שרשור תגובות: תכירו את madVR Envy - מעבד תמונה למאה ה-21

מקרנים קידמיים - Front Projector.
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78838
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #41 

@mulder

אוקיי, זורם.

יש לך את המחשב החזק שלך ויש לך MadVR רץ.

איך אתה יכול להפעיל אותו על Netflix? על מקור חיצוני (AppleTV 4K שמוציא חיבור HDMI עם הצפנת HDCP)?

totlip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1006
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #42 

בגדול יש תוסף לקודי לנטפליקס שמאפשר את זה רק שתהיה מוגבל לhdr10 ולא תוכל להריץ dolby vision.
להנות וכמה שיותר :)
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #43 

בזמן שאתה מפעיל MadVR?

רן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #44 

כלומר, חייבים להשתמש ב-Kodi ובהאק של נטפליקס לקודי וזה עובד עם MadVR?

אוקיי, עכשיו מה עושים עם דיסני+ ואמזון פריים וכמובן AppleTV+?

עוד שאלה. איך מפעילים את Yes+ והאם אני יכול לעשות auto aspect ratio דרך KODI עם זה?

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #45 

אני רק אציין שלהריץ Netflix בתוך Kodi לא נתמך בגרסת ה-DSPlayer (הגרסא הכי מאוחרת בנויה על גרסא 17 של Kodi) אלא בגרסת ה-HDR של Kodi המבוססת על גרסא 19 אשר אינה כוללת נגן מבוסס DirectShow ולכן לא מסוגלת כלל להריץ madVR.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #46 

MarioMan כתב:אני רק אציין שלהריץ Netflix בתוך Kodi לא נתמך בגרסת ה-DSPlayer (הגרסא הכי מאוחרת בנויה על גרסא 17 של Kodi) אלא בגרסת ה-HDR של Kodi המבוססת על גרסא 19 אשר אינה כוללת נגן מבוסס DirectShow ולכן לא מסוגלת כלל להריץ madVR.
...
·כלומר, אתה אומר שאין קומבינציה שמאפשרת Netflix בתוך KODI עם HDR ועם MadVR?

אני מניח שזה גם תקף לגבי דיסני+, יס+ (שבכלל לא ברור לי איך אפשר להריץ אותו בתצורה כזו), אמזון פריים ואפלTV+?

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #47 

oferlaor כתב:
...
...
·כלומר, אתה אומר שאין קומבינציה שמאפשרת Netflix בתוך KODI עם HDR ועם MadVR?

אני מניח שזה גם תקף לגבי דיסני+, יס+ (שבכלל לא ברור לי איך אפשר להריץ אותו בתצורה כזו), אמזון פריים ואפלTV+?
...
·

חיובי לגבי Netflix וחיובי עוד יותר לגבי כל השירותים שציינת שמלכתחילה לא היתה כל אופציה להריץ אותם על גבי מחשב בצורה נאותה (נאותה אני מתכוון מבחינת פלט הוידאו מכל הבחינות - איכות תמונה, נאמנות למקור, תמיכה בפורמטים - HDR / WCG / DV וכל יתר האספקטים הרלוונטים לדיון זה).

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #48 

אוקיי, מה לגבי תכנים עם HDR או DV?

כלומר, נניח ויש לך קובץ פיזי של תוכן ששודר ב-Netflix במקור? במקרה כזה הוא כן יעבור דרך DS?

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #49 

עם קובץ פיזי אין בעיה, אך נשאלת השאלה מי מבטיח שמלכתחילה הקובץ הזה הוא באמת הגרסא הטובה ביותר של התוכן שזמינה.

הרי גם אם זה ריפ 1:1 אז זה עדיין 1:1 של אותו stream, והוא מגיע גם ללא Dolby Vision. אז טכנית לשאלתך אין בעיה אך מעשית לא בטוח שזו האופציה העדיפה כשהשיקול הוא איכות התמונה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #50 

RanMoyal כתב: כל אותם מחשבים שאיזכרת, חזקים ככל שיהיו, אחרי שנלחמת בקינפוג וההתקנה והתפעול שלהם, לא יכולים לטפל בשום תוכן שמגיע דרך חברות הסטרימינג. נקודה.
...
אלא אם אני טועה לדוגמא אמאזון ונטפליקס זמינים לצפיה דרך PC . על איזה מלחמה בהתקנה ואיפיון אתה מתכוון ולמה שמחשב מספיק חזק לא יוכל לטפל בתוכן שלהם בצורה טובה?

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

ערן.

מה מסובך בדיון?
אני שואל ברצינות.

אתה עדיין לצערי לא מבין על מה מדברים בשירשור הזה.
מחשב מפלצת, יותר או פחות, עם קודי שיש בו נטפליקס ואמאזון, או שאין עליו, לא מתחרה ולא מתיימר להתחרות בחברות כמו לומג'ן או MadVR.

למה זה מסובך?

מדברים על תוכנות המבצעות עיבוד וידאו באמצעות אלגוריתמים סופר מתוחכמים, המטפלים באספקטים שונים ורבים של התמונה.

התוכנות הללו ישפיעו לך על החדות, העומק, הקונטרסט, הבהירות, הגאמה, הכיול, יכולות ה AR ועוד ועוד.
מכשיר כמו Envy והתוכנה הנמצאת בו, משול לקפיצת 2-3 דורות קדימה במקרנים, אולי אפילו יותר.

תתפלא, האנשים שקונים את המוצרים הללו (תסתכל מי הדמויות שמשתתפות בדיון ב AVS) אלו הם הוידאופילים הגדולים והנחשבים בעולם, שרוצים להוציא את המקסימום מאמצעי התצוגה שלהם ולא אנשים שזה "כמו גרעינים בשבילם..." ובוודאי לא כאלו, שאין להם מושג בכלל על מה הם מסתכלים.

האם אפשר לבנות מחשב מפלצת ולהתקין עליו MadVr?
ברור שכן, אבל זה יהיה מוצר יקר, קינפוג התוכנה זה לא דבר של מה בכך, אתה נכנס לבעיות הקשורות ל HDMI על כל ההגבלות שבו ובסופו של יום, אתה רחוק ממוצר שהוא plug and play.

וכל זה, עוד לפני שדיברנו על בידול התוכנה החינמית מהתוכנה שנמצאת במכשירים האלה, בפיתוח שלה ובתמיכה חסרת התקדים שנותנת החברה.

האם זה שווה 27,000 שח?

לא יודע ואני גם לא מתיימר לענות בשם אחרים.

רן

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #52 

mulder כתב:
...
...
אלא אם אני טועה לדוגמא אמאזון ונטפליקס זמינים לצפיה דרך PC . על איזה מלחמה בהתקנה ואיפיון אתה מתכוון ולמה שמחשב מספיק חזק לא יוכל לטפל בתוכן שלהם בצורה טובה?
...
·

אכן, ניתן לצפות באמאזון ונטפליקס דרך PC. אבל איך זה קשור לדיון?

רק כדי להחזיר את הפוקוס למקום הנכון: הדיון הרי עוסק במעבד וידאו Envy הכולל את האלגוריתמים/הטכנולוגיות של madVR.

אז אם כבר הכניסו את נושא ה-PC, הקונטקסט צריך להיות בהקשר של madVR על PC, ולא על שירותים כאלה ואחרים דרך PC.

הרי מה התועלת בצפיה בנטפליקס או אמאזון או כל שירות אחר דרך PC, כאשר אי אפשר להעביר אותו דרך madVR?

או במילים פשוטות - מה הקשר לדיון?

הרי מהרגע שהוסבר שאין אף אפשרות להעביר את התכנים של שירותים אלו דרך madVR שזמין כ״תוסף״ למע׳ ההפעלה חלונות הדיון הזה בעצם הפך - נטלפיקס (בחר כל שירות אחר לנוחיותך) על מוצר X בלי פרוססור לנטפליקס על מוצר Y דרך פרוססור Envy. במילים אחרות נותק כל קשר בין האלמנטים בדיון.

זה כמו שיהיה פה דיון על פרוססור רב ערוצי של טרינוב ואז תגיד שזה לא פרוססור כמוצר, אלא PC ולכן יש להשוות אותו לכל PC אחר מן המניין.

אז כמו בטרינוב, גם כאן המצב זהה בהיבט של:

א. מדובר במוצר המבוסס על PC. אבל לא ב-PC כמוצר.
ב. מה שהמוצר הזה (שמבוסס על PC) מאפשר לך - לא תקבל ב-PC.

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #53 

envy הוא בעיקרון מחשב עם 2080TI שנועד לחבר מקורות חיצוניים שהתוכנה/מחשב כמובן לא מסוגלת
פיתוח ה Envy מבוסס על התוכנה ובלעדיה (אלפי הטסטרים בעולם) לא היה קיים...כל תקופה קצרה משתחרר פרופיל חדש לבדיקה של מאדשי שנועד לבדוק את השיפורים ב DTM ועוד. כמובן שאחרי זה שינויים אלה יופיעו גם ב Envy

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2797
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #54 

istarmini כתב:בטח שהמחיר שווה מה לא שווה לשלם 45000 ש"ח כדי לקבל עוד קצת שחורים ולראות את הילת האור שבתוך המנורה? באמת מתפלא עליך שאתה מטיל ספק בכדאיות :lol:
...
·חזק.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #55 

אני איש פשוט

דבר ראשון אני בודק את המחיר

הבדיקה העלתה שאני לא ממש רוצה לקבל תיאבון לרכיב הזה

מחוץ למגבלות התקציב הדמיוניות שלי אפילו

אז עופר תודה רבה על הסקירה המעניינת והמחכימה

אבל לצערי לא בבית סיפרי :בוכה:

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #56 

molvy כתב:אני איש פשוט

דבר ראשון אני בודק את המחיר

הבדיקה העלתה שאני לא ממש רוצה לקבל תיאבון לרכיב הזה

מחוץ למגבלות התקציב הדמיוניות שלי אפילו

אז עופר תודה רבה על הסקירה המעניינת והמחכימה

אבל לצערי לא בבית סיפרי :בוכה:
...
אם זה המצב, אז בשום אופן אל תחשף לדבר כזה חחח...כי זה ידהים אותך.

כל פעם שמגיעים אליי אנשים ואני לוחץ On/Off למכשיר, אנשים משפשפים את עינהם בתדהמה...עד כדיי כך.
לנוכח ההבדלים, נראה להם שביימתי איזו תקלה ב- JVC...:)

רן·

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #57 

RanMoyal כתב:
...
...
אם זה המצב, אז בשום אופן אל תחשף לדבר כזה חחח...כי זה ידהים אותך.

כל פעם שמגיעים אליי אנשים ואני לוחץ On/Off למכשיר, אנשים משפשפים את עינהם בתדהמה...עד כדיי כך.
לנוכח ההבדלים, נראה להם שביימתי איזו תקלה ב- JVC...:)

רן·
...
תיארת את זה הכי מדוייק.
....

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

אלו תמונות קצת יותר מוצלחות, שימחישו יותר את ההבדלים בין X9500 עם ה- Envy , , לעומת אותו מקרן בלי ה- Envy .

(אני כמובן פחות סופר את הדור החדש, כי רמת הקונטרסט שלהם מאוד מאוד בינונית והם מתקשים בכלל לטפל בסצינות מהסוג הזה..).

האם ההבדלים האלה שווים 27,000 ש"ח?

יהיו כאלה שיגידו לא! כל עוד רואים שחור ויש קצת כוכבים, אז הכל סבבה, מה זה משנה עוד פרטים, פחות פרטים, עוד חדות, פחות חדות, יותר קונטרסט, פחות קונטרסט...:)

רן

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #59 

למרות שעדיין תמונות אלו עושות עוול למכשיר 😉
במציאות זה לא פחות ממדהים.
....

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9026
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #60 

RanMoyal כתב:יהיו כאלה שיגידו לא! כל עוד רואים שחור ויש קצת כוכבים, אז הכל סבבה, מה זה משנה עוד פרטים, פחות פרטים, עוד חדות, פחות חדות, יותר קונטרסט, פחות קונטרסט...:)
...
יותר באס, פחות באס, כן צריך כיול, לא צריך כיול, רק סאב אחד, אולי זוג, למה צריך סאב, נמדוד עם REW, לא נמדוד REW, כן מוצר מדבקה, לא מוצר היי אנד, עם פיור אקוסטיק או בלי...
מה זה משנה - הכל חארטה.

וואלה, לא מבין כבר את חלק מהתגובות של האנשים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”