מחפש רכב משפחתי קומפקטי נוח ומפנק עד 160 אש"ח
תתאמץ מעט תוסיף 20 ולך על טסלה.
או לחלופין יש סקודה חדשה שהוריד מחיר לדגם בכיר 180 אלף גירסת RS.
כל ה סיאט וחבריו זה טוב רק כשזה חדש אחרי שנה שנתיים זה הופך להיות רכב פח עם המון בעיות ואי אפשר למכור רק לזרוק לסוחרים.
בהצלחה.
כל ה סיאט וחבריו זה טוב רק כשזה חדש אחרי שנה שנתיים זה הופך להיות רכב פח עם המון בעיות ואי אפשר למכור רק לזרוק לסוחרים.
בהצלחה.
אתה מדבר על האוקטביה RS?
איפה ראית שהורידו מחיר ל180?
היא עולה 213 על הכביש.
איפה ראית שהורידו מחיר ל180?
היא עולה 213 על הכביש.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
גם הטסלה הזולה ביותר לא תעלה 180 עם עמדה ותוספות בסיסיות.26/02/2021 6:22Moshe984 כתב: תתאמץ מעט תוסיף 20 ולך על טסלה.
בהצלחה....
מה ההבדל בין סקודה לסיאט? זה אותו יצרן ואותם מנועים.
-
Vv1983
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אם לצאת מנקודת הנחה שגיר רובוטי לא נועד לתנועה איטית (הן אם זה בפקק עירוני או בין עירוני).
האם ישנם יצרנים שיודעים לייצר תיבה בשלה ואמינה יותר יחסית לשאר?
לחילופין האם ישנו שילוב כלשהו של התיבה עם רכיב אחר שמשפר משמעותית את האמינות לאורך זמן?
לחילופין האם ישנו שילוב כלשהו של התיבה עם רכיב אחר שמשפר משמעותית את האמינות לאורך זמן?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושב שחלק מהיצרנים עדיין מוכרים גיר אוטומטי פלנטרי.27/02/2021 13:49Vv1983 כתב: אם לצאת מנקודת הנחה שגיר רובוטי לא נועד לתנועה איטית (הן אם זה בפקק עירוני או בין עירוני).
לחילופין האם ישנו שילוב כלשהו של התיבה עם רכיב אחר שמשפר משמעותית את האמינות לאורך זמן?...
טויוטה.27/02/2021 13:49Vv1983 כתב: אם לצאת מנקודת הנחה שגיר רובוטי לא נועד לתנועה איטית (הן אם זה בפקק עירוני או בין עירוני).
לחילופין האם ישנו שילוב כלשהו של התיבה עם רכיב אחר שמשפר משמעותית את האמינות לאורך זמן?...
גיר רובוטי כפול מצמדים נותן תחשה ספורטיבית ומהנה לנהיגה, וגם חסכונית בדלק בגלל יעילות גבוהה. החיסרון הוא בתזזיתיות בהילוך ראשון/שני שנובע מכיול ספורטיבי. סיאט מכיילים יותר ספורטיבי וסקודה פחות. יש גם רובוטי כפול מצמדים בקיה ואולי לעוד יצרנים.
גיר רציף זה גיר מזעזע שאני לא מתקרב אליו.
גיר פלנטרי זה הדיפולט עם נסיעה יותר חלקה אבל קצת מסרס את המנוע לדעתי. עדיף 8 הילוכים מאשר 6 בד"כ.
ויש את החשמליות שאין להן גיר בכלל...
גיר רציף זה גיר מזעזע שאני לא מתקרב אליו.
גיר פלנטרי זה הדיפולט עם נסיעה יותר חלקה אבל קצת מסרס את המנוע לדעתי. עדיף 8 הילוכים מאשר 6 בד"כ.
ויש את החשמליות שאין להן גיר בכלל...
-
Vv1983
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה על ההסבר.
מה דעתכם על הגיר הרובוטי של רנו /ניסאן?
הן מבחינת ההעברה החלקה בתחילת הנסיעה ובאופן כללי מבחינת אמינות?
בסקירות מחו"ל על הקאפצ'ור מציינים שמדובר בגיר "רטוב" בעל 7 הילוכים.
בתקציב שלי, אם אני לא טועה, דגמי מאזדה ופג'ו/אופל הם היחידים שיש להם גיר פלנטרי.
מה דעתכם על הגיר הרובוטי של רנו /ניסאן?
הן מבחינת ההעברה החלקה בתחילת הנסיעה ובאופן כללי מבחינת אמינות?
בסקירות מחו"ל על הקאפצ'ור מציינים שמדובר בגיר "רטוב" בעל 7 הילוכים.
בתקציב שלי, אם אני לא טועה, דגמי מאזדה ופג'ו/אופל הם היחידים שיש להם גיר פלנטרי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אישית פחות מתלהב מגיר רובוטי, בעיקר כפי שנאמר בגלל התפר המורגש בין גיר ראשון לשני. אני אחרי הרבה שנים של סקודה וזה תמיד תופס אותי לא מוכן.
אפשר הסבר? לא שאני חובב גדול, אבל מעניין אותי מה הבעיה עם הקונספט?גיר רציף זה גיר מזעזע שאני לא מתקרב אליו....
הבעיה עם גיר רציף היא שהוא גורם לרעש מנוע. מכיוון שההילוך תמיד אופטימלי (גיר רציף...), המנוע עולה לסיבובים גבוהים בחלק גדול יותר של הזמן, בעיקר בתאוצות.
לי יש סקודות למיניהן כבר 6 שנים, לא נתקל בבעיה במעבר הילוכים נמוכים. שימו לב שבכל משפחת VW יש D ו S. אם אתם על S אז המנוע יעלה לסיבובים גבוהים יותר והרכב יהיה יותר עצבני.
לי יש סקודות למיניהן כבר 6 שנים, לא נתקל בבעיה במעבר הילוכים נמוכים. שימו לב שבכל משפחת VW יש D ו S. אם אתם על S אז המנוע יעלה לסיבובים גבוהים יותר והרכב יהיה יותר עצבני.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נהגתי במשך סופ"ש על לקסוס GS. בתור חובב רכב, שאוהב את הסאונד של סל"ד גבוה ואז סלד בינוני של ההילוך הבא שהופך לסל"ד גבוה וכן הלאה, לא אהבתי את הגיר בכלל אבל אני חושב שלרוב הנהגים זה גיר ממש טוב. מונע הרבה תחושות אי נעימות של גיר בעל הילוכים.03/03/2021 10:42oferlaor כתב: אישית פחות מתלהב מגיר רובוטי, בעיקר כפי שנאמר בגלל התפר המורגש בין גיר ראשון לשני. אני אחרי הרבה שנים של סקודה וזה תמיד תופס אותי לא מוכן.
אפשר הסבר? לא שאני חובב גדול, אבל מעניין אותי מה הבעיה עם הקונספט?גיר רציף זה גיר מזעזע שאני לא מתקרב אליו.......
תתחדש ותהנה, נשמח לרשמים לאחר כמה שעות נסיעה..
בידוד רעשים בסיאט ובמאזדה שניהם היו טובים. זה נושא שעולה בכל מבחן רכב.
רמקולים - משודרגים ברמות גימור הגבוהות יותר, למשל מאזדה עובדת עם Bose, וסיאט עם Beats, אבל ברמות גימור הבסיסיות לא תמצא בד"כ רמקולים ממותגים (למעט ברכבי יוקרה).
רמקולים - משודרגים ברמות גימור הגבוהות יותר, למשל מאזדה עובדת עם Bose, וסיאט עם Beats, אבל ברמות גימור הבסיסיות לא תמצא בד"כ רמקולים ממותגים (למעט ברכבי יוקרה).
אני חושב שצריך להסתכל גם על הצד הכספי וגם על היום שתרצה להחליף, סיאט בת 3/5 יהיה קשה מאוד למכור וההסטוריה מראה שהמחיר יהיה נמוך, זה רכב שלא מחזיק מחיר, אין לו שוק, לעומת המזדה שאותו תוכל כנראה למכור תוך יום 1 בכל רגע נתון.
מהשניים שכתכת, אני הולך עם המזדה רכב יפני ראש שקט אחזקה עלויות וסחירות. בהצלחה.
מהשניים שכתכת, אני הולך עם המזדה רכב יפני ראש שקט אחזקה עלויות וסחירות. בהצלחה.