ברוח טובה ומבלי לזלזל בבעלי בסטות שבינינו.
:כותרת: חדש אצלי בבית : HOT HD
Shayosef,Shayosef כתב:אחלה תודה אני אמתין, אני אהיה מאוד מופתע אם היא לא עובדת...תן לי לבדוק הערב בבית אם היציאה עובדת, חבל שתרוץ לרכוש סתם.......
נבדק!
יציאת ה-DVI (עם כבל DVI ל-HDMI) עובדת מצוין.
בהצלחה בהתקנה ואל תשכח ... תמונות
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אבי תודה על האישורvaron כתב:Shayosef,Shayosef כתב:אחלה תודה אני אמתין, אני אהיה מאוד מופתע אם היא לא עובדת...תן לי לבדוק הערב בבית אם היציאה עובדת, חבל שתרוץ לרכוש סתם.......
נבדק!
יציאת ה-DVI (עם כבל DVI ל-HDMI) עובדת מצוין.
בהצלחה בהתקנה ואל תשכח ... תמונות
אבי....
אני מבטיח לצלם
ענקvaron כתב:נתתי לאשתי לצפות קצת, היא הביטה במסך, הביטה בי ואמרה:
"רואים טוב, אבל לא ראינו ככה תמיד ... !?"
העברתי לערוץ 2, נראה כמו שידור משובש ... ערוץ 10 נראה טוב יותר.
אשתי סיכמה:
"אז רואים יותר טוב אבל מה בדיוק יש לראות, 2 ערוצים שלא מעניינים אותי "
וחזרה לתכניות הבישול שלה ב-CRT בסלון...
למה אני לא מופתע מתגובת אשתך?
כשכתבת את זה ממש יכלתי לדמיין את אשתי אומרת אותם דברים בדיוק.
מה נעשה,ילדים ישארו ילדים....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
varon,
לא מכיר רסיבר שאין לו אופציה לבחור בין אודיו שמגיע מ-HDMI לבין אודיו מאופטי/קואקס. זה דבר די בסיסי כיום.
לגבי הפיצול, בעצם יש מפצל בממיר תומסון שלך, עם רמות אות מתאימות אין שום סיבה שזה לא יעבוד עם מפצל.
לא מכיר רסיבר שאין לו אופציה לבחור בין אודיו שמגיע מ-HDMI לבין אודיו מאופטי/קואקס. זה דבר די בסיסי כיום.
לגבי הפיצול, בעצם יש מפצל בממיר תומסון שלך, עם רמות אות מתאימות אין שום סיבה שזה לא יעבוד עם מפצל.
- oferlaor
- מנהל

רק שהצעצועים שלנו הרבה אבל הרבה יותר יקרים...ben16 כתב:ענקvaron כתב:נתתי לאשתי לצפות קצת, היא הביטה במסך, הביטה בי ואמרה:
"רואים טוב, אבל לא ראינו ככה תמיד ... !?"
העברתי לערוץ 2, נראה כמו שידור משובש ... ערוץ 10 נראה טוב יותר.
אשתי סיכמה:
"אז רואים יותר טוב אבל מה בדיוק יש לראות, 2 ערוצים שלא מעניינים אותי "
וחזרה לתכניות הבישול שלה ב-CRT בסלון...
למה אני לא מופתע מתגובת אשתך?
כשכתבת את זה ממש יכלתי לדמיין את אשתי אומרת אותם דברים בדיוק.
מה נעשה,ילדים ישארו ילדים....
...
גיא
גם אני התחדשתי בממיר החדש היום של HOT
לאחר כמה שעות צפיה, אפילו אותה תוכנית ב NGC פעמיים ביום, אפשר לסכם שהפרומו שלהם עם הנץ הלבן פשוט עוצר נשימה.
היינו מפגרים ולא ידענו עד כמה.
לזכותו של הטכנאי שהיה אצלי היום הוא הודה שזו התקנה ראשונה שלו, הוא ממש רצה להישאר לצפות אבל המוקד לחצו עליו. עשה עבודה יפה הטכנאי, הוריד את המסך פעמיים איתי, עזר להעביר את הכבלים, תכינו מראש, מה שבא עם הממיר זה בדיחה.
התגובה של האשה אותו דבר, מה זה הקופסא המכוערת הזו, הרסת את העיצוב של הסלון, לשבת לראות מה פתאום....
מי שעוד לא הזמין שירוץ להזמין, אפילו עם שני הערוצים המסכנים שיש כרגע. אל תשלו את עצמכם ש upscaling דומה, זה לא (כמה שאהבתי את ה OPPO עד היום).
היינו מפגרים ולא ידענו עד כמה.
לזכותו של הטכנאי שהיה אצלי היום הוא הודה שזו התקנה ראשונה שלו, הוא ממש רצה להישאר לצפות אבל המוקד לחצו עליו. עשה עבודה יפה הטכנאי, הוריד את המסך פעמיים איתי, עזר להעביר את הכבלים, תכינו מראש, מה שבא עם הממיר זה בדיחה.
התגובה של האשה אותו דבר, מה זה הקופסא המכוערת הזו, הרסת את העיצוב של הסלון, לשבת לראות מה פתאום....
מי שעוד לא הזמין שירוץ להזמין, אפילו עם שני הערוצים המסכנים שיש כרגע. אל תשלו את עצמכם ש upscaling דומה, זה לא (כמה שאהבתי את ה OPPO עד היום).
המקרה שלי אפילו יותר קשה מזה..
לאחר שעזבתי את הבית לפני כמה כמה זמן וקבלתי חדר בקיבוץ, רק עכשיו היה לי זמן להעביר את כל המערכת מהחדר בבית..
טלוויזית LCD LG 37LC2R
HTPC עם וויסטה מדיה סנטר והכל.. מערכת רמקולים יפה מאוד.
הושבתי את חברה שלי מול הטלוויזיה כדי לשאול את דעתה, לפני הכל עלתה השאלה של מה הקופסא המכוערת הזאת שיושבת לי בסלון ( מארז GMC AVC-S7 שהביאו לי במיוחד מארה"ב!!!!!!!!!!!! מה עברתי כדי להשיג אותו לפני שהיה עוד בארץ.. ) ולמה הטלוויזיה כל כך גדולה וזה ייכאב לה בעיניים ( מרחק בערך 2.8 מטר ).
שמתי בהתחלה את שר הטבעות גרסת הבמאי ב 1080i, חוץ מזה שהיא חושבת שזה סרט דיי משעמם ורואים נחמד ( מה ההבדל מהDVD בטלוויזיה בבית? זה אותו הדבר לא? ).
גם כמה פרקים של האנטומיה של גריי ב 720P ( שהורדתי במיוחד בשבילה, סדרה שהיא מאוד אוהבת ), לא הצליחו לשכנע אותה שזה עדיף מהCRT אצלה בבית ( טלוויזיה 25 אינץ' שיש לה בחדר מלפני 12 שנה לפחות ).
מרוב ייאוש שמתי קטע הדגמה של סרט טבע מאיימקס שהיה לי במקרה ב 1080i.. רואים את זה כל כך יפה שזה באמת כאילו אנחנו שם.. והתגובה היחידה שקבלתי הייתה על הדובים הלבנים החמודים שרואים שם...
אפילו כשהעברתי לשידור YES רגיל היא אפילו לא שמה לב שיש שינוי...
דמעות עמדו לי בעיניים מרוב ייאוש מהמין האיום הזה, באמת שזה כאב לי.
לאחר שעזבתי את הבית לפני כמה כמה זמן וקבלתי חדר בקיבוץ, רק עכשיו היה לי זמן להעביר את כל המערכת מהחדר בבית..
טלוויזית LCD LG 37LC2R
HTPC עם וויסטה מדיה סנטר והכל.. מערכת רמקולים יפה מאוד.
הושבתי את חברה שלי מול הטלוויזיה כדי לשאול את דעתה, לפני הכל עלתה השאלה של מה הקופסא המכוערת הזאת שיושבת לי בסלון ( מארז GMC AVC-S7 שהביאו לי במיוחד מארה"ב!!!!!!!!!!!! מה עברתי כדי להשיג אותו לפני שהיה עוד בארץ.. ) ולמה הטלוויזיה כל כך גדולה וזה ייכאב לה בעיניים ( מרחק בערך 2.8 מטר ).
שמתי בהתחלה את שר הטבעות גרסת הבמאי ב 1080i, חוץ מזה שהיא חושבת שזה סרט דיי משעמם ורואים נחמד ( מה ההבדל מהDVD בטלוויזיה בבית? זה אותו הדבר לא? ).
גם כמה פרקים של האנטומיה של גריי ב 720P ( שהורדתי במיוחד בשבילה, סדרה שהיא מאוד אוהבת ), לא הצליחו לשכנע אותה שזה עדיף מהCRT אצלה בבית ( טלוויזיה 25 אינץ' שיש לה בחדר מלפני 12 שנה לפחות ).
מרוב ייאוש שמתי קטע הדגמה של סרט טבע מאיימקס שהיה לי במקרה ב 1080i.. רואים את זה כל כך יפה שזה באמת כאילו אנחנו שם.. והתגובה היחידה שקבלתי הייתה על הדובים הלבנים החמודים שרואים שם...
אפילו כשהעברתי לשידור YES רגיל היא אפילו לא שמה לב שיש שינוי...
דמעות עמדו לי בעיניים מרוב ייאוש מהמין האיום הזה, באמת שזה כאב לי.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
oferlaor כתב:varon,
לגבי הפיצול, בעצם יש מפצל בממיר תומסון שלך, עם רמות אות מתאימות אין שום סיבה שזה לא יעבוד עם מפצל....
עופר, האם זה כולל גם רסיברים מדור מיושן יותר, כגון DENON AVR-1803 ?
גם אני הזמנתי ממיר HD של הוט. ההתקנה נקבעה ליום החמישי הקרוב, כך שאני צריך להיות מוכן...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתם משלמים כסף בשביל ה HD הזה של הוט? זה נשמע לי כמו איזה שלב בניסוי.
איפה שהוא שמעתי (כתבה של עפר?) שעד שלא יחליפו את הממירים האלה ליציאות HDMI לא תוכלו לראות סרטים וסדרות?
הוט נתנו יעד מסויים של עלית ערוצים והחלפת הממירים?
איפה שהוא שמעתי (כתבה של עפר?) שעד שלא יחליפו את הממירים האלה ליציאות HDMI לא תוכלו לראות סרטים וסדרות?
הוט נתנו יעד מסויים של עלית ערוצים והחלפת הממירים?
אכן, המוטיבציה האישית שלי הייתה התנסות והתרשמות (לא יקרה כלל יחסית לרכישתzovirax כתב:אתם משלמים כסף בשביל ה HD הזה של הוט? זה נשמע לי כמו איזה שלב בניסוי....
סטרימר או HTPC
החדש מהסיבה שכתבת למטה ...
הוט לא יוכלו להרשות לעצמם להשאיר ממירים כאלו בביתם של מנויים עם עליית תכנים מוגנים בזכויות יוצרים.
קראת נכון, כרגע התכנים כוללים תוכניות טבע, מדע, ספורט, תיירות, וכו'.zovirax כתב:איפה שהוא שמעתי (כתבה של עפר?) שעד שלא יחליפו את הממירים האלה ליציאות HDMI לא תוכלו לראות סרטים וסדרות?
הוט נתנו יעד מסויים של עלית ערוצים והחלפת הממירים?...
היעד שמדובר בו הוא ראשית 2008 (חודש~חודשיים).
אבי.
אבי ורון
- oferlaor
- מנהל

zovirax,
אלא אם הם יצליחו לשכנע את האולפנים לתת להם אישור זמני לשדר את התכנים.
יתכן שבגלל זה הם מסכימים לחבר אנשים רק באנלוגי, למרות שיציאת ה-DVI פעילה.
אלא אם הם יצליחו לשכנע את האולפנים לתת להם אישור זמני לשדר את התכנים.
יתכן שבגלל זה הם מסכימים לחבר אנשים רק באנלוגי, למרות שיציאת ה-DVI פעילה.
כן, אתמול ראיתי את השקופית של הלוגו עולה על רקע השקופית "בקרוב".laminar כתב:עלה ספורט 5 HD בהוט, ערץ 350...
אז איך רואים ומה ? לקום עכשיו ולעזוב את המשרד ולנסוע הביתה ?
אבי.
אבי ורון