Euphoria - עונה 3 (עונה אחרונה לסדרה)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73257
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #41 

Kondo10 כתב: סתם מוגזם כל השימוש בגופה של סידני סוויני שנראה כמו סרט פורנו זול. שוב, הגיע הזמן שהכוכבת סידני סוויני
תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק, היות ובסוף היא תישאר רק בחורה יפה ולא יותר מזה
כי היא תקבל בסופו של דבר רק תפקידים של בחורות מעורטלות ולא תפקידים רציניים. מאמין שהיא תפנים את זה בסופו של דבר
מקווה שלא יהיה מאוחר מידי.
שמעתי היום את טל ברמן שצפה באירוויזיון ביחד עם הבנות שלו, והוא הרגיש נבוך, כי במקום לראות מופע של זמרים רוקדים ושמחים
ראו מופע של כמה אפשר להיות חשפני יותר. לא ראיתי כי זה לא מעניין אותי, אבל הזדהיתי עם כל מילה שלו, כי זה לא המודל שהוא רוצה לראות
אצלו בבית, וגם אני לא, למרות שאין לי בנות.
...

נראה לי שאתה דואג לה קצת יותר מדי. סידני סוויני היא כבר מזמן כוכבת גדולה ומוכרת שמרוויחה סכומי עתק, מפיקה סרטים בעצמה, ומקבלת תפקידים רציניים מאוד – והיא הגיעה לכל זה בדיוק בגלל שהיא לא הקשיבה לעצות מהסוג הזה. מדהים, לא? היא ממש לא "תישאר רק בחורה יפה", אלא היא אישה אינטליגנטית מאוד שהבינה איך למנף את הנתונים הטבעיים שלה בצורה מושלמת כדי לבנות אימפריה.

מוזמן להציץ:

https://www.linkedin.com/posts/johnkras ... 9744--2RN/

ולגבי טל ברמן והאירוויזיון – ההשוואה פשוט לא קשורה לשרשור הזה. האירוויזיון מוגדר כמשדר לכל המשפחה, ולכן המבוכה שלו מול הבנות שלו מובנת. אבל התכנים שסוויני מופיעה בהם לא מיועדים לילדים בשום צורה, אלא לקהל בוגר. גם אני נגד מיניות מוגזמת בתוכן לילדים, אבל איך זה קשור לסדרות וסרטים של מבוגרים?

בסופו של דבר, סקס מוכר. זו עובדה. תעשיית הבידור מייצרת את מה שהרוב המוחלט של הקהל (ובמיוחד גברים, כשמדובר בנשים מדהימות כאלו) רוצה לראות. זכותך המלאה לא לאהוב את זה, אבל במקרה הזה אתה פשוט לא מייצג את הרוב, ובהוליווד יודעים את זה היטב ומייצרים תוכן בהתאם.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11502
נתן תודות: 1193 פעמים
קיבל תודות: 2420 פעמים

שליחה #42 

בעידן של היום אין תכנים של "מבוגרים" שלא זמנים לכל ילדה קטנה שחושבת שזה המודל הנשי ואידאל היופי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #43 

אז הפתרון שלך הוא לצנזר את כל התכנים ללא קשר למי זה מיועד? ותפקיד של מי זה לדעתך, יוצרי התוכן? האחריות חלה עליהם (בוא אני אענה לך, היא לא, האחריות היחידה שלהם היא לייצר תכנים שיכניסו להם כסף, וסקס כפי שכולם יודעים מוכר)? אז אולי גם נוציא מחוץ לחוק פורנו, הרי גם לשם יש גישה לכל ילדה קטנה.

בקיצור...

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #44 

פרק שישי לא רע, עדיין לא שיא שמעלה את הסדרה לדרך המלך. כמה טוב שצמצמו את מופע הבלהות של סידני סוויני למינימום (אולי חתכו)
ונראה שאף אחד לא ממש הרגיש בחסרונה (תרומתה פחותה עד מיותרת).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #45 

הכל מעניין כאן. הייתי דווקא מעוניין לדעת מה קרה לבחורה שנכנסה לענייני השליטה BDSM בעונה הקודמת (היא הסתכסכה עם יוצר הסדרה) ולצערי השחקן הכי אהוב שלי בסדרה הזו מת (פזקו)

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #46 

פרק שביעי אחד לפני סיום עונה פשוט מעולה, באורך של כמעט סרט עלילתי. Adewale Akinnuoye-Agbaje כוכב מעולם אחר
ממשיך לתת לסדרה מעט יותר עומק עם דמות נהדרת שהוא מגלם. Zendaya ללא ספק כוכבת הסדרה ממשיכה להיות הצלע החשובה בסדרה.
ההופעה של סידני סוויני צומצמה וזה מעולה כי התרומה שלה לא ממש משמעותית וגם פחות מעורטלת (מישהו בהפקה כנראה מסכים איתי).
בניית העלילה מרתקת עם פתיחה מהפנטת והחלטה לא פשוטה שדורשת אומץ. פרק אחד לסיום וכדי להם להשתמש בכישרון של זנדאיה
וכמובן של אדוואלה אקינואויה-אגבאג'ה ליצור סיום איכותי שיתבסס על כתיבה טובה במקום על דברים פחות מעניינים.

אגב, מה שחשבתי על המופע המשפיל ותדמיתה של סידני סוויני שיבוא על חשבון כשרונה, חושבים עוד כמה מתעשיית הקולנוע, לא שאני צריך
חיזוקים למה שאני חושב. חבל, כי יש לה מעט יותר להציע.
https://www.israelhayom.co.il/culture/t ... e/20614194

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #47 

פרק סיום שודר היום באורך של שעה וחצי. דובר רבות על השינוי והטון שלא היה דומה לעלילה המקורית
מה שהוביל למפח נפש ותהיות למה לשנות עלילה מוצלחת לכיוון אחר לגמרי. לאחר פרק הסיום הודיעו שהסדרה הסתיימה.
כתבתי את דעתי על עונה שלישית והאחרונה שהייתה מאכזבת מעט (אם היא הייתה סדרה חדשה היא הייתה זוכה להצלחה גדולה).

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #48 

טוב שהסתיימה, לי אישית נמאס כבר לגמרי מהפרצוף המיוסר של זנדאייה, והסדרה איבדה כיוון והפכה להיות נרקוס של דור ה-Z
במקום דרמת נעורים חזקה.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6623
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #49 

Kondo10 כתב: סתם מוגזם כל השימוש בגופה של סידני סוויני שנראה כמו סרט פורנו זול.
הגיע הזמן שהכוכבת סידני סוויני .תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק,
...
זה מה שיש לה להציע ,

איזה עוד דברים יש לה מעבר לגוף יפה ושיער שחורדיני מוחלק !?

כל פעם יש איזה מישהי חדשה שמסובבת ראשים וחושבים שהיא הדבר הגדול הבא

עוד "כוסית" שתישכח בקרוב ..

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #50 

ממש לא נכון, יש לה כישרון משחק מעולה מעבר לנתונים טבעיים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #51 

בהחלט יש לה כשרון, אבל אין לי ספק שבלי העירום היא לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה היום. כל הכבוד לה שהיא השכילה לנצל את הנתונים הטבעיים שלה למנף את עצמה ככה, לא דבר מה בכך, יש לא מעט בחורות יפות בהוליווד שעשו עירום ולא הגיעו לכלום.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

בוא נתחיל מזה שמתוך כל הקאסט הצעיר של אופוריה היא השחקנית הכי טובה שם ביי פאר (מספיק רק לראות את התגובות שלה והבעות הפנים בפרק החתונה עם נייט). דבר נוסף, מפנה אותך לסרט ״קריסטי״, עם תצוגת משחק נהדרת שלה ומראה שונה לחלוטין מהנורמל שלה (היא גם העלתה לא מעט משקל בשביל הסרט והתאמנה חודשים באגרוף בשביל לפתח מסת שריר). היא הרבה יותר מעוד בלונד בימבו, למרות שזה מה שהרבה אנשים חושבים עליה. יש לה גם חברת הפקות משלה והיא יכולה לבחור בעצמה איזה תפקידים היא תעשה והיא לא בכיס של אף אולפן, ובנוסף להכל היא לא ווק פרוגרסיבית כמו רוב השחקנים הדוחים בהוליווד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78801
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #53 

לדעתי כל השחקנים שם מעולים. אני לא חושב שהיא הטופ בסדרה.

כל מה שנאמר כאן נכון - זה מוגזם, זה קיצוני, זה כנראה גם פוגע בעלילה וזה גורם לאנטי בעיקר במין הנשי. מצד שני, אם מנתקים רגע את העונות הקודמות והשינוי הדרמטי בסגנון, מדובר בסדרה שהיא 9/10 בעיני. גם העונות הקודמות היו גם העונה הזו. צריך רגע להפריד בינהם ולא להתייחס לזה כאל אותה סדרה המשכית אלא כשתי סדרות שבמקרה כל הדמויות שם הן אותם השחקנים...

אני חושב שהדוגמא הכי טובה לשיפט כזה היה בין Breaking bad לבין better call saul. מדובר בשתי סדרות, סגנון אחר אבל אותן דמויות. ההבדל היה שהם היו פקחים מספיק בשביל לתת לזה שם אחר ולא לנסות ולקרוא לזה Breaking bad בשום צורה ודרך.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #54 

מעטות הן השחקניות שיש עליהן קונצנזוס מלא, סידני סוויני זכתה בזה ביושר בתור אחת הנשים החושניות והיפות שיש כיום
גם כשהיא מופיע בפרסומת לג'ינסים היא מעוררת גלים של צונמי. מה לעשות יש לה נתונים שהרבה בחורות היו חולמות שיהיה להן
מזכירים אותה בתור מרילין מונרו של דורנו, לדעתי עוד מוקדם (בסה"כ ילדה בת 28 שכל העתיד עוד לפנייה) נמתין לראות לאן היא מתפתחת.

ואחרי שמורידים את הגילמה של נערה יפה עם נתונים שמעלים את ההורמונים של כל גבר מצוי, מדובר על שחקנית שיש לה יכולת לגלם שלל דמויות
בכישרון רב. היא יכולה לגלם בחורה במצוקה נפשית ומתאגרפת כמו בסרט ״קריסטי״ או כמו בסרט האחרון שראיתי Americana (סרט מאכזב) בו היא גילמה נערה תמימה וסגורה עם מעט גמגום בצורה שלא השאירה לי לרגע ספק שמדובר בכישרון גדול, עם יכולת רבגונית מעבר למראה הלוהט שהיא מודעת אליו ויודעת איך להפיק את המקסימום מגופה החטוב. נכון שלא כל שימוש בגופה הוא ראוי או נכון (כתבתי על זה) לבניית העלילה (כמו בסדרה הנוכחית שתורמתה הייתה קטנה) היות וצריך לדעת מתי עוברים את הטעם הטוב. היא נמצאת בטופ של הקולנוע ותישאר שם עוד הרבה שנים.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

Kondo10 כתב: היא נמצאת בטופ של הקולנוע ותישאר שם עוד הרבה שנים.
...
החבר קונדו - תמיד הערכתי את דעתך

אבל בוא נסכים שלא להסכים - באנגלית זה נשמע יותר טוב :

לטס אגרי טו דיסאגרי 😅

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10063
נתן תודות: 567 פעמים
קיבל תודות: 587 פעמים

שליחה #56 

עונה מעולה, אני אהבתי.
הפקה ברמה גבוהה פלוס פלוס.
משחק משובח מכל כיוון.
שני פרקים אחרונים משובחים.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

Huber כתב: סידני סוויני היא כבר מזמן כוכבת גדולה ומוכרת שמרוויחה סכומי עתק
...
ע"פ מדורי רכילות מעבר לים :

חצי מיליון דולר לפרק

וכ 7.5 מיליון דולר לסרט

ההון העצמי שלי מוערך ב 40 M $
שזה מספיק להמון שיפוצים \ ניתוחים \ הזרקות

ותחזוקה כללית שוטפת

רק אומר...

💰

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

רק לידיעתך, היא טבעית לגמרי (חזה ופנים). זו אחת המחמאות שהיא מקבלת כל הזמן ברשתות החברתיות, שיש לה הבעות פנים וקמטי הבעה במצח כשהיא משחקת דמות בוכה או כועסת (בעיקר הדגישו את זה אחרי פרק החתונה המעולה). היא לא נפלה לבוטוקס ולמילויים וכל שאר הדרעק ששחקניות בהוליווד מזריקות לעצמן.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2655
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #59 

היא בשנות ה20 שלה, איזה בוטוקס/מילויים עושים בגיל הזה...

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #60 

יש בחורות/ילדות שעושות בוטוקס גם בגיל צעיר עוד לפני שהן התפתחו.
מכל מקום, לפרגן לא עולה כסף, סידני סוויני זכתה בזה בצדק ולא צריך להיות קטנוני ולחפש דברים שלא קיימים.
היא יפה, כולה טבעית, מוצלחת וגם שחקנית נהדרת.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”