צריבה עדיין במסכי OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 895
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #41 

20/10/2024 11:19  
TheCoolest כתב:
@רועי51

אני לא בא לשכנע אותך, כל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון. הנקודה שלי היתה שהניסיון שלך לא מהווה סטטיסטיקה, בדיוק כמו הניסיון שלי.
ואני לא חושב שלמסכי OLED אמינות נמוכה יותר ממסכי LCD, כי תקלה בפאנל כמו שקרתה שצלך יכולה לקרות גם במסך LCD.
ובדיוק כמו שאצלך ה-OLED החזיקה 4 שנים, כך אצלי מסך LCD החזיק כ-3 שנים עד שהתחילו תופעות מוזרות עם הפאנל.
...
יכול לקרות בכל מסך, לגמרי נכון. ועם זה, בכל המסכים שאינם אולד ואני מכיר, בין אצלי, בין אצל אחרים, לא קרה, אצלי כן ובגיל צעיר יחסית, ולכן אני מנצל את הפריווילגיה המופלאה לעשות מה שבא לי עם הכסף שלי, ולא לגעת יותר באולד. אבל אנחנו מסתובבים כבר במעגל וטוחנים חזור וטחון את הסוגיה, אז נוטש את הדיון הזה. ובכל זאת הערה כללית לסיום, התופעה הזו של פס לבן, לא צריבה כאמור, הופיעה לא רק באולד שלי ( חיפוש קל כאן יאשש ), אין לה להבנתי קשר לאופי השימוש ( אצלי מעט שעות ביממה ובתנאי בהירות נמוכים יחסית ), כדאי שהיצרן הזה יתייחס, לא עושה טוב לרפיוטיישן.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8252
נתן תודות: 412 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #42 

אצלי קרה בשני מסכים שאינם אולד. אחד של LG שהלך לו כרטיס אחרי כשנתיים למזלי במסגרת האחריות. אחד של סמסונג שהתפגר בדיוק עם תום האחריות והלך לפח.

בינתיים כל האולדים שקניתי וכל אלו שהמלצתי לחברי ולמשפחה ללא בעיות, חלקם כבר מעל 5 שנים ועובדים קשה. טפו X3 😅

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #43 

ואם האולד הדפוק שלי עדיין מעניין מישהו, יש לי בשורה, הפס הלבן בפיסגת המסך דווקא הצטמצם וירד לשליש מאורכו המקורי, אלא שהאיזון מחייב לציין שעכשיו כל חלקו השמאלי של המסך, בערך עד אמצעיתו, מלא בפסים שחורים אופקיים, מה שהופך את חווית הצפיה לביזארית. מצד שני הצד הימני נקי כמו עכוז של תינוק שנוקה זה עתה וזה קצת מנחם. וכתבתי לא בכדי להציק למרוצים, אלא לברר קיומם של מקבילים לי. המשך חג שמח שיהיה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #44 

איזה מוזר. נשמח לתמונה

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

לעיונך.
Screenshot 2024-10-24 184323.png

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #46 

זה מריח כמו תקלה באחד הכרטיסים במסך ולא תקלה בפאנל עצמו.
כרטיס T-CON, או בכבל שמחבר מתחבר אליו מהפאנל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #47 

קשה לדעת. הפס הלבן כן נראה לי הפאנל. בכל מקרה משונה ממש.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”