HARMONY 525 כמה שאלות
יש לי את ה 525 שולט לי על כל הרכיבים של המערכת.
היכנסתי השהיות בפעילות במיוחד בין הזמן שהמסך נדלק עד הזמן שהוא מסוגל לקבל פקודות מהשלט (בערך 7 שניות).
אפילו ניתן להכניס את המזגן מה שלא כל כך שימושי אולי רק להדלקה וכיבוי כי כמו שנאמר כבר כאן אתה לא רואה את הטמפרטורה ואין את ה i-feel.
יש עוד דבר אחד לציין וזה את התמיכה הטכנית של לוגיטק ניתן לפנות אליהם במייל והם עונים אחרי יום עסקים אחד עם פתרונות אפילו מתקנים לך את הבעייה בחשבון שלך.
אני מרוצה מאוד מהשלט במיוחד שנוח מאוד לבני המשפחה לתפעל אותו כדי לראות dvd יש רק ללחוץ על כפתור אחד וכו'.
היכנסתי השהיות בפעילות במיוחד בין הזמן שהמסך נדלק עד הזמן שהוא מסוגל לקבל פקודות מהשלט (בערך 7 שניות).
אפילו ניתן להכניס את המזגן מה שלא כל כך שימושי אולי רק להדלקה וכיבוי כי כמו שנאמר כבר כאן אתה לא רואה את הטמפרטורה ואין את ה i-feel.
יש עוד דבר אחד לציין וזה את התמיכה הטכנית של לוגיטק ניתן לפנות אליהם במייל והם עונים אחרי יום עסקים אחד עם פתרונות אפילו מתקנים לך את הבעייה בחשבון שלך.
אני מרוצה מאוד מהשלט במיוחד שנוח מאוד לבני המשפחה לתפעל אותו כדי לראות dvd יש רק ללחוץ על כפתור אחד וכו'.
קודם כל תודה על ההסבר.osherov כתב:בשלט ניתן להגדיר רצף פעולות שנקראות activities (מאוד דומה למקרו בשלטים אחרים)bixente כתב:מישהו יכול להסביר לי בפירוט מה הם ה ACTIVITIES ? אם אפשר נא לתת דוגמא.
תודה רבה...
כל לחיתה על לחצן ה activities בשלט מאפשר לנו לבחור פעילות אותה הגדרנו מראש כולל מעבר של השלט למצב הרלוונטי לבחירה שלנו.
לדוגמה אתה יכול להגדיר פעילות שנקראת WatchTV וברגע שתלחץ על כפתור שיפעיל את הפעילות אז אוטומטית יתבצעו הפעולות הבאות:
1. הממיר יודלק (במידה והוא היה כבוי)
2. הרסיבר יודלק (במידה והוא היה כבוי)
3. תבחר כניסת ה input המתאימה ברסיבר (לדוגמה HDMI1)
4. הטלוויזיה תודלק (במידה והיא הייתה כבויה)
5. הטלוויזיה תעבור למצב צפייה 16:9
בנוסף בסיום כל הפקודות האלה מקשי השלט יעבדו לפי הפעילות שנבחרה לדוגמה:
מקשי המספרים ישלטו על העברת ערוצים בממיר ומקשי הווליום ישנו את עוצמת הקול ברסיבר...
ועכשיו כמה שאלות :
1. איך השלט ידע אם הטלוויזיה כבויה או דלוקה ? זה יכול במקרה מסויים להרוס הכל לא? למשל אם הטלוויזיה דלוקה אז הוא יכבה אותה כי הוא מקבל רק הגדרה ללחוץ על POWER לא?
2. אפשר רק עד 5 פעולות ?
האם לדעתכם כדאי לרכוש את 880 ב600 ש"ח או את ה 525 ב400 ש"ח ? האם ההבדל שווה את זה ?
תודה רבה
ועכשיו כמה שאלות :
1. איך השלט ידע אם הטלוויזיה כבויה או דלוקה ? זה יכול במקרה מסויים להרוס הכל לא? למשל אם הטלוויזיה דלוקה אז הוא יכבה אותה כי הוא מקבל רק הגדרה ללחוץ על POWER לא?
2. אפשר רק עד 5 פעולות ?
האם לדעתכם כדאי לרכוש את 880 ב600 ש"ח או את ה 525 ב400 ש"ח ? האם ההבדל שווה את זה ?
תודה רבה...
1.ברגע שאתה מבצע הכל דרך השלט אז הוא שומר את כל המצבים ולכן הוא יודע האם המסך מכובה הוא דלוק (נניח והשתמשת בשלט אחר אז אחרי שתגלה שיש בעייה בעזרת מקש העזרה הוא מתקן לך את הבעייה ע"י סדרת שאלות שאתה עונה עליהם בכן או בלא)
2. כמדומני ב 525 אפשר להגדיר על 12 פעולות (ב 555 ניתן עד 15)
3.במידה ואתה יכול להשיג את ה 880 ב 600 ש"ח !!! אז תרוץ ותקנה (מאיפה ?)
1. אחלה תודה על התשובה.osherov כתב:ועכשיו כמה שאלות :
2. אפשר רק עד 5 פעולות ?
תודה רבה...
1.ברגע שאתה מבצע הכל דרך השלט אז הוא שומר את כל המצבים ולכן הוא יודע האם המסך מכובה הוא דלוק (נניח והשתמשת בשלט אחר אז אחרי שתגלה שיש בעייה בעזרת מקש העזרה הוא מתקן לך את הבעייה ע"י סדרת שאלות שאתה עונה עליהם בכן או בלא)
2. כמדומני ב 525 אפשר להגדיר על 12 פעולות (ב 555 ניתן עד 15)
3.במידה ואתה יכול להשיג את ה 880 ב 600 ש"ח !!! אז תרוץ ותקנה (מאיפה ?)...
2. אחלה. וכמה ב880?
3. 2 אפשרויות :
חדש ואזור מ EBAY . ובן דוד שלי גר בארה"ב ואמר שאולי יש מצב להשיג שם מאיזו חנות ב600 ש"ח
ועוד שאלה :
מה ההבדלים (פרט לעיצוב) בין ה525 ל880 ?
ההבדלים שראיתי באתר הם :
Battery Status Indicator יש ל880 ול525 אין
Color Display יש ל880 ול525 אין
את 2 אלה הבנתי.
בנוסף :
Multi-Device Control יש ל880 ול525 אין. מה זה ?
וכמובן שה880 נטען וה525 לא
פרט לאלה יש עוד הבדלים שאני צריך לדעת ולקחת בחשבון ?
תודה רבה !
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
המחיר הרגיל של אמזון להרמוני 880 למשלוח בארהב הוא כ-150$ (משלוח חינם), אין כל סיבה לרכוש ב-ebay כאשר ניתן להשיג במחיר זה.
http://www.amazon.com/Logitech-Harmony- ... 961&sr=1-1
בנוסף באתר חברת לוגיטק יש פעילות/הגרלה Bundle Up and Win כאשר בסופה מקבלים לרכישות עד סוף החודש (ינואר) 10% החזר כספי ברכישת שלט למי שיש לו כתובת אמריקאית.
http://bundleup.logitech.com/index.php
ערן
http://www.amazon.com/Logitech-Harmony- ... 961&sr=1-1
בנוסף באתר חברת לוגיטק יש פעילות/הגרלה Bundle Up and Win כאשר בסופה מקבלים לרכישות עד סוף החודש (ינואר) 10% החזר כספי ברכישת שלט למי שיש לו כתובת אמריקאית.
http://bundleup.logitech.com/index.php
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- carmonle
-
- חבר ותיק

אמזון לא עושים משלוח לארץ אבל ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בארה"ב.
ברשותי שלט ההרמוני 880 כשנתיים וחצי (אולי יותר) ואני מתכוון לרכוש אחד נוסף לקראת נסיעתי הקרובה במרץ לארה"ב.
לדעתי בתור בעליו של פרונטו לשעבר זהו שלט מנצח שקל מאוד להגדרה. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה באם הנוכחי יתקלקל.
מערכת הקולנוע שלי יחסית עתירת רכיבים (2 ייס מקס, DVD, פלסמה, רסיבר אונקיו, ייס HD, ו-CD ישן שגם הוגדר)
התמיכה הטלפונית של לוגיטק מעולה ולאחרונה הם שלחו לי לכתובת בארה"ב סוללה חדש ועריסת טעינה חדשה.
בהצלחה
ערן
ברשותי שלט ההרמוני 880 כשנתיים וחצי (אולי יותר) ואני מתכוון לרכוש אחד נוסף לקראת נסיעתי הקרובה במרץ לארה"ב.
לדעתי בתור בעליו של פרונטו לשעבר זהו שלט מנצח שקל מאוד להגדרה. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה באם הנוכחי יתקלקל.
מערכת הקולנוע שלי יחסית עתירת רכיבים (2 ייס מקס, DVD, פלסמה, רסיבר אונקיו, ייס HD, ו-CD ישן שגם הוגדר)
התמיכה הטלפונית של לוגיטק מעולה ולאחרונה הם שלחו לי לכתובת בארה"ב סוללה חדש ועריסת טעינה חדשה.
בהצלחה
ערן
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
קודם כל תודה רבה לך על העצה והמידע.
בקשר למבצא שדיברת עליו של לוג'יטק.
המחיר בלוג'יטק הוא 250 דולר, כך שאחרי הורדה של 10 אחוז זה יצא 225 דולר. עדיין עדיף לרכוש באמזון לא?
פרט לכך -
יש לך איי סי קיו או מסנג'ר? יש לי שאלה אחרת שאני צריך לשאול אותך .
תודה רבה
בקשר למבצא שדיברת עליו של לוג'יטק.
המחיר בלוג'יטק הוא 250 דולר, כך שאחרי הורדה של 10 אחוז זה יצא 225 דולר. עדיין עדיף לרכוש באמזון לא?
פרט לכך -
יש לך איי סי קיו או מסנג'ר? יש לי שאלה אחרת שאני צריך לשאול אותך .
תודה רבה
- carmonle
-
- חבר ותיק

לא המלצתי לקנות ישירות מלוגיטק, יש מבצע שכאשר קונים אצל מפיץ מוסמך ממלאים טפסים ושולחים הוכחת קניה לפי תנאי המבצע והחברה שולחת צק' (רק לתושב אמריקאי).
ערן
ערן
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
עכשיו גיליתי שה HARMONY ONE הוא בעל מסך מגע. בעקבות כך אני לפתע חושק בו
אבל יש משהו שמאוד לא ברור לי :
באמזון הוא עולה 250 דולר לעומת 150 דולר ל880
בלוג'יטק הוא עולה 250 דולר כמו ה880
ב EBAY הוא לא קיים (או שלא מצאתי) ובארץ אני לא יודע איזה עולה יותר כי לא מצאתי אותו בזאפ
השאלה היא אם יש מצב להשיג אותו (את הHARMONY ONE) ב150 דולר או פחות מ200 דולר בכלל כמו שcarmonle מצא את 880 ב 150 דולר באמזון.
תודה רבה !
ב EBAY הוא לא קיים (או שלא מצאתי) ובארץ אני לא יודע איזה עולה יותר כי לא מצאתי אותו בזאפ
השאלה היא אם יש מצב להשיג אותו (את הHARMONY ONE) ב150 דולר או פחות מ200 דולר בכלל כמו שcarmonle מצא את 880 ב 150 דולר באמזון.
תודה רבה !
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא יודע אם אני קשור כאן, אבל יש דבר אחד שאני משתוקק להבין לגבי השלטים האלה-
מה שהכי חשוב לי זה שאוכל לשלוט על המחשב כשאני מחבר אותו לטלויזיה , זאת אומרת לפתוח תיקיות להפעיל אפליקציות
האם השלטים האלה מסוגלים לפעולות כאלה?
מה שהכי חשוב לי זה שאוכל לשלוט על המחשב כשאני מחבר אותו לטלויזיה , זאת אומרת לפתוח תיקיות להפעיל אפליקציות
האם השלטים האלה מסוגלים לפעולות כאלה?
Why so serious?
- carmonle
-
- חבר ותיק

מדובר במוצר חדש, יקח קצת זמן עד שמחירו ירד.bixente כתב:עכשיו גיליתי שה HARMONY ONE הוא בעל מסך מגע. בעקבות כך אני לפתע חושק בו![]()
תודה רבה !...
ערן