הלו015 מעבירים את כולם להוט - מחפש תחליף
ב30/1 וסגרנו על ה13/206/02/2022 10:10shmizan כתב: לא מזמן ניסיתי, הטכנאי הגיע הביתה וכמובן לא ידע שאני רוצה להישאר עם הראוטר הפרטי, למרות שהדגשתי מראש לנציג לפני קביעת המועד.
ביטלתי את הכל, ובטלפון השימור התקשרו להגיד שהצפי לסיום ה"תקלה"הוא ב-3 לפברואר (כלומר לפני 3 ימים).
מתי דיברת איתם?...
שלום חברים
הצטרפתי היום לפורום כי יש כאן תגובות מעניינות.
אז ככה יש לי חיבור של אנלימיטד מלפני כמה שנים עם 015 מהירות 500/500
יש לי ראוטר שלי D-LINK DIR-825
הייתי מרוצה מאד כל השנים עד שראיתי לפני כמה ימים בבדיקת מהירות שהועברתי בלי ידיעתי להוטנט.
אני עדיין מקבל 500/500 אבל הבנתי שמעבר לסלקום או לפרטנר מהירות ההעלאה היא רק 10% ז"א יהיה לי מהירות 500/50
למזלי יש לנו כבר בבניין חיבור לפרטנר ובזמנו ניסו לשכניע אותי לעבור אליהם אבל אז לא היתה לי סיבה לעבור והיום בגלל המעבר להוטנט אני מוכן לשקול זאת.
מישהוא יודע איך מתחברים לפרטנר מבלי לחכות לטכנאי או לשלם על דמי התקנה או על הציוד כי בסך הכל אני מחליף ספק אינטרנט ולא תשתית.
ראיתי שלבזק יש היום הצעה ל 200 מגה. בזמנו הייתי מחובר ל 100 מגה אבל בפועל זה היה בקושי 30 מגה אז קשה לי להאמין להם.
במקרה הכי גרוע אני אתחבר שוב לבזק ADSL 100 מגה והעיקר לא להיות לקוח של הוט או הוטנט.
הצטרפתי היום לפורום כי יש כאן תגובות מעניינות.
אז ככה יש לי חיבור של אנלימיטד מלפני כמה שנים עם 015 מהירות 500/500
יש לי ראוטר שלי D-LINK DIR-825
הייתי מרוצה מאד כל השנים עד שראיתי לפני כמה ימים בבדיקת מהירות שהועברתי בלי ידיעתי להוטנט.
אני עדיין מקבל 500/500 אבל הבנתי שמעבר לסלקום או לפרטנר מהירות ההעלאה היא רק 10% ז"א יהיה לי מהירות 500/50
למזלי יש לנו כבר בבניין חיבור לפרטנר ובזמנו ניסו לשכניע אותי לעבור אליהם אבל אז לא היתה לי סיבה לעבור והיום בגלל המעבר להוטנט אני מוכן לשקול זאת.
מישהוא יודע איך מתחברים לפרטנר מבלי לחכות לטכנאי או לשלם על דמי התקנה או על הציוד כי בסך הכל אני מחליף ספק אינטרנט ולא תשתית.
ראיתי שלבזק יש היום הצעה ל 200 מגה. בזמנו הייתי מחובר ל 100 מגה אבל בפועל זה היה בקושי 30 מגה אז קשה לי להאמין להם.
במקרה הכי גרוע אני אתחבר שוב לבזק ADSL 100 מגה והעיקר לא להיות לקוח של הוט או הוטנט.
אתה כן עובר תשתית. לפרטנר תשתית סיבים נפרדת מזו של אנלימיטד. גם אם הסיב פיזית לתוך הבית ישאר אותו סיב עדיין צריך לחבר למקום אחר בארון התקשורת של הבניין.06/02/2022 14:21Victor22 כתב:
...
הצלחתי היום.06/02/2022 7:50talgold3 כתב: האם מישהו הצליח להתחבר לסלקום ולהישאר עם הראוטר שלו בלי בעיות?
סלקום טענו שצריך לחכות שבועיים לטכנאי אם אני מעוניין להישאר עם הראוטר הפרטי שלי לא הבנתי מדוע......
השיפור מהוט בסלקום מורגש מאוד.