שאלה רק למי שבאמת מבין. ראיתי פלאזמות רבות ו...
אם אתם לא ממליצים אליהם ואומרים ללכת לפנסוניק כי זה אותו פנאל אז כן..
http://www.lawlife.co.il גירושין
עופר
הרבה אנשים בפורום מעריכים את הדעה שלך
אני אישית אשמח אם תספר למה אתה מחליף את הפלזמה שלך כי היא היום אחת המובילות
אלא אם אתה מחפש 50" ואז הסיבה ברורה.
ושנית אולי אפשר לארגן איזו קבוצה כאן שתקנה מספר מסכים ונקבל איזו הנחה?????
הרבה אנשים בפורום מעריכים את הדעה שלך
אני אישית אשמח אם תספר למה אתה מחליף את הפלזמה שלך כי היא היום אחת המובילות
אלא אם אתה מחפש 50" ואז הסיבה ברורה.
ושנית אולי אפשר לארגן איזו קבוצה כאן שתקנה מספר מסכים ונקבל איזו הנחה?????
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אלו בדיוק המבצעים של האתר !ושנית אולי אפשר לארגן איזו קבוצה כאן שתקנה מספר מסכים ונקבל איזו הנחה????...
אנחנו קבוצה ממוקדת של קהל יעד ויבואנים/חנויות מכירות בזה. זו הסיבה שהם נותנים לנו מחירים מיוחדים.
מעבר לזה, אם יש קבוצה שרוצה לרכוש משהו ספציפי ולהוזיל את המחיר עוד יותר, אתם מוזמנים לפתוח שירשור בפורום פירסומים ומבצעים ולנסות לגייס שם את האנשים.
אנחנו ננסה לעזור עד כמה שאנחנו יכולים בתיאום מול היבואן/חנות.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
רעיון מצויין
לדעתי חלק גדול ממשתתפי האתר הגיעו במסגרת חיפוש חומר ומידע בענייני קולנוע ביתי בכלל ומסכי פלאזמה/אל סי די בפרט.
יש מקום אולי בעזרת ההנהלה (המקושרת מקצועית לחנויות הרלוונטים) להרים את הכפפה ולאגור בטווח זמן משוער של חודש לדוגמא מספר קונים פוטנציאלים אשר בהחלט יהווה גורם קניה משמעותי (ניתן גם לשלב רוכשים של מוצרים אחרים לקולנוע ביתי ובכלל להגדיל את הקבוצה) ואת האטרקטיביות.
כך שגם החנות הרלוונטית תרוויח וגם קבוצת הרכישה.
* זה עובד מצויין עם קבוצות רכישה לדירות , כך שזה יכול לעבוד מצויין גם עם קולנוע ביתי.
לי אין אין את הידע הכלים והקשרים להרים מהלך כזה אבל מי שחושב שהוא מסוגל יבורך.
אבי
לדעתי חלק גדול ממשתתפי האתר הגיעו במסגרת חיפוש חומר ומידע בענייני קולנוע ביתי בכלל ומסכי פלאזמה/אל סי די בפרט.
יש מקום אולי בעזרת ההנהלה (המקושרת מקצועית לחנויות הרלוונטים) להרים את הכפפה ולאגור בטווח זמן משוער של חודש לדוגמא מספר קונים פוטנציאלים אשר בהחלט יהווה גורם קניה משמעותי (ניתן גם לשלב רוכשים של מוצרים אחרים לקולנוע ביתי ובכלל להגדיל את הקבוצה) ואת האטרקטיביות.
כך שגם החנות הרלוונטית תרוויח וגם קבוצת הרכישה.
* זה עובד מצויין עם קבוצות רכישה לדירות , כך שזה יכול לעבוד מצויין גם עם קולנוע ביתי.
לי אין אין את הידע הכלים והקשרים להרים מהלך כזה אבל מי שחושב שהוא מסוגל יבורך.
אבי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
avioren,
1. אחת המטרות שלשמה הוקם האתר הוא להוות כח קניה כזה כל הזמן ולא רק למוצר ספציפי. זו הסיבה שיבואנים/חנויות נותנות לחברי האתר הנחות קבועות ובד"כ לא מוגבלות בזמן.
2. אם זה מוצר ספציפי, כמו שאמרתי, ניתן לפתוח שירשור על כך בפורום "מבצעים ופרסומים", מי שמעוניין יוכל לרשום עצמו תחת השירשור הזה, ניתן לתת DEAD LINE להרשמה ולרשום מה המחירים הכי זולים שעד עתה מצאתם וממי. מן מכרז פתוח בין הספקים - שימו לב !
המבצע יהיה חייב לבוא מהיבואן עצמו ולא חנות ספציפית כי אחרת היא שוברת את השוק לחנויות האחרות ושוב, זו בעיה שלה מול היבואן אבל אנחנו לא רוצים להיות צד בזה.
אם תצטרכו, אנחנו ההנהלה, כמובן נעזור ככל שנוכל.
3. מועדון חברים, כולל כרטיס מגנטי, של האתר בתהליך התהוות. יש כבר מספר יבואנים שהבטיחו להכיר בכרטיס הזה ולתת הנחות למציגי הכרטיס. אנו מתכוונים כמובן להרחיב את נותני ההנחות וזה יחליף את שיטת המבצעים הנוכחית.
פרטים על כך בהמשך.
1. אחת המטרות שלשמה הוקם האתר הוא להוות כח קניה כזה כל הזמן ולא רק למוצר ספציפי. זו הסיבה שיבואנים/חנויות נותנות לחברי האתר הנחות קבועות ובד"כ לא מוגבלות בזמן.
2. אם זה מוצר ספציפי, כמו שאמרתי, ניתן לפתוח שירשור על כך בפורום "מבצעים ופרסומים", מי שמעוניין יוכל לרשום עצמו תחת השירשור הזה, ניתן לתת DEAD LINE להרשמה ולרשום מה המחירים הכי זולים שעד עתה מצאתם וממי. מן מכרז פתוח בין הספקים - שימו לב !
המבצע יהיה חייב לבוא מהיבואן עצמו ולא חנות ספציפית כי אחרת היא שוברת את השוק לחנויות האחרות ושוב, זו בעיה שלה מול היבואן אבל אנחנו לא רוצים להיות צד בזה.
אם תצטרכו, אנחנו ההנהלה, כמובן נעזור ככל שנוכל.
3. מועדון חברים, כולל כרטיס מגנטי, של האתר בתהליך התהוות. יש כבר מספר יבואנים שהבטיחו להכיר בכרטיס הזה ולתת הנחות למציגי הכרטיס. אנו מתכוונים כמובן להרחיב את נותני ההנחות וזה יחליף את שיטת המבצעים הנוכחית.
פרטים על כך בהמשך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
sunny_jim,
אני עכשיו ברביעית.
emordeko,
למה מישהו משדרג רכב כל שנה?
אני משדרג כי אני יכול... יש מודלים 2006 וזה גורם לי להזיל ריר...
avioren,
קוראים לזה GROUP PURCHASE, ואני חברתי כבר מספר פעמים וביצענו את זה בעיקר בארה"ב.
אני חייב לומר שבד"כ זה נגמר על טונים צורמים. תמיד יש חוכמולוג שמלשין ליבואן, תמיד יש שניים שהחליטו לא לשלם אחרי שהכל כבר נסגר. תמיד זה שמנהל את הסיפור חוטף על הראש מכולם (מהחנות בגלל זה שברח ברגע האחרון, מהיבואן, מהאנשים שכועסים שהוא כאילו עובד עם החנות ומנסה לעקוץ אותם).
בארה"ב היה פורום יעודי לכך (בעליו היה רופא) וכל הסיפור נגמר בפיצוץ כאשר אחד הספקים פשט רגל עם כספים רבים של חברי הפורום. גם לי היה אצלו כסף ולמזלי הצלחתי לקבל כמות גדולה ממנו בחזרה לפני שהבחור שקע בחובות ופשט רגל...
אני עכשיו ברביעית.
emordeko,
למה מישהו משדרג רכב כל שנה?
אני משדרג כי אני יכול... יש מודלים 2006 וזה גורם לי להזיל ריר...
avioren,
קוראים לזה GROUP PURCHASE, ואני חברתי כבר מספר פעמים וביצענו את זה בעיקר בארה"ב.
אני חייב לומר שבד"כ זה נגמר על טונים צורמים. תמיד יש חוכמולוג שמלשין ליבואן, תמיד יש שניים שהחליטו לא לשלם אחרי שהכל כבר נסגר. תמיד זה שמנהל את הסיפור חוטף על הראש מכולם (מהחנות בגלל זה שברח ברגע האחרון, מהיבואן, מהאנשים שכועסים שהוא כאילו עובד עם החנות ומנסה לעקוץ אותם).
בארה"ב היה פורום יעודי לכך (בעליו היה רופא) וכל הסיפור נגמר בפיצוץ כאשר אחד הספקים פשט רגל עם כספים רבים של חברי הפורום. גם לי היה אצלו כסף ולמזלי הצלחתי לקבל כמות גדולה ממנו בחזרה לפני שהבחור שקע בחובות ופשט רגל...