מה יהיה הסוף עם אנשים שמרעישים בקולנוע?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
רק אוסיף עוד אנקדוטה שמדגישה שהבעייה היא לא רק בקולנוע בפרט אלא בחברה הישראלית בכלל. נחתנו באמצע הלילה, עלינו על רכבת ריקה כמעט לחלוטין. מלפנינו התיישבו אבא והבן שלו, נער מתבגר. הבחור החליט שלשמוע מוזיקה ברמקול של הססמארטפון בקולי קולות זה מקובל במקום ציבורי. שהערתי לו בנימוס תגובתו הייתה "אז תעבור מקום אם מפריע לך" כשבמקביל האבא קפץ מהכסא באגרסיביות "להגן" על ה"אוצר" שלו. וזה רק מקרה אחד מכמה שקרו לי ב 24 השעות הראשונות של החזרה לארץ.
בישראל אם אתה מנסה להתנהג בצורה מכבדת ומתורבתת - אתה הופך להיות הבעיה.
בישראל אם אתה מנסה להתנהג בצורה מכבדת ומתורבתת - אתה הופך להיות הבעיה.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10131
תוסיף לזה שאנשים בארץ לא יודעים שצריך לתת לאנשים לצאת מהמעלית קודם לפני שהם נכנסים וחוסמים לך את היציאה.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אם תתחילו עם רשימה של הנושא הזה (התנהגות מכבדת ומנומסת בישראל) השרשור הזה יהפוך תוך כמה ימים יותר ארוך מזה של המלצות על סרטי קולנוע.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7665
בקולנוע בארץ דווקא בחוויה שלי מתנהגים די בסדר, למעט כמו שאמרו פה לגבי אנשים שנורא דחוף להם לבדוק את הנייד (אם אתה לחוץ או חשוב לך אז תישאר בבית וזהו) אבל זה מינימלי, אין צעקות או דיבורים או הפרעות רוב הזמן. לפחות זה לגבי תל אביב, לא יודע לגבי ערים אחרות.
- avinin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- סקייפ: avinin1
הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר. אני כבר שנים לא הולך לסרט שהוא לא VIP, למדתי שזה בעצם סוג של דמי רצינות. השנה המחיר עלה בעוד קצת ומבחינתי זה מבורך, אין יותר נודרים שגוללים בטיקטוק תוך כדי הסרט.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

avinin1 - רעיון טוב בפוטנציה, עד שאתה מגלה שכרטיס עולה 153 ש"ח לבנאדם. מעל 300 ש"ח לראות סרט רק עקב ברבריות ישראלית.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
אחי עכשיו בחופש הגודל , תשכח מהבתי קולנוע לתקופה הקרובה .07/07/2025 18:20avinin1 כתב: הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר....
עוד מעט משימה בלתי אפשרית , ו F1 יהיו זמינים לצפייה בבית אנחנו מסודרים
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
עוד מעט ?
משימה בלתי אפשרית תשוחרר למדיות עוד כחודשיים ו F1 בסוף 2025.
אפשר לראות כבר עכשיו את הסרטים האלו בבית אבל באיכות קומבינה של DVD.(וזאת למרות שבקבצים רשום כמובן אטמוס)
משימה בלתי אפשרית תשוחרר למדיות עוד כחודשיים ו F1 בסוף 2025.
אפשר לראות כבר עכשיו את הסרטים האלו בבית אבל באיכות קומבינה של DVD.(וזאת למרות שבקבצים רשום כמובן אטמוס)
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
אני מאוד אוהב קולנוע.
באופן כללי: השילוב של מסך ענק, עוצמות סאונד שקשה מאוד להגיע אליהם בבית בלי לעורר את זעם השכנים עלייך וקהל שמגיב יחד איתך לסרט, בעיני זה חסר תחליף.
בגלל איכות האולמות ה'רגילים' בארץ, אני כמעט תמיד מבקר באולם ה-IMAX בראשון לציון.
האולם נהדר, איכות הסאונד טובה, המסך והתמונה טובים גם כן, והחוויה הכללית מצויינת.
בהקרנות האחרונות שהייתי שם הקהל היה בסדר גמור, שמר על שקט, ללא טלפונים ונהנה יחד איתי עם הסרט.
אני מסכים שיש כמה רשתות בתי קולנוע בארץ וז'אנרים מסויימים של סרטים שמושכים קהל 'בעייתי', אבל בסרטים שרוב חברי האתר אוהבים (הוזכרו פה F1 ו-MI9 שאת שניהם ראיתי ב-IMAX) עם האולם הנכון, החוויה מצויינת.
באופן כללי: השילוב של מסך ענק, עוצמות סאונד שקשה מאוד להגיע אליהם בבית בלי לעורר את זעם השכנים עלייך וקהל שמגיב יחד איתך לסרט, בעיני זה חסר תחליף.
בגלל איכות האולמות ה'רגילים' בארץ, אני כמעט תמיד מבקר באולם ה-IMAX בראשון לציון.
האולם נהדר, איכות הסאונד טובה, המסך והתמונה טובים גם כן, והחוויה הכללית מצויינת.
בהקרנות האחרונות שהייתי שם הקהל היה בסדר גמור, שמר על שקט, ללא טלפונים ונהנה יחד איתי עם הסרט.
אני מסכים שיש כמה רשתות בתי קולנוע בארץ וז'אנרים מסויימים של סרטים שמושכים קהל 'בעייתי', אבל בסרטים שרוב חברי האתר אוהבים (הוזכרו פה F1 ו-MI9 שאת שניהם ראיתי ב-IMAX) עם האולם הנכון, החוויה מצויינת.
- emage
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 686
אני זוכר שהלכתי לראות את DUNE 2 באולם ONYX בגלילות והסאונד אולי היה חזק מאד אבל בתכלס בבית שומעים יותר טוב.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
לא צריך להקצין עד כדי כך, בשעות מאוחרות יותר באופן כללי פחות ילדים וגם תלוי קולנוע\רשת ומיקום וגם בהנהלה המקומית ואיך מתנהלת.07/07/2025 18:20avinin1 כתב: הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר. אני כבר שנים לא הולך לסרט שהוא לא VIP, למדתי שזה בעצם סוג של דמי רצינות. השנה המחיר עלה בעוד קצת ומבחינתי זה מבורך, אין יותר נודרים שגוללים בטיקטוק תוך כדי הסרט....
וזה גם תלוי איך הלקוח מתנהל, כשנתקלים במקרה כזה צריך לתפעל את הסדרנים ואם רואים שהם לא מתפקדים פשוט לצאת לדבר עם האחראי שלהם ולבקש זיכוי על הסרט, אם מבליגים ברור שזה לא ישתנה.
ככל שיותר אנשים יעשו את זה הם גם יפנימו שעדיף להם להעיף כמה ילדים מפריעים מאשר שרוב הקהל יצא והם יפסידו יותר.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
ההצעה שלי היא בסגנון הרבי והעז:
לכו לקולנוע באחד מימיי שלישי של כרטיס ב 10 ש"ח.
תבחרו שעה שנוחה לכלל הציבור כמו 17:00.
בקופה תבקשו כרטיסים לקומדיית אקשן כלשהי.
אחרי הסרט הזה כל הסרטים בעתיד ייראו כמו ביקור במוזיאון.
ניסיתי וזה עובד.
לכו לקולנוע באחד מימיי שלישי של כרטיס ב 10 ש"ח.
תבחרו שעה שנוחה לכלל הציבור כמו 17:00.
בקופה תבקשו כרטיסים לקומדיית אקשן כלשהי.
אחרי הסרט הזה כל הסרטים בעתיד ייראו כמו ביקור במוזיאון.
ניסיתי וזה עובד.
Huber
-
- חבר במועדון HT

gilg7 - בחינם לא הייית הולך להקרנות הללו. יתרה מזו, אפילו אם ישלמו לי לא אלך.
ד"א, כפי שכבר שציינו פה זה לא רק בקולנוע, זה בכל תחומי החיים, למשל:
viewtopic.php?p=1387249&hilit=%D7%90%D7 ... #p1387249+
ד"א, כפי שכבר שציינו פה זה לא רק בקולנוע, זה בכל תחומי החיים, למשל:
viewtopic.php?p=1387249&hilit=%D7%90%D7 ... #p1387249+
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
רק בגלל כמות הרכבים שמגיעה לא אלך להקרנה כזאת...
פעם אחת ואחרונה שהייתי בהקרנה כזאת היינו צריכים להחנות בחניון מיוחד שפתחו והיה ממש מרוחק
וגם לשם הגענו אחרי רבע שעה של סיבובים
פעם אחת ואחרונה שהייתי בהקרנה כזאת היינו צריכים להחנות בחניון מיוחד שפתחו והיה ממש מרוחק
וגם לשם הגענו אחרי רבע שעה של סיבובים