DEKADA GH-6060
וואוו איזה היסטוריה נוסטלגית..
הדקדה זה פיתוח של גיורא הנדלמן שהעסק שלו היה ברחוב המלך ג׳ורג׳ בת״א. היה נמכר כקיט בשנות ה 70.
השאאב היה פיתוח של שמחה (לא זוכר את שם המשפחה שלו) שעבדתי אצלו כנער בתיכון. העסק היה בירידה מגבעת רמב״ם בגבעתיים לכיוון תל אביב. היה לו את המגבר הזה וגם טיונר FM ששניהם היו נמכרים כקיטים.
גם ה SG היו קיטים שנמכרו בחנות בסוף רחוב דיזנגוף בתל אביב.
איזה תקופה יפה זו היתה עבורי...
הדקדה זה פיתוח של גיורא הנדלמן שהעסק שלו היה ברחוב המלך ג׳ורג׳ בת״א. היה נמכר כקיט בשנות ה 70.
השאאב היה פיתוח של שמחה (לא זוכר את שם המשפחה שלו) שעבדתי אצלו כנער בתיכון. העסק היה בירידה מגבעת רמב״ם בגבעתיים לכיוון תל אביב. היה לו את המגבר הזה וגם טיונר FM ששניהם היו נמכרים כקיטים.
גם ה SG היו קיטים שנמכרו בחנות בסוף רחוב דיזנגוף בתל אביב.
איזה תקופה יפה זו היתה עבורי...
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הנדלמן התחיל בסוף שנות ה-60, מכר קיטים לבתי ספר, התחיל מדוכן קטן לא רחוק מהחנות המוכרת.11/08/2024 14:14י-א כתב: וואוו איזה היסטוריה נוסטלגית..
איזה תקופה יפה זו היתה עבורי......
התבלט ביחס ושרות טוב, ואיפשר לרכוש את המגבר הראשון שלנו בחלקים, מה שהגדיל את חוג הלקוחות.
כל יצרני הקיטים שהחזיקו מעמד יותר מחדשיים, מכרו בכמויות ונתנו שירות טוב כולל הדרכה ותיקונים.
וזה הבסיס לניהול עסק מצליח.
-
Itzik33
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: איציק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בניתי כנער את ה- 2X15W ולצערי מתישהו זרקתי אותו, ככה זה שבזמן אמת לא מעריכים את מה שיש, אם למישהו כאן יש כזה ואין לו מה לעשות איתו, מוכן לרכוש ממנו.11/08/2024 18:19י-א כתב: את המגבר הראשון של הנדלמן אני זוכר היטב - היה 15w x 2 עם מארז פרספקס חום.
את המגבר ה 60w הוא התחיל באמצע שנות ה 70 וזה היה מגבר מוצלח מאד עבור קיט....
את ה- 6060 ראיתי בחנות דקדה בשד' בן ציון מול דיזינגוף סנטר. רכשתי אחד כזה לפני זמן מה במצב חיצוני סביר אם כי עדיין לא הפעלתי אותו.
בכיתה י"א הוחלט שנבנה כפרוייקט במעבדת אלקטרוניקה מגבר סטריאו - נבחר קיט של יוניק 7007 שהיה אחד הקיטים שנמכרו בארץ בשנות ה-70 של המאה שעברה...
בניתי אותו ובמשך שנים שירת אותי ,יחד עם רמקולים עלומי שם שקניתי בכוך בתחנה המרכזית הישנה
בהמשך חיפשתי קיט של טיונר SG ומשום מה מצאתי רק טיונר מורכב שהצטרף למגבר (ולפטפון BSR 157) וגם הוא שירת אותי שנים..., בסוף נמסרו לקידום נוער בירושליים - קיבלתי תודה חמה מהבחור שקיבל אותם.
בנוסף בניתי כמה קיטים של דקדה - ספקי כוח , מגבר מונו 5W ועוד, יכול להיות שחלק עוד שמורים אצלי במחסן...
בניתי אותו ובמשך שנים שירת אותי ,יחד עם רמקולים עלומי שם שקניתי בכוך בתחנה המרכזית הישנה
בהמשך חיפשתי קיט של טיונר SG ומשום מה מצאתי רק טיונר מורכב שהצטרף למגבר (ולפטפון BSR 157) וגם הוא שירת אותי שנים..., בסוף נמסרו לקידום נוער בירושליים - קיבלתי תודה חמה מהבחור שקיבל אותם.בנוסף בניתי כמה קיטים של דקדה - ספקי כוח , מגבר מונו 5W ועוד, יכול להיות שחלק עוד שמורים אצלי במחסן...
-
Itzik33
- חבר פעיל

יש לך אולי תמונה של המגבר יוניק 7007 ?12/08/2024 12:19winner כתב: בכיתה י"א הוחלט שנבנה כפרוייקט במעבדת אלקטרוניקה מגבר סטריאו - נבחר קיט של יוניק 7007 שהיה אחד הקיטים שנמכרו בארץ בשנות ה-70 של המאה שעברה...
בניתי אותו ובמשך שנים שירת אותי ,יחד עם רמקולים עלומי שם שקניתי בכוך בתחנה המרכזית הישנהבהמשך חיפשתי קיט של טיונר SG ומשום מה מצאתי רק טיונר מורכב שהצטרף למגבר (ולפטפון BSR 157) וגם הוא שירת אותי שנים..., בסוף נמסרו לקידום נוער בירושליים - קיבלתי תודה חמה מהבחור שקיבל אותם.
בנוסף בניתי כמה קיטים של דקדה - ספקי כוח , מגבר מונו 5W ועוד, יכול להיות שחלק עוד שמורים אצלי במחסן......
תעלה תמונות של הקיטים ששמורים אצלך, מעניין יהיה להיזכר.
-
Itzik33
- חבר פעיל

רק שאבין, הדבר היפה הזה מעל הטיונר הוא קיט ישראלי, תוכנן כאן בארץ או קיט מיובא ?...
יש לך אותו עדיין או אולי שירטוטים שלו ?
פעם ראשונה שאני רואה את זה.
מי "האבא" שלו, מה הסיפור מאחוריו ?
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
בניתי קיט שונה של יוניק שכל הפוטנציו. היו זחלנים,12/08/2024 12:19winner כתב: בכיתה י"א הוחלט שנבנה כפרוייקט במעבדת אלקטרוניקה מגבר סטריאו - נבחר קיט של יוניק 7007 שהיה אחד הקיטים שנמכרו בארץ בשנות ה-70 של המאה שעברה......
התכנון האלקטרוני היה "מודרני", ז"א ללא קבל במוצא המגבר.
מבחינה מכנית השנאי היה גדול מידי והיה צריך לשייף חלק מהמכסה כדי שיכנס.
מתי רכשת את ה6060? דקדה בשדרות בן ציון לא קיים כבר בערך 150 שנה12/08/2024 8:47Itzik33 כתב: בניתי כנער את ה- 2X15W ולצערי מתישהו זרקתי אותו, ככה זה שבזמן אמת לא מעריכים את מה שיש, אם למישהו כאן יש כזה ואין לו מה לעשות איתו, מוכן לרכוש ממנו.
את ה- 6060 ראיתי בחנות דקדה בשד' בן ציון מול דיזינגוף סנטר. רכשתי אחד כזה לפני זמן מה במצב חיצוני סביר אם כי עדיין לא הפעלתי אותו....
חברים מי שבשגעון של לבנות לעצמו כל מיני דברים להלן מבחר עצום עבורו.
מודולים של קדם מגברים,בקרי צליל,דרגות סופיות,הגנות נגד DC ועוד הרבה "צעצועים"
https://www.ebay.com/str/motronix2012
https://motronix.co.il/
מודולים של קדם מגברים,בקרי צליל,דרגות סופיות,הגנות נגד DC ועוד הרבה "צעצועים"
https://www.ebay.com/str/motronix2012
https://motronix.co.il/
-
Itzik33
- חבר פעיל

צודק... לא דייקתי בכתיבה ולהל"ן הבהרה.15/08/2024 1:59motronix כתב: מתי רכשת את ה6060? דקדה בשדרות בן ציון לא קיים כבר בערך 150 שנה"העסק" עבר לדיזינגוף סנטר (הצד הצפוני) לפני 150 שנה
...
את ה- 6060 ראיתי כנער וזה לא לפני 150 שנה אלא כ- 40 ++ בחנות שהייתה בשד' בן ציון, ובכל מקרה זה לא היה בתקציב של הורי, רק זוכר שהתפעמתי מהעיצוב והזלתי ריר כל פעם שביקרתי בחנות והתבוננתי בו, היה אחד פתוח והוא היה קסום בעיני.
רכשתי אותו לפני כחודשיים ממישהו שפירסם בפייסבוק, עדיין לא הפעלתי ולא פתחתי.
אבל יש סכימות, באדיבותך...
אפשר להעלות פה תמונות ישירות "מהמחשב"?17/08/2024 7:59bon76 כתב: -לראדיו גולדשטיין בחיפה שהיה ברחוב החלוץ במשך שנים, גם היה קיט שהוא הרכיב ומעניין איך קראו לקיט.
אם מישהו יתקל בו.
-יש למישהו תמונה של הטיונר של shab ?
*בתמונה קיט שנתקלתי בו השבוע. נראה ישראלי...
יש לי רק תמונות של הטיונר של שאב מהחוברת שלו (הטיונר והמגבר אצלי במחסן אין לי כוח למחסן הזה