DVD איכותי ?
לי נמאס ,
אני לא טענתי שיש לי צורב שמיועד ספציפית לsacd אלא צורב רגיל של סמסונג קבצי הscad קבצי הhdcd ,xrcd ו ה dts cd מורדים מהרשת לאחר שניקו אותם מכל הזבל הנלווה אליהם והפכו אותם לקבציי תמונה משמע הגודל הפיזי שלהם אינו חשבו אלא הזמן שהם תופסים כלומר דיסק של 80 דקות שווה 80 דקות ולא רק 700 מגה ובהתאמה דיסק של 120 דק' שווה לא רק 90 מגה אלא 20 דק' מלאות כלומר שעתיים שלמות של מוסיקה,
אתם חושבים שאתם חכמים אבל מאחר שאתם כנראה טהורים מידי להוריד דברים ע"י שיתוף אתם אינכם מודעים לכך שיש כאלו דברים.
יש לי חבר שדיבר כמוכם בדיוק הוא אמר שלא ניתן להוריד ולצרוב בשום דרך dts cd והוכחתי לא שאפשר
אז זה הולך ככה לי יש את מה שלי יש ואני אמשיך להוריד אותם ולצרוב ואתם תחיו עם האמת שלכם ואני אחיה עם שלי בנתיים אני ממלא את המדפים בדיסקים בפורמטים הללו ואתם יכולים להוסיף ולהתווכח עד מחרתיים מבחינתי .
ישראל
אני לא טענתי שיש לי צורב שמיועד ספציפית לsacd אלא צורב רגיל של סמסונג קבצי הscad קבצי הhdcd ,xrcd ו ה dts cd מורדים מהרשת לאחר שניקו אותם מכל הזבל הנלווה אליהם והפכו אותם לקבציי תמונה משמע הגודל הפיזי שלהם אינו חשבו אלא הזמן שהם תופסים כלומר דיסק של 80 דקות שווה 80 דקות ולא רק 700 מגה ובהתאמה דיסק של 120 דק' שווה לא רק 90 מגה אלא 20 דק' מלאות כלומר שעתיים שלמות של מוסיקה,
אתם חושבים שאתם חכמים אבל מאחר שאתם כנראה טהורים מידי להוריד דברים ע"י שיתוף אתם אינכם מודעים לכך שיש כאלו דברים.
יש לי חבר שדיבר כמוכם בדיוק הוא אמר שלא ניתן להוריד ולצרוב בשום דרך dts cd והוכחתי לא שאפשר
אז זה הולך ככה לי יש את מה שלי יש ואני אמשיך להוריד אותם ולצרוב ואתם תחיו עם האמת שלכם ואני אחיה עם שלי בנתיים אני ממלא את המדפים בדיסקים בפורמטים הללו ואתם יכולים להוסיף ולהתווכח עד מחרתיים מבחינתי .
ישראל
על איזה "***" אתה מדברמורדים מהרשת לאחר שניקו אותם מכל הזבל הנלווה אליהם והפכו אותם לקבציי תמונה...
מיכאל .
leshets
תשמע לי אין כוח באמת להברקות שלכם,
אין לי כוח לוויכוחי סרק שלכם על דברים שאתם בטוחים במליון אחוז שהם נכונים
אני מציע לך להוריד תוכנת שיתוף איזה שאתה רוצה לכתוב בחלון החיפוש
sacd,hdcd,dts,xrcd אחד מכל הפורמטים הרשומים לעיל ולהוריד אחד
מכל דיסק לצרוב לשים במערכת שלך ונדבר אחריי זה
עוד הערה קטנה כאשר אני מכניס דיסק שנצרב בפורמטים האלו למעט xrcd
הדי וי די מזהה אותו בפורמט שלו דהיינו sacd,dts,hdcd זה נותן לי את התשובה גם מבלי לעשות חשבון להגיגים שלכם בייחוד
לאור העובדה שגם הרסיבר ה "פשוט " שלי מזהה את הפורמט המתאים ומנגן אותו בהתאמה
שנה טובה וחג שמח לכל המעוניינים בכך
ישראל
אין לי כוח לוויכוחי סרק שלכם על דברים שאתם בטוחים במליון אחוז שהם נכונים
אני מציע לך להוריד תוכנת שיתוף איזה שאתה רוצה לכתוב בחלון החיפוש
sacd,hdcd,dts,xrcd אחד מכל הפורמטים הרשומים לעיל ולהוריד אחד
מכל דיסק לצרוב לשים במערכת שלך ונדבר אחריי זה
עוד הערה קטנה כאשר אני מכניס דיסק שנצרב בפורמטים האלו למעט xrcd
הדי וי די מזהה אותו בפורמט שלו דהיינו sacd,dts,hdcd זה נותן לי את התשובה גם מבלי לעשות חשבון להגיגים שלכם בייחוד
לאור העובדה שגם הרסיבר ה "פשוט " שלי מזהה את הפורמט המתאים ומנגן אותו בהתאמה
שנה טובה וחג שמח לכל המעוניינים בכך
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
leshets, צורת הקידוד של SACD היא לא PCM ולכן החשבון שלך לא מדוייק.
הוא אולי מתאים יותר ל-DVD-A.
israels, אתה מסרב ללמוד ונעול בעמדתך. את המאמר של גנאדי (Croc) על SACD אצלנו באתר לא קראת, אז את התלונות למה כולם אומרים שהשמש זורחת במזרח ואתה ממשיך לטעון שהיא במערב, תפנה רק אל עצמך.
חג שמח.
הוא אולי מתאים יותר ל-DVD-A.
israels, אתה מסרב ללמוד ונעול בעמדתך. את המאמר של גנאדי (Croc) על SACD אצלנו באתר לא קראת, אז את התלונות למה כולם אומרים שהשמש זורחת במזרח ואתה ממשיך לטעון שהיא במערב, תפנה רק אל עצמך.
חג שמח.
israels, תשמע באמת שזו לא בושה לא לדעת, כולנו כאן כדי ללמוד אחד מהשני אבל העקשנות שלך בנוגע לדברים שפשוט מנוגדים לכל מציאות היא לא רק לא הגיונית...היא פשוט עצובה. כאשר אנחנו מדברים על פורמט ה SACD פשוט לא קיים בימינו ציוד ביתי אשר יתן לך אפשרות לצרוב אותו לעומת זאת כל שאר הפורמטים שדברת עליהם (למרות שחלקם דורשים פיענוח מיוחד) ניתנים לצריבה על ציוד ביתי.
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בגדול אתה רוצה להגיד שכאשר האות הוא לא PCM (בהנחה שאין כיווץ כלשהו), אז חישוב הנפח אשר יתפוס אות באיכות מסוימת (נגיד אות בקצב וגודל דגימה כפי שתארתי בהודעתי הקודמת) יהיה שונה ? איך בדיוק אם כך יש לחשב את ניפחו?
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: