שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
מה יש לבדוק? ... המחיר מתאים? כתובת אחרי cgNAT לא מפריעה? תקח, אם לא אל תקח...
רק לשם ההגינות, יש מחיר למעקף : 15 ש"ח לכתובת קבועה-ציבורית... אולי יתאים לך... 

הטכנאי שהתקין לי התעקש שצריך לשים מתאם סיב,...
למרות שיש לי נתב משלי עם כלוב SFP מובנה.
אחרי שהוא יצא חיברתי בעצמי והכל עובד מצוין.
בכל מקרה, המתאם היה ללא תשלום.
- avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בזק. 5000 על 1000. סלקום לא הסכימו לתת לי מהירות כזו ("אין לנו"). משלם 268.87 ש"ח לחודש (כולל מע"מ) עד ספטמבר, שאז המחיר עולה. משלם על האינטרנט 180 ש"ח, "שכירות" נתב 40 ש"ח, שתי יחידות מש כ"א 25 ש"ח.
מרוצה מהקצב. מקבל במחשב האישי שלי, אחרי כבלים וסוויץ, 940 יורד ו-500 עולה.
מרוצה מהקצב. מקבל במחשב האישי שלי, אחרי כבלים וסוויץ, 940 יורד ו-500 עולה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מקבל 500 מגה עולה, אז החבילה שאתה מקבל היא 5000 על 500, לא 1000. למיטב ידיעתי לבזק בטוח אין כזו.
מחזק. בזק לא מספקים 1,000 העלאה ובעיקר מאכזב לשמוע סלקום הפסיקו לאפשר התחברות למהירות הזו :/02/02/2026 21:58TheCoolest כתב: אם אתה מקבל 500 מגה עולה, אז החבילה שאתה מקבל היא 5000 על 500, לא 1000. למיטב ידיעתי לבזק בטוח אין כזו....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לא מאמין שהפסיקו עם ה-1,000 מגה.
אני מקבל מהירות כזו: הכול טס.
אני מקבל מהירות כזו: הכול טס.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
מסיים תכף שנה עם פרטנר במהירות 1G במחיר של 75 שח. אמרו שאחרי כן עולה ל89 , זה הכי טוב שהצלחתי להשיג. גם אחרי איומים לעבור לגילת.
אני מניח שאעבור לגילת ב69 לשנה. רק שלא ככ הבנתי אם המעבר חינם (יש לי סים של סלקום ופרטנר בדירה, ובבניין יש חיבורים של בזק, רק צריך להשחיל לדירה). ואם גם המתאם בחינם (ראוטר לא צריך)
אני מניח שאעבור לגילת ב69 לשנה. רק שלא ככ הבנתי אם המעבר חינם (יש לי סים של סלקום ופרטנר בדירה, ובבניין יש חיבורים של בזק, רק צריך להשחיל לדירה). ואם גם המתאם בחינם (ראוטר לא צריך)
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

לדעתי לא כדאי לך לעבור....
אתה מאבד אייפי ציבורי (ללא CGNAT) וגם יש שוני בתעבורה, צריך לאימוד את התעבורה שתקבל עם גילת, לא בטוח שהיא תהיה ברמה של פרטנר לחו"ל.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
יש לך עכשיו מבצע של 39 ל-3 חודשים ראשונים בסלקום.04/02/2026 22:48xsoft7 כתב: מסיים תכף שנה עם פרטנר במהירות 1G במחיר של 75 שח. אמרו שאחרי כן עולה ל89 , זה הכי טוב שהצלחתי להשיג. גם אחרי איומים לעבור לגילת.
אני מניח שאעבור לגילת ב69 לשנה. רק שלא ככ הבנתי אם המעבר חינם (יש לי סים של סלקום ופרטנר בדירה, ובבניין יש חיבורים של בזק, רק צריך להשחיל לדירה). ואם גם המתאם בחינם (ראוטר לא צריך)...
האם המחיר בפרטנר לאחר שנה (89 ש"ח) הוא קבוע ?04/02/2026 22:48xsoft7 כתב: מסיים תכף שנה עם פרטנר במהירות 1G במחיר של 75 שח. אמרו שאחרי כן עולה ל89 , זה הכי טוב שהצלחתי להשיג. גם אחרי איומים לעבור לגילת....
אם כן, ממליץ לנסות להוריד כמה שקלים אבל לבלוע את הגלולה.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

בפרטנר לפחות נותנים ממיר אופטי של 2.5G גם בחבילות נמוכות.
בסלקום נותנים ממיר 1G מעפן שעושה צוואר בקבוק רציני, ראה את הדיונים שלי בנושא.
בסלקום נותנים ממיר 1G מעפן שעושה צוואר בקבוק רציני, ראה את הדיונים שלי בנושא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
@xsoft7
אני במצב דומה מול פרטנר. קיבלתי היום את ההודעה על עדכון התעריפים: יש לי נתב (UDR7) אליו מחובר ישירות הכבל האופטי, מעדיף לא להשתמש בממיר חיצוני.
שילמתי עד כה 75 ש"ח עבור 1000/100 וזה מספיק לי.
יש לי את כל הספקים בבניין.
הכי נוח לי להשאר בפרטנר. אתה אומר ש- 89 ש"ח זה הכי זול שאפשר להביא אותם? מישהו מכיר מחיר זול יותר?
אני במצב דומה מול פרטנר. קיבלתי היום את ההודעה על עדכון התעריפים: יש לי נתב (UDR7) אליו מחובר ישירות הכבל האופטי, מעדיף לא להשתמש בממיר חיצוני.
שילמתי עד כה 75 ש"ח עבור 1000/100 וזה מספיק לי.
יש לי את כל הספקים בבניין.
הכי נוח לי להשאר בפרטנר. אתה אומר ש- 89 ש"ח זה הכי זול שאפשר להביא אותם? מישהו מכיר מחיר זול יותר?
כשהייתי עם סלקום היה לי כל מני חסימות מעצבנות לכל מני אתרים, וכמובן הנציגים "לא יודעים על מה מדובר".
אצל גילת לקרוב משפחה הכל בסדר, אבל אני עדיין לא סגור על המחיר שהם מציעים (כל ההתקנות למינהם) - מגלים במקום או מראש יודעים את ה'תוספות' על ההתקנות?
אני מניח שעד שלא נגיד לפרטנר להתנתק סופית, לא יבואו עם הצעה טובה
אצל גילת לקרוב משפחה הכל בסדר, אבל אני עדיין לא סגור על המחיר שהם מציעים (כל ההתקנות למינהם) - מגלים במקום או מראש יודעים את ה'תוספות' על ההתקנות?
אני מניח שעד שלא נגיד לפרטנר להתנתק סופית, לא יבואו עם הצעה טובה
לפי תנאי החבילה של 2.5G (אגב, בס"ה כמעט מחיר זהה בס"ה, אבל ללא נתב) - זה פחות 29.90
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73187
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
rafi_d - וכמה ה 2.5?