איזה ערוץ הכי מעניין אתכם בחבילת ה HD של yes?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ערוץ הספורט לא שייך ליס (הוא שייך לערוץ הספורט). הם רק משדרים את התכנים שלו.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
האם בערוץ הספורט ישדרו גם את היורו?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ספורט, וודאי שספורט. הרי סדרות וסרטים נשפכים בכמויות צריך רק ללחוץ על כפתור ה"RETRIEVE" אבל ספורט.....
לפני כמה ימים הורדתי את המשחק בין MU לארסנל ופשוט שיפשפתי את העיניים. אם ככה אני הולך לראות את ליגת האלופות החל מדצמבר אז אני מסמן את החודש הזה כנקודת מפנה בחיי
לפני כמה ימים הורדתי את המשחק בין MU לארסנל ופשוט שיפשפתי את העיניים. אם ככה אני הולך לראות את ליגת האלופות החל מדצמבר אז אני מסמן את החודש הזה כנקודת מפנה בחיי
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אם YES ישדרו שידורים ישירים ( מעניינים ) מליגת האלופות ב-HD , זה יהיה מעניין . קודם כל נחכה לראות את השידור הישיר הראשון .
danlior כתב:ספורט, וודאי שספורט. הרי סדרות וסרטים נשפכים בכמויות צריך רק ללחוץ על כפתור ה"RETRIEVE" אבל ספורט.....
לפני כמה ימים הורדתי את המשחק בין MU לארסנל ופשוט שיפשפתי את העיניים. אם ככה אני הולך לראות את ליגת האלופות החל מדצמבר אז אני מסמן את החודש הזה כנקודת מפנה בחיי...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חבר'ה, תעשו רענון, עפר רשם בפירוש מה מתוכנן לנו בערוץ הספורט.
oferlaor כתב:לרוע המזל, ערוץ הספורט כיום עדיין אינו מתכונן להפקות מקומיות כלשהן, ועיקר תכניו בהתחלה יכלול תכני רכש מחו"ל (כולל שידורים חיים) ב-HDTV, כאשר תכנים ישראלים ישודרו עם UPSCALER (כלומר, יצולמו באיכות SDTV, ויעברו שיפור מלאכותי בכדי לעבור היטב את המסך). הערוץ יכלול בהמשך את ליגת האלופות, הליגה הגרמנית ואת ה-NBA ב-HD מלא....
מה שמתוכנן ברור . עופר רשם כאן סקירה מקצועית מאוד גם על הנושא הטכנולוגי וגם על התכנים הצפויים .
הפיילוט של YES-HD רץ בארץ מזה חצי שנה ואפילו יותר . אני רוצה לדעת כמה שידורים ישירים של היי דפינישן YES שידרו בפיילוט הזה ? מישהו יודע ?
הפיילוט של YES-HD רץ בארץ מזה חצי שנה ואפילו יותר . אני רוצה לדעת כמה שידורים ישירים של היי דפינישן YES שידרו בפיילוט הזה ? מישהו יודע ?
ziv_r כתב:חבר'ה, תעשו רענון, עפר רשם בפירוש מה מתוכנן לנו בערוץ הספורט.oferlaor כתב:לרוע המזל, ערוץ הספורט כיום עדיין אינו מתכונן להפקות מקומיות כלשהן, ועיקר תכניו בהתחלה יכלול תכני רכש מחו"ל (כולל שידורים חיים) ב-HDTV, כאשר תכנים ישראלים ישודרו עם UPSCALER (כלומר, יצולמו באיכות SDTV, ויעברו שיפור מלאכותי בכדי לעבור היטב את המסך). הערוץ יכלול בהמשך את ליגת האלופות, הליגה הגרמנית ואת ה-NBA ב-HD מלא.......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

0 שידורים ישירים.
יש הבדל גדול בין התכנים שרצו בתקופת פיילוט לעומת השידורים בזמן אמת.
יש הבדל גדול בין התכנים שרצו בתקופת פיילוט לעומת השידורים בזמן אמת.
זה כמו שיש לפעמים הבדל בין הבטחות לבין מציאות ואני לא רומז בזה שאני לא מאמין שיס יקיימו את כל מה שהבטיחו אלא רק אומר שכל עוד לא רואה את זה קורה , אני מעדיף להנמיך ציפיות .
ziv_r כתב:0 שידורים ישירים.
יש הבדל גדול בין התכנים שרצו בתקופת פיילוט לעומת השידורים בזמן אמת....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין שום בעיה שתנמיך ציפיות, כבר הזכרת זאת מספר פעמים לאורך כל השרשור.
אני מבקש כי מעכשיו רק הודעות בהקשר המקורי של נושא השרשור ירשמו כאן. השרשור כבר סטה די והותר.
אני מבקש כי מעכשיו רק הודעות בהקשר המקורי של נושא השרשור ירשמו כאן. השרשור כבר סטה די והותר.