geblig כתב: זו לא יכולה להיות סיסמא אחת כי יש מקומות שמחייבים אותך לשנות (זוכרים לפחות את 6 הקודמות שלך...)...
איך אתם מנהלים ושומרים על הססמאות שלכם?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה, נבדוק, למרות שאני לא כ"כ אוהב את הרעיון שהסיסמאות שלי יושבות ברשת.איינשטיין כתב:RoboForm. משתמש בה כבר מספר שנים, אין לי מושג איך יכולתי בלעדיה.
http://www.roboform.com...
זה בדיוק שניה, קובץ אחד נמצא בDOK ואחד בהרדיסק גיבוי.geblig כתב:הבנתי אותך... מסובך אבל נראה לי שאין מנוס..Nba כתב:יש לי רשימת אקסל ארוכה של כל הסיסמאות לכל האתרים שנרשמתי אליהם.
לכל דבר כמעט יש סיסמה שונה וכמובן מסובכת, לרוב, מה שאני משתמש הרבה אני זוכר, השאר אני מציץ..
גם לקובץ הזה יש סיסמה בשביל לראות אותו........
שום סיסמה שלי לא על המחשב או הרשת.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מאיפה הבאת את זה?geblig כתב:תודה, נבדוק, למרות שאני לא כ"כ אוהב את הרעיון שהסיסמאות שלי יושבות ברשת.איינשטיין כתב:RoboForm. משתמש בה כבר מספר שנים, אין לי מושג איך יכולתי בלעדיה.
http://www.roboform.com......
הסיסמאות יושבות לוקלית בקובץ מוצפן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני לא סומך על אף תוכנה ולא שומר שום דבר על המחשב או ברשת.
יש לי בערך 10 סיסמאות, מתוכן בערך חצי בשימוש כשמדי פעם אני יוצר אחת חדשה עבור חשבונות בנק/כרטיסי אשראי שמחייבים החלפת סיסמא כל תקופה.
אני חושב שאת כולן אני זוכר בע"פ ובכל מקרה אני מנהל רשימה מודפסת ומסודרת שנמצאת במקום בטוח - ממילא מי שיצליח להשיג את הדף הזה יוכל לגרום הרבה יותר נזק באמצעים אחרים מאשר שהוא יוכל באמצעות הסיסמאות.
יש לי בערך 10 סיסמאות, מתוכן בערך חצי בשימוש כשמדי פעם אני יוצר אחת חדשה עבור חשבונות בנק/כרטיסי אשראי שמחייבים החלפת סיסמא כל תקופה.
אני חושב שאת כולן אני זוכר בע"פ ובכל מקרה אני מנהל רשימה מודפסת ומסודרת שנמצאת במקום בטוח - ממילא מי שיצליח להשיג את הדף הזה יוכל לגרום הרבה יותר נזק באמצעים אחרים מאשר שהוא יוכל באמצעות הסיסמאות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5085 פעמים
איינשטיין,
יש ל Roboform סוג של Extension מקוון עבור ה Chrome, אשר לא עושה שימוש בקבצים מקומיים.
באותו הקשר, מומלץ לשלב בין Roboform ל GoodSync, ידאג כי הפרופיל שלכם יהיה מסונכרן במידה ואתם עובדים על מספר מחשבים.
יש ל Roboform סוג של Extension מקוון עבור ה Chrome, אשר לא עושה שימוש בקבצים מקומיים.
באותו הקשר, מומלץ לשלב בין Roboform ל GoodSync, ידאג כי הפרופיל שלכם יהיה מסונכרן במידה ואתם עובדים על מספר מחשבים.
אם השרשור כבר עבר החייאה אז (בלי להכנס לדיון של האם לשמור ברשת או לא) אני לא מזמן עזבתי את passpack (המעולה אבל כמה דברים הפריעו לי) ועברתי ל LastPass שגם עושה עבודה מצויינת ויש להם תוסף מאוד בשל לכרום
אני בכל אופן דוגל בפתרונות של ססמאות שמורות ברשת
אני בכל אופן דוגל בפתרונות של ססמאות שמורות ברשת
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עדיין, אחרי כל השנים, אני עםPASSWORDSAFE
http://www.hometheater.co.il/vp404751
יש לי כל כך הרבה סיסמאות (לא רק לאתרים), אלא גם לכרטיסי אשראי, מספרי כרטיסי חבר, דברים שקשורים לעבודה וכו.
סיסמת "על" חזקה יחסית שאני זוכר, והקובץ מוצפן, אז אין לי בעיה לשים אותו ברשת.
כמו שכבר כתבתי - הבחור שמנהל את הפרוייקט (ב sourceforge) הוא ישראלי נחמד שאני מכיר.
הדגש הוא על אבטחה, ולאו דווקא על נוחות מושלמת (רובופורם עושה בזה עבודה יותר טובה).
החסרון העיקרי - אין לו סינכרון מסודר לרשת.
http://www.hometheater.co.il/vp404751
יש לי כל כך הרבה סיסמאות (לא רק לאתרים), אלא גם לכרטיסי אשראי, מספרי כרטיסי חבר, דברים שקשורים לעבודה וכו.
סיסמת "על" חזקה יחסית שאני זוכר, והקובץ מוצפן, אז אין לי בעיה לשים אותו ברשת.
כמו שכבר כתבתי - הבחור שמנהל את הפרוייקט (ב sourceforge) הוא ישראלי נחמד שאני מכיר.
הדגש הוא על אבטחה, ולאו דווקא על נוחות מושלמת (רובופורם עושה בזה עבודה יותר טובה).
החסרון העיקרי - אין לו סינכרון מסודר לרשת.
ערן
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני גם חזרתי לזה - אחרי שנים של שימוש בדפדפים, גיליתי שאם במקרה קרה משהו, הלכו כל הסיסמאות.קרוקס44 כתב:אני שומר את כל הסיסמאות החשובות בראש זה בטוח ,זול,וסגולה טובה נגד אובדן כושר זיכרון...
לחילופין, כשמנסים להכנס ממחשב אחר אז לא זוכרים את הסיסמא.
יש לי כמה סיסמאות (פשוטה, בינונית, חזקה וסופר-חזקה) ואני מתאים אותן לכל אתר.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ולא קרה ששכחת איזה סיסמא? (בלי לשקרmta194 כתב:אני גם חזרתי לזה - אחרי שנים של שימוש בדפדפים, גיליתי שאם במקרה קרה משהו, הלכו כל הסיסמאות.קרוקס44 כתב:אני שומר את כל הסיסמאות החשובות בראש זה בטוח ,זול,וסגולה טובה נגד אובדן כושר זיכרון...
לחילופין, כשמנסים להכנס ממחשב אחר אז לא זוכרים את הסיסמא.
יש לי כמה סיסמאות (פשוטה, בינונית, חזקה וסופר-חזקה) ואני מתאים אותן לכל אתר....
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני משתמש ב lastpass ביחד עם גוגל כרום. לא מזמן קראתי שיכול להיות שפרצו למאגר המידע שלהם (http://www.ghacks.net/2011/05/05/lastpa ... ty-breach/), וגם קיבלתי מהם אימייל שאומר שכדאי לי להחליף את הסיסמא הראשית.
אתמול התקשרו אלי מפייפאל ארה"ב ואמרו לי שזיהו טרנזאקציה חשודה בחשבון שלי, ולא אישרו אותה. אבל המשמעות היא שמישהו פרץ לחשבון פייפאל שלי.
לכן החלפתי את כל הסיסמאות החשובות שלי, וביטלתי את הויזה.
המסקנות שלי:
1. אני לא אשתמש יותר בשירותי אונליין לשמירת הסיסמאות.
2. עברתי לפתרון לוקאלי - כרגע פסוורד סייף נראה לא רע.
3. סיסמאות שונות לאתרים שונים
4. אני משתמש בפונקיית ה generate ע"מ ליצור ססמאות חזקות לאתרים החשובים - ויתרתי על הצורך לזכור אותן
אתמול התקשרו אלי מפייפאל ארה"ב ואמרו לי שזיהו טרנזאקציה חשודה בחשבון שלי, ולא אישרו אותה. אבל המשמעות היא שמישהו פרץ לחשבון פייפאל שלי.
לכן החלפתי את כל הסיסמאות החשובות שלי, וביטלתי את הויזה.
המסקנות שלי:
1. אני לא אשתמש יותר בשירותי אונליין לשמירת הסיסמאות.
2. עברתי לפתרון לוקאלי - כרגע פסוורד סייף נראה לא רע.
3. סיסמאות שונות לאתרים שונים
4. אני משתמש בפונקיית ה generate ע"מ ליצור ססמאות חזקות לאתרים החשובים - ויתרתי על הצורך לזכור אותן
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
לי יש 4 סיסמאות ו 4 שמות משתמש ואני קובע איזה שם יהיה באיזה אתר ולאותו שם תמיד יש את אותה סיסמא כמובן שיש סיסמאות שצריך לשנות כל פרק זמן מסויים בהם אני משתמש בשם משתמש זהה בכולם והסיסמה הזו היא היחידה שמשתנת ואותה אני זוכר.
משמע מה שנותר לי לעשות זה לשנן כל כמה חדשים סיסמא אחת חדשה ואיתה אני עובד בכל האתרים המפחידים
משמע מה שנותר לי לעשות זה לשנן כל כמה חדשים סיסמא אחת חדשה ואיתה אני עובד בכל האתרים המפחידים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אני SYADMIN... המוח שלי כבר בנוי לזכור ססמאות 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הנחמד בפסוורד סייפ (אולי גם באחרות ששומרות לוקאלית), שאפשר לזרוק את קובץ הסיסמאות בדרופבוקס, ולגשת אליו מכל מקום.
ממילא הוא מוגן בסיסמה הראשית, שיכולה להיות חזקה ועדיין לזכור אותה (או אפילו להחליף אותה).
גם נגיש (אפילו מהנייד), גם חזק, גם OPEN SOURCE.
ממילא הוא מוגן בסיסמה הראשית, שיכולה להיות חזקה ועדיין לזכור אותה (או אפילו להחליף אותה).
גם נגיש (אפילו מהנייד), גם חזק, גם OPEN SOURCE.
ערן