פוסט התחדשתי ראשון שלי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
testtest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #41 

נראה מטורף תתחדש ציוד מעולה!
אין על מאי!!!

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 253 פעמים

שליחה #42 

לא חייב לינגדורף (יקר) כל משולב ראוי שלא נדבר על קדם\כוח יעיף אותך עם הרמקול הזה.
רסיבר לא מנצל את היכולות שלהם. בהצלחה.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5137
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 695 פעמים

שליחה #43 

niguy כתב: תודה רבה! אחרי שנה וחצי עם הרמקולים אני עוד יותר משוכנע בבחירה שעשיתי, פשוט כיף גדול מכל הבחינות. בק"ב הם מעולים ובדו ערוצי הבס שלהם כל כך נמוך,מדוייק וחזק שאין צורך בסאב. אין לי בכלל ספק שכשאפנק אותם(ואותי תמונה) באינטגרייטד דו ערוצי ההנאה מהם אפילו תגדל יותר - שמעתי אותם בפיוצ'ר עם הלינגדורף וזה משהו אחר לגמרי.
לגבי מה שכתבת על היבואן, כל מילה!!
...
אינטגרייטד או פרה ופאוור (זה מתבקש) יעשו יופי של עבודה, זה יתן לך שקט לאורך זמן ויתן לך סטריאו ברמה גבוה וגם יחדד לך את הקולנוע, השמיים הם הגבול רק שלא תנסה להקיף את הירח 😅
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 17/04/2026 8:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #44 

Moshe984 כתב: לא חייב לינגדורף (יקר) כל משולב ראוי שלא נדבר על קדם\כוח יעיף אותך עם הרמקול הזה.
רסיבר לא מנצל את היכולות שלהם. בהצלחה.
...
תודה רבה. ברור, נתתי רק דוגמא איך הם נשמעו לי עם מגבר דו ערוצי ומה היכולות שלהם. ללינגדורף יש את היתרונות שלו כמו לעוד מגברים טובים אחרים אבל אין לי ספק שעם המגבר הנכון אני אקבל שדרוג ראוי לבמה הקדמית בכלל ולדו ערוצי בפרט.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

FastandFurious כתב: אינטגרייטד או פרה ופאוור (זה מתבקש) יעשו יופי של עבודה, זה יתן לך שקט לאורך זמן ויתן לך סטריאו ברמה גבוה וגם יחדד לך את הקולנוע, השמיים הם הגבול רק שלא תנסה להקיף את כדור הארץ תמונה
...
😅 המקסימום שאני מקיף זה את עצמי ברמקולים, כדור הארץ גדול עלי עכשיו.
לגבי ההגברה,אני נוטה יותר לאינטגרייטד, פחות מתאים לי כרגע להעמיס עוד כבילה ועוד מכשיר. אין לי ספק שמשולב טוב ישדרג אותי עוד יותר.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5137
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 695 פעמים

שליחה #46 

niguy כתב: תמונה המקסימום שאני מקיף זה את עצמי ברמקולים, כדור הארץ גדול עלי עכשיו.
לגבי ההגברה,אני נוטה יותר לאינטגרייטד, פחות מתאים לי כרגע להעמיס עוד כבילה ועוד מכשיר. אין לי ספק שמשולב טוב ישדרג אותי עוד יותר.
...
תיקנתי, במקום כדור הארץ, לירח ...
כמה אתה מתכוון להשקיע באינטגרייטד? ומתי זה יקרה?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #47 

טוב יצא שגם אני פספסתי את השירשור התחדשות הזה אז אני חייב להגיד שהסלון נראה מרשים ביותר עם השידרוג החדש (אישית אני בן אדם של שחור מבריק אבל וואו! הלבן אצלך משתלב עם המזנון בצורה מרשימה ביותר! זה נראה פצצה! שיחקת אותה!), לגבי שילוב אינטגרייטד - השינוי שתחווה במעבר מרסיבר למגבר סטריאו ייעודי הוא שינוי קיצוני (לטובה), זה לגמרי השידרוג הבא שלך, גם אני בעברי השתמשתי ברסיבר בלבד, בזמנו החבר'ה מפיוצ'ר המליצו על שילוב Pioneer A70K, הייתי מעט סקפטי אבל דור התעקש שכדאי לנסות את זה, המגבר הגיע אליי לבדיקה, ברגע שהמערכת התחילה לנגן - לא היה צורך להמשיך את הבדיקה מעבר לכמה דקות, המגבר נרכש באותו הרגע (עד כדי כך השינוי היה חיובי) ושימש אותי למשך יותר מעשור, לפני שנתיים הוא שודרג בלינגדורף TDAI-3400 (כן, אותו לינגדורף שמחובר לפינקל בפיוצ'ר) אבל כמו שאמרו לפניי - אין חובה ללכת על מגבר בטווח מחיר של הלינגדורף, כל מגבר סטריאו שישמע לך טוב באוזן ותתחבר אליו מבחינת הסאונד - יפתח בפניך עולם חדש בתחום הסטריאו (קח בחשבון שאם תרצה שהסאב גם יעבוד בסטריאו - תוודא שהמגבר שאתה רוכש עם יציאה ייעודית לסאב).
אני מאמין שגם אני אעשה בהמשך שינוי בגזרת הרצפתיים שלי ו SVS נלקחים בחשבון בכובד ראש.

תהנה מכל רגע! יש לך מערכת מרשימה גם במראה שלה וגם באיכות שלה :)
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9000
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #48 

@niguy
כן, מוזר שפספסתי, התנצלותי.
אני אעשה איזה דאבל צ'ק קטן אחורה שלא יהיה מצב שמישהו פה יעלב ממני בטעות שלא הגבתי לו, חחח...
האם אתה משתמש באפליקציית השליטה מהפלאפון ?
אם כן, באיזו ? AV CONTROLLER או MUSICCAST ?

@orku
וואלה, מבין ומתחבר למה שאתה אומר.
אצלי הלינגדורף גם היה מחובר ל-SVS. אומנם למדפיים אולטרה אבל מה שהוא עשה בחלל פה - הצגה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

@FastandFurious
נראה לי שבסביבות 15-20 אלף אוכל למצוא משהו ראוי.
כנראה שזה יקרה בטווח של החצי שנה הקרובה

@orku
תודה רבה על הפרגון!
מודה שהייתי קצת ספקן לגבי הגודל שלהם ואיך ישתלבו בסלון מבחינה עיצובית אבל איך שפתחתי אותם ומיקמתי הספק הזה נעלם בשניות 😀.
לגבי מגבר משולב, לא היה לי בכלל ספק שזה השלב הבא. עכשיו כשאני כבר מכיר את הרמקול ויודע איך הוא נשמע בחלל שלי עם הרסיבר, הגיע הזמן לשלב הבא. אני מקווה ומאמין שאוכל לבדוק חלק מהמגברים אצלי בסלון. את הלינגדורף שלך שמעתי באמת בפיוצ'ר אבל על הדרך, תוך כדי קניה של ה svs elavation. הרשים אותי ממש השילוב שלו עם ה pinnacle, לגמרי מועמד. אגב איך אתה מתרשם ממנו אחרי תקופה איתו? עד כמה השפיעה מערכת הכיול שלו על הסאונד אצלך?

@avihuli
חחח ההתנצלות מתקבלת, בעיקר כי החזרת לחיים את השרשור 😅.
האמת שאני משתמש המון ב musiccast, אבל אפילו לא חשבתי על ה av controller. איך היא?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #50 

שתיהן מותקנות אצלי וה-AV משמעותית טובה יותר עם יותר פונקציונליות מול ה-MUSIC, לפחות על הדגם שלי.
העניין הוא שברשת רשום שאין תמיכה ברסיברים החדשים (הליין האחרון שיצא) ב-AV וזה מהווה גם שיקול מבחינתי לנוחות השימוש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #51 

התקנתי עכשיו את ה AV,היא מזהה את הרסיבר אבל בלחיצה עליו אני מופנה אוט' ל MUSICCAST. אז נכון שה AV כבר לא רלוונטית לליין האחרון

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #52 

מעניין השאלה אם היא מפנה לאפליקציה החדשה בגלל ששתיהן מותקנות.
היה לי אותו דבר עם האפליקציה של סונוס, היו פעם 2, אחת חומה שגמרו אותה ואחת שחורה חדשה ואם הייתי נכנס לחומה אז העבירו לשחורה.
.

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #53 

אז בדקתי גם את זה. גם כשרק ה AV מותקנת, בחירה ברסיבר שלי מובילה אותי לאפליקציית musiccast בחנות.
מה בעצם נותנת ה AV שה musiccast לא?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #54 

תתחדש. באמת שלא בכוונה להוריד, אבל שאלה אליך ולמי שהמליץ לך: למה RX-A6A ? לימהה, שאגב ככל הנראה פרשו מתחום הקולנוע הביתי לצמיתות, אין מה להציע באספקט הכי חשוב ברסיבר קולנוע ביתי מערכת הכיול. היתרון ב RX-A6A זה כנראה הערך שיהיה לו בעוד 10 שנים בתור רסיבר וינטג' האחרון בסדרה המובילה שימהה הציעה.

לדנון\מרנץ יש מערכת מוכחת אודיסי בחינם, יכולות שדרוג חינמיות ל A1X או MJC, ואם גם מאלו אתה לא מרוצה, תמיד אפשר לשדרג לדיראק ART.

כמובן שלה RX-A6A שבהחלט בנוי טוב ואיכותי, יש יתרונות בעיקר אם יש לך מזל עם חדר מטופל אקוסטית ואם אתה גם נהנה לשמוע מוסיקה עם הדמיה של חדרי קונצרטים.

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #55 

אהלן @יהלי ב 🙂
זה בסדר, שום דבר לא מוריד לי את ההנאה. תסתכל אי שם בתחילת השרשור, יש שם תגובה דומה שלך וגם תשובה שלי. בקיצור, אוהב את המותג, אוהב איך שנשמע וגם לא חושב שמערכת הכיול המשופרת שלו כזו גרועה כמו שמתארים או חושבים.
אבל תודה בכל אופן 👍

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

niguy כתב: אז בדקתי גם את זה. גם כשרק ה AV מותקנת, בחירה ברסיבר שלי מובילה אותי לאפליקציית musiccast בחנות.
מה בעצם נותנת ה AV שה musiccast לא?
...
היא מסודרת ויזואלית אחרת וגם יותר נוחה פונקציונאלית לשימוש (ידידותית).
יש גם אפשרות נוחה יותר להגדרות שאינן קיימות ב-MUSIC.
תתנתק מהחיבור לרשת האלחוטית שלך ואז תוכל להיכנס אליה במצב DEMO ולראות את ההבדלים.
הרסיבר שלי עובד ותומך בשתיהן אבל בעיני שנות אור אחת מול השנייה.
.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #57 

יהלי ב כתב: תתחדש. באמת שלא בכוונה להוריד, אבל שאלה אליך ולמי שהמליץ לך: למה RX-A6A ? לימהה, שאגב ככל הנראה פרשו מתחום הקולנוע הביתי לצמיתות, אין מה להציע באספקט הכי חשוב ברסיבר קולנוע ביתי מערכת הכיול. היתרון ב RX-A6A זה כנראה הערך שיהיה לו בעוד 10 שנים בתור רסיבר וינטג' האחרון בסדרה המובילה שימהה הציעה.
לדנון\מרנץ יש מערכת מוכחת אודיסי בחינם, יכולות שדרוג חינמיות ל A1X או MJC, ואם גם מאלו אתה לא מרוצה, תמיד אפשר לשדרג לדיראק ART.
כמובן שלה RX-A6A שבהחלט בנוי טוב ואיכותי, יש יתרונות בעיקר אם יש לך מזל עם חדר מטופל אקוסטית ואם אתה גם נהנה לשמוע מוסיקה עם הדמיה של חדרי קונצרטים.
...
ברבי, מבלי שנצית פה עכשיו את העסק אני חושב שזה נעוץ בעובדה שעם הימהה אפשר ומגיעים לתוצאות טובות הרבה יותר מהר שהן PLUG N PLAY מה שדורש בדנון לדוגמא שאתה מאוד אוהב להמליץ עליו "תוכנות עזר חיצוניות".
ובסוף שורה תחתונה, ההבדל לא כזה דרמטי בין הימהה עם ה-YPAO הקשישא אל מול מערכות הכיול היותר עדכניות ואם לא קופצים ל-RC שהוא כזה אז הרוב השמיע נמצא על אותה סקאלה. זו חברה שעשתה אוניברסיטה בזמנו למתחרים שהיו. נכון - נתקעו אי שם מאחור ומאוד חבל שכך.
וכיוון שכך, משווים פרמטרים אחרים של איכות, אמינות, מותג, נוסטלגיה, הספקים, ממשק, עיצוב וכו'...
ולמרות זאת, כל מה שרשמתי לא מוריד לרגע מהיכולות של דנון בעיניי ועם הידע הנכון - יוציא יופי של תוצאות סוניות.
.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #58 

avihuli כתב: ברבי, מבלי שנצית פה עכשיו את העסק אני חושב שזה נעוץ בעובדה שעם הימהה אפשר ומגיעים לתוצאות טובות הרבה יותר מהר שהן PLUG N PLAY מה שדורש בדנון לדוגמא שאתה מאוד אוהב להמליץ עליו "תוכנות עזר חיצוניות".
ובסוף שורה תחתונה, ההבדל לא כזה דרמטי בין הימהה עם ה-YPAO הקשישא אל מול מערכות הכיול היותר עדכניות ואם לא קופצים ל-RC שהוא כזה אז הרוב השמיע נמצא על אותה סקאלה. זו חברה שעשתה אוניברסיטה בזמנו למתחרים שהיו. נכון - נתקעו אי שם מאחור ומאוד חבל שכך.
וכיוון שכך, משווים פרמטרים אחרים של איכות, אמינות, מותג, נוסטלגיה, הספקים, ממשק, עיצוב וכו'...
ולמרות זאת, כל מה שרשמתי לא מוריד לרגע מהיכולות של דנון בעיניי ועם הידע הנכון - יוציא יופי של תוצאות סוניות.
...
טכנית אפשרי אבל עי כיול ידני עם REW שזה לא כזה תהליך פשוט לסטאפ רב ערוצי ואז תהזין את הפילטרים ידנית לרסיבר כי אין שום כלי נוח כמו שיש למערכת אודיסי.

אני גם לא בטוח שהסדרה האחרונה שלהם תומכת ב HDMI 21 שחשוב לגיימרים בעיקר. אם חמירי הסדרה נחתכו בחצי אז אולי זה באמת שווה. בנתיים אני רואה מודעות מכירה ל A8A בכל מקום. הרוב עוברים לדנון\מרנץ\אונקיו עם דיראק.

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #59 

יהלי ב כתב: בנתיים אני רואה מודעות מכירה ל A8A בכל מקום. הרוב עוברים לדנון\מרנץ\אונקיו עם דיראק.
...
נו, אז זה בדיוק הזמן לעבור ל A8A ! רסיבר מפלצתי בחצי מחיר 😀

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8127
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #60 

נראה מעולה ואני בטוח שגם נשמע ככה.
תהנו המון 👍
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”