שרשור תגובות למדריך המקוצר USENET
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמובן שאתה לא היחיד שמשתמש בשרת, ועדיין תקבל הקצאת מהירות גבוהה יותר מכמעט כל מקור אחר כך שברוב המקרים תגיע לניצול מקסימלי של הקו שיש בידיך.StonedJunglist כתב:ואם הקו שלי מהיר בהרבה מהקוים בארץ ? אם בעצם משלמים לשרתים אז אתה יכול להגיע למקסימום רוחב הפס של השרת כאשר אתה היחידי שמשתמש בו .. לא ? כנראה שהם משכירים שרתים במהירויות של GBIT ויותר וכך זה מתחלק ולכל אחד יוצא את ה"מקסימום" . כיוון שאנו בקווים איטיים, אני לא מתמחה ולא מתעסק עם ה USENET אך רק מעלה השארה, אם מישהו יוכל לאמת אותה, אשמחMartinHSabag כתב:ניתן להגיע למקסימום של הקו שלך.......
אני עובד על קו של 7M על תשתית כבלים של TWC ו- EarthLink והמהירות שלי די יציבה באיזור ה-850-900Kbps.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אם תגור ב-NYC,גם לך יהיהMendelson כתב:ווואווו - מאיפה אפשר להשיג בארץ קו 7 מגה ?
כמה עולה להחזיק קו כזה ?...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

niko כבר הקדים אותי בתשובה.
אני לא גר בארץ.
העלות כאן די מצחיקה... 14.95$ לחודש
אני לא גר בארץ.
העלות כאן די מצחיקה... 14.95$ לחודש
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=517220
,תובעים גם את USENET בהפרת זכויות!
,תובעים גם את USENET בהפרת זכויות!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=41390AdiLev כתב:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=517220
,תובעים גם את USENET בהפרת זכויות!...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

זאת חבילת הבסיס הכי נמוכה שהצלחתי למצוא אצל ספק הכבלים שלי. למיטב ידיעתי אתה יכול להגיע גם עד ל40-45M לשימוש "ביתי/עסקי/SOHO" בתשלום באיזור ה-150-200$ אם יש לך צורך בזה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
ניו יורק ואמריקה עוד יכולה ללמוד על תשתיות ממדינות מערב אירופה , לדוגמא שוודיה הולנד שמה אתה משלם 80-90 ארו לחבילות 100 מגה ביתיות.. ראוטינג מטורף.. חיים טובים.. ואם כך אז תאמין לי שאתה לא יכול לנצל את כל פס הרוחב שלך ועוד במיוחד שהשרתים ממוקמים באמריקה.. בנתיים לנו זה מספיקdragonflyXXL כתב:זאת חבילת הבסיס הכי נמוכה שהצלחתי למצוא אצל ספק הכבלים שלי. למיטב ידיעתי אתה יכול להגיע גם עד ל40-45M לשימוש "ביתי/עסקי/SOHO" בתשלום באיזור ה-150-200$ אם יש לך צורך בזה....
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

נשמע מעניין. יש לך דוגמאות ספציפיות ל-ISPs באירופה שמציעים חבילות במחירים כאלה, ועל גבי איזו תשתית?StonedJunglist כתב:ניו יורק ואמריקה עוד יכולה ללמוד על תשתיות ממדינות מערב אירופה , לדוגמא שוודיה הולנד שמה אתה משלם 80-90 ארו לחבילות 100 מגה ביתיות.. ראוטינג מטורף.. חיים טובים.. ואם כך אז תאמין לי שאתה לא יכול לנצל את כל פס הרוחב שלך ועוד במיוחד שהשרתים ממוקמים באמריקה.. בנתיים לנו זה מספיקdragonflyXXL כתב:זאת חבילת הבסיס הכי נמוכה שהצלחתי למצוא אצל ספק הכבלים שלי. למיטב ידיעתי אתה יכול להגיע גם עד ל40-45M לשימוש "ביתי/עסקי/SOHO" בתשלום באיזור ה-150-200$ אם יש לך צורך בזה.......
FREE בצרפת מציעה חיבור בסיב אופטי לבתים בבניה/שיפוץ (FTTH ) שבה ניתן לקבל גם 100 סימטרי !
בהתחייבות הדבר הזה עולה לצרכן העליז כ 30 אירו לחודש.
בזק לא תנקוף אצבע לטובת הנושא - בעלי הביית הפרטיים בחברה האסטרטגית הזו סובלים מפזילה כרונית ורעידות בידיים מרוב מבטים עורגים לקופה הדשנה שלה.
גלברד ניסה לפרוץ דרך אבל מרוב שותפים לבזיזה וחמדנות יתר המהלך נעצר זמנית.
מדינה מתקדמת ומעצמת הייטק - זה לא הגיע לבזק
בהתחייבות הדבר הזה עולה לצרכן העליז כ 30 אירו לחודש.
בזק לא תנקוף אצבע לטובת הנושא - בעלי הביית הפרטיים בחברה האסטרטגית הזו סובלים מפזילה כרונית ורעידות בידיים מרוב מבטים עורגים לקופה הדשנה שלה.
גלברד ניסה לפרוץ דרך אבל מרוב שותפים לבזיזה וחמדנות יתר המהלך נעצר זמנית.
מדינה מתקדמת ומעצמת הייטק - זה לא הגיע לבזק
- StonedJunglist
- חבר ותיק

קח דוגמא למדינה אירופאית חלשה - סלובניה..dragonflyXXL כתב:נשמע מעניין. יש לך דוגמאות ספציפיות ל-ISPs באירופה שמציעים חבילות במחירים כאלה, ועל גבי איזו תשתית?StonedJunglist כתב:ניו יורק ואמריקה עוד יכולה ללמוד על תשתיות ממדינות מערב אירופה , לדוגמא שוודיה הולנד שמה אתה משלם 80-90 ארו לחבילות 100 מגה ביתיות.. ראוטינג מטורף.. חיים טובים.. ואם כך אז תאמין לי שאתה לא יכול לנצל את כל פס הרוחב שלך ועוד במיוחד שהשרתים ממוקמים באמריקה.. בנתיים לנו זה מספיקdragonflyXXL כתב:זאת חבילת הבסיס הכי נמוכה שהצלחתי למצוא אצל ספק הכבלים שלי. למיטב ידיעתי אתה יכול להגיע גם עד ל40-45M לשימוש "ביתי/עסקי/SOHO" בתשלום באיזור ה-150-200$ אם יש לך צורך בזה..........
http://www.t-2.net/?AUID=4DE65011E194120110C6
קו אופטי - 100 אמביט - 100 ארו.. תשווה לעומת ניו יורק.. ועוד לא הראתי לך את צרפת,שוודיה,הולנד כי לא יצא לי למצוא אנשים דוברי השפה D: בכל מקרה לא הייתי מתנגד לאינטרנט בני יורק אך סתם העלתי פה עוד משהו מעניין
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אולי אני טועה אבל שימוש בקו אופטי דורש הנחת תשתית, מה שהופך את העניין לקצת יותר מסובך משימוש ביתי/SOHO בתשתית קיימת כמו כבלים או קווי טלפוניה. אני מניח שגם אף אחד לא יתקין לך תשתית כזו בחינם או ללא התחייבות לתקופה ארוכה.
עד כמה שאני זוכר המערכות המהירות ביותר שייצא לי להתקל בהן על גבי כבלים נחנקות באיזור ה-75M ועל גבי קווי טלפון (+2 ADSL) מגיעות עד 24M.
עד כמה שאני זוכר המערכות המהירות ביותר שייצא לי להתקל בהן על גבי כבלים נחנקות באיזור ה-75M ועל גבי קווי טלפון (+2 ADSL) מגיעות עד 24M.
דרגון , באמריקה התשתית היא נחושת , שמו קווים אופטיים אבל לעבר האוקינוס (דהיינו לאירופה) , מה שכן חברות הטלפוניה שם היות והן מתחרות בכבלים , והכבלים נותנים שם אינטרנט/טלויזיה וטלפוניה באותו חשבון (מה שהוט מנסה כאן ) , אזי הן לקחו המון כסף והשקיעו בפתרונות חכמים של איסיאי ועוד חברות , והיום אתה יכול לקבל שם מהירויות כאלו . באירופה ששם הממשלות הן יותר "סוציאליסטיות" , הממשלות השקיעו את ההון ברישות של כול הערים הגדולות באופטי , והנה התוצאות .
כאן כולם (האוצר/המשקיעים) חושבים מבעד לחור של המטבע , וכך זה נראה .
וכאן גם אין למעשה תחרות, כי אם תקח את הספקים אתה תראה התנהגות בזיונית מכולם לגבי המהירויות שהם מוכרים , וכשאתה פונה בתלונות הם מנסים לשקר לך , ואם זה לא עוזר , אז אומרים לך אז תחליף ספק (מנסיון אישי )
הוט יודעת שיס עכשיו בבעיות פיננסיות , והיא לא הולכת להשקיע הון תועפות ברישות אופטי מלא (למרות שגם אצלה בין מרכזי השירות יש חיבור אופטי כמו חברות הסלוללאר ) . בקיצור כאן אנו יכולים רק לקנא
כאן כולם (האוצר/המשקיעים) חושבים מבעד לחור של המטבע , וכך זה נראה .
וכאן גם אין למעשה תחרות, כי אם תקח את הספקים אתה תראה התנהגות בזיונית מכולם לגבי המהירויות שהם מוכרים , וכשאתה פונה בתלונות הם מנסים לשקר לך , ואם זה לא עוזר , אז אומרים לך אז תחליף ספק (מנסיון אישי )
הוט יודעת שיס עכשיו בבעיות פיננסיות , והיא לא הולכת להשקיע הון תועפות ברישות אופטי מלא (למרות שגם אצלה בין מרכזי השירות יש חיבור אופטי כמו חברות הסלוללאר ) . בקיצור כאן אנו יכולים רק לקנא
- StonedJunglist
- חבר ותיק

כנראה שהג'וקר השלים את מה שלא ידעתי, תודה, דרגון אני מדבר מתוך התנסות של ידידות עם אירופאים כמוני וכמוך , לא מיוחדים שמוסרים לי מידע על כך שברוב הערים יש כבר תשתחית ובמיוחד בערים גדולות, בנתיים נקווה שמשהו יזוז בארץ