Consonance A120 Linear או Audiolab8000s

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

אורי_ו כתב:א. זה שוינסנט זה ככה זה בעיה שלהם.
ב. לא אמרתי תמיד. לכל כלל יש יוצא מהכלל.
...
לכן אני שואל אם אני מתחבר למגבר הקטן ל tape in זה יעבוד ?
ואם לגדול - אז לאחת הכניסות הלא מוגדרות ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

debut
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

אם על עיוור אז Consonance A120 Linear

שליחה

ה-Consonance A120 Linear של אופרה אודיו הוא אחד הנגנים הטובים ביותר למחירו. אם אתה מחפש נגן חם, דינאמי, מוסיקאלי בטרוף ובמיוחד אם המערכת שלך "קרה" או "בהירה" יחסית - קשה לי להאמין שתוכל ליפול איתו.

אגב, גם האינטגרייטד שלהם A100 Linear מכשיר נהדר לאוהבי מוסיקה.
הקו של החברה מאופיין כמאוד מוסיקאלי, מאוד לא טכנוקראטי, פשוט צלילים חמים ונעימים ברוח "תן לאוזניים להחליט מה עושה להן טוב".

תגיד, כמה זה עולה לך?

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: אם על עיוור אז Consonance A120 Linear

שליחה

debut כתב:ה-Consonance A120 Linear של אופרה אודיו הוא אחד הנגנים הטובים ביותר למחירו. אם אתה מחפש נגן חם, דינאמי, מוסיקאלי בטרוף ובמיוחד אם המערכת שלך "קרה" או "בהירה" יחסית - קשה לי להאמין שתוכל ליפול איתו.

אגב, גם האינטגרייטד שלהם A100 Linear מכשיר נהדר לאוהבי מוסיקה.
הקו של החברה מאופיין כמאוד מוסיקאלי, מאוד לא טכנוקראטי, פשוט צלילים חמים ונעימים ברוח "תן לאוזניים להחליט מה עושה להן טוב".

תגיד, כמה זה עולה לך?
...
כן בדיוק - אני מחפש נגן חם שמן עשיר מלא עם גוון כהה , שחור, מזרחי , לרמקולים בהירים ממוצא אמריקאי לכן מגבר עם מנורות בקדם מגבר נראה לי פתאום מעניין מאוד

כמה עולה לי מה בדיוק ???
יש דברים שמאוד זולים ביחס לארץ ויש שהמחיר שלהם די דומה וההבדלים מזעריים
אבל אל תשכח שכאן המשכורת הממוצעת גבוהה יותר מהארץ ולאנשים קל יותר מנקודת מבט כללית שזה לא רק משכורת אלא החזרי מס , ביטוח לאומי וכו'.......

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

debut
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

איפה אתה בעולם?

שליחה

bossgt6, אני מבין שאתה לא בארץ, איפה אתה נמצא בעולם? אולי זה עשוי להשפיע על ההיצע במקום ועל ההחלטה הסופית...
אגב bossgt6 - השם שלך מזכיר את השם של פרינס אחרי שהוא שינה את השם לאיקון גראפי. אפשר לקרוא את זה אבל אי אפשר לבטא. bossgt6??? :oops: משתרוצה אם אתה מצליח להגיד את זה בקול רם בלי לחשוב על אנטולי שרנסקי :| bossgt6, bossgt6, bossgt6 :roll: שיט!

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: איפה אתה בעולם?

שליחה

debut כתב:bossgt6, אני מבין שאתה לא בארץ, איפה אתה נמצא בעולם? אולי זה עשוי להשפיע על ההיצע במקום ועל ההחלטה הסופית...
אגב bossgt6 - השם שלך מזכיר את השם של פרינס אחרי שהוא שינה את השם לאיקון גראפי. אפשר לקרוא את זה אבל אי אפשר לבטא. bossgt6??? :oops: משתרוצה אם אתה מצליח להגיד את זה בקול רם בלי לחשוב על אנטולי שרנסקי :| bossgt6, bossgt6, bossgt6 :roll: ***
...
פרינס ???
שרנסקי ???

אצלי זה יותר בכיוון שראפובה , מוזגוביה .... :)

בסדר , אני אשנה אותו ל boss gt 8 , יש גם gt pro , רק תגיד מה בא לך ?

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”