YES HD - חדשות טובות
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
כתבתי על זה תגובה בשרשור שפתחתי בנוגע לקנס (עמ' 2 אני חושב).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
נראה לי שזו דרך הרבה יותר הגיונית.
אחרי שנה העלות של ניתוק מהשירות הוא 250 ש"ח.
כך היה בדיוק בימים הראשונים של יס עם ה-PACE 1000.
אחרי שנה העלות של ניתוק מהשירות הוא 250 ש"ח.
כך היה בדיוק בימים הראשונים של יס עם ה-PACE 1000.
- hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
מבקש כמה הבהרות על האפשרות הזו
אני מעוניין לדעת כמה פרטים על האפשרות הזו ואשמח אם מישהו יוכל להתיחס לשאלות הבאות :
1.מה קורה במקרה של שני ממירים בבית ? האם אצטרך לשלם פיקדון של 2X2500 שח שזה 5000 שח ?
2. מה קורה לצי'ק הפקדון שימסר ליס ? האם הוא יופקד ומלוא הסכום יירד מחבונינו מיד אחרי מסירת הצ'יק ?
3.במקרה שכל הסוכם ירד ברגע מסירת הציק ליס , תוך כמה זמן נוכל לקבל בחזרה את הסכום שיס יהיו חייבים אם נחליט להפסיק את השירות ואת השימוש בממיר YES-HD ?
4. במסלול הזה , האם עדיין קיימת חוזה לרכוש את ערוצי הפרמיום לייב + גולד והסרטים + סטרס ?
5.האם גם במסלול הזה עלות החבילה היא של 39.90 + 14.90 בתום החודש השלישי לשירות ?
6.למה פשוט לא לשלם סכום שנתי של 250 שח ( מוגבל ל-10 שנים) במקום ציק פקדון של 2500 שח ( שכנראה שיופק מיד בחשבון הבנק של יס ) ?
זה לא יותר פשוט ? למה שנתקל בבירוקרטיה ישראלית כשנרצה את הציק בחזרה ולא נקצר את התהליך כבר מתחילתו ?
אני לא מעוניין לתת ליס הלואה לטווח של 10 שנים עם ריבית אפס ולא צמוד למדד המחירים לצרכן (אינפלציה) .
תודה מראש !
1.מה קורה במקרה של שני ממירים בבית ? האם אצטרך לשלם פיקדון של 2X2500 שח שזה 5000 שח ?
2. מה קורה לצי'ק הפקדון שימסר ליס ? האם הוא יופקד ומלוא הסכום יירד מחבונינו מיד אחרי מסירת הצ'יק ?
3.במקרה שכל הסוכם ירד ברגע מסירת הציק ליס , תוך כמה זמן נוכל לקבל בחזרה את הסכום שיס יהיו חייבים אם נחליט להפסיק את השירות ואת השימוש בממיר YES-HD ?
4. במסלול הזה , האם עדיין קיימת חוזה לרכוש את ערוצי הפרמיום לייב + גולד והסרטים + סטרס ?
5.האם גם במסלול הזה עלות החבילה היא של 39.90 + 14.90 בתום החודש השלישי לשירות ?
6.למה פשוט לא לשלם סכום שנתי של 250 שח ( מוגבל ל-10 שנים) במקום ציק פקדון של 2500 שח ( שכנראה שיופק מיד בחשבון הבנק של יס ) ?
זה לא יותר פשוט ? למה שנתקל בבירוקרטיה ישראלית כשנרצה את הציק בחזרה ולא נקצר את התהליך כבר מתחילתו ?
אני לא מעוניין לתת ליס הלואה לטווח של 10 שנים עם ריבית אפס ולא צמוד למדד המחירים לצרכן (אינפלציה) .
תודה מראש !
yes-man כתב:אין קנס כי אין התחייבות.
הקנס מגולם בעלות הפחת שמחושבת על כל שנה או חלק ממנה
כלומר לא משנה אם החזרת את הממיר בחודש ה-3 או בחודש ה-11, תקבל בחזרה 2250 ש"ח
אני כבר החלפתי את המסלול שלי להשכרה ב-yes....
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
תשובה ל-hagi:
1. אני מניח שכן
2.זה לא צ'ק, הם מורידים את הסכום בתשלום אחד בכרטיס האשראי.
3. בד"כ תוך חודש, מקסימום חודשיים. לא היו לי בעיות לקבל בחזרה את הפקדון עבור מקס דור 1 שנתתי, ממירים שלקחתי לפני 5 שנים היה קצת יותר קשה לקבל, אבל בסוף קיבלתי כל מה שמגיע לי.
4. אני מניח שכן.
5.אין דמי שימוש של 39.9 ש"ח, על ערוץ הספורט אני מניח שיש לשלם לאחר 3 חודשים.
6. ראה 2.
yes לא מעודדים שימוש במסלול הזה.
1. אני מניח שכן
2.זה לא צ'ק, הם מורידים את הסכום בתשלום אחד בכרטיס האשראי.
3. בד"כ תוך חודש, מקסימום חודשיים. לא היו לי בעיות לקבל בחזרה את הפקדון עבור מקס דור 1 שנתתי, ממירים שלקחתי לפני 5 שנים היה קצת יותר קשה לקבל, אבל בסוף קיבלתי כל מה שמגיע לי.
4. אני מניח שכן.
5.אין דמי שימוש של 39.9 ש"ח, על ערוץ הספורט אני מניח שיש לשלם לאחר 3 חודשים.
6. ראה 2.
yes לא מעודדים שימוש במסלול הזה.
-
oferlaor
-
- מנהל

hagi,
אז תוסיף את המדד ואת הריבית לעלות שלך - אז לא מדובר על 250 ש"ח אלא על 250 ש"ח + ריבית על 2500 ש"ח לשנה.
כלומר, 350 ש"ח (לקחתי טווח ביטחון) לשנה = 29 ש"ח לחודש.
עדיין סכום שלא יפיל אותך ובהחלט זול בהרבה מהפתרונות האחרים.
היתרון הוא שכאשר הם יוזילו את החבילה, אתה יכול לבקש את שארית הכסף שלך חזרה, אתה גם יכול לעבור להוט מיד בלי שום בעיות או התחייבויות, ואין קנס יציאה.
ברור שיס לא יעדיפו להציע את המסלול הזה, הוא זול משמעותית (חצי מחיר) מהמסלול הרגיל...
אז תוסיף את המדד ואת הריבית לעלות שלך - אז לא מדובר על 250 ש"ח אלא על 250 ש"ח + ריבית על 2500 ש"ח לשנה.
כלומר, 350 ש"ח (לקחתי טווח ביטחון) לשנה = 29 ש"ח לחודש.
עדיין סכום שלא יפיל אותך ובהחלט זול בהרבה מהפתרונות האחרים.
היתרון הוא שכאשר הם יוזילו את החבילה, אתה יכול לבקש את שארית הכסף שלך חזרה, אתה גם יכול לעבור להוט מיד בלי שום בעיות או התחייבויות, ואין קנס יציאה.
ברור שיס לא יעדיפו להציע את המסלול הזה, הוא זול משמעותית (חצי מחיר) מהמסלול הרגיל...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
אני הולך לחפש את הספרים של קורס יסודות החשבונאות בבויידם.yes-man כתב:אין קנס כי אין התחייבות.
הקנס מגולם בעלות הפחת שמחושבת על כל שנה או חלק ממנה
כלומר לא משנה אם החזרת את הממיר בחודש ה-3 או בחודש ה-11, תקבל בחזרה 2250 ש"ח
אני כבר החלפתי את המסלול שלי להשכרה ב-yes....
אני אספק לכם נוסחאות לחישוב פחת, ערך גרט, הפרשה לחומ"ס וכיו"ב.
נראה לי שה HD הזה הוריד את כולם מהפסים ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
צודק, טעות שלי בניסוח. התכוונתי ל- 2500 כסכום שיירד במכה אחת.yes-man כתב:לא טעיתי כשכתבתי 250, התכוונתי ל-250 שזו עלות הפחת לשנה.
לא משלמים 2500 ש"ח לשנה, זהו תשלום חד פעמי שממנו יורד פחת של 10% לכל שנה או חלק ממנה.
כאשר לוקחים את הממיר בהשכרה, לא משלמים דמי שימוש חודשיים....
צודקים גם עופר ואתה שזה איכשהו מוזיל את החבילה אבל עדיין, 2500 ש"ח בתשלום אחד על משהו שאני לא רואה איך הוא משפר לי את חווית הצפייה. כמעט 50% מזמן הצפייה שלי ב- YES הוא תוכן מוקלט ב- Max, כאשר 50% הנוספים הם שידורי ספורט ישירים שגם כך אין טעם להקליט. אני אשכרה לא רואה תכנים ב- YES בזמנם המקורי, ושאינם שידורי ספורט.
לסיכום, מציע לכולם לקרוא טוב טוב ולהיות בטוחים שהבנתם את מדיניות ההחזרה (של ה- 2500), יש פה הבדל מהותי מבחינת הסכום והיכולת של YES לכבול את הלקוח בהתחייבות, בין מסלול זה לבין שאר המסלולים, עד שזה מעלה אצלי סימני שאלה.
שוב, מבלי להטיל דופי בחברת YES, לקרוא טוב את האותיות הקטנות ולוודא שהבנתם את ההסכם!!!
...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
עפר,
חדשות מדהימות! דרך אגב, גם לי יש מסך 768P וגם ב-4100 רואים טוב יותר ב-1080I מאשר ב-720P! איך אתה מכוון את ה-4100?
חדשות מדהימות! דרך אגב, גם לי יש מסך 768P וגם ב-4100 רואים טוב יותר ב-1080I מאשר ב-720P! איך אתה מכוון את ה-4100?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
oferlaor
-
- מנהל

- מישל_מ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 301
לפי הבנתי טלויזיות HDready תומכות גם ב1080I אז למה בעצם לא לעבוד על השיטה הזאת?..במקום לעבור עוד עיבוד תמונה בשביל להגיע ל720P ?
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
עפר, בהמשך לנושא האפסקיילר - איך נראה שידור רגיל של ערוץ 10 למשל? האם הוא נשאר ב-4:3 או שיש מתיחה ל-16:9. ואם יש מתיחה, האם היא חכמה (שילוב של מתיחה וזום, מתיחה יותר בצדדים, וואטאבר...)?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מישל_מ כתב:לפי הבנתי טלויזיות HDready תומכות גם ב1080I אז למה בעצם לא לעבוד על השיטה הזאת?..במקום לעבור עוד עיבוד תמונה בשביל להגיע ל720P ?...
אתה לא חוסך שום עיבוד.
הטלויזיה תעשה את זה, ומעבד התמונה בטלויזיות בד"כ לא משהו.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מישל_מ כתב:לפי הבנתי טלויזיות HDready תומכות גם ב1080I אז למה בעצם לא לעבוד על השיטה הזאת?..במקום לעבור עוד עיבוד תמונה בשביל להגיע ל720P ?...
צודק ..
ראה הודעתי כמה פוסטים למעלה ..
עופר,oferlaor כתב:היום שודרגתי בגירסאת התוכנה בממיר YES HD.
בניגוד לעבר שאמרתי שה-DEINTERLACING היה "לא מספק", כרגע אני מעלה משמעותית את הציון.
אני רואה חדשות 10 כרגע עם UPSCALE של הממיר ל-1080i ורואים אחלה!
נכון לכרגע, הלו"ז שלהם מתחיל להיראות ראלי ביותר....
לא הבנתי מה הסיגנל המשודר ?
למה Upscale ? משדרים 720P ? ואם כן אז אני לא מבין משהו.
פלזמה ו LCD מציגות Progressive, אז בעצם אתה מקבל 720P עושה Upscale ל 1080i
ואז שוב De-Interlace ?
לא יותר פשוט ונוח להשאר ב 720P אם זה אכן הסיגנל המשודר ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 622
הסיגנל המשודר בערוצים הרגילים הוא 576i.
גם ממה שהבנתי אין ברירה אלא שהממיר יעלה ל 1080i. אין אפשרות לבחור 720P בממיר, לא?
גם ממה שהבנתי אין ברירה אלא שהממיר יעלה ל 1080i. אין אפשרות לבחור 720P בממיר, לא?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מממ..olie כתב:הסיגנל המשודר בערוצים הרגילים הוא 576i.
גם ממה שהבנתי אין ברירה אלא שהממיר יעלה ל 1080i. אין אפשרות לבחור 720P בממיר, לא?...
זה בדיוק מה שאני לא מבין. למה לא ?
בגלל זה אני גם חושב שעדיף לשדר תכני HD ב 720P ולא ב 1080i.
אתה רק תרוויח אם תחסוך את ה De-Interlace ( אלא אם כן יש לך מעבד תותח שיודע לעשות את העבודה כמו שצריך )
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אבל אז יתחיל הבכי הגדול של הצרכנים ההדיוטים שיטענו שהם לא מקבלים HD אמיתי. מה לעשות קל יותר להסביר שזה "ממש" HD כי מקבלים 1080 שורות מלנסות להסביר למישהו - שמלכתחילה לא מוכן/מסוגל להבין - את ההבדלים בין p לבין i
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
-
- מנהל

- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר,oferlaor כתב:הממיר תומך ב-720P....
אז תסביר לי למה אתה עושה Upscale ל 1080i ?
לא עדיף לחסוך את ה De-Interlace ? הרי המסך יודע להציג רק Progressive.
מה אני מפספס ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- lito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1129
הממיר תומך ב 1080I וב 720P. עם 1080I ה DI עושה מעבד חיצוני (אחד מהם...)