אז למה קנית רמקול מחירון 20 אלף דולר??05/02/2025 15:23Ido.b כתב: בדיוק..
יש פה נטייה לקשור את איכות הסאונד במחיר משמע יותר יקר יותר טוב אז זה כל כך רחוק מהאמת....
לפי מה שאתה אומר היית מוצא את אותו הדבר ב20 אלף שח,סתם זרקת כסף......

אז למה קנית רמקול מחירון 20 אלף דולר??05/02/2025 15:23Ido.b כתב: בדיוק..
יש פה נטייה לקשור את איכות הסאונד במחיר משמע יותר יקר יותר טוב אז זה כל כך רחוק מהאמת....

מי אמר לך שקניתי ב 20k דולר?05/02/2025 17:21royla כתב: אז למה קנית רמקול מחירון 20 אלף דולר??
לפי מה שאתה אומר היית מוצא את אותו הדבר ב20 אלף שח,סתם זרקת כסף.........

קניתי r5m המיני t יותר מדי לחלל שלי05/02/2025 16:52royla כתב: מברוק!
איזה דגם קנית?
עם מה אתה מגביר אותם?
אצל דן המגבר היה הרסיבר של סטורם?...

מגבר של 5000 שח?...

מה המחירון של הr?...

שוב05/02/2025 18:03Ido.b כתב: קניתי r5m המיני t יותר מדי לחלל שלי
מגביר עם ארקם
נראה לי שכן בחדר קולנוע שלהם נראה לי סטורם...

ה r7t מטורף(לא קניתי כי הסלון של קטן יחסית) במיוחד למוזיקה,בגלל יכולות הבאס(אתה שומע טקסטורה וטונציה בבס)05/02/2025 18:07royla כתב: מגבר של 5000 שח?
איך היה?
ושלא תבין לא נכון, שמח בשבילך מאוד ואשמח שתמשיך לעדכן...אני גם חושב ללכת לשמוע את הפרליסטן 7...

05/02/2025 18:10royla כתב: מה המחירון של הr?
ושוב תתקל באותה שאלה ממני כשאתה אומר שאין קשר בין מחיר לתמורה.
קח את הרמקול הכי טוב עד 20 אלף שח,ותיקח את הרמקול הכי טוב עד 70 אלף שח, בלי להתבלבל נרמקול היקר יהיה פי כמה יותר טוב.
אתה צודק שיש ציוד ורמקולים יקרים שהם ממש לא שווים את הכסף ואין קשר לעלות מול התוצאה' זה לגמרי נכון.
ערכתי את ההודעה כי לא קראתי עד הסוף את שכתבת.
אתה צודק כי הפרליסן לא זול אבל הוא גם לא במחיר מגוחך של מאות אלפים ויתן תמורה הרבה יותר גבוהה מרמקולים יקרים ממנו....

בסוף הלכת על r5t,לא היה לי ספק09/04/2025 23:50FastandFurious כתב: עידו תתחדש חבר ותהנה רבות בחרת רמקולים מעולים תהנה מהם מלא
גילו נאות:
הייתי בקרוסובר ושמעתי את הפרליסן R5T, רמקולים מעולים שהיה לי קשה מאוד להתעלם מהם ולהמשיך את סדר היום, אז התחדשתי!, הם טרם הגיעו, שרשור התחדשתי יגיע עם הרמקולים, רשמים יגיעו אחרי שילוב של מגבר סטריאו לרמקולים
רב תודות רועי ושלומי מקרוסובר על הסבלנות והתמיכה לאורך כל הדרך...

אין סוף למה שיש ליקום להציע10/04/2025 9:45Ido.b כתב: בסוף הלכת על r5t,לא היה לי ספק
רמקול ואוו..מקווה לא חהתאכזב עם האח הקטן שלו,כרגע הם עדיין באריזה מחכה לשדך להם 2 סאבים לקולנוע...
..
אבל אני מקווה להפתעות בדרך.... 

האמת שקצת לפני הסוף החלטתי לרכוש את הדגם הגדול יותר R7T, רמקול הדגל מסדרת ה R, כל המלאי שהיה נמכר אני מחכה למשלוח הבא שאמור לצאת בעוד שבוע בערך, אני מאמין שיקח להם להגיע עד 3 חודשים.10/04/2025 9:45Ido.b כתב: בסוף הלכת על r5t,לא היה לי ספק
רמקול ואוו..מקווה לא חהתאכזב עם האח הקטן שלו,כרגע הם עדיין באריזה מחכה לשדך להם 2 סאבים לקולנוע...

אהלן עופר מועדים לשמחה, ה klipsch thx lcr 6000 נמכרו מזמן, רמקולים מעולים נהנתי מהם מאוד אבל בחלוף השנים העדפתי רמקולים רצפתיים בעלי אופי שונה וגישה אחרת לצליל מהקליפש....