מה יהיה הסוף עם אנשים שמרעישים בקולנוע?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

רק אוסיף עוד אנקדוטה שמדגישה שהבעייה היא לא רק בקולנוע בפרט אלא בחברה הישראלית בכלל. נחתנו באמצע הלילה, עלינו על רכבת ריקה כמעט לחלוטין. מלפנינו התיישבו אבא והבן שלו, נער מתבגר. הבחור החליט שלשמוע מוזיקה ברמקול של הססמארטפון בקולי קולות זה מקובל במקום ציבורי. שהערתי לו בנימוס תגובתו הייתה "אז תעבור מקום אם מפריע לך" כשבמקביל האבא קפץ מהכסא באגרסיביות "להגן" על ה"אוצר" שלו. וזה רק מקרה אחד מכמה שקרו לי ב 24 השעות הראשונות של החזרה לארץ.

בישראל אם אתה מנסה להתנהג בצורה מכבדת ומתורבתת - אתה הופך להיות הבעיה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

תוסיף לזה שאנשים בארץ לא יודעים שצריך לתת לאנשים לצאת מהמעלית קודם לפני שהם נכנסים וחוסמים לך את היציאה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אם תתחילו עם רשימה של הנושא הזה (התנהגות מכבדת ומנומסת בישראל) השרשור הזה יהפוך תוך כמה ימים יותר ארוך מזה של המלצות על סרטי קולנוע.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

07/07/2025 16:42  
toxin כתב:
השרשור הזה יהפוך תוך כמה ימים יותר ארוך מזה של המלצות על סרטי קולנוע.
...
:lol:

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7665

שליחה

בקולנוע בארץ דווקא בחוויה שלי מתנהגים די בסדר, למעט כמו שאמרו פה לגבי אנשים שנורא דחוף להם לבדוק את הנייד (אם אתה לחוץ או חשוב לך אז תישאר בבית וזהו) אבל זה מינימלי, אין צעקות או דיבורים או הפרעות רוב הזמן. לפחות זה לגבי תל אביב, לא יודע לגבי ערים אחרות.

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
סקייפ: avinin1

שליחה

הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר. אני כבר שנים לא הולך לסרט שהוא לא VIP, למדתי שזה בעצם סוג של דמי רצינות. השנה המחיר עלה בעוד קצת ומבחינתי זה מבורך, אין יותר נודרים שגוללים בטיקטוק תוך כדי הסרט.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

avinin1 - רעיון טוב בפוטנציה, עד שאתה מגלה שכרטיס עולה 153 ש"ח לבנאדם. מעל 300 ש"ח לראות סרט רק עקב ברבריות ישראלית.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

07/07/2025 18:20  
avinin1 כתב:
הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר.
...
אחי עכשיו בחופש הגודל , תשכח מהבתי קולנוע לתקופה הקרובה .

עוד מעט משימה בלתי אפשרית , ו F1 יהיו זמינים לצפייה בבית אנחנו מסודרים :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

עוד מעט ?
משימה בלתי אפשרית תשוחרר למדיות עוד כחודשיים ו F1 בסוף 2025.

אפשר לראות כבר עכשיו את הסרטים האלו בבית אבל באיכות קומבינה של DVD.(וזאת למרות שבקבצים רשום כמובן אטמוס)
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

אני מאוד אוהב קולנוע.
באופן כללי: השילוב של מסך ענק, עוצמות סאונד שקשה מאוד להגיע אליהם בבית בלי לעורר את זעם השכנים עלייך וקהל שמגיב יחד איתך לסרט, בעיני זה חסר תחליף.

בגלל איכות האולמות ה'רגילים' בארץ, אני כמעט תמיד מבקר באולם ה-IMAX בראשון לציון.
האולם נהדר, איכות הסאונד טובה, המסך והתמונה טובים גם כן, והחוויה הכללית מצויינת.

בהקרנות האחרונות שהייתי שם הקהל היה בסדר גמור, שמר על שקט, ללא טלפונים ונהנה יחד איתי עם הסרט.

אני מסכים שיש כמה רשתות בתי קולנוע בארץ וז'אנרים מסויימים של סרטים שמושכים קהל 'בעייתי', אבל בסרטים שרוב חברי האתר אוהבים (הוזכרו פה F1 ו-MI9 שאת שניהם ראיתי ב-IMAX) עם האולם הנכון, החוויה מצויינת.

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686

שליחה

אני זוכר שהלכתי לראות את DUNE 2 באולם ONYX בגלילות והסאונד אולי היה חזק מאד אבל בתכלס בבית שומעים יותר טוב.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379

שליחה

07/07/2025 18:20  
avinin1 כתב:
הקרנת VIP בשעת ערב - לילה פותרת הרבה מהבעיות שנרשמו כאן. פחות ילדים, קהל בוגר יותר. אני כבר שנים לא הולך לסרט שהוא לא VIP, למדתי שזה בעצם סוג של דמי רצינות. השנה המחיר עלה בעוד קצת ומבחינתי זה מבורך, אין יותר נודרים שגוללים בטיקטוק תוך כדי הסרט.
...
לא צריך להקצין עד כדי כך, בשעות מאוחרות יותר באופן כללי פחות ילדים וגם תלוי קולנוע\רשת ומיקום וגם בהנהלה המקומית ואיך מתנהלת.

וזה גם תלוי איך הלקוח מתנהל, כשנתקלים במקרה כזה צריך לתפעל את הסדרנים ואם רואים שהם לא מתפקדים פשוט לצאת לדבר עם האחראי שלהם ולבקש זיכוי על הסרט, אם מבליגים ברור שזה לא ישתנה.
ככל שיותר אנשים יעשו את זה הם גם יפנימו שעדיף להם להעיף כמה ילדים מפריעים מאשר שרוב הקהל יצא והם יפסידו יותר.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

ההצעה שלי היא בסגנון הרבי והעז:
לכו לקולנוע באחד מימיי שלישי של כרטיס ב 10 ש"ח.
תבחרו שעה שנוחה לכלל הציבור כמו 17:00.
בקופה תבקשו כרטיסים לקומדיית אקשן כלשהי.

אחרי הסרט הזה כל הסרטים בעתיד ייראו כמו ביקור במוזיאון.
ניסיתי וזה עובד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

gilg7 - בחינם לא הייית הולך להקרנות הללו. יתרה מזו, אפילו אם ישלמו לי לא אלך.

ד"א, כפי שכבר שציינו פה זה לא רק בקולנוע, זה בכל תחומי החיים, למשל:

viewtopic.php?p=1387249&hilit=%D7%90%D7 ... #p1387249+

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

רק בגלל כמות הרכבים שמגיעה לא אלך להקרנה כזאת...
פעם אחת ואחרונה שהייתי בהקרנה כזאת היינו צריכים להחנות בחניון מיוחד שפתחו והיה ממש מרוחק
וגם לשם הגענו אחרי רבע שעה של סיבובים

חזור אל “סרטים וטלויזיה”