עכשיו אני בפלונטר רציני. סיבכתם אותי עוד יותר.
Boloni
עשיתי לי חתיכת כאב ראש,
כדאי לך שיהיה בסיס לתאוריה הזו..

oferlaor כתב:Giliboy,
לגבי תפריטים, אני אישית שונא את השטויות הללו, כך שמבחינתי עדיף שישאר ככה......

מאיפה הבנת את זה?Giliboy כתב: הזכרת את ה- EM8634 כפיתרון, Boloni טוען שזה לא הכיוון.....

אתה שאלת אותו אם מדובר בצ'יפ של סיגמא, והוא ענה:guyezra כתב:מאיפה הבנת את זה?Giliboy כתב: הזכרת את ה- EM8634 כפיתרון, Boloni טוען שזה לא הכיוון........
boloni כתב:כנראה שלא...

כך בחשבון שתיתכן דחיה בהשקה של המכשירים החדשים ולאחר מכן 4-6 חודשים עדGiliboy כתב:אם עד עכשיו הייתי בדילמה אם לרכוש 4100 או להמתין לדור הבא,
עכשיו אני בפלונטר רציני. סיבכתם אותי עוד יותר....

guyezra כתב:מדובר על נגן עם צ'יפ 8634 של סיגמא?...
היום דיברתי עם אריק, הוא אישר כי הצ'יפ בנגן 8634 שהם מפתחים הינו מתוצרת SigmaDesigns.boloni כתב:כנראה שלא...

זרק משהו על לוז"ים...?ziv_r כתב:היום דיברתי עם אריק, הוא אישר כי הצ'יפ בנגן 8634 שהם מפתחים הינו מתוצרת SigmaDesigns....

boloni, תודה על המידע ובכל זאת תרשה להשאר מאוד סקפטי לגבי חלק מהפרטים שמסרת... יש לך איזשהו אימות למידע הזה?boloni כתב:בחודש ינואר - פברואר חברת DVICO עתידה להכריז על דגם חדש התומך בכל הפורמטים היום ובנוסף ב-HD-DVD וגם כנראה BLU-RAY . ה"כנראה" הוא בגלל שיברת DVICO אמורה לקבל זכויות השימוש בפורמט הזה מSONY עד סוף השנה . בכל מקרה המעבד בדגם החדש יתמוך בקבצי BLU-RAY אבל האינטרפייס לקבצים אלה כרוך כאמור בקבלת ליסנס שימוש מ-SONY . במידה ולא יתקבל רשיון כזה , הפורט BLU-RAY יהיה חסום למרות שחומרתית הנגן יהיה מסוגל לנגן אותו .
המכשיר יצוייד באינטרפייס מסוג eSATA , המחליף את הפירוויר 800 , שמסוגל להעביר מידע בקצב של 3GBPS , פי 7 מהיר יותר מ-USB .
נשקלת אפשרות להוסיף כרטיס WIFI לחיבור אלחוטי להתקנים אלחטים בבית .
העלות הצפויה לנגן החדש : $349 , לא כולל דיסק קשיח ....

לא צריך להתאמץ יותר מדי בשביל להבין באיזו מסגרת נפגשת איתם. שיהיה בהצלחה.boloni כתב:אני יודע , גם אני היתי רוצה לספר לכם יותר מזה אבל לצערי לא יכול . לא יכול לא בגלל שאני לא יודע אלא בגלל שאם אספר לכם באיזו מסגרת נפגשתי עם אנשי DVICO זה היה חושף יותר ממה שאני יכול לחשוף על תחום עסוקיי ואני לא מעוניין בזה .
רק הערה נוספת לא קשורה לDVICO . הסטנדרט ESATA מאפשר העברת מידע בין התקני ולא תוך התקני כפי שאתה מציין במהירות גבוהה פי 8 מ-FIREWIRE400 ו-USB2.
כדי לדעת שזה תופס חזק אתה יכול לבדוק את הדור החדש של דיסקים חיצוניים של סדרך MY BOOK , הנפוצה ביותר כיום בעולם ולראות איך הם הכניסו את החיבור ESATA לצד USB2 ו-FIREWIRWE400 ....