Kondo10 כתב: סתם מוגזם כל השימוש בגופה של סידני סוויני שנראה כמו סרט פורנו זול. שוב, הגיע הזמן שהכוכבת סידני סוויני
תדע להעמיד גבולות (לעצמה) כי יש לה משהו מעבר למראה נחשק, היות ובסוף היא תישאר רק בחורה יפה ולא יותר מזה
כי היא תקבל בסופו של דבר רק תפקידים של בחורות מעורטלות ולא תפקידים רציניים. מאמין שהיא תפנים את זה בסופו של דבר
מקווה שלא יהיה מאוחר מידי.
שמעתי היום את טל ברמן שצפה באירוויזיון ביחד עם הבנות שלו, והוא הרגיש נבוך, כי במקום לראות מופע של זמרים רוקדים ושמחים
ראו מופע של כמה אפשר להיות חשפני יותר. לא ראיתי כי זה לא מעניין אותי, אבל הזדהיתי עם כל מילה שלו, כי זה לא המודל שהוא רוצה לראות
אצלו בבית, וגם אני לא, למרות שאין לי בנות....
נראה לי שאתה דואג לה קצת יותר מדי. סידני סוויני היא כבר מזמן כוכבת גדולה ומוכרת שמרוויחה סכומי עתק, מפיקה סרטים בעצמה, ומקבלת תפקידים רציניים מאוד – והיא הגיעה לכל זה בדיוק בגלל שהיא לא הקשיבה לעצות מהסוג הזה. מדהים, לא? היא ממש לא "תישאר רק בחורה יפה", אלא היא אישה אינטליגנטית מאוד שהבינה איך למנף את הנתונים הטבעיים שלה בצורה מושלמת כדי לבנות אימפריה.
מוזמן להציץ:
https://www.linkedin.com/posts/johnkras ... 9744--2RN/
ולגבי טל ברמן והאירוויזיון – ההשוואה פשוט לא קשורה לשרשור הזה. האירוויזיון מוגדר כמשדר לכל המשפחה, ולכן המבוכה שלו מול הבנות שלו מובנת. אבל התכנים שסוויני מופיעה בהם לא מיועדים לילדים בשום צורה, אלא לקהל בוגר. גם אני נגד מיניות מוגזמת בתוכן לילדים, אבל איך זה קשור לסדרות וסרטים של מבוגרים?
בסופו של דבר, סקס מוכר. זו עובדה. תעשיית הבידור מייצרת את מה שהרוב המוחלט של הקהל (ובמיוחד גברים, כשמדובר בנשים מדהימות כאלו) רוצה לראות. זכותך המלאה לא לאהוב את זה, אבל במקרה הזה אתה פשוט לא מייצג את הרוב, ובהוליווד יודעים את זה היטב ומייצרים תוכן בהתאם.