ROTEL RA-931 MK-2 ?
ONKYO דגם HTR640 ?האם המכשיר הנ"ל יותר מומלץ מ ה HK 235 מבחינת שימוש למוסיקה יותר ? אני מחפש מכשיר שיתן לי תמורה במוסיקה בהרבה יותר מאשר סרטים האם המכשיר הנ"ל ייתן לי תמורה יותר טובה במוסיקה מאשר HK235 ? עזרה מהמקצוענים מחפש מכשיר אחד ולא לפצל לשניים ?
ישנם רסיברי סטריאו כדוגמת אלו שנמצאים פה: http://fuse.shopy.co.il/categories/9420
הם יעלו על רסיברים רב ערוציים אך לא יגיעו לרמה של מגבר סטריאו
הם יעלו על רסיברים רב ערוציים אך לא יגיעו לרמה של מגבר סטריאו
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
לא שמעתי גם מגבר NAD ושמעתי גם מגבר CAMBRIDGE-AUDIO AZUR 640 V1 וגם AUDIOLAB 8000S ולצערי הרב גם התקציב מאוד קצר ולכן לדעתי אני אלך על הרוטל שגם נותן תמורה טובה מאוד שלדעתי בהרבה יותר מאשר המחיר המבוקש עליו
ניסיתי גם ק"ב אבל ישר מרגישים בהבדל ולכן אני חושב שאני אלךעל הרוטל.
ניסיתי גם ק"ב אבל ישר מרגישים בהבדל ולכן אני חושב שאני אלךעל הרוטל.
כדי לך לישמוע את השינדק 6800 אומרים שהוא מגבר טוב.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אורי מה כל כך מיוחד ברסיבר הזה? (הוא כבר בן 30 שנה)אורי_ו כתב:האם בכלל ניסית לשקול את הסנסואי הזה?
אתה יודע שזה מגבר שמבקשים עליו מאות או אלפי דולרים בחו"ל? זו מציאה!
אני מכיר מגברים מהסדרה הזו ומטה שלוקחים היום מגברים בפי 4 מחיר....
מיוחד ב9090 האופן בו הוא צובע את הצליל והיכולת שלא לישלוט בכל רמקול ביד רמה, יש לא גם תקלה אופינית במעגל הגנה נגדOVERLOAD והפיתרון הסופי החלפת 2 נגדים נגדים זהים שעומדים בחצי ווט במקום ברבע (בדרך כלל ממש ניתן ליראות את הנגדים שרופים במיקרה של המגבר הזה)..
הוא ישן מאוד לטוב ולרע ודורש תחזוקה אבל נותן בראש למגברים רבים גם ברמת מחיר של 5K.
הוא ישן מאוד לטוב ולרע ודורש תחזוקה אבל נותן בראש למגברים רבים גם ברמת מחיר של 5K.
רב סרן-רועי קליין.