה רואה ? לא ?
-האם הגרף האוטמטי שנבנה אצלך ב GraphEdit הוא גרף תקין שרואים בו וידאו ושומעים בו סאונד (או שזה גרף שאתה בונה ומחבר אותו ידנית ורק אז הכול עובד)

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #50 

אושרוב,
נתחיל מתשובות לשאלותיך:
1.אין גם וידאו. כשאני מנסה לפתוח את הסרט באמצעות ZP, הנגן פשוט קורס, ולא פועל. כנ"ל לגבי WMP. נגן PDVD עובד בצורה תקינה, רק שמדי פעם הכתוביות לא מופיעות.
כך שלמעשה הנגן היחידי כרגע שאיתו ניתן לצפות בסרטים, כולל כתוביות, זה VLC.

אגב, כל מה שאני אומר, זה לגבי סרטי DIVX רגילים, כגון אותו פרק של סטארגייט. על הקובץ הזה אני גם עושה את הבדיקות של הגרפים.
נראה לי שגם בסוגי קבצים אחרים, המצב הוא זהה. אם זה עקרוני עבורכם, אני אבדוק זאת מאוחר יותר (כרגע אני לי גישה למחשב המדיה סנטר, אני עובד עם מחשב אחר בחדר שלי)

2 לאחר שהורדתי MERIT למקודדים של ATI כמו שהמלצתם, יצא גרף תקין שרואים בו תמונה וקול. ציינתי זאת כבר קודם. כאמור, כשראיתי שהגרף פועל כשורה, הייתי כבר משוכנע שהבעיה נפתרה אבל אז הפעלתי את הסרט עם ZP ושוב אותו הבעיה כמו שהיה קודם.

המקודדים של CyberLink לא נמצאים בדרוג גבוה. האם לדחוק את CyberLink Audio Render עוד יותר אחורה, או שלנטרל אותו לגמרי בעזרת האופציה DO NOT USE ?
כמובן שקטונתי מלערער על הניתוח שלך, אבל האם נראה לך שזו באמת הבעיה? אתה מתייחס למקודד AUDIO בלבד. נכון שבהתחלה זה התחיל מכך שהייתה רק בעיה של סאונד (על זה גם פתחתי את האשכול), אבל משום מה כעת גם אין וידאו!
לא ידעתי שבמחשבים, בעיה לכאורה קטנה, יכולה אחר כך להתפתח לחמורה יותר. חשבתי שרק ברפואה זה קורה...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #51 

הנגן בעצם זאת תוכנית שמריצה בפנים גרף שמריץ בתוכו אוסף של פילטרים שמחוברים ביניהם ועובדים בצוותא.
במידה ויש פילטר אחד שעושה בעיות או קיים אצלו באג זה ללא ספק יכול להפיל את הפילטר עצמו שיפיל את הגרף שיפיל את הנגן כולו !

עדיין משהו מוזר לי בזה שלא נבחר אצלך ה Default DirectSound Device ויכול להיות שהבעייה היא דווקא שם ובגלל שמשהו לא תקין או לא מוגדר נכון בכרטיס הקול. הפילטר הנ"ל לא נבחר ולכן רק בגלל זה נבחר אצלך הפילטר של CyberLink ?!

בנוסף הסיבה שאני חושב שהבעייה היא באודיו אצלך היא רק בגלל שהפילטרים שנבחרו שם לא תקינים וכיוון שכל העץ של הוידאו נראה בסדר גמור (אבל כמובן שהכול יכול להיות)

-תתחיל בזה שתנטרל את הפילטר ונראה מה קורה
במידה ולא מצליח (ולא קורס) יעזור לנו באם אתה יכול להביא שוב את התמונה של הפילטרים שנבחרו בתוכנת ה ZP

-עוד תוספת, אני כבר לא זוכר האם יש לך ויסטה במידה וכן תנסה להריץ את ה ZP כ administrator

-ועוד אפשרות לניסוי קטן זה להוריד את נגן ה Media Player Classic Home Cinema
מהקישור הבא: http://downloads.sourceforge.net/mpc-hc ... 0.11.0.zip?

זה סה"כ קובץ אחד (mplayerc.exe) בלי התקנה שרץ על המחשב (לא מתקין פילטרים חיצוניים במערכת)
ולכן מסקרן לראות האם גם שם אתה מקבל את אותה התופעה

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #52 

אז ככה:
1.אין לי מושג למה נבחר הפילטר של CyberLink . יתכן שזה בעיה של כרטיס הקול כדבריך, אבל אם כך ,איך תסביר את זה שלפני התקנת PDVD הכול היה תקין?
2. משהו מוזר מאוד קורה פה. הפילטר הזה בכלל לא נכלל ברשימה!
אני מצרף כאן תצלום כדי שתראו בעצמכם. אולי פיספסתי אותו, או שזה מופיע תחת שם אחר.
http://img99.imageshack.us/img99/1535/cyberoe5.jpg

3.אכן יש לי ויסטה. ניסיתי להפעיל כמנהל. לא משנה שום דבר.
4.הורדתי את MPC , הכול תקין שם. יש קול וגם תמונה, ואפילו כתוביות. סך הכול נגן די נחמד. מה רע בו, ולמה בכלל הייתי צריך לשלם כל כך הרבה עבור רשיון ל-ZP? :רותח:
5.כמו שהבטחתי קודם, עשיתי בדיקה קצת יותר מקיפה, ויתכן שהצלחתי לבודד את הבעיה. WMP מצליח לנגן חלק מהקבצים בצורה תקינה.
ZP פשוט קורס בכולם!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #53 

כנראה שהבעייה היא לא בהגדרות של כרטיס הקול מכיוון שה MPC וגם GraphEdit מנגנים טוב,
ה MPC הוא באמת אחלה נגן ואכן כדאי לך לבדוק אותו ולראות האם הוא טוב לך

לעניינו,
תנסה ב GraphEdit לבנות פילטר עם ה Audio Renderer הוא של CynerLink ולראות מה קורה.
בנוסף דרך ה החלון בו אתה בוחר את הפילטרים ב GraphEdit (זה שנפתח שלוחצים על Insert Filter) ברגע שאתה מגיע לפילטר של CyberLink תפתח את האינפורמציה על הפילטר כדי לבדוק באיזה תיקיה ומה שם הקובץ של הפילטר הזה (סיומת ax)
(אח"כ לצורך הניסוי נסיר אותו ונראה האם זה פותר את הבעייה גם ב ZP)

-האם אתה יכול לפרט באיזה קבצים (סוג) ה WMP קורס ואיזה קבצים הוא מצליח לנגן תקין ?
-בנוסף אולי משהו נדפק בקבצים של ה ZP (כי הוא לא אמור לקרוס) ויכול להיות שהתקנה מחדש של ה ZP תתקן מצב זה

כמו שאתה שם לב זה הכול עבודה של ניסוי וטעייה :)

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #54 

טוב, אני נשברתי , אז פשוט הסרתי את ZP
הבעיה ש-PDVD שזה כרגע הנגן האיכותי ביותר שיש לי, לא פותח את כל הקבצים , HD למשל לא נפתחים בכלל. (יתכן שזה בגלל שדחקתי את הקודקים שלו אחורה ב-MERIT, אין לי מושג)
כמו כן בסרטים DIVX רגילים, נפתחים בסדר, רק שהכתובית לא מופיעה.

אז בבקשה תעזרו לי רק לסדר את PDVD למצב כזה שיוכל לפתוח את כל הפורמטים, וגם שהכתוביות יכנסו ללא בעיה.
אם יהיה לי את PDVD כנגן מוביל (שיכול גם לפתוח סרטי בלו ריי- מלאים), וכן את WMP (למרות שלא כל הקבצים נפתחים) MPC (אכן נגן נחמד) ו- VLC (הבלתי נלאה)- זה מספיק בהחלט, ובמצב שכזה אני יכול לוותר על ZP שמותקן אצלי גם במחשב השני...

אם תגידו לי שגם לסדר כהלכה את PDVD זה סיפור לא פשוט, יתכן שאנסה לעשות שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD.
במצב שכזה, אוותר על PDVD ואשאר עם ZP והנגנים האחרים.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #55 

נראה לי שהכי פשוט זה להסיר ולהתקין את ה PowerDVD מחדש

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #56 

רק שלהסיר אותו זה לא פשוט כל כך: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st10562256

גם "לגלגל" את המחשב חזרה לזמן שלפני התקנת PDVD לא יעזור כי הספריות שבו הוא שמר את הפילטרים שלו עדיין יהיו על המחשב.

לא נעים לי להודות בזה אבל אני מעולם לא הצלחתי להסיר את PDVD בלי שזה דפק לי משהו במחשב ובסופו של דבר תמיד נאלצתי לשחזר את המחשב מ ghost או acronis true image
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #57 

אני לא מדבר על הסרה מלאה
אני על מדבר הסרה והתקנה מחדש

אגב זה נשמע לי מאוד מוזר שאין אפשרות להסיר לגמרי את ה PowerDVD
שחברה כזאת לא תספק תוכנת הסרה תקינה ?
בנוסף ה PowerDVD נראה לי סה"כ אוסף של פילטרים שידנית אפשר להסיר אותם אחד אחד

האם אני טועה ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

osherov כתב: בנוסף ה PowerDVD נראה לי סה"כ אוסף של פילטרים שידנית אפשר להסיר אותם אחד אחד

האם אני טועה ?
...
ברגע זה ממש נתת הגדרה חדשה למושג של לרוקן את הים עם מסננת. :P

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #59 

רק זה מה שחסר לי עכשיו, לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש.
אז אם באמת כל כך קשה להפטר מ-PDVD ,הברירה היחידה שנותרה לי, זה לנסות לסדר אותו, כדי שיפעל כמו שצריך.
האם תוכלו לנסות לעזור לי בכך?
המצב כרגע מבחינת ה-MERIT זה שהמקודדים FFDSHOW ,HAALI, COREAVC
מקדימים מבחינת דירוג את המקודדים של CyberLink

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #60 

Catskinner כתב:
osherov כתב: בנוסף ה PowerDVD נראה לי סה"כ אוסף של פילטרים שידנית אפשר להסיר אותם אחד אחד

האם אני טועה ?
...
ברגע זה ממש נתת הגדרה חדשה למושג של לרוקן את הים עם מסננת. :P
...
אם לרוקן את הים עם מסננת לוקח 5 דקות אז אתה צודק

זה סה"כ 6-7 פילטרים שדרך פקודה אחת (regsvr32 /u) ניתן להסיר פילטר אחרי פילטר

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”