CREEK vs AUDIOLAB
-
yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
נכון, אבל אולי להיות קרוב למגברי כניסה
....
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
בוא אני אדגים באנקדוטה.
בזמנו לפני כמה שנים קנה חבר טוב שלי זוג רמקולים M71 . זאת אחרי שהתעקשתי שיקנה אותם.
וקנה RXV-620 , מגבר שעלה בזמנו חדש 3500 ש"ח.
הוא חיבר לרמקולים ואכזבה מרה. אמר לי " אוף אני מבואס, אני אקנה סאב וופר". אמרתי לו שזה מיקום והמגבר.
הלך קנה סאב וופר.
לאחר כשנה עבר דירה, ולקח מגבר סנסוי ישן נושן מחבר. ההספקים בערך אותו הדבר. לא מגבר מהמיוחדים שלהם בזמנו. נמכר היום ב 50-70 דולר ב EBAY . לא משהו מיוחד.
ההבדל? שמיים וארץ וואו. קיבל פתאום אימגג' , סאב, עומק, בכל.
ההבדל היה מ ד ה י ם.
למה אני מספר את זה? כי אלו ההבדלים.
בזמנו לפני כמה שנים קנה חבר טוב שלי זוג רמקולים M71 . זאת אחרי שהתעקשתי שיקנה אותם.
וקנה RXV-620 , מגבר שעלה בזמנו חדש 3500 ש"ח.
הוא חיבר לרמקולים ואכזבה מרה. אמר לי " אוף אני מבואס, אני אקנה סאב וופר". אמרתי לו שזה מיקום והמגבר.
הלך קנה סאב וופר.
לאחר כשנה עבר דירה, ולקח מגבר סנסוי ישן נושן מחבר. ההספקים בערך אותו הדבר. לא מגבר מהמיוחדים שלהם בזמנו. נמכר היום ב 50-70 דולר ב EBAY . לא משהו מיוחד.
ההבדל? שמיים וארץ וואו. קיבל פתאום אימגג' , סאב, עומק, בכל.
ההבדל היה מ ד ה י ם.
למה אני מספר את זה? כי אלו ההבדלים.
-
yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
ומצד שני יכול מאוד להיות שהסנסוי התאים לרמקולים הספציפיים האלו בלי שום קשר לאיכות המגבר?
שלא תבין לא נכון, אני בעד לרכוש מגבר בנוסף לרסיבר, אני פשוט חושב לעצמי שאם אני כבר מוסיף מגבר אז אולי עדיף משהו יותר איכותי מהמגברים שבכותרת כדי שההבדלים יהיו ממש גדולים.
שלא תבין לא נכון, אני בעד לרכוש מגבר בנוסף לרסיבר, אני פשוט חושב לעצמי שאם אני כבר מוסיף מגבר אז אולי עדיף משהו יותר איכותי מהמגברים שבכותרת כדי שההבדלים יהיו ממש גדולים.
....
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
נו אז לכן המלצתי לך על למשל ARCAM A70 , A80 , EXPOSURE2010 שהם מגברים ברמה מעל ועדיין במחיר הנ"ל.
אגב שתי הצעות.
בזמנו הייתי אצל ליאור מהעולם הדיגיטלי מרמה"ש.
היה לו A85 מטרייד אין. זה מגבר מדהים .
כמו כן היה לו פאוור של רוטל 1070RBגם מטרייד אין. , תוסיף לו פרה ויש לך מגבר סטריאו נהדר.
אגב שתי הצעות.
בזמנו הייתי אצל ליאור מהעולם הדיגיטלי מרמה"ש.
היה לו A85 מטרייד אין. זה מגבר מדהים .
כמו כן היה לו פאוור של רוטל 1070RBגם מטרייד אין. , תוסיף לו פרה ויש לך מגבר סטריאו נהדר.
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
בזמנו, לפי מה שאני זוכר, רסיברים סטריאו נטו נתנו סאונד לא רע בכלל.
אח"כ, כשהתחילה המהפכה של הקולנוע הביתי נושא הסטריאו הוזנח לטובת עוד ערוצים (עד 9.1
) ועוד פיצ'רים ועוד כניסות ועוד יציאות.
היום, לאחר שכל העסק "הבשיל" כמה שנים טובות, בהחלט ייתכן שהיצרנים ינסו/מנסים או אולי כבר הצליחו ליישר קו בנושא הסטריאו/איכות שמע בכלל.
שווה לבדוק ראש בראש איזה ימאהה 2700 (לדוגמה) מול מגבר סטריאו ייעודי עם אותם רמקולים.
אח"כ, כשהתחילה המהפכה של הקולנוע הביתי נושא הסטריאו הוזנח לטובת עוד ערוצים (עד 9.1
היום, לאחר שכל העסק "הבשיל" כמה שנים טובות, בהחלט ייתכן שהיצרנים ינסו/מנסים או אולי כבר הצליחו ליישר קו בנושא הסטריאו/איכות שמע בכלל.
שווה לבדוק ראש בראש איזה ימאהה 2700 (לדוגמה) מול מגבר סטריאו ייעודי עם אותם רמקולים.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"