התחדשתי בשארפ WD1E 32LCD - נושא סיקור.
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה לגבי האפשרות של התמונה ליד תמונה?
היא זמינה רק כאשר החיבור המקורי הוא HDMI?
אז אם אני מחבר את המחשב שלי בכבל DVI ל HDMI ה"תמונה לד תמונה" יהיה זמין??
היא זמינה רק כאשר החיבור המקורי הוא HDMI?
אז אם אני מחבר את המחשב שלי בכבל DVI ל HDMI ה"תמונה לד תמונה" יהיה זמין??
Why so serious?
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
רגע שחיברתם HDMI -DVI הגעתם לרזולוציה מקסימלית בתדר מקסימלי כי לא הבנתי בדיוק..
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

כן, במידה ויש עוד משהו ב HDMI מחובר אז תראה את שניהם.
לפי דעתי זה לא כל כך שימושי כי הייתי מעדיף לראות מחשב בצד אחד וממיר בצד שני.[/quote]
למה שלא תצליח לראות ממיר בצד אחד (מחובר בסקארט) ומחשב בצד שני(בHDMI)??
לפי דעתי זה לא כל כך שימושי כי הייתי מעדיף לראות מחשב בצד אחד וממיר בצד שני.[/quote]
למה שלא תצליח לראות ממיר בצד אחד (מחובר בסקארט) ומחשב בצד שני(בHDMI)??
תגיד nimi9, היום כשהטלויזיה מחוברת למחשב שלך בכבל VGA אתה יכול לעבוד עם רזולוציה 1366X768 וקצב רענון של 60HZ??
תבדוק לי בבקשה אם המחשב והמסך מאפשרים לך זאת, משום שאני אמור לקבל את המסך הזה שבוע הבא וחשוב לי מאוד מאוד החיבור שלו למחשב...
תבדוק לי בבקשה אם המחשב והמסך מאפשרים לך זאת, משום שאני אמור לקבל את המסך הזה שבוע הבא וחשוב לי מאוד מאוד החיבור שלו למחשב...
כן אצלי זה מחובר בהגרות האלו.TheSlayer כתב:תגיד nimi9, היום כשהטלויזיה מחוברת למחשב שלך בכבל VGA אתה יכול לעבוד עם רזולוציה 1366X768 וקצב רענון של 60HZ??
תבדוק לי בבקשה אם המחשב והמסך מאפשרים לך זאת, משום שאני אמור לקבל את המסך הזה שבוע הבא וחשוב לי מאוד מאוד החיבור שלו למחשב......
חיבור המחשב למסך הזה ממש מעולה לדעתי...
- oRBenDavid
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 3 פעמים
אחי תודה רבה על כל הפרטים 
אני מתכנן לקנות את הTV הזאת בחודש הקרוב .. אז יש לי כמה שאלות..
בכבל DVI-HDMI הDVI נכנס למחשב כאילו? אין כבל HDMI-HDMI ? כי יש לי חיבור HDMI בכרטיס מסך.. יראו יותר טוב ככה לא?
האם השארפ הזאת יותר טוב מהסמסונג R81 מההיטאצ'י ומכל שאר המתחרות בנוגע לשילוב של TV וחיבור למחשב? כי הבנתי שהR81 טובה בחיבור למחשב אבל *** בשידורי HOT ..
ואשמח לתמונות של השארפ עם הזרוע
תודה מראש על העזרה
אני מתכנן לקנות את הTV הזאת בחודש הקרוב .. אז יש לי כמה שאלות..
בכבל DVI-HDMI הDVI נכנס למחשב כאילו? אין כבל HDMI-HDMI ? כי יש לי חיבור HDMI בכרטיס מסך.. יראו יותר טוב ככה לא?
האם השארפ הזאת יותר טוב מהסמסונג R81 מההיטאצ'י ומכל שאר המתחרות בנוגע לשילוב של TV וחיבור למחשב? כי הבנתי שהR81 טובה בחיבור למחשב אבל *** בשידורי HOT ..
ואשמח לתמונות של השארפ עם הזרוע
תודה מראש על העזרה
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

קניתי בדיוק כבל DVI - HDMI ולצערי הNR מתקבל רק ב VGA כנראה .. כי התמונה לא מתפרסת על כל המסך והרזולוציה לא מגיע לי לרזולוציה 1366X768 .. חבל
אני אצטרך לחפש כבל VGA
אני אצטרך לחפש כבל VGA
Why so serious?
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
לא נורא בין DVI לVGA ההבדל לא ממש משמעותי.. מתקבלת או הרזולוציה.... כמובן שאפ היה אפשר אז היה עדיף DVI..
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

כן לא נורא, רואים גם כה טוב.. אבל יש למישהו מושג עם איזה כבל אני מחבר את הסאונד לHDMI?
קניתי כבל RCA 3.5 מ"מ 1 ל 2 וזה לא ממש מתאים לכניסה בטלויזיה. חח אני מחבר את הסאונד לערוץ של הסקארט אבל זה לא ממש עוזר לי lol:
איזה כבל אני צריך?
קניתי כבל RCA 3.5 מ"מ 1 ל 2 וזה לא ממש מתאים לכניסה בטלויזיה. חח אני מחבר את הסאונד לערוץ של הסקארט אבל זה לא ממש עוזר לי lol:
איזה כבל אני צריך?
Why so serious?
- oRBenDavid
-
- חבר פעיל

רגע אבל בלי כבל של HDMI איך אני אוכל לראות תכני HD באיכות? או שזה לא כזה משנה ?
כדי לראות HD לא צריך כבל HDMI.
ברגע שיש לך מחשב שמספיק חזק כדי להריץ סרטי HD אתה יכול לחבר את המחשב לטלויזיה איך שאתה רוצה (component, hdmi, dvi, svideo, vga) העיקר שהטלויזיה תומכת ברזולוציות גבוהות. אם תחבר את המחשב לטלויזיה רגילה אז תוכל לראות את הסרט אבל לא תראה אותו ברזולוציה של 720P.
ברגע שיש לך מחשב שמספיק חזק כדי להריץ סרטי HD אתה יכול לחבר את המחשב לטלויזיה איך שאתה רוצה (component, hdmi, dvi, svideo, vga) העיקר שהטלויזיה תומכת ברזולוציות גבוהות. אם תחבר את המחשב לטלויזיה רגילה אז תוכל לראות את הסרט אבל לא תראה אותו ברזולוציה של 720P.
- oRBenDavid
-
- חבר פעיל

אבל ההבדל באיכות בין VGA-VGA לHDMI-DVI הוא גדול מאד לא?
חיבור SVIDEO לא מסוגל להעביר רוחב סרט הנדרש עבור תוכן HD.TheSlayer כתב:כדי לראות HD לא צריך כבל HDMI.
ברגע שיש לך מחשב שמספיק חזק כדי להריץ סרטי HD אתה יכול לחבר את המחשב לטלויזיה איך שאתה רוצה (component, hdmi, dvi, svideo, vga) העיקר שהטלויזיה תומכת ברזולוציות גבוהות. אם תחבר את המחשב לטלויזיה רגילה אז תוכל לראות את הסרט אבל לא תראה אותו ברזולוציה של 720P....
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

לי יש את ה37 . גם אני חששתי משידורי הספורט בכבלים. אני יכול להגיד לך שאני רואה משחקים של מכבי כדורסל ונהנה מאוד.
וגם משחקי כדורגל (אמנם קצת פחות גם כי מכבי תל אביב בכדורגל על הפנים
)
אחררי זה אני יוצא ובכל מקום שיש פלזמה או LCD לציבור (במסעדות וכו') והבדלי האיכות מורגשים מאוד- ברור שלא צראה במסעדות איזה פיוניר קטלנית , אבל גם כשאני משווה עם טלויזיות אצל חברים שלי הR81, lc53 - אני יכול להגיד שבחרתי בטלויזיה טובה יותר (יחסית)לשידורי ספורט .
וגם משחקי כדורגל (אמנם קצת פחות גם כי מכבי תל אביב בכדורגל על הפנים
אחררי זה אני יוצא ובכל מקום שיש פלזמה או LCD לציבור (במסעדות וכו') והבדלי האיכות מורגשים מאוד- ברור שלא צראה במסעדות איזה פיוניר קטלנית , אבל גם כשאני משווה עם טלויזיות אצל חברים שלי הR81, lc53 - אני יכול להגיד שבחרתי בטלויזיה טובה יותר (יחסית)לשידורי ספורט .