LandMan - סדרת דרמת מערבון בהפקת טיילור שרידן עם בילי בוב תורנטון

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4782
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #41 

01/04/2025 11:13  
Kondo10 כתב:
לא בטוח שזאת הכתבה שראיתי אתמול (חייב למצוא אותה) אבל גם זו נוגעת בכמה נקודות חשובות מדוע טיילור שרידן מסרב לצרף תסריטאים נוספים
לסדרות שלו, ומתעקש לכתוב אותם לבד - לכן היצירתיות (הגבוהה בהחלט) די ממחזרת את אותו סיפור בשינוי קטן.
לכן זה גרם לכמה לפרוש מהפרויקטים שלו. לדעתי לא רחוק היום שהוא יבין שכמה כישרון שיש לו, ויש הוא חייב להיעזר בכותבים נוספים
כי חשיבה קבוצתית תמיד עדיפה בכל תחום. עם זאת 1883 הייתה סדרה גאונית כי היא לקחה מעט יותר חופש יצירתי לפתח דמויות מרתקות.
https://www.usmagazine.com/entertainmen ... -universe/

לא רוצה חלילה להרוס למישהו את הסדרות שלו גם אני אוהב אותם רק מעלה תהיות עד מתי יהיה אפשר לעשות העתק הדבק
בשינוי צבעים (שחקנים לוקיישן).
...
יש המון דיווחים ביומיים האחרונים על סימני שאלה לגבי המשך היחסים בין שרידן לפארמונט. מקווה שיהיה שירות סטרימינג אחר שידע לאמץ אותו.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11506
נתן תודות: 1193 פעמים
קיבל תודות: 2422 פעמים

שליחה #42 

סיום סדרה לא רעה (אבל דעתי רק התחזקה על מה שכבר ציינתי) עם פרק אחרון טוב הרבה בזכות שילוב הקרטלים
שפתאום נזכרו שהם חלק מהעלילה, אך "זניחה" כי יש דברים טובים יותר להראות לפי תורתו של היוצר. לא בטוח שאמשיך לעונה שנייה
אלא אם כן יתחולל מהפך בחשיבה של היוצר (קשה לי להאמין) מנגד הוא כן מוכיח שהוא יכול לתת עומק ורגש לדמות של Jacob Lofland.
אפרט בביקורת על מה אני מדבר.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #43 

קראתי את הביקורת שלך שם על הסדרה והיא נכונה ומדויקת. לכן ממש לא ברור לי למה היא קיבלה כזה ציון גבוה ב IMDB.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”