מחזק את דברי gameboy , ה- eSata הוא החיבור הכי מהיר שקיים כיום נ-ק-ו-ד-ה! יש לי שני כוננים חיצוניים, אחד של מקסטור שמחובר ב- USB2 ועוד אחד ה- eBook חצי טרה של WD בחיבור esata , ה- e מסמל שזה external.
ההבדל המשמעותי הוא בהתעוררות של הכונן, אחרי שהמחשב היה במצב idle למשך שעה למשל, כשנכנסים לכונן בחיבור ה- USB2 לוקח לו זמן להגיב כי הוא מבצע פעולה שך "התעוררות" - דבר שאיננו קיים ב- כונן השני שלי, מה גם שקצב העתקת קבצים לכונן מהירה באופן משמעותי והוא שקט בטירוף!
המלצה - דגם ה eBook - eSata חצי טרה של WD! (במידה ויש לך את החיבור כמובן, ובמידה ולא תמיד אפשר לרכוש כרטיס עם חיבור כזה למחשב)
הוא מדבר על חיבור רשת חוטית ביתית לא אינטרנטית.. כלומר חיבור בין שני מחשבים בעזרת כבל רשת.. או בצורה אלחוטית עם כרטיס אלחוטי..
בצורה הזאת הכונן הופך להיות כונן ציבורי (PUBLIC כלשהו). הפעולה מאפשרת לנגן בעזרת מחשב אחד תכנים מכונן קשיח הנמצא ממחשב אחר..
כן רק שאם כך אז מה התועלת ? כלומר אם כול פעם שאחליף דיסק אצטרך לקנות מארז , אז עדיין לא הבנתי מה התועלת במארז נפרד ובדיסק קשיח נפרד . וכן אני עקבתי אחרי ההסבר של לגבי גמישות , אבל לא מבין מה הגמישות הזו אם צריך להחליף מארז
שאלה נוספת , אם אין לי סאטה , אני לא יכול לקנות מתאם , אבל האם ניתן לקנות מתאם לפייר וייר , אם אין לי אותו על הלוח אם ? , כלומר האם יש כרטיס שמכיל פייר וייר ויושב על לוח האם ? כי אם כך גם עדיף קשיח חיצוני שיש לו תמיכה בפייר וייר ו/או מארז שתומך בזה לא כן ?
זול זה לא שם המישחק כאן,כשעסקינן עם דיסקים קשיחים וציוד שאמור להפעיל ולשמור עליהם...
בייחוד כאשר אתה מחפש את העילית שבכל מוצר(מארז+דיסק)..
לך על המקס 4 של טרמלטייק.רכשתי אחד כזה נוסף לפני שבועיים.מארז ברמה גבוהה מאד.(כולל eSATA)
תצרף לו סיגייט 500 32 מגה באפר .(485 ש"ח באייבורי,499 ש"ח ב-KSP).(כנ"ל,רכשתי גם) כעת יהיה ברשותך ציוד ליגה לאומית.
סליחה שאני מעלה מהפורמלין את השרשור, אבל מה ההבדל בין MAX4 ל-MUSE של טרמלטייק ? http://www.thermaltake.com/product/Stor ... ge_35.html
האם יש חנות פיזית בארץ שמחזיקה מלאי של MAX4 או NEXSTAR VANTEC ?
חוץ מנעה מחשבים, לא מצאתי אף חנות "בעלת מוניטין" בארץ.
Shtirlitz כתב:סליחה שאני מעלה מהפורמלין את השרשור, אבל מה ההבדל בין MAX4 ל-MUSE של טרמלטייק ? http://www.thermaltake.com/product/Stor ... ge_35.html
האם יש חנות פיזית בארץ שמחזיקה מלאי של MAX4 או NEXSTAR VANTEC ?
חוץ מנעה מחשבים, לא מצאתי אף חנות "בעלת מוניטין" בארץ.
...
המארז שנועה מוכרים הוא נחות משמעותית מ MAX 4 .
תוכל להשיג MAX 4 בזיג זאג 2000
מארז מומלץ!