הכי מתנגנים אצלי בפטיפון החברים של נטשה שינויים בהרגלי הצריחה (כן יש את זה בתקליט..) ובלונדי PARALEL LINES....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
החברים של נטשה בחנויות יד שניה כמו אוף דה רקורד והאוזן השלישית עלות מעל 100 ש"ח.....
למצב MINT +-
בלונדי כ 20 ש"ח
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אומנם אני אדם דתי אבל אני מאזין להמון תקליטים פסיכדליים וג'ז
בכל מקרה אחד האלבומים הכי מתנגנים אצלי הוא לא אחר מאשר האלבום הראשון של ה"בי ג'ייז" !!!!! כן אני יודע שאתם מופתעים
אבל האלבום הזה הוא פשוט אוצר ! 1967 השנה בה כל האלבומים הפסיכדליים הכי חשובים יצאו !
אני עוד ישתף אותכם בהמשך באלבומים מהשנה הזאת (אני פשוט אוסף כמעט כל מה שהוציאו בשנה הזאת בישראלי והלועזי)
LOVE של הביטלס הוא לא אוסף? זה התקליט עם העטיפה הצהובה? יכול להיות שאני מתבלבל.. (מה לעשות אין לי עדין ביטלס, מת לקנות ולא מוצא במצב חדש הקלטה איכותית ראשונה..)
yuval2d כתב:LOVE של הביטלס הוא לא אוסף? זה התקליט עם העטיפה הצהובה? יכול להיות שאני מתבלבל.. (מה לעשות אין לי עדין ביטלס, מת לקנות ולא מוצא במצב חדש הקלטה איכותית ראשונה..)
yuval2d כתב:LOVE של הביטלס הוא לא אוסף? זה התקליט עם העטיפה הצהובה? יכול להיות שאני מתבלבל.. (מה לעשות אין לי עדין ביטלס, מת לקנות ולא מוצא במצב חדש הקלטה איכותית ראשונה..)
...
LOVE זאת להקה בזכות עצמה
...
חחחח אהה איזה גרוע אני...
נראה לי ONE זה היה האוסף עם העטיפה הצהובה אבל לא בטוח בכלל..