ממש מכשיר פגז...
מרנץ c30 - מחיר
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הפער בין ה דנון 6800 למרנץ c30 הוא 1000 דולר בחול. כאן להבדיל בין ה 4800 ו c40 שזה בדיוק אותו המכשיר בפנים ללא כל הבדל פרט לתוספת מעגל קטן לצג העגול במרנץ, יש הבדלים בשנאי וגוף הקירור וסידור יחידות ההגברה בפנים. זה נותן יתרון קל ל C30 ביכולת דחיפה של קמרולים קשים עם עכבה נמוכה ובממידות ביצעוי המגבר, יש שיפור של 4 דציבל ב SINAD לטובת ה C30. האם זהשווה פער של כמעט 4000 שח? לדעתי ממש לא, כי לא ניתן להרגיש בהבדלים בסאונד.
במחיר של ה 6800 או ה C30 לדעתי, וזה מה שאני עשיתי, עדיף ללכת ה על ה 4800 ובהפרש לרכות הגברה חיצונית של HYPEX או PURIFI טחהפטך את ה 4800 לפרוססור. לפי תוצאות המהידה ב ASR, במצב PRE AMP ה 4800 מתקרב כבר ל AV10 בביצועים. ה 4800 + הגברה חיצונית יביא לביצועים טובים יותר מה C30 כי מקבלים הספק מלא כאשר כל הערוצים פועלים בו זמנים ולא רק 70% כמו עם ה C30.
אני עכשיו כבר עם 5 ערוצים מוגברים. בהמשך אני הוסיף עוד 4 וה 4800 יוכל להפוך לפרוססור, כל זה בהשקעה נמוכה מאשר לרכוש 6800.
במחיר של ה 6800 או ה C30 לדעתי, וזה מה שאני עשיתי, עדיף ללכת ה על ה 4800 ובהפרש לרכות הגברה חיצונית של HYPEX או PURIFI טחהפטך את ה 4800 לפרוססור. לפי תוצאות המהידה ב ASR, במצב PRE AMP ה 4800 מתקרב כבר ל AV10 בביצועים. ה 4800 + הגברה חיצונית יביא לביצועים טובים יותר מה C30 כי מקבלים הספק מלא כאשר כל הערוצים פועלים בו זמנים ולא רק 70% כמו עם ה C30.
אני עכשיו כבר עם 5 ערוצים מוגברים. בהמשך אני הוסיף עוד 4 וה 4800 יוכל להפוך לפרוססור, כל זה בהשקעה נמוכה מאשר לרכוש 6800.
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 13/10/2024 14:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- יהלי ב
- חבר ותיק

אני אמור לקבל מכשיר משנת ייצור 2023 שזה הכי מתקדם שיש ליבואן כרגע במלאי הנוכחי מבלי להמתין חודשים למלאי חדש. הסיבה שיש מלאי משנת ייצור 2022 היא בגלל אילוצי המלחמה. בשל חשש מקושי ועיקובים ביבוא, המון יבואנים רכשו כמות גדולה ברגע שיכלו. כעקרון אין כל בעיה במכשירים מ 2022. יש כאן המון שרכשו לפני חצי שנה לללא בעיות. אני אישית לצערי נפלתי על מכשיר עם אותה בעיה שולית של הרעש שכנראה משפיעה על סדרה של כמה מכשירים מאותו חודש ייצור. דנון סיפקו הסבר מפורט לזה כי מדובר בתופעה חסרת משמעות שגם ניתן לתקן בקלות. אבל היבואן בסוף הסכים להחליף את המכשיר לאחד מתאריף ייצתור מתקדם (הם ממש היו צריכים לעבור על כמה משטחים ולבחור אחד עם מס סידורי הכי מתקדם שמצאו).07/10/2024 10:01Avi_Dagan כתב: תקרא גם כאן:
viewtopic.php?t=393490
אמנם השירות נראה שהיה מצויין בסה"כ אבל משום מה היבואן מוכר/מכר מכשירים שיוצרו בסוף 2022 מה שבעיני חשוד.
בKSP אין ממש שירות, אם כי הפנייה במקרה של בעיה תהיה בעיקר לנותן האחריות. במקרה הנ"ל החנות שבה נרכש המוצר עזרה מאוד להבנתי....
גם היבוא המקבילי כרגע הוא משנת ייצור 2023 רק ששם אין לדעת ב 100% אם זה באמת חדש או סטוק B או מחודש.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
1- הקדמיים שלי מוגברים על ידי מגבר כח חיצוני, המרנץ עומד במצב פרה האוט בלבד לקדמיים ומדהים שהמרנץ לא מתחמם כמעט בכלל.13/10/2024 14:05יהלי ב כתב: הפער בין ה דנון 6800 למרנץ c30 הוא 1000 דולר בחול. כאן להבדיל בין ה 4800 ו c40 שזה בדיוק אותו המכשיר בפנים ללא כל הבדל פרט לתוספת מעגל קטן לצג העגול במרנץ, יש הבדלים בשנאי וגוף הקירור וסידור יחידות ההגברה בפנים. זה נותן יתרון קל ל C30 ביכולת דחיפה של קמרולים קשים עם עכבה נמוכה ובממידות ביצעוי המגבר, יש שיפור של 4 דציבל ב SINAD לטובת ה C30. האם זהשווה פער של כמעט 4000 שח? לדעתי ממש לא, כי לא ניתן להרגיש בהבדלים בסאונד.
image.png...
2-מה המדידות ? איזה מספרים? מה המדידות של הסינמה 30? קראתי איפשהו שמרנץ העלו את הVRMS בסידרה הזאת ,שזה לבד יתרון מעל סידרת הדנון מרנץ הישנים!
3-אני לגמרי מסכים איתך מניסיוני האישי כי סידרת ה6000 לא באמת טובה משמעותי מסדרת ה4000 ,לא כזה פער ששווה את הכסף ( כל אחד וכיסו ודעתו) .
אבל בסידרת הסינמה כאמור מרנץ גם שינתה את חתימת הצליל המוכרת מהעבר וכפי שצייתי גם את הVRMS , והסינמה מביא קפיצת מדרגה לדעתי מהדנון מרנץ הקודמים.
אני רק מסייג בזה שההשוואה הנכונה היתה המרנץ 7015 מול סינמה 40, אבל כפי ששמעתי את הדנון 6000 מול ה4000 וההבדל מינורי, פה לא מדובר בהבדל מינור בכלל, מדובר בוואוו !
כיף חיים.
- יהלי ב
- חבר ותיק

הוספת הגברה לחלק מהערוצים בהחלט יכולה לשפר יכולת דחיפה של רמקולים מסויימים ולהפחית התחממות ולכן גם להקל מאד על הרסיבר. אבל עדיין יש הבדל בין הגברה חיצונית חלקית למלאה. ברגע שאתה מעביר את הסיבר למצב PRE מלא, אתה מכבה לחלוטין את מעגלי ההגברה מה שמביא לשיפור ניכר בייצוב המתח עבור מעגלי ה PRE וה DACים וזה מביא לשיפור של 10 דציבל שרואים ב SINAD המדדץ13/10/2024 14:29royla כתב: 1- הקדמיים שלי מוגברים על ידי מגבר כח חיצוני, המרנץ עומד במצב פרה האוט בלבד לקדמיים ומדהים שהמרנץ לא מתחמם כמעט בכלל.
2-מה המדידות ? איזה מספרים? מה המדידות של הסינמה 30? קראתי איפשהו שמרנץ העלו את הVRMS בסידרה הזאת ,שזה לבד יתרון מעל סידרת הדנון מרנץ הישנים!
3-אני לגמרי מסכים איתך מניסיוני האישי כי סידרת ה6000 לא באמת טובה משמעותי מסדרת ה4000 ,לא כזה פער ששווה את הכסף ( כל אחד וכיסו ודעתו) .
אבל בסידרת הסינמה כאמור מרנץ גם שינתה את חתימת הצליל המוכרת מהעבר וכפי שצייתי גם את הVRMS , והסינמה מביא קפיצת מדרגה לדעתי מהדנון מרנץ הקודמים.
אני רק מסייג בזה שההשוואה הנכונה היתה המרנץ 7015 מול סינמה 40, אבל כפי ששמעתי את הדנון 6000 מול ה4000 וההבדל מינורי, פה לא מדובר בהבדל מינור בכלל, מדובר בוואוו !...
לא יודע לגבי "חתימת סאונד". אם לרסיבר יש גוון צליל שונה משמע שהופעל בו EQ כשהו שזה לא ממש רצוי. ה EQ היחיד שאתה רוצה זה אותו אחד שמערכת הכיול מפעילה. לאחר כיול, דנון ומרנץ אמורים להשמע אותו הדבר. לפי המדידות עי REW ב AVS (בשרשור של ה EVO) בקרב משתמשי מרנץ ודנון, לא רואים הבדל כמעט לאחר הכיול. הכל תלוי בעקומת המטרה שבוחרים.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יהלי נשמה13/10/2024 15:05יהלי ב כתב: הוספת הגברה לחלק מהערוצים בהחלט יכולה לשפר יכולת דחיפה של רמקולים מסויימים ולהפחית התחממות ולכן גם להקל מאד על הרסיבר. אבל עדיין יש הבדל בין הגברה חיצונית חלקית למלאה. ברגע שאתה מעביר את הסיבר למצב PRE מלא, אתה מכבה לחלוטין את מעגלי ההגברה מה שמביא לשיפור ניכר בייצוב המתח עבור מעגלי ה PRE וה DACים וזה מביא לשיפור של 10 דציבל שרואים ב SINAD המדדץ
לא יודע לגבי "חתימת סאונד". אם לרסיבר יש גוון צליל שונה משמע שהופעל בו EQ כשהו שזה לא ממש רצוי. ה EQ היחיד שאתה רוצה זה אותו אחד שמערכת הכיול מפעילה. לאחר כיול, דנון ומרנץ אמורים להשמע אותו הדבר. לפי המדידות עי REW ב AVS (בשרשור של ה EVO) בקרב משתמשי מרנץ ודנון, לא רואים הבדל כמעט לאחר הכיול. הכל תלוי בעקומת המטרה שבוחרים....
תמשיך לכתוב את כל מה שמתאים לך בהג'נדה בלבד,שאנשים כמוני עם ניסיון ועובדות לא יבלבלו אותך!
פרשתי
בהצלחה לך
כיף חיים.
- יהלי ב
- חבר ותיק

עדיין לא. ה 4800 שלי ארוז וממתין שיאסף. אבל רועי מקרוסאובר רק עדכן שמצאו לי רסיבר חלופי עם מספר סידורי מתקדם משמעותית מאלו של דצמבר 2012. שוב הבעיה היא לא כזאת אקוטית ונסבלת כי אין לה השלחות אם אתה לא יושב ליד הרסיבר וממתין לרעש בהדלקה. אבל בגלל שהסיבה העיקרית שבחרתי לרכוש יבוא רשמי היא לקבל רסיבר מתאריך ייצור עדכני וכזה שלא יצריך תיקון במעבדה כפי שדנון המליצו (לחזק את הלוחית המרעישה), אז הסכימו להחליף שוב, רק הפעם לאחד מתאריף ייצור הרבה יותר מתקדם (הם ממש התאמצו לאתר אחד על כמה משטחים)....
כרגע נשאר לקוות שזה יקרה לפני החג כדי שאנצל את חול המועד לחבר הכל באופן סופי וקבוע. הפעם מה שבטוח הרסיבר הולך ישר למקומו בארונית, כי כבר חודשיים הכל במצב מאולטר.
- יהלי ב
- חבר ותיק

זה מגבר 4 ערוצים שרכשתי לא מזמן:...
https://www.buckeyeamp.com/shop/amplifi ... /4_channel
זה עבור הבמה הקדמית ומגבר אחד לא בשימוש בנתיים (בהמשך אני הוסיף סנטר אחורי כנראה - סראונד אחרוי מונו).
ולסראונד יש לי כבר דגם אחר של HYPEX שני מונובלוקים שהרכבתי בעצמי:
https://www.hypex.nl/support/discontinu ... 0-mono-kit
בחנות של BUCKEYE AMPS יש לך מבחר עצום של מגברים של HYPEX ו PURIFI בכל תקציב או קונפיגורציה אפשרית עד 8 ערוצים.
המשלוח הוא קבוע 100 דולר לא משנה מה המשקל וזה UPS שמגיע בתוך 4 ימים גג. אם זה ל C40 אז אתה לא צריך יותר מההגברה שיש לי HYPEX מהסדרה הבסיסית בקישור הראשון ואם זה ה C30 אז שווה להשקיע ב HYPEX היותר מקדם או ב PURIFI. אבל בוודאות, גם המודולים הבסיסים מסדרת MP הם שדרוג משמעותי להגברה שיש בדנון ובמרנץ.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@יהלי ב, אם אתה משתמש בהגברה חיצונית, מה הסיבה להעדפה של ה-X4800H על ה-X3800H? בשניהם יש אותו DSP (ה-ADSP-21593), ואותם DAC (שמונה PCM5102A). מעבר להפרש הקטן בהגברה ההבדל המשמעותי היחיד במפרט הוא המבנה המונוליטי (והייצור ביפן, שמהניסיון שלך לא נראה לטובה)...
למה שינית מVTV לבאקאיי בסוף? עניין של עלויות?13/10/2024 20:35יהלי ב כתב: זה מגבר 4 ערוצים שרכשתי לא מזמן:
https://www.buckeyeamp.com/shop/amplifi ... /4_channel...
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר ותיק

התכתבתי עם הבעלים של VTV והוא עשה טובה שענה. לעומת זאת דילן מבאקי היה מאד שירותי והוגן. רציתי ללכל על מגבר יותר יקר והוא אמר שעבור ה 4800 זה לא משתלם. גם הבניה שלו יותר נקיה וכל המגברים שלו נסדקו ב ASR עם תוצאות מעולות. נשאר לי לרכוש רק עוד 4 ערוצים. אני אמתין לבצעי BF שתמיד הוא עושה....
- יהלי ב
- חבר ותיק

איזו סיבה כבר יכולה להיות? יש פער של 12 סציבל ב SINAD לטובת ה 4800 עבור ה PRE OUT לפי הבדיקות ב ASR. גם הדיווחים שם מעידים שה 3800 קצת "יבש" במוסיקה לעומת ה 4800.13/10/2024 20:37dr0r כתב: @יהלי ב, אם אתה משתמש בהגברה חיצונית, מה הסיבה להעדפה של ה-X4800H על ה-X3800H? בשניהם יש אותו DSP (ה-ADSP-21593), ואותם DAC (שמונה PCM5102A). מעבר להפרש הקטן בהגברה ההבדל המשמעותי היחיד במפרט הוא המבנה המונוליטי (והייצור ביפן, שמהניסיון שלך לא נראה לטובה)......
נשמעת בחירה טובה גם. דילן מאוד פופולארי בASR וAVS ומגיב טוב לפידבקים. מאוד התפתח מסמי-תחביב כי המחירים שלו סבירים והמוצרים טובים.13/10/2024 22:57יהלי ב כתב: התכתבתי עם הבעלים של VTV והוא עשה טובה שענה. לעומת זאת דילן מבאקי היה מאד שירותי והוגן. רציתי ללכל על מגבר יותר יקר והוא אמר שעבור ה 4800 זה לא משתלם. גם הבניה שלו יותר נקיה וכל המגברים שלו נסדקו ב ASR עם תוצאות מעולות. נשאר לי לרכוש רק עוד 4 ערוצים. אני אמתין לבצעי BF שתמיד הוא עושה....
אני מניח שהוא מציע אופציה ל220V? איזה קוננקטורים אתה לוקח?
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר ותיק

אני אמנם מאלו שתמיד אמרו שהגברה לא תשנה הרבה באיכות הסאונד, אבל אני כבר שבוע עם ה HYPEX החדש מחובר לרסיבר 4400 שלצליל שלו אני רגיל, ויש בהחלט שיפור משמעותי עם ההגברה של באקי. אני כנראה ארכוש ממנו מגבר 3 ערוצים מדגם יותר מתקדם ואת ה 4 ערוצים אני אעביר לאטמוסים ואת ההגברה הישנה שלי לסראונד וכך אני משלים 9 ערוצים מוגברים חיצונית וה 4800 ישמש בפרוססור בלבד.14/10/2024 10:07Avi_Dagan כתב: נשמעת בחירה טובה גם. דילן מאוד פופולארי בASR וAVS ומגיב טוב לפידבקים. מאוד התפתח מסמי-תחביב כי המחירים שלו סבירים והמוצרים טובים.
אני מניח שהוא מציע אופציה ל220V? איזה קוננקטורים אתה לוקח?...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
ברור שראיתי את ההבדל הזה, אבל משהו מאוד מוזר כאן, בהינתן שהמפרט זהה לחלוטין. כמו שאני רואה את זה, יש 2 אפשרויות - או שדנון דפקו בכוונה את ה-3800 כדי שייצא פחות טוב בבדיקות, או שהיתה בעיה בבדיקה של אמיר.13/10/2024 23:01יהלי ב כתב: איזו סיבה כבר יכולה להיות? יש פער של 12 סציבל ב SINAD לטובת ה 4800 עבור ה PRE OUT לפי הבדיקות ב ASR. גם הדיווחים שם מעידים שה 3800 קצת "יבש" במוסיקה לעומת ה 4800....
(וכן, צריך שמיעה של עטלף כדי להבחין בהפרש ב-SINAD, אבל זה עניין אחר).
אני לא יודע על מה מדובר ב-״יבש״, וספק גדול מאוד אם מי שהתלונן עשה A-B testing עיוור אחרי כיול זהה. סביר ששמעו את שניהם באותה חנות, כשלחנות יש אינטרס לדחוף את הלקוחות לדגם יותר יקר.