כאמור אם לא נדרש transcoding (ולהבנתי לא נדרש) ויש לך חיבור יציב אל המסך, אזי אין סיבה שלא יעבוד.
העבר לי את הקובץ ואבדוק את זה בעבורך כדי שתהיה רגוע

·קצת קשה להעביר 50 ג'יגהsigamore כתב:@gkatz
כאמור אם לא נדרש transcoding (ולהבנתי לא נדרש) ויש לך חיבור יציב אל המסך, אזי אין סיבה שלא יעבוד.
העבר לי את הקובץ ואבדוק את זה בעבורך כדי שתהיה רגוע...

אין שום קושי להעביר גם 50 טרה, תלוי באיזה מהירות אתה צריך להעביר, זה עלול להיות הקושי, אבל זה לא המקרה שלך, אתה תצטרך עד 20MB/S וזה אני מגזים בכוונה.gkatz כתב:·קצת קשה להעביר 50 ג'יגה.........

·alchemy כתב:אין שום קושי להעביר גם 50 טרה, תלוי באיזה מהירות אתה צריך להעביר, זה עלול להיות הקושי, אבל זה לא המקרה שלך, אתה תצטרך עד 20MB/S וזה אני מגזים בכוונה.......
אפילו NAS הכי חלש שיש לסימולוג'י ייתן לך היום כ-100MB/S, כמובן אם לא תגיע למגבלת מהירות של דיסק קשיח בפנים, מה שגם לא כ"כ סביר עם דיסקים מודרניים, הם באזור הכי איטי שלהם עדיין ייתנו איזה 80MB/S....

·המגבלות המדוברות הם כנראה כאשר PLEX SERVER מותקן על הNAS...alchemy כתב:אין שום קושי להעביר גם 50 טרה, תלוי באיזה מהירות אתה צריך להעביר, זה עלול להיות הקושי, אבל זה לא המקרה שלך, אתה תצטרך עד 20MB/S וזה אני מגזים בכוונה.......
אפילו NAS הכי חלש שיש לסימולוג'י ייתן לך היום כ-100MB/S, כמובן אם לא תגיע למגבלת מהירות של דיסק קשיח בפנים, מה שגם לא כ"כ סביר עם דיסקים מודרניים, הם באזור הכי איטי שלהם עדיין ייתנו איזה 80MB/S....

·הייsigamore כתב:@gkatz
מעולה![]()
היכן מצאת NAS כזה מוכן לבדיקה ?
מקווה ולמעשה בטוח שהבדיקה תצליח לשביעות רצונך
שים לב -- אם יש צוואר בקבוק אפשרי לפי התיאור שלך, אז זוהי התקשורת אל המסך ... אני זוכר שדיברת על WiFi ??
נשמע שעניין ה Transcoding קצת יצא מפרופורציה כאן ... כאמור אין סיבה.
תתחיל עם בדיקה מול הנגן המובנה במסך. הוא אמור לזהות את ה NAS דרך בקלות.
אם אתה לא מחובר דרך רסיבר והסרט מנגן עם פס קול מורכב במיוחד , יתכן שתקבל הודעת חוסר תמיכה מצד המסך (הוידאו בכל זאת ינוגן).
עוד יתכן שתתקל בקשיים עם ניגון כתוביות בעברית.
במידה והכל עובד לשביעות רצונך - מעולה !
אם אתה לא מרוצה אז שווה לשקול סטרימר ונגן וידאו תואם כמו אפל טי וי (Infuse) או נבידיה שילד (Kodi).
מן הסתם שמת לב שלא הזכרתי כמעט את ה NAS עצמוהסיבה פשוטה ... אם תהיה ״חוליה חלשה״ ב set up שלך , זו תהיה כנראה הרשת או המסך עצמו.
על כל פנים בהצלחה וספר לנו על התוצאה....

·גם בלי טרנסקודינג PLEX על NAS לא יעבוד - זו הנקודה.GRabin כתב:בבעלותי 218+ Synology
אין לי כל צורך בטרנסקודינג בNAS עצמו ובPLEX בכלל
אני מזרים ב-WIFI הן לטלוויזיה וכן לשילד מהNAS והעיבוד עצמו מתבצע בטלוויזיה או בשילד
הצפיה בטלוויזיה מתבצעת דרך האפליקציה המובנת בLG OLED (בצורה של תיקיות)
הצפיה בשילד מתבצעת דרך קודי(בצורה של קיר סרטים וסדרות)
אני מזרים רימקסים של 4K וכל עוד מתאפשר לי, את הקבצים הכי כבדים שניתן ב-4K
אין כל בעיה לNAS הנ"ל להתמודד עם כל קובץ, כל עוד הוא לא מבצע את הטרנסקודינג בעצמו
טרנסקודינג דרוש אך ורק במידה ואתה ניגש לצפות בתכנים שלך במחשבים מאוד חלשים, בטלפון או בטאבלט
כל עוד קיימת ברשותך טלוויזיה בעלת אפליקציית ניגון טובה או סטרימר שמסוגן לנגן 4K, ואתה לא תצרוך את
התכנים במחשב חלש או בטאבלט או בטלפון, גם NAS מאוד בסיסי יתאים לצרכים שלך.
ניהול הטורנטים יכול להתבצע גם בדגמי הבסיס של SYNILOGY ולא חייב את דגם הקצה ולכן גם דגם J הזול יתאים לך....