את הכתיבה שלך, לא פסחת על שום פרט, יפה מאד
תגובות לביקורת: Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי?
- reuven_br
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
זיו, כתבה יוצאת מן הכלל מפורטת על המוצר, מיקצועית, מעמיקה, אהבתי מאד
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
dizingof,
לי אישית עדין אין ניסיון עם מוצרים מסוג זה.
בדיוק אתמול קראתי ברפרוף כתבה על התחום של העברת סיגנל HD על גבי רשת החשמל. אם אני זוכר נכונה, טענו שרשת Wireless מספקת יציבות גבוהה יותר מטכנולוגיה זו. בנוסף, אני מאמין שיש חשיבות למתח החשמל, כלומר צריך למצוא מוצר אשר תואם לרשת החשמל בארץ, 220V 50Hz.
תודה על הברכות החמות
לי אישית עדין אין ניסיון עם מוצרים מסוג זה.
בדיוק אתמול קראתי ברפרוף כתבה על התחום של העברת סיגנל HD על גבי רשת החשמל. אם אני זוכר נכונה, טענו שרשת Wireless מספקת יציבות גבוהה יותר מטכנולוגיה זו. בנוסף, אני מאמין שיש חשיבות למתח החשמל, כלומר צריך למצוא מוצר אשר תואם לרשת החשמל בארץ, 220V 50Hz.
תודה על הברכות החמות
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
את הסטרימר הזה אני כבר לא ארכוש
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אל תדאגgameboy כתב:את הסטרימר הזה אני כבר לא ארכוש
...
ואל תשים את הכסף בפק"מ
כבר נמצא לך על מה להוציא...
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
כל הכבוד על ההשקעה .

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
זיו, בנוסף לסקירה המעולה. תודה רבה על התשובות המפורטות שאתה מקדיש כאן. לכולם
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
זיו, שוב תודה על הסקירה והתשובות.
אתה צודק לחלוטין בעניין "המינימליזם" שלהם בכל הקשור לממשק, ובכל זאת בזמן שמרבית היצרנים בחרו לתרץ את חוסר תשומת הלב שלהם לממשק במגבלות החומרה עשו dvico מאמץ לדחוס מקסימום פונקציונליות על חשבון ממשק משתמש מרשים יותר (לדוגמא בהשוואה ל-EVA שבו הושם המון מאמץ על הויזואליות של הממשק ומעט מאוד על פונקציונליות שלו או של המכשיר בכללותו).
אולי זה לא בדיוק המקום המתאים אבל בכל זאת הייתי רוצה להתייחס ממש בקצרה להשוואה שעשית לממשק של Dvico:ziv_r כתב:מנשק המשתמש לא בנוי בצורה אופטימלית. העובדה כי צריך לבחור פילטר עבור התכנים אותם אני רוצה לנגן, המיקום של כפתורים שונים על המסך (Shuffle&Search ממוקמים במקום די חשוב על המסך ואין להם ממש שימוש), איטיות בניווט ועוד מספר דוגמאות כאלה לא מזכות את המנשק בניקוד גבוה מבחינתי.
לגבי המינימום ההכרחי, אני דווקא חושב שחברה כמו DViCO עם Line ה TViX עשו הרבה פחות השקעה בנושא. המנשק שלהם מהווה מדרגה קטנה מעל המנשק הבסיסי אשר מגיע מ SD.
אם נשווה את המנשק של ה A-100 לכאלה יעודיים עבור HTPC - אין ספק כי כל מערכת תוכנה ל HTPC מציעה מספר רב של יתרונות מבחינת מהירות, התממשקות ב RT לרשת, מראה ויזואלי ועוד. ה HTPC מנצח בגדול בנקודה הזאת ולא חושב שאי פעם בעתיד הקרוב נראה משהו שבכלל מתקרב לגמישות של תוכנות כמו MCE, XMBC, Vista Media Center וכו"......
אתה צודק לחלוטין בעניין "המינימליזם" שלהם בכל הקשור לממשק, ובכל זאת בזמן שמרבית היצרנים בחרו לתרץ את חוסר תשומת הלב שלהם לממשק במגבלות החומרה עשו dvico מאמץ לדחוס מקסימום פונקציונליות על חשבון ממשק משתמש מרשים יותר (לדוגמא בהשוואה ל-EVA שבו הושם המון מאמץ על הויזואליות של הממשק ומעט מאוד על פונקציונליות שלו או של המכשיר בכללותו).
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ל A-100 יש תמיכה בכתוביות מפורמט SubRip (קבצי srt - הפורמט הנפוץ ביותר לכתוביות) כאשר הן בשפה אנגלית.
גם כתוביות באנגלית אשר נמצאות לרוב בקבצי mkv יוצגו כהלכה.
גם כתוביות באנגלית אשר נמצאות לרוב בקבצי mkv יוצגו כהלכה.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

חדשות טובות עבורנו, חברת Syabas מתכננת להכניס בקרוב מנשק בשפה העברית.
אם תסכלו היטב בתחתית ה GUI, תוכלו לראות אפילו כיתוב קטן עם כרדיט למישהו שאתם מכירים
אם תסכלו היטב בתחתית ה GUI, תוכלו לראות אפילו כיתוב קטן עם כרדיט למישהו שאתם מכירים
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
איזה תחתית GUI? אפשר לינק בבקשה?ziv_r כתב:חדשות טובות עבורנו, חברת Syabas מתכננת להכניס בקרוב מנשק בשפה העברית.
אם תסכלו היטב בתחתית ה GUI, תוכלו לראות אפילו כיתוב קטן עם כרדיט למישהו שאתם מכירים...
והאם החדשות הטובות כוללות גם תמיכה בSRT בעברית?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

dizingof,
הכוונה לכרדיט שאני אקבל מחברת Syabas על עזרה בתרגום ה GUI.
סביר להניח כי הכרדיט לא יופיע על ה GUI עצמו אלא ב Release Notes של גרסת הקושחה החדשה. המשפט הקודם שאמרתי לגבי כרדיט בתחתית ה GUI נאמר בהלצה, חשבתי שזה ברור מאליו
(לעולם לא נותנים כרדיט על ה GUI עצמו).
אגב, בהתחלה הם לא חשבו כלל להכניס תמיכה כזאת, אני קצת התעקשתי, הם התגמשו...
הצעד הבא שאליו אני מתכוון לדחוף הינו תמיכה בעברית דרך קבצי SRT כפי שהצעת.
מסתבר שבכל אופן מתישהו הם התכוונו להכניס תמיכה זו. עכשיו, כאשר יש להם "בן-ברית" אשר מוכן לעזור להם בנושא, מסתמן כי הם מוכנים להעלות את הקדימות לדבר (זה לא שהם מכניסים תמיכה רק בעברית, התמיכה תבוא ביחד עם עוד שפות RTL, אני סתם בבחינת נודניק שהם רוצים כבר לרצות שיעזוב אותם בשקט
).
סביר להניח כי הכרדיט לא יופיע על ה GUI עצמו אלא ב Release Notes של גרסת הקושחה החדשה. המשפט הקודם שאמרתי לגבי כרדיט בתחתית ה GUI נאמר בהלצה, חשבתי שזה ברור מאליו
מסתבר שבכל אופן מתישהו הם התכוונו להכניס תמיכה זו. עכשיו, כאשר יש להם "בן-ברית" אשר מוכן לעזור להם בנושא, מסתמן כי הם מוכנים להעלות את הקדימות לדבר (זה לא שהם מכניסים תמיכה רק בעברית, התמיכה תבוא ביחד עם עוד שפות RTL, אני סתם בבחינת נודניק שהם רוצים כבר לרצות שיעזוב אותם בשקט
- dizingof
-
- חבר ותיק

מי תותח מי??ziv_r כתב:dizingof,
סביר להניח כי הכרדיט לא יופיע על ה GUI עצמו אלא ב Release Notes של גרסת הקושחה החדשה. המשפט הקודם שאמרתי לגבי כרדיט בתחתית ה GUI נאמר בהלצה, חשבתי שזה ברור מאליו(לעולם לא נותנים כרדיט על ה GUI עצמו).
מסתבר שבכל אופן מתישהו הם התכוונו להכניס תמיכה זו. עכשיו, כאשר יש להם "בן-ברית" אשר מוכן לעזור להם בנושא, מסתמן כי הם מוכנים להעלות את הקדימות לדבר (זה לא שהם מכניסים תמיכה רק בעברית, התמיכה תבוא ביחד עם עוד שפות RTL, אני סתם בבחינת נודניק שהם רוצים כבר לרצות שיעזוב אותם בשקט).
...
- michaels
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
מבחינת קדימות נראה לי שעדיפה קודם הוספה של תמיכה בתרגום מאשר תרגום הממשק.
קבל ח"ח על קידום הנושא.
קבל ח"ח על קידום הנושא.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
כל הכבוד
לא היה לי כוח לקרוא הכל
אבל הסיכום היה מעולה!!!
לא היה לי כוח לקרוא הכל
אבל הסיכום היה מעולה!!!
אור שפע ואהבה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

michaels,
כמובן שעדיפה תמיכה בכתוביות על מנשק עברי, אך ידעתי מה תהיה תגובתם כאשר אני אציע זאת. לכן מתחילים עם תרגום המנשק, דבר אשר די קל לבצע ואז ממשיכים הלאה.
כמובן שעדיפה תמיכה בכתוביות על מנשק עברי, אך ידעתי מה תהיה תגובתם כאשר אני אציע זאת. לכן מתחילים עם תרגום המנשק, דבר אשר די קל לבצע ואז ממשיכים הלאה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
תותח!!!!
אשתי עוד תודה לך.........

אוטוטו המחשב עף מהסלון.......
אשתי עוד תודה לך.........
אוטוטו המחשב עף מהסלון.......
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- dizingof
-
- חבר ותיק

עופר, הייתי בטוח שתגיב כך הרבה קודם.. על כך שהפופקורן מצליח בקלות להזרים קבצי בלו-ריי ברשת הבייתית ובקצבים גבוהים וללא שום בעיותoferlaor כתב:ziv_r,
וואו! חדשות ענקיות!
כל הכבוד!...