הזמנתי את TVIX 6500
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא מבין את הבעיה:
1. אין בעיה להוסיף תכונות למכשיר שאין לו רשת גיגהביט על ידי הוספת צ'יפ נוסף. זה רק עולה לחברה בזמן ועלות פיתוח ויצור.
לפי מה שהבנתי, גם HDMI 1.3 במכשיר ממומש על ידי צ'יפ נפרד מה-8635.
2. זה שיש GIGABIT זה בעיקר בשביל להתחרות בשוק ה-VOD המקומי (localized). כלומר, למשל בית שיש בו כמה מכשירים ושרתים ומנסה לנגן כמה STREAMS של Bluray במקביל, זקוק לזה. כל מכשיר בפני עצמו לא ממש זקוק לקצב נתונים כזה, שכן אין היום וידאו מעל 30-40Mbps (וגם זה גבוה למדי).
בסך הכל, אני לא רואה בפיצ'ר הזה דווקא איזה משהו מיוחד.
אגב, הממשק של המכשיר נראה הרבה הרבה יותר טוב מ-4100. עדיין יש כברת דרך לפני שהוא יכול להחליף את ה-4100, אבל לדעתי בקרוב מאוד הם כבר יגיעו לרמה של ה-4100 ואז יתחילו לפרוץ קדימה. האתגר הגדול יהיה או להוסיף תמיכה ב-UP&P (מה שיהפוך את המכשיר למכשיר החלומות עבורי), או לשפר את המהירות ב-SMB וב-NFS עד כדי יכולת להתגבר על קצבי הנתונים של -BD.
מה שגם חסר לי זה תמיכה ב-EVOB.
כלומר, מבחינת פיצ'רים המכשיר לדעתי יהפוך לאטרקטיבי רק בעוד חודש בערך כשהוא יגיע לרמה שה-4100 נמצא בה כרגע.
1. אין בעיה להוסיף תכונות למכשיר שאין לו רשת גיגהביט על ידי הוספת צ'יפ נוסף. זה רק עולה לחברה בזמן ועלות פיתוח ויצור.
לפי מה שהבנתי, גם HDMI 1.3 במכשיר ממומש על ידי צ'יפ נפרד מה-8635.
2. זה שיש GIGABIT זה בעיקר בשביל להתחרות בשוק ה-VOD המקומי (localized). כלומר, למשל בית שיש בו כמה מכשירים ושרתים ומנסה לנגן כמה STREAMS של Bluray במקביל, זקוק לזה. כל מכשיר בפני עצמו לא ממש זקוק לקצב נתונים כזה, שכן אין היום וידאו מעל 30-40Mbps (וגם זה גבוה למדי).
בסך הכל, אני לא רואה בפיצ'ר הזה דווקא איזה משהו מיוחד.
אגב, הממשק של המכשיר נראה הרבה הרבה יותר טוב מ-4100. עדיין יש כברת דרך לפני שהוא יכול להחליף את ה-4100, אבל לדעתי בקרוב מאוד הם כבר יגיעו לרמה של ה-4100 ואז יתחילו לפרוץ קדימה. האתגר הגדול יהיה או להוסיף תמיכה ב-UP&P (מה שיהפוך את המכשיר למכשיר החלומות עבורי), או לשפר את המהירות ב-SMB וב-NFS עד כדי יכולת להתגבר על קצבי הנתונים של -BD.
מה שגם חסר לי זה תמיכה ב-EVOB.
כלומר, מבחינת פיצ'רים המכשיר לדעתי יהפוך לאטרקטיבי רק בעוד חודש בערך כשהוא יגיע לרמה שה-4100 נמצא בה כרגע.
- oferlaor
- מנהל

בהחלט מרגש.
כל העניין הזה של 8635 כבר מדגדג באצבעות (ועוד יותר כבר הכרטיס אשראי מתחיל להתרגש בארנק...)
כל העניין הזה של 8635 כבר מדגדג באצבעות (ועוד יותר כבר הכרטיס אשראי מתחיל להתרגש בארנק...)
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עם מצב הדולר היום, כל יום נוסף שעובר כרטיס האשראי שלכם בטח מתרגש פחות... 
-
niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
יאללה,שיגיע כבר המייל המיוחלreuven_br כתב:איזה התרגשות,,,,,, מתחילים להריח את ה 6500 באוויר?
...
-
niko
- חבר מביא חבר

חברה,אנצל את ההזדמנות למס' שאלות:
מה זה SMB NFS? הסבר קצר בעברית יתקבל בברכה.
אם אין רשת ביתית חוטית(?),אני אצטרך לחבר HDD או HDD חיצוני(יש לי עם חיבור USB).
אחרונה,איזה HDD מומלץ לחבר אליו בנפח 500G? היה איזה דיון שממנו הבנתי ש-WDאינו מומלץ בנפח כזה....
תודה
אחרונה,איזה HDD מומלץ לחבר אליו בנפח 500G? היה איזה דיון שממנו הבנתי ש-WDאינו מומלץ בנפח כזה....
תודה
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

NFS ו-SMB הם שני פרוטוקולי תקשורת שבהם משתמש המכשיר כמקורות להזרמת תוכן.
בלי להכנס לדקויות בהבדלים שביניהם בשני המקרים מדובר בתקשורת על בסיס רשת תקשורת.
אם המכשיר לא מחובר אצלך לרשת שניהם לא רלוונטים לגביך ואתה מוגבל לתוכן בדיסק פנימי או חיצוני (USB).
בלי להכנס לדקויות בהבדלים שביניהם בשני המקרים מדובר בתקשורת על בסיס רשת תקשורת.
אם המכשיר לא מחובר אצלך לרשת שניהם לא רלוונטים לגביך ואתה מוגבל לתוכן בדיסק פנימי או חיצוני (USB).
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפי שיחה שלי עם עמי מ"עולם הדגיטלי" הוא טוען שה- 6500 שלו "סוחב" כל מיני קדימונים של Blu-Ray שה 4100 היה "נחנק" איתםoferlaor כתב:בהחלט מרגש.
כל העניין הזה של 8635 כבר מדגדג באצבעות (ועוד יותר כבר הכרטיס אשראי מתחיל להתרגש בארנק...)...
לחצי מעם ישראל (שמתעסק עם הורדות תכנים) יש את הדגם הזה,אז מי שהסיק את המסקנה הזו היה קצת פזיז(במיוחד כשלא הביא תימוכין לדבריו).niko כתב:חברה,אנצל את ההזדמנות למס' שאלות:
אחרונה,איזה HDD מומלץ לחבר אליו בנפח 500G? היה איזה דיון שממנו הבנתי ש-WDאינו מומלץ בנפח כזה....תודה...
- oferlaor
- מנהל

reuven_br,
ראיתי את המכשיר. הוא מתקרב בזריזות רבה לרמה שה-4100 נמצא בו כרגע. עדיין לא הכל 100%, אבל אין ספק שהזמן עד להגעתו ל-4100 ועקיפתו הוא לא ארוך.
לפי מה שהבנתי יש גירסאות BETA מעודכנות כל הזמן. כל אחת מוסיפה משהו קטן לחבילה...
כשיגיעו המכשירים הראשונים לארץ, אני כבר הזמנתי את מקומי בתור...
ראיתי את המכשיר. הוא מתקרב בזריזות רבה לרמה שה-4100 נמצא בו כרגע. עדיין לא הכל 100%, אבל אין ספק שהזמן עד להגעתו ל-4100 ועקיפתו הוא לא ארוך.
לפי מה שהבנתי יש גירסאות BETA מעודכנות כל הזמן. כל אחת מוסיפה משהו קטן לחבילה...
כשיגיעו המכשירים הראשונים לארץ, אני כבר הזמנתי את מקומי בתור...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

עדכון קטן למזמינים מ-DC (במקרה ויש כאן עוד מישהו חוץ ממני ומראובן במשלוח הראשון):
המשלוח של ה-30.1 עדיין לא בחנות - הם תכלס עומדים ומחכים שהמשאית תופיע בדלת.
ברגע שהמשלוח מגיע הם מקווים להוציא את כולו בתוך עד שלושה ימים.
המשלוח השני שמתוכנן ל-20.2 כרגע ללא שינוי.
(העדכון איננו רשמי ואני לא קשור ל-DC. דיברתי עם קיי לפני כשעה וחשבתי להעביר את העדכון לחברים פה.)
(העדכון איננו רשמי ואני לא קשור ל-DC. דיברתי עם קיי לפני כשעה וחשבתי להעביר את העדכון לחברים פה.)
-
niko
- חבר מביא חבר

dragonflyXXL כתב:עדכון קטן למזמינים מ-DC (במקרה ויש כאן עוד מישהו חוץ ממני ומראובן במשלוח הראשון):
(העדכון איננו רשמי ואני לא קשור ל-DC. דיברתי עם קיי לפני כשעה וחשבתי להעביר את העדכון לחברים פה.)[/quote
קיבלתי מהם מייל כמו שראובן קיבל על קבלת המשלוח בקרוב.....זה אומר
שאני במשלוח הראשון?...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

שלום לכולם,
זוהי הודעתי הראשונה בפורום (אחלה פורום !!!) לכן אני גם אקצר ואגיע לשאלה שלי
(לא רציתי לפתוח שרשור נוסף שכן שרשור זה מתייחס לאותו המוצר שברצוני לרכוש)
כמו בפורומים אחרים בחו"ל גם כאן אני רואה ביקורות (ציפיות) חיוביות מה- TVIX 6500
אחי נוסע לסין בעוד 10 ימים והייתי רוצה לבקש ממנו להביא לי את הנגן ( אוסיף מאוחר יותר את המיקום המדיוק שבו הוא הולך לשהות) למישהו יש מושג מה טווח המחירים שבו ניתן להשיג את המוצר שם ( עניין האחריות לא מפריע לי במיוחד, כל כמה חודשים יוצא לאחי לטוס לשם מטעמי עבודה) והאם הקנייה משם כדאית?
זוהי הודעתי הראשונה בפורום (אחלה פורום !!!) לכן אני גם אקצר ואגיע לשאלה שלי
כמו בפורומים אחרים בחו"ל גם כאן אני רואה ביקורות (ציפיות) חיוביות מה- TVIX 6500
אחי נוסע לסין בעוד 10 ימים והייתי רוצה לבקש ממנו להביא לי את הנגן ( אוסיף מאוחר יותר את המיקום המדיוק שבו הוא הולך לשהות) למישהו יש מושג מה טווח המחירים שבו ניתן להשיג את המוצר שם ( עניין האחריות לא מפריע לי במיוחד, כל כמה חודשים יוצא לאחי לטוס לשם מטעמי עבודה) והאם הקנייה משם כדאית?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אני לא חושב שהם מוכרים באופן ישיר למרות שלא הצלחתי למצוא שם שום הפנייה למפיצים.
אני חושב שתאלץ לפנות אליהם טלפונית ולברר:
021-58776311,22,25
אני חושב שתאלץ לפנות אליהם טלפונית ולברר:
021-58776311,22,25
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

מצטער, אין לי שמץ של מושג...
כמו שאמרתי קודם אני לא מצליח לאתר אף מפיץ מקומי שמציג מחיר של הדגם הזה (או של דגמים קודמים, לצורך ההשוואה).
כמו שאמרתי קודם אני לא מצליח לאתר אף מפיץ מקומי שמציג מחיר של הדגם הזה (או של דגמים קודמים, לצורך ההשוואה).