התחדשתי PIONEER M90 POWER RARE
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה העניינים שלומי?
ראיתי בפוסט אחר ששמת מאוורר בחלק העליון של המגבר ששואב אוויר חם מהמגבר החוצה. זה פיתרון טוב, שגם אני נקטתי בו עם רסיברים שלי מתוצרת אונקיו.
אבל האם לא עדיף לך להתקין אותם בתוך הרסיבר עצמו - להצמיד אותם למכסה מבפנים, כך זה יותר אסתטי וגם יותר יעיל - אין את הגריל שמפריע לשאיבת האוויר.
וגם בגלל שיש שני גופי קירור מאסיביים אז אולי עדיף לשים שני מאווררים - אחד מעל כל גוף קירור ואז המצב ישתפר עוד יותר.
אצלי ברסיברים התקנתי לכל אחד 4 מאווררים על חלקו העליון של המכסה בחלקו הפנימי, כך בקושי מבחינים בהם, אלא רק אם עומדים מעליהם וגם הם אף פעם לא מתחממים.
ראיתי בפוסט אחר ששמת מאוורר בחלק העליון של המגבר ששואב אוויר חם מהמגבר החוצה. זה פיתרון טוב, שגם אני נקטתי בו עם רסיברים שלי מתוצרת אונקיו.
אבל האם לא עדיף לך להתקין אותם בתוך הרסיבר עצמו - להצמיד אותם למכסה מבפנים, כך זה יותר אסתטי וגם יותר יעיל - אין את הגריל שמפריע לשאיבת האוויר.
וגם בגלל שיש שני גופי קירור מאסיביים אז אולי עדיף לשים שני מאווררים - אחד מעל כל גוף קירור ואז המצב ישתפר עוד יותר.
אצלי ברסיברים התקנתי לכל אחד 4 מאווררים על חלקו העליון של המכסה בחלקו הפנימי, כך בקושי מבחינים בהם, אלא רק אם עומדים מעליהם וגם הם אף פעם לא מתחממים.
הי אח יקר18/06/2025 16:23CRAZYDIAMOND כתב: מה העניינים שלומי?
אצלי ברסיברים התקנתי לכל אחד 4 מאווררים על חלקו העליון של המכסה בחלקו הפנימי, כך בקושי מבחינים בהם, אלא רק אם עומדים מעליהם וגם הם אף פעם לא מתחממים....
אכן שמתי מאוורר די גדול אבל העניין שהוא מחובר לחשמל לא usb כך שפועל קבוע ואני לא.חושב שאפשר יהיה להכניס אותו בתוך המגבר הוא די מאסיבי יכול לגרום נזק לחלקים בתוך המגבר הוא די גדול ועבה אני די פוחד אבל עדיין הוא מוציא חום בצורה די יעילה הרבה יותר טוב מאשר אם היה בלי כי היה ממש רותח ..גם ללא עבודה מאומצת אולי קשור לפתור העכבה מאחור אבל לך תדע בכל מקרה בנתיים הוא די עושה את העבודה אכן לגבי אונקיו תמיד היתה להם בעיה של DSP אולי כתוצאה מהתחממות אתה די מונע בעיות ככה