חדש אצלי - TVIX 6500
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אשכרה סוג של בדיחה..
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
חבר'ה, אתם לוקחים את זה קשה מידי. שימו חתיכת קרטון או כל פתרון אחר אשר יסיט את האויר וחסל!
לפסול את ה 6500 בשל סיבה זו לדעתי מגוחך.
לפסול את ה 6500 בשל סיבה זו לדעתי מגוחך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
האמת? לדעתי לא ממש מגוחך.
לגבי נגן הטוב ביותר, אם תקחו כל מזרימדיה אחר, כמו ה A-100 לדוגמה, תשימו לו VFD, מספר USB Host & Slave ועיצוב קצת יותר יפה - סביר להניח שהוא יאלץ להיות מתומחר בצורה דומה ל 6500. מבחינת יכולות - סביר להניח שבסופו של דבר, כולם יהיו מסוגלים לנגן בדיוק אותם פורמטים.
לגבי נגן הטוב ביותר, אם תקחו כל מזרימדיה אחר, כמו ה A-100 לדוגמה, תשימו לו VFD, מספר USB Host & Slave ועיצוב קצת יותר יפה - סביר להניח שהוא יאלץ להיות מתומחר בצורה דומה ל 6500. מבחינת יכולות - סביר להניח שבסופו של דבר, כולם יהיו מסוגלים לנגן בדיוק אותם פורמטים.
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
tvix m-6500a
תרשו לי להשתתף בחגיגה ולומר לכל המספידים את המכשיר, בסה"כ אני מחזיק במכשיר יום אחד בלבד, מהמעט שעות שיצא לי להשתמש בו (4 ש' בקירוב) המכשיר מעולה כבר במצבו הנוכחי (עם גירסת קושחה 1.1.3) נותן בדיוק את מה שמתבקש ממנו, אולי לא את כל הפנטזיות שלנו, אבל אני מאמין ב"אבא" שלו חברת DVICO שידעה לשדרג את הקושחה לפי דרישות המשתמשים.
לענייננו המכשיר שלי (ואני מדגיש שלי) לא התחמם אתמול בכלל, אומנם הכנסתי מיד בתחילת הדרך דיסק, כי היתי חייב לבצע ריסט לראוטר שלי, כך שכל הפרמטרים הקיימים בראוטר נימחקו ויקח לי זמן להגדירם מחדש, ולכן "להוט" כמו כולנו לראות משהו בהקדם, הכנסתי דיסק לתוך המכשיר,ו ולאחר הגדרות מינימליות שממש הפתיעו אותי לטובה המכשיר עובד כמו "סוס פרוע", אומנם אני חסר קבצים מסוגים שונים, בגלל ש"הלך" לי דיסק של 1/2 TB כולל כל תכולתו, אבל הקרנתי קבצי m2ts שאני מייצר מטיולים שלי שערכתי ב 1080P , ואני יכול לומר לכם במילה אחת "חלום".
זה בינתיים אחרי 4 ש' טיסה בגובה נמוך, נעדכנכם בהמשך
לענייננו המכשיר שלי (ואני מדגיש שלי) לא התחמם אתמול בכלל, אומנם הכנסתי מיד בתחילת הדרך דיסק, כי היתי חייב לבצע ריסט לראוטר שלי, כך שכל הפרמטרים הקיימים בראוטר נימחקו ויקח לי זמן להגדירם מחדש, ולכן "להוט" כמו כולנו לראות משהו בהקדם, הכנסתי דיסק לתוך המכשיר,ו ולאחר הגדרות מינימליות שממש הפתיעו אותי לטובה המכשיר עובד כמו "סוס פרוע", אומנם אני חסר קבצים מסוגים שונים, בגלל ש"הלך" לי דיסק של 1/2 TB כולל כל תכולתו, אבל הקרנתי קבצי m2ts שאני מייצר מטיולים שלי שערכתי ב 1080P , ואני יכול לומר לכם במילה אחת "חלום".
זה בינתיים אחרי 4 ש' טיסה בגובה נמוך, נעדכנכם בהמשך
נערך לאחרונה על ידי reuven_br ב 11/02/2008 15:33, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מה שלא יעבור בשקט אצל אלו שכבר רכשו את המכשיר..gameboy כתב:אני שוב טוען:בעיית התחממות זה דבר לא סימפטי.
לא אתפלא אם הם יבצעו שינוי חומרתי בפס הייצור הבא....
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
gameboy,
או שיספקו פשוט חתיכת פלסטיק שתתעל את האויר כפי שהוא תוכנן במקור...
או שיספקו פשוט חתיכת פלסטיק שתתעל את האויר כפי שהוא תוכנן במקור...
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אפרופו באגים, שמתי לב שבמהלך ה"משחקים" שלי מסך ה Menu התחיל לרצד, דבר שחייב לנתק את המכשיר לפרק זמן של 10 דקות, לאחר חיבור מחדש הריצוד נפסקdizingof כתב:reuven_br
אנחנו פה כדי לאסוף את החוויות של אלו שכבר קנו![]()
keep them coming !
כמה שיותר דיווחים על באגים ובעיות שיתגלו אצל הראשונים שקנו 6500 ככה יותר לחץ על DVICO לתקן ומהר ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
udiraz,
הוא לא ממש נמכר בחנויות, מה גם שיש מחסור שלו גם בהזמנות דואר...
הוא לא ממש נמכר בחנויות, מה גם שיש מחסור שלו גם בהזמנות דואר...
udiraz
אני הזמנתי ב-pre order לפני שבועי ב-www.digitalconnection.com
נכון לאתמול(זמן ההגעה המשוער) נאמר לי כי המכשירים נמצאים כרגע בשיחרור מהמכס,
ושעדין לא נמכרו כל היחידות...שווה לך להרים אליהם טלפון...
אני הזמנתי ב-pre order לפני שבועי ב-www.digitalconnection.com
נכון לאתמול(זמן ההגעה המשוער) נאמר לי כי המכשירים נמצאים כרגע בשיחרור מהמכס,
ושעדין לא נמכרו כל היחידות...שווה לך להרים אליהם טלפון...