לכן אני שואל אם אני מתחבר למגבר הקטן ל tape in זה יעבוד ?אורי_ו כתב:א. זה שוינסנט זה ככה זה בעיה שלהם.
ב. לא אמרתי תמיד. לכל כלל יש יוצא מהכלל....
ואם לגדול - אז לאחת הכניסות הלא מוגדרות ?

לכן אני שואל אם אני מתחבר למגבר הקטן ל tape in זה יעבוד ?אורי_ו כתב:א. זה שוינסנט זה ככה זה בעיה שלהם.
ב. לא אמרתי תמיד. לכל כלל יש יוצא מהכלל....

כן בדיוק - אני מחפש נגן חם שמן עשיר מלא עם גוון כהה , שחור, מזרחי , לרמקולים בהירים ממוצא אמריקאי לכן מגבר עם מנורות בקדם מגבר נראה לי פתאום מעניין מאודdebut כתב:ה-Consonance A120 Linear של אופרה אודיו הוא אחד הנגנים הטובים ביותר למחירו. אם אתה מחפש נגן חם, דינאמי, מוסיקאלי בטרוף ובמיוחד אם המערכת שלך "קרה" או "בהירה" יחסית - קשה לי להאמין שתוכל ליפול איתו.
אגב, גם האינטגרייטד שלהם A100 Linear מכשיר נהדר לאוהבי מוסיקה.
הקו של החברה מאופיין כמאוד מוסיקאלי, מאוד לא טכנוקראטי, פשוט צלילים חמים ונעימים ברוח "תן לאוזניים להחליט מה עושה להן טוב".
תגיד, כמה זה עולה לך?...

פרינס ???debut כתב:bossgt6, אני מבין שאתה לא בארץ, איפה אתה נמצא בעולם? אולי זה עשוי להשפיע על ההיצע במקום ועל ההחלטה הסופית...
אגב bossgt6 - השם שלך מזכיר את השם של פרינס אחרי שהוא שינה את השם לאיקון גראפי. אפשר לקרוא את זה אבל אי אפשר לבטא. bossgt6???משתרוצה אם אתה מצליח להגיד את זה בקול רם בלי לחשוב על אנטולי שרנסקי
bossgt6, bossgt6, bossgt6
...