טלוויזיה SONY 65XH9096 אחריי ברק חזק לא נדלקת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אולי לא הבנתי את השאלה המקורית של לפני כמה פוסטים, אבל אני עדיין לא מבין בשביל מה צריך כניסה אופטית לאודיו בטלוויזיה?
לגבי יציאות במכשירי אודיו, זה תלוי במכשיר. אם זה נגן, אז הוא צריך יציאות, בשביל מה הוא צריך כניסות?
לגבי יציאות במכשירי אודיו, זה תלוי במכשיר. אם זה נגן, אז הוא צריך יציאות, בשביל מה הוא צריך כניסות?
רק אם אתה נודר לא לחזור לכאן ב 100 השנים הקרובות !03/01/2026 8:30gwx כתב: לא כניסה אופטית לאודיו, כניסה אופטית כללית במקום , HDMI usb, cat וכו', ממילא האינפורמציה נכנסת לבית בסיב אופטי.
(יש אפשרות להסרתי מהאתר?)...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא 100שנים, שיחזור רק ברגע שיוכל להבחין במבחן עיוור בין מרימי כבלים...
זה אומר שהוא לא יחזור לעולם.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- gwx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- שם מלא: גדעון וקסלר
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מבטיח. כזה אוסף של אנטיפתים שמאמינים בצורה דתית שהם צודקים כמו אלה שמאמינים בחבר הדימיוני ראיתי רק ברשתות חברתיות מבחילות....
אתם מצדכם תבטיחו לא להיכנס לדיטאון או לבוא לתערוכה, ממילא הכל שם אותו דבר וכולם שם עורפים לתרנגולות את הראש ומטילים כישוף.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11528
- נתן תודות: 1200 פעמים
- קיבל תודות: 2430 פעמים
לא רוצה להיכנס לוויכוח הזה, יש לי דברים יותר חשובים בחיים מירידות על בן אדם שאני לא מכיר.
רק משהו שאני חייב לציין: מגיע בן אדם שיש לו דעות אחרות (אני אגב גם אודיופיל, פרשתי מהתחום בגלל דברים כאלה) מאשר מקובל על
קהילת הפורום, וכותב יחסית בנימוס ושואל שאלות ומקבל אותם בנימוס מהאחראי כאן.
אבל יש כמה שלא יכולים להתאפק וחייבים לעקוץ ולומר כמה הם צודקים ואחרים הוזים. חושב שזה לא ראוי ולא מכובד לקפוץ
כל פעם שמישהו חושב אחרת ממכם. זו רק הערה שאני רואה מהצד, אין לי רצון ולא זמן לפתח דיון על זה. כל טוב.
רק משהו שאני חייב לציין: מגיע בן אדם שיש לו דעות אחרות (אני אגב גם אודיופיל, פרשתי מהתחום בגלל דברים כאלה) מאשר מקובל על
קהילת הפורום, וכותב יחסית בנימוס ושואל שאלות ומקבל אותם בנימוס מהאחראי כאן.
אבל יש כמה שלא יכולים להתאפק וחייבים לעקוץ ולומר כמה הם צודקים ואחרים הוזים. חושב שזה לא ראוי ולא מכובד לקפוץ
כל פעם שמישהו חושב אחרת ממכם. זו רק הערה שאני רואה מהצד, אין לי רצון ולא זמן לפתח דיון על זה. כל טוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כי אלה דברים לא קשורים. כל חיבור כזה הוא בעל פרוטוקול תקשורת משלו.03/01/2026 8:30gwx כתב: לא כניסה אופטית לאודיו, כניסה אופטית כללית במקום , HDMI usb, cat וכו', ממילא האינפורמציה נכנסת לבית בסיב אופטי.
(יש אפשרות להסרתי מהאתר?)...
הכי קרוב לזה, אני מניח, זה Thunderbolt ו-USB 4.0 שניתן להעביר ע"ג אותו כבל המון דברים שונים החל מ-DP עבור וידאו ועד PCI-E עבור כרטיסי מסך.
הכבל יכול להיות אופטי, צריך רק אלקטרוניקה בקצוות שתעשה המרה של האות מאופטי למבוסס מתחים.
קיימים כבלי USB אופטיים וגם כבלי HDMI אופטיים. אני מניח שיש גם עוד כאלה שכרגע לא עולים לי לראש.
- gwx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- שם מלא: גדעון וקסלר
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
כנראה שלא הסברתי נכון. אם הסיב מגיע עד לממיר מדיה מסיב לCAT ומשם בכבל CAT לטלויזיה החכמה שלא דורשת ממיר מדוע לא לשים את המתאם הפשוט הזה בילט אין בטלוויזיה ולחסוך את הבעיות שלפעמים מתעוררות עם כבל CAT בד"כ EMI/RFI?03/01/2026 13:51TheCoolest כתב: כי אלה דברים לא קשורים. כל חיבור כזה הוא בעל פרוטוקול תקשורת משלו.
הכי קרוב לזה, אני מניח, זה Thunderbolt ו-USB 4.0 שניתן להעביר ע"ג אותו כבל המון דברים שונים החל מ-DP עבור וידאו ועד PCI-E עבור כרטיסי מסך.
הכבל יכול להיות אופטי, צריך רק אלקטרוניקה בקצוות שתעשה המרה של האות מאופטי למבוסס מתחים.
קיימים כבלי USB אופטיים וגם כבלי HDMI אופטיים. אני מניח שיש גם עוד כאלה שכרגע לא עולים לי לראש....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הסיב בד"כ מגיע לראוטר (בין אם הוא מחובר ישירות אליו או עובר דרך ממיר מדיה). הראוטר הוא זה שיודע ליצור את ההתקשרות הנדרשת מול ספק האינטרנט שלך, ומשם לספק אינטרנט לכל הצרכנים בבית, לא רק לטלוויזיה. מעבר לזה, כבלי רשת וחיבורי RJ45 הם תקנים שקיימים כבר עשרות שנים.
בחיבור סיבים יש יותר מדי ווריאציות שהופכות את זה ללא ריאלי להוסיף חיבורי סיבים במכשירים רגילים.
יצרני טלוויזיות עדיין לא התקדמו לקצב של 1 גיגה בחיבור הקווי, כל כבל רשת סביר יעבוד בלי שום בעיה.
בחיבור סיבים יש יותר מדי ווריאציות שהופכות את זה ללא ריאלי להוסיף חיבורי סיבים במכשירים רגילים.
יצרני טלוויזיות עדיין לא התקדמו לקצב של 1 גיגה בחיבור הקווי, כל כבל רשת סביר יעבוד בלי שום בעיה.

תודה.